donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBeuk en Verveer brengen bijzondere show naar Suriname

Beuk en Verveer brengen bijzondere show naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Onder de naam ‘Christmas Dinner & Show’ bundelen comedian Roué Verveer en topkok Ramon Beuk in de maand december hun krachten om Suriname op een nieuw spektakel te trakteren. Verveer trekt al jaren volle zalen met zijn theatershows in Suriname en Beuk wist de afgelopen jaren de Surinamers te verrassen met zijn vernieuwende inzichten op de Surinaamse keuken. Op 19, 20, 21 en 22 december is het tijd om samen een spektakel neer te zetten in de Ballroom van het Torarica hotel. Hierbij zullen de heren ieder vanuit hun eigen expertise voor vermaak zorgen.

Het idee is ontstaan tijdens een aantal eerdere succesvolle samenwerkingen tussen beide toppers in Nederland. Roue weet op geheel eigen wijze het publiek te vermaken met zijn grappen, waarbij in gehaakt wordt op de methode van culinair-vermaak door Ramon. Wat ooit begon als grap en uitprobeersel, bleek een groot succes toen beide heren binnen een uur met 350 kaartenverkopen hun show in de Amsterdamse Bijlmer uitverkocht zagen.

In navolging op dit succes doen Beuk en Verveer dit jaar Suriname aan. Onder het mom van “je lacht, je hoeft niet te koken en vaat wordt gewassen” brengen zij een show met humor en een vijfgangendiner op topniveau. ‘Christmas Dinner & Show’ belooft de smakelijkste afsluiter van 2014 te worden. De kans om met uw vrienden, familie of zakenrelaties de komende feestdagen goed in te luiden. Kaartverkoop: vanaf 25 november bij de receptie van het Torarica Hotel.
Kaarten kosten $125,- per persoon, inclusief vermaak, vijfgangendiner en drank(water, frisdranken, sappen, bier en wijn).

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Wat komen deze zwarte pieten doen in Su? Zolang ze niet een openlijke, duidelijk standpunt innemen tegen zwarte piet moeten ze maar bij de sint blijven. Staat Verveer no steeds achter zijn woorden in het verleden over het fenomeen zwarte piet, waarin hij ons zeurpieten noemde? En laat hij niet komen aanwaaien met een of ander gelul over artistieke vrijheid en grapjes en dat soort shit. Gewoon zeggen waar hij in deze staat!! Wedden dat hij het niet doet? Broodvrees, weet je.


    Maak melding
  2. @ Lucien

    Grappig , dat Lucien al aangeeft welk standpunt Verveer moet innemen t.a.v. “zwarte Piet” (nml ertegen zijn), terwijl hij vraagt aan Verveer om een standpunt in te nemen.

    Sinterklaas


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES