Su-Aid helpt Leger des Heils Suriname

9

Majoor Vilece Thomas van het Leger des Heils wordt welkom geheten op een persconferentie van Su-Aid. De hulporganisatie zal van 10 tot en met 22 december activiteiten ontplooien om geld binnen te halen zodat het Leger des Heils hulp kan krijgen in het helpen van behoeftigen. Vorig jaar heeft het Leger des Heils SRD 150.000 opgehaald met haar Kerstpottenactie. SU Aid hoopt dat bedrag naar SRD 250.000 te kunnen optrekken. Giwanni Zeggen, Sidney Grunberg en Asgar Koster, die het gezicht van Su-Aid vormen, brachten het goede nieuws dinsdag tijdens een persconferentie in het gebouw van het Leger des Heils.


9 REACTIES

 1. @Cees!
  Bent u soms een aanhanger of volgeling van deze RABBIJN?

  Seksrabbijn: ELIEZER BERLAND ‘Ik ben impotent’
  (Door: Victor Schildkamp-AD.nl) 18-11-2014

  De Israëlische rabbijn Eliezer Berland wil in Nederland blijven. Beschuldigingen van aanranding noemt hij leugens. Hij zegt namelijk impotent te zijn. In de rechtszaal in Haarlem werd hij gesteund door biddende volgelingen w.o. (Cees).

  Dus Cees, begin nu wat over te maken voor het Leger des Heils Suriname.
  Dan wordt uw ‘zonde’ bij deze vergeven en geniet u ook nog van een Vrolijk & Gezellig kerstfeest.


  Maak melding

 2. @Fer. E,

  Deze rabbijn is collega van rabbijn Jezus. Over hem beweren ze ook een en ander.
  Als je geld wilt over maken naar mij, mag dat. Zeg het, dan geef ik mijn rekeningnummer.


  Maak melding

 3. @Pindakaas,

  Ik zou graag € 80.000,- voor je willen overmaken.
  Maar jammer genoeg waren ze mij voor in deze.

  Woensdag, 10-12-2014
  Verdachten witwassen hadden 80.000 euro in rugzak en 420.000 euro in woning
  Amsterdam- De politie heeft van twee Albanezen en een Libanees 500.000 euro aan cash in beslag genomen in een witwasonderzoek. Dit meldt de politie woensdag.

  De aanhouding in Amsterdam van de twee Albanezen van 30 en 34 jaar en een 40-jarige Libanees was afgelopen zondag al maar is vandaag door de politie bekendgemaakt. ‘De drie mannen, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, worden verdacht van betrokkenheid bij het witwassen van een half miljoen euro’, aldus de politie.

  Na een ontmoeting van de Albanezen met de Libanees zijn de mannen door rechercheurs van de Landelijke Eenheid aangehouden. Bij de 34-jarige Albanees werd in een rugzak een bedrag van 80.000 euro aangetroffen.
  In de woning waar de Libanees verbleef trof de politie bij de doorzoeking een boodschappentas en een sporttas aan met in totaal 420.000 euro.
  Hechtenis:
  De 30-jarige Albanees is intussen op vrije voeten gesteld. De rechter-commissaris beslist vandaag of de voorlopige hechtenis van de twee overige verdachten wordt verlengd.

  Dus tot de volgende kerst in (2015).


  Maak melding

 4. Ik heb niets met religie en ik wil er ook niks mee hebben, maar ik kan me voorstellen, dat God, als die bestaat en inderdaad rechtvaardig is, zich ook niets met de religieuze mensheid van doen wil hebben, want hij/zij/het denkt: opgerot jullie gelovigen, wees vervloekt, er rust geen zegen op jullie waanzin en bekijk ’t maar, los ’t zelf maar op. Jullie hebben door de eeuwen heen al genoeg in mijn schoenen geschoven!
  django


  Maak melding

 5. @Cees,
  “kijk naar de foto dan.”

  En wat dan nog?
  Je moet niet zo zwart wit denken Cees.
  Mij valt de huidskleur absoluut niet op; maar meer de gedachtengang van zulk een hulporganisatie.

  Het etnische gezemel (ook) hier op deze site, begint grimmige vormen aan te nemen. BAH!!!

  Fijn weekend Cees.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.