Clyde Brunswijk wint kickbokspartij in Roemenië

3

Afgelopen zaterdag heeft de 22-jarige Clyde Brunswijk in Roemenië zijn kickbokspartij tegen Cristian Ristea gewonnen via een unanieme beslissing. De in Suriname geboren Brunswijk staat bekend om zijn unieke combinatie van constante voorwaartse druk, techniek, snelheid, en vooral ‘flair’. Voornamelijk de aanvallen op het lichaam hebben een flinke afdruk gelaten bij zijn tegenstander. Vliegende knieën en zijn inmiddels trademark rolling kick kleuren dit jonge talent.

Na afloop had de nederige Brunswijk het volgende te melden: “Ten eerste wil ik mijn respect tonen aan mijn tegenstander. Hij incasseerde veel harde klappen, maar toch bleef hij komen. Verder wil ik mijn familie, trainer Dayon Mungra van Days Gym en voedingscoach Narinder Doerga van StrongFit bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Ik probeer mijn fans altijd een goede show te geven en ik ben hen ook zeer dankbaar voor de support. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar ik ben trots dat ik op deze manier mijn team en land – Suriname – kan vertegenwoordigen.”

Brunswijk’s volgende uitdaging staat gepland op zondag 12 april, waar hij deel zal nemen aan een 4-man toernooi te Hoofddorp.


3 REACTIES

  1. Verder wil ik mijn familie, trainer Dayon Mungra van Days Gym en voedingscoach Narinder Doerga van StrongFit bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Wat een fantastische SURINAAMSE crew!
    Van harte gefeliciteerd en nog vele successen toegewenst.


    Maak melding

  2. Clyde Brunswijk bewijst wederom de superioriteit van de zwarte kickboksers. Helemaal in de lijn van de K1 kampioenen Remy Bonjasky en Ernesto Hoost.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.