Geknoei met vroegtijdige vrijlating gedetineerden

50

PARAMARIBO, 7 mrt – Tijdens de vorige regering is er geknoeid met het vroegtijdig vrijlaten van gevangenen. Dit zegt minister Edward Belfort van Justitie & Politie. Mensen werden vrijgesteld zonder medeweten van de procureur-generaal.

En dat nu is tegen de regels in. Het is de procureur-generaal die bepaalt wie in aanmerking komt voor de voorwaardelijke invrijheidstelling, VI. Toenmalig minister Chandrikapersad Santokhi ging zelf selecteren. Volgens Belfort werd de lijst van geselecteerde gedetineerden doorgenomen op het ministerie. Een ambtenaar lichtte dan enkele namen uit het dossier. Die werden dan vervangen door de namen van personen die niet geselecteerd waren.

Pas nadat de nieuwe namen waren toegevoegd, tekende Santokhi voor akkoord. “De procureur-generaal heeft zich geërgerd aan de situatie toen”, zei Belfort in het parlement. Maar zoals ook nu het geval is, was er weinig aan te doen. Uiteindelijk is het de regering die de politieke dienst uitmaakt met het voorrecht van het laatste woord. De huidige regering heeft zelf geruime tijd het idee gekoesterd om de VI helemaal te trekken naar Justitie & Politie.


50 REACTIES

 1. In andere woorden,,vriendjes politiek.Ga zo lekker door Maduro en Chaves hebben jullie buurland al kapot gemaakt.En Suriname is de volgende op rij,want men is op dezelfde voet bezig.Over een jaar zoutvlees uit Holland,en in de rij bij sis.


  Maak melding

 2. Indien men zo graag vervroegd wil vrijlaten,maak het mogelijk dat ook de slachtoffers mede kunnen beslissen.Als ze[de benadeelden] niet eens zijn,komt er ook geen vervroegde vrijlating.
  De gevangenen mogen zich dan duizend maal goed gedragen in de gevangenis maar eenmaal buiten vervallen ze in de kortste keren in hun vroegere gewoonten.Roven en stelen.Het zit het in hun genen.


  Maak melding

 3. Here we go again, als het al zo’n hekel punt zou zijn, waarom dan nu pas aanpassingen!! Nog even en dan mag Belfort ook publiekelijk toegeven ( net als DDB toendertijd) dat hij bezig is met een lastercampagne. Onbegrijpelijk dat dit soort politieke minkukels uitspraken van de gerechtelijke macht minachten en op een ordinaire en goedkope manier proberen te scoren! Of hebben ze last van hun kort termijn geheugen.
  Het “moddergooien” gaat onverdroten voort.


  Maak melding

 4. De amnestiewet is tegen alle internationale een grondwettelijke Surinaamse regels….

  In Suriname schiet de politie je dood als je kleding van een waslijn steelt en worden moordenaars/drugsdealers president…..

  ““De procureur-generaal heeft zich geërgerd aan de situatie toen”, zei Belfort in het parlement”

  Mag ik een kotszakje…..?


  Maak melding

 5. Minister Edward Belfort van Justitie & Politie.
  U bent aan het stunten voor de verkiezingen.
  En met modder aan het gooien.
  Dat is een minister niet waardig.
  En het staat ook niet in uw functie omschrijving.

  Maar vertel. Wie heeft de zoon van Bouta ( Dino) vroegtijdig uit Santo Boma gehaald.
  En politieke druk van welke partij zat hier achter.
  Terwijl hij nog een paar jaar moest zitten.

  Ga dat uitzoeken als je ballen hebt.

  als u dat weet krijgt u een 8 van mij.

  LOL

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 6. laat hij zijn grote bek maar open doen over de vrijlatingen onder het bewind van bouterse,misschien volgens de regels maar wel walchelijk.


  Maak melding

 7. En jij Belfort hebt sollicitanten met een strafblad tot de politie opleiding toegelaten zonder de Korpschef te kennen. Ha Hah! Ik hoop dat je met je Santhoki-syndrome de criminaliteit in Suriname onder controle kan krijgen.


  Maak melding

 8. Als meneer Belfort recht en orde in zijn vaandel heeft dan is hij zeker vergeten achter wie hij aanloopt. Achter iemand die diverse amnestie wetten nodig heeft om buiten de gevangenis te blijven en die in Nederland nog 11 jaar gevangenis te goed heeft. Waar hebben wij het over.


  Maak melding

 9. Je vraagt je toch ook af, wie heeft de durf om Tjander te vertrouwen….die man is gewoon een blaas idioot gek !
  Hij heeft ook nog heel veel geblaf als een gek.


  Maak melding

 10. Hallo ,de Molen
  Kom leg eens uit wat er fout zit aan de amnestiewet!
  Ik ga er vanuit dat je deskundig bent toch?
  Kan jij dat niet , blijf maar dan weg van dit forum ..


  Maak melding

 11. En dat ding wil nu president worden van geheel Suriname? Geef mij 1 grote brik! Heb ik goed begrepen dat alleen zij die op meneer leken het gevang mochten verlaten???????


  Maak melding

 12. Eduard Lupson
  En jij Belfort hebt sollicitanten met een strafblad tot de politie opleiding toegelaten zonder de Korpschef te kennen. Ha Hah! Ik hoop dat je met je Santhoki-syndrome de criminaliteit in Suriname onder controle kan krijgen.

  Hee dolle kip,

  Een verdachte is nog geen gedetineerde. Verdacht maar niet gevonnist!
  Jongelingen hebben recht op herkansing!
  Moeten zij perse brodeloos blijven om bij jou te komen roven?


  Maak melding

 13. Waar haalt bellie het lef vandaan?

  Zijn baasje gaf zijn stiefzoon amnestie. Zoontje dino speelt zwarte piet in NY NY, Amnesty desie heeft een voorgeboekte vakantie in ptata, Interpol vraagt om uitlevering van gekke lonnie, hollandse criminelen die vrij in Suriname rondlopen. Inbraak, berovingen en moord van onschuldige mensen begint normaal in Suriname te worden.

  Treed toch af bellie je laat criminelen vrij rondlopen ten koste van de gemeenschap. Nu moeten wij de dievenijzer op electricteit zetten.


  Maak melding

 14. -Belfort ik vind jou van de hoogste graad LAF en waarom!!!!de verkiezingen staan voor de deur en je komt nu pas met nonsens te vertellen.

  =Ik zou zeggen dat jij ook je werk NIET goed hebt gedaan, omdat deze zaak al eerder aandacht had moeten krijgen.

  =Het is jou taak nu om alles weer op te krijgen, de daders te pakken en de cel in te gooien en Santhoki voor het gerecht te slepen. Doe je dit niet dan ben je van de laagste rang.

  -Mensen kapot maken is het streven van de NDP. Lees maar die lange tekst van:::::NDP zal ABOP de das omdoen.


  Maak melding

 15. Belfort uit zware beschuldigingen over valsheid in geschriften door Santokhi .

  Of hij houdt zijn mond of hij laat vervolging instellen. En dan ook gelijk naar de handelingen van DDB mbt de VI voor zijn stiefzoon. En alle VI mbt Dino.

  DDB had er ook zo’n handje van om met vage beschuldigingen te komen en dan te zeggen dat er niet vervolgt wordt.
  Als iemand weet heeft van een misdaad is hij verplicht dit te melden. Doet hij dit niet dan is hij zelf strafbaar. Het zou een goede zaak zijn als DDB en Belfort hier op gewezen worden en de gevolgen er van moeten dragen.

  DIT IS GEWOON DE ZOVEELSTE PAARSE LASTER.
  Achterbakse losers. En DDB maar lullen dat ze op nette wijze politiek moeten voeren. Onderwijl toont de NDP al haar ratten streken. Lager dan laag.


  Maak melding

 16. Belfort loop naar je moer!!! Je loopt alleen maar te lullen over anderen maar zelf beleid maken om de criminaliteit terug te brengen ho maar!!! Opzouten met deze waardeloze idioot, die een gedragstoornis lijkt te hebben!!!


  Maak melding

 17. Mensen, mensen ! Wats kebeurt met onze zogenaamde ‘schone vingerende’ en Academisch geschoolde landgenoot Chandrika S ?

  Was hij onderdeel van een kartel tijdens zijn positie als Min van Juspol ? Of was hij deel van een syndicaat die moedwillig criminelen liet vertrekken uit de gevangenis ????
  This is the real leader of the VHP mijne mensen, en nu moet hij met de billen bloot om mij en alle anderen uit te leggen of dit verhaal nou wel of niet waar is !

  I’ll be wating !!!!!!


  Maak melding

 18. Sjang
  Hallo ,de Molen
  Kom leg eens uit wat er fout zit aan de amnestiewet!
  Ik ga er vanuit dat je deskundig bent toch?
  Kan jij dat niet , blijf maar dan weg van dit forum ..\

  Beste Sjang,

  Op zo veel dommigheid geef ik geen commentaar.


  Maak melding

 19. Henk Molenaar
  De amnestiewet is tegen alle internationale een grondwettelijke Surinaamse regels….

  In Suriname schiet de politie je dood als je kleding van een waslijn steelt en worden moordenaars/drugsdealers president…..
  ““De procureur-generaal heeft zich geërgerd aan de situatie toen”, zei Belfort in het parlement”
  Mag ik een kotszakje…..?
  >
  >
  @henk molenaar
  henk molenaar je schreef dat amnestiewet tegen alle internationale is, behalve wanneer men het aan jou soortgenoten geeft. Zuid-Afrika hebben de blanken amnestie gegeven voor de eeuwen lange moorden en apartheid stelsel van dood en verderft die ze hebben gecreëerd. Het zijn de Ras echte Nederlanders die dit soort onmenselijkheden in Zuid-Afrika tegen de native bewoners van Zuid-Afrika hebben uitgevoerd. Eerst stelen ze de donkere afrikanen hun land , vermoorden hun en gooide hun in gevangenissen en creëerde apartheid, vergiftigde donkere mensen hun voedsel en water zodat ze de donkere populatie konden verminderen. Alles wat ik schrijf kunnen jullie gaan google, google meteen (doctor dead Wouter Basson van zuid Afrika )de man die de biologische bom creëerde die alleen donkere mensen dood. Wat hebben de zogenaamde rechtvaardig landen als Amerika , Engeland en Frankrijk gedaan. de mensen die de misdaden hebben gepleegd kregen als beloning amnestie voor hun gruwlijkheden tegen de originele donkere bewoner van Zuid-Afrika. Henk wat ik je duidelijk wil maken is dat jou soort de laatste moet zijn die andermans amnestie bekritiseerd, wanneer jij je bek op waterkant open doet hebben wij allemaal een kostzakje nodig! mijn opdracht aan jou soort is ga je geschiedenis leren en hou die beerput dicht want er komt alleen maar stank uit !


  Maak melding

 20. soer

  AAh..absolute onzin. Deze minister heeft totaal geen benul hoe het rechtssysteem in elkaar zit.
  >
  >
  soer de goed gestudeerde minister die hogere en meer diploma’s dan jou heeft weet niet hoe het rechtssysteem werkt en hij heeft6 zijn mensen onder hem mensen die dat hebben uitgezocht en komen tot dezelfde conclusie en dat is Santhoki is een manipulerende, corrupte, liegende, stelende Rat die vaker in het nieuws is gekomen door zijn foute handel en ieder keer schuif hij het naar andere. Soer jij schrijft dat de minister niet weet hoe het rechtssysteem werkt , strak ga je ons vertellen dat jij ieder woord uit het Surinaamse wetboek uit je hoofd weet en je kant het beter implementeren dan alle rechtskundigen. Soer je hersen zitten vol masala Lucht ik neem je uitspraken als Ray taal de sopie man Taal !


  Maak melding

 21. Minister Bellie komt met loze beschuldigingen, een minister onwaardig ! Je zit op Justitie constateert een wetsovertreding /strafbaar feit en dan ga je lawaai maken in het openbaar in
  plaats van op te treden !

  Bellie waar ben jij als minister wanneer jij moet zorgen dat
  de MOORD/DOODSLAG, gepleegd door agenten en de
  CTU, op vier ONgewapende verdachte rovers wordt opgehelderd/uitgezocht ? De famlilies van de vermoorde
  mannen wachten op verslag/redenen van de moord !

  Bellie waar ben jij om de eigenaren van de Scalians,
  die ons goud wegroven, geen belastingen of heffingen
  betalen, op te pakken en te stoppen ?

  Bellie waar ben jij om te zorgen dat de staat Sranan wordt beschermd tegen terrorisme, onder andere gepleegd door
  Dino B. Waar is jouw spoed-onderzoek, de veiligheid van
  de staat Sranan is in het geding !

  Bellie waar was jij toen de Nep-amnestiewet werd
  aangenomen en waar ben jij nu ? Deze wet druist 100%
  in tegen Onze Grondwet en jij zit met een mond vol tanden
  op jouw ministerie ?? Jij zit er ook ter bescherming van Onze Grondwet ! Lees de door jouw afgelegde eed !

  Bellie jij was het toch die eerder een wetsontwerp
  Constitutioneel Hof maakte, waarbij de man van de
  straat zonder opleiding, leden zouden worden van dit Hof !
  Met welk doel Bellie ?

  Bellie heb jij als minister kennis genomen van het Samaaka-vonnis van het Inter Amerikaanse Hof vd Mensenrechten
  inzake de Moiwana-Amnestie ? Die amnestie is nietig
  verklaard meneer Bellie ! Waarom kom je dan daarna
  met een nieuwe Desi-amnestiewet met het idee dat deze
  niet-nietig/geldig zou zijn ? Voor zware mensenrechten-
  schendingen zoals Moiwana en 8 december-massamoord
  hr Bellie, GEEFT DE HELE WERELD geen amnestie meer !

  Heb jij Bellie gezien wat de vervroegde vrijlating van Dino
  en de pleegzoon van Desi voor gevolgen hebben gehad
  en weet jij wie dat hebben toegelaten/geeist ?

  “Vervroegd vrijgelaten” is ook jouw Baas en
  Opdrachtgever Desi, zijn voorlopige vrijlating/vrijheid
  betreft ELF jaar JAIL in Nederland voor Harddrugshandel en VIJFTIG jaar JAIl in Suriname voor zijn aandeel en leiding bij
  de Decembermassamoord en bij de Moiwana-massamoord !

  Dus BELLIE babbel niet over “Vervroegde Vrijlatingen” !

  Ga desnoods de MOORD op inspecteur GOODING onder-
  zoeken als jij niet meer weet wat te doen !

  Maak JEZELF vrij van de massamoordenaar/dictator !


  Maak melding

 22. Ira
  -Belfort ik vind jou van de hoogste graad LAF en waarom!!!!de verkiezingen staan voor de deur en je komt nu pas met nonsens te vertellen.

  =Ik zou zeggen dat jij ook je werk NIET goed hebt gedaan, omdat deze zaak al eerder aandacht had moeten krijgen.

  =Het is jou taak nu om alles weer op te krijgen, de daders te pakken en de cel in te gooien en Santhoki voor het gerecht te slepen. Doe je dit niet dan ben je van de laagste rang.

  -Mensen kapot maken is het streven van de NDP. Lees maar die lange tekst van:::::NDP zal ABOP de das omdoen.
  >
  >
  IRA(Ierse republikeinse army( een terroristische groep in Ierland)
  je hebt tenminste en naam die bij jou pas. IRA je noemt dit laf, nee het is niet laf, het is de waarheid dat pijn doet. De VHP bekritiseerd deze minister van af dag 1 en doet als of Santhoki een goede minister was, ben je de corruptie vergeten op Santhoki hoofdkantoor waar men paspoorten verkocht aan mensenhandel. Nu komt dit naar buiten en ze noemen deze minister laf omdat hij aangeeft er is niet volgens de wet gehandeld. Jullie frontjes gillen allemaal dat Bouterse volgens de wet veroordeelt moet worden maar wanneer men geeft dat de frontjes de wet overtreden dan zijn de mensen die dit naar buiten brengen laf. Mensen kapot maken is de specialisme van de VHP door telkens alleen maar leugens en bangmakerij te verkondeigen. Was het niet de VHP die ons vertelde in 2010 dat over 2 jaar Suriname failliet zou zijn onder Bouterse . Het moest allemaal in 2012 gebeuren en wat we nu zien Suriname is aan een hergeboorte bezig onder een sterke charismatische leider die door de meerderheid van alle etnische groepen wordt gedragen en gesteund en dat zijn feiten die men niet kan ontkennen!


  Maak melding

 23. @Sjangdatti Met een gewone DNA-wet kan je een
  VERBOD uit de Grondwet niet omzeilen/teniet doen !

  NIEMAND mag zich mengen in zaken die “onder de
  rechter” zijn, in behandeling zijn bij de RM !

  Ga maar met oom Desi en de rest van de massamoord-ondersteuners een Grondwetswijziging voorstellen om dit VERBOD uit de Grondwet te schrappen !

  Zoek eerst naar quorum plus een Tweederde Meerderheid !

  NDP/Brunsi geven met dit wijzigingsvoorstel dan gewoon
  openlijk aan dat ZIJ staan voor Rechteloosheid en Wette-
  loosheid, dwarsbomen/saboteren van de rechtsgang in
  Sranan !

  PS : Obama komt binnenkort, via HOOFD CTU DINO,
  met een presentje voor de wettelozen en de crimis
  in Sranan !


  Maak melding

 24. Sergio G. is vrijdagavond in het ziekenhuis overleden aan de schotwonden die hij had opgelopen aan zijn arm en hoofd. Inspecteur Humphrey Naarden bevestigt dit en zegt dat de politie hiervan op de hoogte is gesteld.
  Moordvloek hangt boven geheel verwordend Suribabwe. Geen wonder, moordenaars regeren het land, dankzij oliedomme paarse stommelingen.


  Maak melding

 25. Die is een ingeving van DDB en betekent dat Santoki de man is die de criminelen onder aanvoering van DDB vrezen.
  Het enige dat deze criminelen zouden kunnen doen is Santoki op de vlucht doden of vergiftigen. Ik hoop dat Santoki bewust is van het gevaar Desi Bouterse, de vloek over ons land.
  Wat zij ook doen of laten zeggen Santoki kunnen zij niet tegen houden van de overwinning op 25 mei.
  Desi Bouterse, de moordenaar, rover van de staatskas en drugscrimineel moet weten dat zijn tijd voorbij is. Hij is net Adolf Hitler die dacht dat die eeuwig aan de macht zou blijven.
  Desi Bouterse je moet serieus gaan rekening houden met jouw verdere leven achter de tralies a la Fidela van Argentinië, je hebt geen houdbaarheid meer. Heb je niet door dat je nu strompelt en niet eens de trap op kan.
  De VS zit nu dicht op jouw hielen en dat betekent het einde van je. Je hebt 3 keer om herziening van jouw straf in Nederland gevraagd en alle keren kreeg je nul op jouw verzoek, weer een teken dat je einde nadert. Hitler, Pinochet, Fidela, Ben alli en Khadafi zijn jouw voor geweest dus zal je dadelijk volgen.
  DDB zal de geschiedenis in gaan als een laffe moordenaar, drugsbaron, rover van de centrale bank en verkrachter.
  De man die Suriname de broodnodige ontwikkeling onthoudt, de geschiedvervalser.
  Dezelfde aanbieders van deze moordenaar zullen hem lynchen a la Khadafi.


  Maak melding

 26. Kondremangs, luister goed. Paranam is terug bij af. De Nationale Liegdienst van de Revolutie maakt bekend dat Paranam de nieuwe presentator wordt van Bakana-tori. Zijn eerste programma zal gaan over het onderwerp hoe het mogelijk is dat de Justitie minister op een ABOP Podium Brunswijk pre-crowned tot President. Zijn tweede onderwerp wordt hoe het komt dat de NDP aanhang in Saramacca noch Jules Wijdenbosch, noch Robby Malhoe lust. Volgens Panka is er toch een hechte eenheid binnen de NDP?


  Maak melding

 27. Tijdens de vorige regering is er geknoeid met het vroegtijdig vrijlaten van gevangenen. Dit zegt minister Edward Belfort van Justitie & Politie. Mensen werden vrijgesteld zonder medeweten van de procureur-generaal.

  Er wordt toch niet door Bel-Fort gesuggereerd dat dit is gebeurd bij de stiefzoon en zoon van de president?????????? Of bedoeld hij op anderen????????????? Name them bij name otherwise shut the f..k up


  Maak melding

 28. Minister Belfort toch………

  U bent bezig de persoon Santokhi zwart te maken? Denkt u dat het gaat lukken? Jullie PG is al jaren gecastreerd, de PG zit voor de vorm want Bouterse bepaald wat er gezegd en gedaan moet worden.

  Wat lul jij al minister van juspol nou?

  Ben je vergeten dat Bouterse de GROOTSTE criminelen heeft vrijgelaten met als doen: het opzetten, runnen en bewaken van criminele praktijken voor Bouterse en door o.a. de zoon van Bouterse die baas was van CTU.

  Zelfs terreurbewegingen als hezbollah kregen zowat voet aan wal……

  Dus Bouterse…..kijk eerst naar de balk in je eigen ogen en niet naar de splinter in andermans ogen!


  Maak melding

 29. @NA MI, als het de waarheid is wat Belfort zegt, waarom komt hij dan nu pas met dit verhaal naar buiten???
  Belfort heet al zaken verloren door zijn foute handeling, omdat hij denkt dat hij voor het zeggen heeft. Zelfs denk ik dat hij zijn diploma gratis heeft ontvangen, omdat deze man NIETS onderzoek en zomaar handelt en nonsens uitkraait.

  Je schrift verder::::IRA(Ierse republikeinse army( een terroristische groep in Ierland) je hebt tenminste en naam die bij jou pas.
  Slaap je of wil je niet inzien dat suriname net als Venezuela wordt onder deze man??????

  Wel mensen , er is genoeg om te lezen via een ander net. Lezen jullie maar de twee volgende zaken:::::Wat geschreven staat klopt als een bus.

  -NDP zal ABOP de das omdoen, wat mij hierin opvalt is het feit dat velen roepen dat Bouterse de enige president is die het volk bijeen brengt. Ooordeel zelfs maar

  -Wayne Telgt, Santhoki en Brunswijk, wat mij hierin opvalt zijn de volgende woorden:::::::een stukje tekst:::

  ===Van een afstand hoop ik toch wel voor Suriname en de Surinamers dat de verhoudingen in de VVV dusdanig zullen zijn, dat de heer Santokhi het presidentschap op zich kan nemen.

  Dat heeft niets te maken met persoonlijke sympathie of antipathie, maar uitsluitend met het idee dat de heer Santokhi deze rol het beste zou kunnen vervullen, zijnde een man met uitstekende antecedenten, zowel nationaal als internationaal.

  Ook denk ik dat Chan Santokhi een democraat is met respect voor het parlementairstelsel. Dat heb ik wel eens gemist bij de huidige president, die meer lijkt te nijgen naar de rol van populistische volkspresident à la Chávez.

  ===Bouterse probeert zwakke mensen die helemaal GEEN draagvlak hebben en ook GEEN kwaliteiten hebben een partij te laten openen, dit om een meerderheid te krijgen zodat Bouterse aan de macht kan blijven.

  ===5 maanden gratis zorg van 0 tot 16 jaar en ouderen vanaf 60 jaar naar boven. Dan heeft een ieder al gestemd op Bouterse en dan mag je weer je eigen premie gaan betalen. Bouterse zit dan 5 jaar en geniet van zijn vrijheid om niet in de gevangenis te komen.
  Daarna gaat hij het volk weer gaan bedriegen!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 30. Dit is geen kwestie van vuil smijterij of zwartmakerij richting Santokhie, maar het zijn gewoon de feiten die daar liggen.
  Belfort liegt niet maar spreekt gewoon de waarheid hoe het er in ’t verleden allemaal aan toe ging.

  Santokhie was en is nog steeds chantabel en corrupt ! De huidige president weet heel veel over deze man, maar wil hem nog niet schaakmat zetten !
  De voorzitter van de VHP weet dat ook en weegt alle woorden af die hij over de president uitspreekt, want bij één verkeert woord slaat de vlam in de pan dan is het ‘exit’ VHP voorzitter !

  Ergo, de gehele ‘shanti shanti’ politiek van onze Ram Sardjoe was gewoon een eufemisme voor ‘corrupte en criminele’ politiek van de VHP / NF combinatie !

  Wat een stakkers en oelewappers zijn deze oude politici zeg, en gelukkig dat de jeugd van tegenwoordig op 25 Mei 2015 met hen zal afrekenen.
  De oude politiek in Suriname is dood en moet alleen nog begraven en/of gecremeerd worden !!!


  Maak melding

 31. -Zo gaat Bouterse ook door draaien in suriname . Lees maar::::::::

  -Waar blijf je PRIVACY?????? Amerika heeft het weer gedaan!!!

  == zo 08 mrt 2015
  Venezuela wil vingerafdrukscan in supermarkt
  CARACAS –

  -Om te voorkomen dat de Venezolanen gaan hamsteren in supermarkten, gaat de regering vanaf begin volgende week 20.000 vingerafdrukscanners in winkels plaatsen. Consumenten moeten bij de caissière hun vingerafdruk achterlaten, zodat ze niet meer kopen dan is toegestaan.

  -In supermarkten zijn er grote tekorten aan dagelijkse producten, zoals melk en meel. Dat komt doordat het land nauwelijks geld heeft om levensmiddelen te importeren. Venezuela is sterk afhankelijk van de export van olie, maar door de dalende olieprijs zit het land in een diepe recessie.

  -Die recessie zorgt voor een gigantische prijsstijgingen, waardoor de Venezolanen geneigd voorraden in te slaan. Daardoor raken de supermarkten steeds leger.


  Maak melding

 32. Srafu
  Je lijst met verwijten aan Belfort is al lang en de meeste voorzich zijn zeer alarmerend. Het trieste is dat het slechts een korte eerst ad hoc versie is van een lijst die ongetwijfeld pagina’s lang kan worden.

  Belfort bewijst keer op keer dat er in Suriname geen rechtstaat is maar een regering die incompetent is en haar macht misbruikt.


  Maak melding

 33. @milton, als het feiten zijn vind jij het zelfs niet laf van Belfort om nu pas ermee naar buiten te komen, terwijl je op die post zit om Santhoki voor het gerecht te slepen????

  Verkiezingen voor de deur maken dat men men rare dingen zeggen en gaan doen.

  -Zolang Santhoki nog vrij loopt staat hij sterk, omdat niemand hem voor het gerecht brengt.
  Dit is het verschil van Bouterse die wel voor het gerecht moet verschijnen en NOOIT daar is geweest.


  Maak melding

 34. @Milton
  Als Belfort kan bewijzen dat Santohki gedaan heeft wat hij nu beweert dan MOET hij aangifte doen. Als hij dat niet doet dan:

  1) begaat hij zelf een misdrijf.
  2) roept hij maar wat.
  3) zal hij ooit voor smaad aangeklaagd worden.

  Belfort: “Put your money where your mouth is” of is het “Praatjes vullen geen gaatjes”.


  Maak melding

 35. Bellifort je lult in de ruimte, je bent populistisch bezig omdat de verkiezingsuitslag een andere wending aan te geven.
  Hoe kan zo een idioot minister van Justititie worden?

  Over lonnie bravo, hij wordt binnenkort gekozen als de nieuwe president bij Inter Pol. Hij is de juiste man op de juiste plek, dat zei bouterse ook over zijn zoon de right man on the right place CTU (counter terrorist Unit). En nu zit de zoon van bouterse op de right man in the right jail in a right country.


  Maak melding

 36. Sjang- ben je zo geboren heb je een trauma opgelopen of ben je gehersenspoeld ik kan het moeilijk geloven dat jij zo bent geboren,zo ja was er dan niemand om jou te corrigeren bv op school of in de kerk maar ik denk eerder dat jij een loopje neemt met de bezoekers van waterkant zo niet dan ben je wel goed hersenblind zoek hulp voor het te laat is………………………………………………………………..

  LAAT ME.


  Maak melding

 37. Allen,

  Laten zij jullie niet in de maling nemen, er wordt nu alleen maar met modder gegooid, waarom denken jullie ?
  De verkiezigen komen eraan, ik zou op dit moment de meeste bericht geving met een korreltje zout nemen.
  SUCCES !!!!!


  Maak melding

 38. mr Bellie : Geknoei met Amnestie en met de Grondwet !

  mr Bellie geknoei met onderzoek in sranan naar veelpleger
  DINO !

  mr Bellie geknoei met de scalians, rover van Ons Goud !

  mr Bellie geknoei met aanname politie-rekruten !

  mr Bellie geknoei met onderzoek moord op VIER verdachten !

  mr Bellie geknoei met snoeiharde aanpak boventerreur tegen
  de bewoners in en rond hun woningen !

  mr Bellie jouw geknoei met de wet Constitutioneel Hof !

  mr Bellie jouw geknoei bij de bewaking van Onze Grondwet !

  mr Bellie geknoei met onderzoek naar Diplomatieke
  paspoorten waarover DINO vrijelijk kon beschikken !

  mr Bellie geknoei met onderzoek naar misdaden Dino, oa
  in gevaar brengen veiligheid van de staat en van de bevolking !

  BELLIE, no tak takki about Geknoei yere !

  PS : Yes, Ronnie, ALWEER een kandidaat-president met een
  MEGA-Strafblad !!!


  Maak melding

 39. I think that everything said was actually very reasonable. But, think about this, suppose you typed a catchier post title? I mean, I don’t want to tell you how to run your website, however what if you added a post title to possibly grab a person’s attention? I mean Geknoei met vroegtijdige vrijlating gedetineerden is kinda plain. You could glance at Yahoo’s home page and watch how they create article headlines to grab people to open the links. You might add a video or a related picture or two to get people excited about what you’ve written. In my opinion, it would bring your blog a little bit more interesting.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.