Radjesh Manna en Riad Farhat winnaars The Other Businessman verkiezing 2014

2

De BV Nederland kan zichzelf verrijken door meer kleur en diversiteit in de topfuncties te integreren. Dat was de boodschap die het publiek op zaterdag 13 december meekreeg tijdens het prestigieuze gala van The Other Businessman Verkiezing 2014 in het stijlvolle hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Een spannende en onderscheidende verkiezing waar Riad Farhat(links), horeca ondernemer, de ondernemersprijs won: The Other Businessman 2014! Radjesh Manna, Manager en MT lid ZonMw, won de titel van de beste multiculturele manager: The Other Manager 2014!

Gedurende een feestelijke avond met optredens, muziek en een heerlijk gourmetdiner streden de zes finalisten Dennis Friperson, Ludwig Caupain, Riad Farhat (finalisten TOB), Jean-Pierre Polanen, Mohammed Allach en Radjesh Manna (finalisten TOM) om de titel van hun categorie. Allen uitzonderlijk(e) betrokken ondernemers en managers; een voorbeeld en inspiratiebron voor de kracht die diversiteit vertegenwoordigt.

Riad Farhat en Radjesh Manna werden aan het eind van de zinderende live finale gekozen tot winnaars door juryleden Kenaad Tewarie, Rajish Sagoenie, Agnes Jongerius, Jasper Rijnders en de publieksstem die meewoog als extra jurylid. Ruim 3000 mensen stemden voorafgaand aan de verkiezing op hun favoriete kandidaat via de website www.theotherbusinessman.nl. Tevens stemde op de avond zelf via stemkastjes 300 prominente gasten.


2 REACTIES

  1. @Marron: de prijs is in Nederland uitgereikt en om een antwoord op uw vraag te geven; als de tijd daarvoor rijp is d.w.z. als u zich van anderen onderscheidt. Niet door op forums te gaan schreeuwen wanneer ‘wij’ in aanmerking komen voor deze prijs. Trouwens, u bent wel onderscheidend bezig maar dan wel in negatieve zin. Tegen dit soort mensen zeg ik ‘ vuilnisman, kan deze zak ook mee’ ?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.