Amazone Partij Suriname klaar voor verkiezingen

13

Rene Artist, voorzitter van de Amazone Partij Suriname, donderdag aan het woord tijdens een persconferentie. De partij maakt zich op voor deelname aan de verkiezingen van 25 mei aanstaande. Artist hoopt met zijn partij van betekenis te zijn bij een sociaal rechtvaardige spreiding van de rijkdommen van het land. Hij wil zich daarnaast gaan inzetten voor zowel duurzame ontwikkeling van de natuurlijke hulpbronnen, bescherming en behoud van het milieu.


13 REACTIES

 1. Wens de amazone partij heel veel sterkte en wijsheid toe en blijf strijden voor de natuurlijke hulpbronnen die aan jullie toebehoren.
  Denk vooral aan de kettingzaag,maag nooit meer voorkomen .


  Maak melding

 2. @Paraman,

  Jouw Bouterse addoreert Maduro van Venezuela.
  Venezuela staat op instorten en trekt Suriname mee in haar val.

  Om te voorkomen dat de Venezolanen gaan hamsteren in supermarkten, gaat de regering vanaf begin volgende week 20.000 vingerafdrukscanners in winkels plaatsen. Consumenten moeten bij de caissière hun vingerafdruk achterlaten, zodat ze niet meer kopen dan is toegestaan. In supermarkten zijn er grote tekorten aan dagelijkse producten, zoals melk en meel. Dat komt doordat het land nauwelijks geld heeft om levensmiddelen te importeren. Venezuela is sterk afhankelijk van de export van olie, maar door de dalende olieprijs zit het land in een diepe recessie. Die recessie zorgt voor een gigantische prijsstijgingen, waardoor de Venezolanen geneigd zijn voorraden in te slaan. Daardoor raken de supermarkten steeds leger.


  Maak melding

 3. KOOS! Suriname is al bankroet!,staatsolie dondert ook in elkaar straks,dus einde verhaal.En het is niet de indiaan die straks in de rij staat voor olie en zoutvlees,nee die weten al hoe het is om te lijden onder een dictatuur.Het is het stadsvolk wat nu geniet van het onderdrukken van een ander om het beter te hebben.Mijn mening! iedereen terug naar waar die vandaan komt.


  Maak melding

 4. Weer een partij ?
  Hoe moet de kiezer een keuze maken als is suriname zoveel partijen deel nemen aan de verkiezing .
  stop met deze versnippering , is geld verspilling


  Maak melding

 5. Wens ook deze partij veel succes bij de aanstaande verkiezingen. Hopelijk stemmen alle inheemsen en sympatisanten van de inheemse agenda op deze partij


  Maak melding

 6. Soort van hossel om gekozen te worden. DNA leden verdienen meer dan ze presteren. Als je gekozen wordt loop je binnen. Die lui zorgen goed voor zich zelf en het stemvee koopt die verhalen van ze. Nog steeds geen program gezien, waar men het heeft over saneren van het ambtaren apparaat en depolitiseren hiervan.. Systemen implementeren tegen corruptie. Criminaliteit aanpakken.(DNA databank impl.) kom je al ver mee.


  Maak melding

 7. Aha,deze zijn dus de politieke vleugel van de Tucajana’s.Bij verkiezings winst wordt eindelijk de strijdbijl begraven en komen de vermisten als Pico terug.Thomas en Mato worden in de gevangenis gegooid samen met de pikin ingi boi.


  Maak melding

 8. Als ieder surinamer een politieke party begint , kan een ieder grootgrond bezitter worden. Prive chauffeur en auto uit de staatskas laten betalen en crimminele activiteiten ontwikkelen.
  Dus gewoon doen rene.

  Khan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.