Bijeenkomst: Suriname en de Caraïben in de 20e eeuw

2

Op zaterdag 22 november a.s. organiseert de Stichting Instituut ter Bevordering van de Surinamistiek (IBS) in samenwerking met de Werkgroep Caraïbische Letteren een bijeenkomst met als titel: Suriname en de Caraïben in de 20e eeuw. De bijeenkomst vindt plaats ter gelegenheid van de verschijning van het dubbelnummer van OSO, Tijdschrift voor Surinamistiek en het Caraïbisch gebied in samenwerking met de Werkgroep Caraïbische Letteren.

Op deze avond zal ook het nieuwe boek ‘Man van het moment’, een politieke biografie van Henck Arron door schrijver Peter Meel gepresenteerd worden. Onderzoek in Surinaamse en Nederlandse archieven en interviews met meer dan honderd informanten hebben geleid tot een levensbeschrijving die inzicht geeft in de mens en politicus Arron, zijn gevoelens en gedachten, ambities en idealen, triomfen en nederlagen.

Locatie en plaats: OBA, Oosterdokskade 143, in Amsterdam.
De officiële opening van de dag is om 19.00 uur. Inloop vanaf 18:30 uur. Entree € 7,50. Traditiegetrouw zult u op deze dag ook de Surinamica boekenstands aantreffen.


2 REACTIES

  1. Door de domme actie van Heck Arron& zijn kornuiten zitten wij anno 2014 in de situatie waar in wij zitten. Zij wouden zo graag geschiedenis schrijven. Waar zijn wij tot nu Toe?????? Niemand heeft hun kunnen stoppen??!!

    Generaties hebben zij verdeeld met hun zogenaamde geweldige acties.

    Dat noemden zij ; We Egie Sanie…..!!!!! Zij bedoelden eigenlijk: We Egie Shitt!!!!!!

    Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.