donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoPSV shirt van Narsingh naar veiling voor Su-Aid

PSV shirt van Narsingh naar veiling voor Su-Aid

-

Does Travel & Cadushi Tours

Cabaretier Roué Verveer toont dinsdag in Paramaribo een gesigneerd voetbalshirt van de Surinaams-Nederlandse topvoetballer Luciano Narsingh (PSV Eindhoven). Verveer zal dit shirt de komende dagen in Suriname veilen. De opbrengst zal worden gedoneerd aan het Su-Aid project “Gi wan anu”, een initiatief dat zich inzet om gelden in te zamelen voor de aanschaf van kerstpakketten voor minder draagkrachtigen.

Su-Aid, een initiatief in Suriname van Sidney Grunberg, Asgar Koster en Giwani Zeggen, heeft tot nu toe meer dan SRD 150.000 opgehaald. Daarmee komt de campagne steeds dichter op het doel af: het ophalen van SRD 250.000 ten bate van het Leger des Heils Suriname.

Verveer en topkop Ramon Beuk (l), allebei Surinaamse Nederlanders, bundelen hun krachten om het publiek te vermaken met een serie van vier Christmas Dinner & Shows. Deze shows zijn op 19, 20, 21 en 22 december in hotel Torarica.

Su-Aid video:

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES