Journalist John van den Heuvel mag Suriname niet in

87

De Surinaamse overheid heeft de Nederlandse misdaadjournalist John van den Heuvel de toegang tot het land ontzegd. Dat meldt NRC Handelsblad. De misdaadjournalist was van plan binnenkort voor De Telegraaf naar Suriname te vliegen voor een journalistiek portret dat hij wilde maken van twee presidentskandidaten, onder wie de huidige president Desi Bouterse.

Van den Heuvel kreeg deze week een e-mail van vliegmaatschappij KLM, waarin staat dat de Surinaamse overheid haar verzocht Van den Heuvel te weigeren op vluchten naar het land. Hij heeft niet te horen gekregen waarom hij het land niet in mag omdat KLM geen uitspraken doet over individuele passagiers.

De misdaadjournalist heeft dit bevestigd aan de krant en denkt dat een mogelijk strafrechtelijk onderzoek wordt gebruikt als “slap excuus” om hem de toegang te ontzeggen. Een procureur-generaal in Suriname zou een strafzaak tegen Van den Heuvel voorbereiden wegens de vermeende ontvoering van een jongetje van zeven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Surinaamse ambassade in Den Haag om opheldering gevraagd, laat een woordvoerder weten.

87 REACTIES

 1. Van den Heuvel vind ik typisch de Nederlandse slager. Waarom gaat hij de Syriegangers niet achterna voor een reportage?
  Wat moet een misdaadverslaggever (en enscenant) de verkiezingscampagne verslaan?
  Suriname had hem toegang moeten geven, op Zanderij moeten arresteren en een week lang in de dierentuin moeten opsluiten.


  Maak melding

 2. Schoonfamilie in Su heeft een hele goede naam.
  Doorsnee fam die heel eerlijk aan hun geld en vermogen is gekomen.
  Ik snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.


  Maak melding

 3. Goed dat deze man Suriname niet in mag punt uit.Deze man doet dingen die niet mogen in een andere land.Plus deze man houdt van sensatie waarop niemand staat te wachten.Hij komt nog de verkeerde tegen.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 4. van de Heuvel mag weer een aanvraag om Suriname te betreden na de verkiezingen want dan zal hij met alle egards ontvangen worden door Tigri Barba die dan zijn medewerkers opdracht zal geven hem een speciale behandeling te Nieuwe Haven te geven. Hij zal nooit meer last hebben van obstipatie. Daarna zal hij neem ik aan meteen genezen zijn kinderen te ontvoeren enkel en alleen om MIJN GELIEFD LAND land te kakken te zetten.


  Maak melding

 5. Elk zich zelf respecterend land waar deze misdaad journalist zijn activiteiten, t.g.v. de TV meute, heeft uitgevoerd moeten hem weigeren. Het is zoiets als “de moordenaar van je kind die graag in jou tuin iemand een interview wilt afnemen.
  Ik zou hem voor altijd uitsluiten tenzij hij een knieval doet en spijt betuigd voor zijn handelen.

  Inderdaad kan hij liever de IS bezoeken om na te gaan waarom minderjarigen worden toegelaten als strijders die IS gaat opleiden tot moordenaars.


  Maak melding

 6. Overheid je bent te voorbarig,,,,je moest die heuveltje en tokkietje als een picolet en een moesstaas vangen in een klep,,,jammerrrrrrrrrrr 1week maar in santa boma was hij genezen van su,,,,,,,,,,对不起芒政府,,,,,,,,,
  I LOVE SU WOON EN WERK.


  Maak melding

 7. Zoals gewoonlijk weer opmerkingen die kant nog wal raken, de rechter had reeds uitspraak gedaan alleen de familie in Suriname stelde zich zelf boven de wet, dit terzijde. Het weigeren van een journalist, ongeacht of je het nu wel of niet met hem eens bent, is de doodsteek voor een democratie. Journalisten brengen nieuws van over de hele wereld en moeten niet beperkt worden in de vrijheid om dit te doen. Deze weigering zet Suriname in een verkeerd daglicht, de internationale pers zal dit dan waarschijnlijk ook niet over zijn kant laten gaan, daar kan je op wachten. De vrijheid van meningsuiting komt door deze actie behoorlijk in het geding het is dan ook te hopen dat de Surinaamse overheid even zal nadenken over dit besluit.


  Maak melding

 8. Van Den Heuvel heeft alles(in)om zich te beschermen en deze onzin ongedaan te maken, dat ook zal gebeuren. En geloof me V.Den Heuvel is binnen de kortste keren in Su. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 9. @Glenn,

  Erin komen is makkelijk. Eruit gaan?
  Na bedreiging door Holle Leeder is die Peter ook wat koest geworden. Ik voorspel iets dergelijks ook voor deze man.


  Maak melding

 10. Suriname op zijn smalst..

  Let op de belachelijke postings hier bij dit onderwerp.

  Een journalist wordt toegang geweigerd…..So much for free press

  Die schoothondjes in Suriname die zich journalist durven noemen, kunnen een voorbeeld namen aan deze John vd Heuvel.


  Maak melding

 11. Hadden de grootouders het voogdijschap aangevraagd /gekregen? nee, had het kind de Nederlandse nationaliteit?, ja. Was de vader de wettelijke vertegenwoordiger van de jongen?, ja, Had zelfs de Surinaamse rechter geen uitspraak gedaan in het voordeel van de vader?, ja
  Mag het Surinaamse volk eigen rechter spelen, ze denken blijkbaar van wel, of is dit alleen de menig van de notoire Holland haters hier?Wie zet nu eigenlijk de nieuw aangehaalde betrekkingen op het spel, door een misdaad journalist, die o,a, een veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar wil interviewen, de toegang tot Suriname wil ontzeggen, valt toch gewoon onder vrije nieuwsgaring.


  Maak melding

 12. @Henk Molenaar,

  De Nederlandse regering had destijds Osho ook de toegang tot Nederland geweigerd. Waarom? Omdat hij de schijnheilige Theresa van Calcutta (terecht) had vergeleken met Hitler. So much so regarding freedom of speech.

  De Nederlandse mariniers hebben die Molukse treinkapers die zich al hadden overgegeven en ongewapend waren keihard van dichtbij door het hoofd geknald? Remember Fort Zeelandia? Was hun (mariniers) commandant soms die Valk?


  Maak melding

 13. @hans,

  Die Van den Heuvel heeft die jongen wegGESMOKKELD uit Suriname. Daar gaat het om en mensensmokkel zal in NL misschien geen misdaad zijn, in SR wel.


  Maak melding

 14. We moesten J. Van Den Heuvel gewoon toelaten in Suriname en hem precies dezelfde behandeling geven als de Peruanen zijn landgenoot J. Van Der Sloot geven. Van Den Heuvel kon namelijk ook niet met zijn arrogante Nederlandse poten van een ingezetene van een ander land afblijven en voor eigen rechter en beul tegelijkertijd gaan spelen.


  Maak melding

 15. Maffiaman Roger Khan is ook “gesmokkeld” uit Sranang,

  hij zorgt er nu voor dat The Next President, Dino, pas in

  2055 weer beschikbaar is !

  PS : Desi, wat zal Roger over jouw handel en wandel
  verklaren in het Dino-proces in de US ???


  Maak melding

 16. Indien J vd Heuvel strafbare feiten heeft gepleegd in Sranang
  dan moet dit worden onderzocht en wordt hij vervolgd !

  LOGISCH is ook dat daders vd gepleegde MASSAMOORDEN
  op Sranang-onderdanen zoals oa Moiwana en 9-December
  MET SPOED worden vervolgd en gestraft !

  LOGISCH dat ook de plegers van de MOORD op vier
  ongewapende overval-verdachten worden opgepakt,
  verhoord en MET SPOED berecht !

  OOK LOGISCH dat DINO voor de strafbare feiten gepleegd
  in Sranang en tegen de staat Sranang MET SPOED wordt vervolgd en bestraft !


  Maak melding

 17. Wanneer mogen wij eens een objectieve reactie verwachten op welke Surinaamse topic dan ook van Henk de bleekmolen?

  Die man is wars van alles wat met Suriname te maken heeft.
  Meneer zit wel elk jaar in het door hem zo vervloekte land.
  Meneer zegt een Surinaamse vrouw te hebben; wat heb ik toch een medelijden met haar. Of is het zo’n onderdanige type dat op alles wat Henkie zegt of vindt ja en amen knikt.

  Henkie, het gaat J v.d. Heuvel echt niet om journalistieke aangelegenheden. Het gaat puur om de kijkcijfers. Hij zal zich daartoe daarom niet schromen Suriname op zijn eigenwijze manier te schofferen.
  Diezelfde neiging tot vernederen huist ook in jou; verdomde ploert.


  Maak melding

 18. Zo als zo vaak een stomme zet van de regering.Ze moesten die man binnen laten en hem instrueren om Dina uit de VS te ontvoeren.Uit eindelijk is Dina in Panama opgepakt meegenomen naar de VS.


  Maak melding

 19. dit is puur censuur..

  sme is een de-mo-cra-tiesch land,waar je vrije mening uiting hebt en geen dictatuur,waar je geen mening hebt..

  we kennen allemaal de tijd-perk 1980-1987 met de bevelhebber als opperhoofd de huidige lijder ddb..

  aldaar hadden wij alle vormen van mond-dood , avond-klok,geen samen komsten van meer dan twee personen

  ,je durfde je mening niet aan je eigen vrouw,broer,zus,zwager,oom,tante, enz enz enz te zeggen ..

  onze huidige opperhoofd heeft dat bepaald en nu krijgen we anno 2014 dit gedonder..

  het buitenland zal zijn mening wel degelijk geven..


  Maak melding

 20. Blijkt maar weer dat Suriname een bananen republiek is. Over het algemeen is pers vrijheid ver te zoeken in Suriname. Journalisten worden stelselmatig geïntimideerd, bedreigd of nog erger mishandeld.

  Als jouw kind in een land willens en wetens wordt vastgehouden dan zou je niets anders doen dan wat deze vader heeft gedaan, namelijk je kind terughalen. Voor de goede orde, een kind heeft recht op een moeder en een vader. Een oma en een opa is bijzaak. Deze vader en vd Heuvel verdienen een standbeeld !

  Niet vd Heuvel dient vervolgd te worden maar oma en opa. Zij hebben willens en wetens het kind daar vastgehouden en niemand in Suriname heeft het daarover. Ruim 30 jaar geleden was er een persoon die een massaslachting in Suriname had aangericht. Dezelfde persoon is door een deel van de bevolking op de troon gezet als president.Kennelijk worden bejaarden in bevooroordeeld in Suriname.

  Schaamteloze volk !


  Maak melding

 21. Tja, gevoelig onderwerp.
  De Telegraaf had kunnen verwachten dat dit wel reactie zou kunnen uitlokken. Is De Telegraaf niet die krant van wakker Nederland die in de tweede wereld oorlog geleid werd door de NSB?


  Maak melding

 22. Ze hadden hem gewoon het land in moeten laten komen en hem vervolgen arresteren voor medewerking aan ontvoering.Maar van der Heuvel zou naar Suriname reizen om een internationale propaganda actie op touw te zetten voor Santokhi.


  Maak melding

 23. Suriname mag iemand weigeren als er redenen zijn.

  Geen plek voor dit soort bezoekers hij mag eens reportages maken van de armoede in Nederland. Neen dat is een belediging geen sensatie hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Goed zo


  Maak melding

 24. Hij is gaan testen of de officiele diplomatieke betrekkingen sinds 12 november ook een bescherming voor hem inhouden. Natuurlijk wil hij geen politieke portret maken, want dat heeft hij nog nooit gedaan. Hij test de wateren.


  Maak melding

 25. @blanke,

  Misschien de wraak van de telegraaf omdat er toch gekleurde pieten zijn verschenen in het sinterklaasjournaal?
  Welk geschift mens begint een sinterklaasjournaal? Gebruik die tv tijd liever om een reportage te maken over ebola of iets anders.

  Die nederlandse tv is helemaal de kluts kwijt. Een omroep bulkt echt van het geld. Ze reserveren hele avonden voor een paar potjes pijltjesgooien. Ze zijn echt helemaal de klutss kwijt daar.
  Daarentegen krijgen allochtonen nauwelijks zendtijd, maar wel hele hoop uren en dat dagenlang voor sinterklaasjournaal en darts. Natuurlijk kun je dit technisch niet als discriminatie bestempelen, maar het laat goed zien hoe onbelangrijk de allochtoon wordt bevonden in tv land.


  Maak melding

 26. @Robje Mogen internationaal afgestrafte Srananman, drugssmokkelaars wel Sranan binnen ?

  Mogen verdachten van MASSAMOORD Sranan binnen ???

  Mogen zij ook bestuurlijke funkties vervullen ?

  Telt de Interpollijst niet voor Sranan ?

  Waar blijft onderzoek en veroordeling Dino B, voor
  gepleegde misdrijven in Sranan en tegen de staat Sranan ?

  PS: Obama nanga Preet Bharara no e sribi !!!


  Maak melding

 27. Tja,..als je kritische vragen stelt, ben je een staatsvijand.
  Je had de Boutisten moeten zien op de ADEK toen de student vroeg ,..van meneer de president,wilt u een aanslag doen op onze intelligentie ??


  Maak melding

 28. Onderzoeksjournalistiek (wat er in Suriname niet is) is noodzakelijk om bepaalde misstanden aan de kaak te stellen en te publiceren. Daar is niets mis mee, zeker niet als je in democratische termen denkt. v.d. Heuvel gaat, net als Peter R. de Vries, nooit over één nacht ijs. Maar omdat er vooral in Suriname figuren zijn die bang zijn dat hun vuile zaakjes aan de (wit)waslijn komen te hangen. En dat v.d. Heuvel en Bouta nou niet bepaald goede vrienden zijn, moge geen geheim meer zijn, vooral niet na hun aanvaring in Ocer in aanloop naar de vorige verkiezingen. Ze sloegen elkaar bijna op de bek! Dus Lakei lult maar wat, want dit inreisverbod is van hogerhand opgelegd. Wat mij betreft mag v.d. Heuvel alles schrijven over wat er mis is in Suriname! Dat zal voor sommigen een aangename en voor velen een onaangename verrassing zijn!


  Maak melding

 29. @ agoe dagoe,
  Ik denk dat u deels gelijk heb maar elke minderheid heeft wel zendtijd in NL. en staat ze vrij een eigen omroep te beginnen. Maar dat zie je daar niet gebeuren. Uit de berichtgeving leer ik nu dat buitenlandse zaken er niet achter zit maar justitie. Justitie brengt zichzelf wel een een moeilijk pakket door Van der Heuvel toe te laten vanwege het onderzoek. In principe behouden ze namelijk het recht hem gedurende het onderzoek dan op te houden. maar dat ligt dan weer gevoelig vanwege zijn status als journalist. Dan maar beter ff buiten de deur houden dan voorkom je ook gedoe.
  En inderdaad hier ook al gelezen het is echt een galbak die man. Beter peter de Vries dan maar.


  Maak melding

 30. @ blake bakra,
  nee idd maar de Telegraaf heeft zelf geen zuiver verleden dat was gewoon even terzijde. Wat ik bedoel dat de Telegraaf iedereen had kunnen sturen maar uitgerekend iemand uitzoeken waar volgens de Surinaamse Justitie een luchtje aan zit. Dat is gewoon bewust een reactie uitlokken. Ik verwacht ook niet van den heuvel hierheen zou durven komen vanwege dat onderzoek. Ongeacht wat eruit gaat komen.


  Maak melding

 31. Net van de Heuvel op rtl 4 gezien, De reden van zijn niet toelaten in Suriname is op vragen niet gegeven, zou volgens hem inderdaad met “”de ontvoering” te maken kunnen hebben, maar van de heuvel sluit niet uit dat “Ze” bang zijn voor te kritische vragen van hem, wat mij ook niet uitgesloten lijkt, kritiek op de handel en wandel van Bouterse en co.is natuurlijk uit de boze


  Maak melding

 32. EEN JOURNALIST WORDT DE TOEGANG GEWEIGERD !!!
  Waarom?!Omdat hij zijn werk naar behoren doet wordt hij dan gestraft !!??
  Je kan zien hoe ACHTERLIJK alles gebeurd in Suriname !!!
  Overal ter wereld zijn het journalisten die criminelen blootleggen middels sting operaties.Ze gaan zelfs naar andere landen om een zaak tot op de bodem uit te zoeken waar alles begonnen is !!
  Journalisten hebben niet alleen de taak om mensen te intervieuwen , maar dat weten bepaalde surinamers het hier niet ,en het verbaast mij ook niet dat zij het niet weten gezien de surinaamse amateur journalisten niks anders doen dan even een intervieuw afnemen en datis dan alles !!!
  Baasje bouta vindt het niet leuk ,hij is BANG dat Den Heuvel gaat bloot gaat leggen en van land zal doen verwisselen,dus denkt baasje bouta voorkomen is beter dan genezen.
  Hahahaaaaaa…bouta ziet zich liever omringd door de OERSTOMME surinamers want hey die vinden het toch niet erg dat de lijder een moordenaar is. Dus van een echte Journalist in hart en nieren zoals van Den Heuvel, hahahaaaaa hij heeft liever de surinaamse journalisten die hem geen vragen stellen .

  BOOSTER je hebt gelijk ,
  bouta vertikt het om geinterviewed te worden door een proffesionele JOURNALIST als van den Heuvel.

  Bedankt meneer Van Den Heuvel, U heeft bewezen hoe achterlijk de surinamers zijn .
  Proficiat voor het samen brengen van vader en zoon.
  Zo hoort het !.


  Maak melding

 33. Hahahaaaaaaaaa…..
  @Koos ,gelijk heb je.
  Van Dinootje horen wij van buitenlandse journalisten en nieuwsbladen.
  Hahahaaaaaa…geen enkel surinaamse journalist is een intervieuw gaan afnemen van Dinootje in gevanhgeschap in Amerika en ze noemen zich ‘professioneel’….

  Hahahaaaaaaaa..zelfs pappie bouta heeft dinootje nooit opgezocht laatstaan….

  Bedankt buitenlandse journalisten ,thanks to you all krijgen we wat te horen van dinootje ,
  hahahaaaaaaaaa…


  Maak melding

 34. -Ik vraag mij af de deze zelfde Surinamers die nu zo vel reageren op van den Heuvel ook zo zouden reageren op die Amerikaan die toen precies hetzelfde in Suriname heeft gedaan.
  Toen waren die Surinamers heel stil en hadden geen poot om op te staan.

  -Trouwens die jongen maakt het nu heel erg goed en heeft zijn vader gevraagd waarom het zo lang duurde voordat hij in Nederland mocht wonen.


  Maak melding

 35. @ Anitha,

  John v.d. Heuvel is in zijn hele carriere al tegen verkeerde mensen aangelopen. En die zitten allemaal in de gevangenis! Hij doet gewoon zijn werk.


  Maak melding

 36. Zowiezo zou Heuveltje geen kans maken op een intervieuw met Bouterse. Dus die reden is onzin. Heuveltje heeft gewoon 3 grote dingen: een grote p.emel, een grote mond en een hele grote ego. Deze ego is nu deels geknakt, want feitelijk is hij nu persona non-grata, wat niet bepaald een mooie positie is. Dit houdt in dat andere landen hem nu ook een soort besmet kunnen vinden. Een soort ebola drager..
  Zelfs Bolle Willem kan in deze niks voor hem betekenen.


  Maak melding

 37. V.d, Heuvel is wit, Limburg is zwart. Een ander verschil is dat Limburg het niet in zijn kop zou halen om een kleinkind bij zijn Nederlandse grootouders weg te rukken, vooral als het vermoeden bestond dat de Nederlandse moeder van dat kind was overleden door mishandeling/toedoen van haar Surinaamse partner. Het Zwarte Pieten probleem zou meteen op de achtergrond geraken en heel Nederland zou ‘onze’ Limbo willen kelen en van zijn zwarte huid willen ontdoen.
  Verder zie ik geen verschil tussen deze twee, beide zijn namelijk twee vadsige kwallen die alles willen doen voor een verslaafde als hij maar genoeg betaald of als het de kijkcijfers van hun programma opschroeft, zijn ze bereid het allemaal ‘gratis’ te doen.


  Maak melding

 38. Zoals een veiligheidsman van DB op dit form stelt : VREES in Boutakamp is reden weigering van den Heuvel. Hij zou een propagandacampagne voor Santokhi willen voeren !

  Kamp Bouta is zeer in paniek. Een financiele ineenstorting/
  disaster zal binnenkort een einde maken aan alle onzinbeleid.

  PS : Als vd Heuvel er niet in mag, dan moeten volgens het
  gelijkheidsbeginsel enkele “prominenten” ook op DE LIJST van
  ONGEWENSTEN komen te staan ? Worden zij uit gezet ?

  De ondemocratische NDP zet zichzelf weer voor schut !


  Maak melding

 39. Een paar weken terug werden de Journalisten in Ukraine stelselmatig toegang tot het land ontzegd, gearresteerd, gemarteld en of vermoord.

  Vreemd dat niemand daar tegen protesteerde..

  Suriname is een zelfstandig land en bepaald zelf wie erin komt of eruit gaat. Daar hebben ze geen Koos, hans of henk voor nodig.


  Maak melding

 40. Het is natuurlijk wel lekker preventief zo, hoef je later ook geen censuur toe te passen, een grote mond van hier tot Tokio maar een interview aan te gaan zijn ze te schijterig voor, ging DDB in het recente verleden ook niet een discussie met Venetiaan uit de weg, zo gauw meneer DDB tegenover een intelligenter iemand dreigt te komen staan geeft ie niet thuis, alleen studenten heeft hij onderschat, En nu gijpen ze de zogenaamde ontvoering aan, het jongetje is in feite alleen opgehaald om gebracht te worden, waar hij volgens het zowel het Nederlands als het Surinaams recht thuishoort, om van de Heuvel de toegang tot Suriname te ontzeggen, wat een drogreden, van de helden, 1 grote klucht en de grootste komedianten zitten hier op de site die het allemaal nog proberen goed te lullen ook


  Maak melding

 41. Tegen wie deze pg een strafrechtelijk onderzoek moet beginnen zoals tegen moordenaar bouterse en de grootste rover van dit land abrahams, daar wordt nl. niks tegen ondernomen, maar tegen een misdaad journalist die kritisch over bouterse praat, en zogenaamd een jongetje ontvoerd heeft, daar moet een strafrechtelijk onderzoek naar komen, hoe geloofwaardig kom je dan over


  Maak melding

 42. Blaka Bakra, Van Den Heuvel is misschien juridisch technisch gezien geen moordenaar, maar de Surinaamse familiebanden kennende, was het waarschijnlijk minder erg voor de grootouders van het kind als deze duivelse ‘von den Teufel’ ze meteen had vermoord, nu sterven ze een langzame marteldood. Ik ben er van overtuigd dat het jongetje beter terecht was bij zijn grootouders dan bij zijn verwekker, die waarschijnlijk een grote bijdrage geleverd heeft dat de moeder van het kind op jonge leeftijd kwam te overlijden. Maar deze @#$% bakra denkt dat een kind het, in vergelijking met in Suriname, onder alle omstandigheden beter zal hebben in zijn geweldige Nederland. Ik ben het vaak niet eens met de beslissingen van de huidige Surinaamse regering, maar in dit geval hebben ze gelijk om van den Heuvel de toegang tot Suriname te weigeren, Nederland heeft meer dan genoeg capabele journalisten, ze steuren maar iemand anders als ze Bouterse per se allerlei vragen willen stellen.

  En waarom moet de Nederlandse minister om opheldering gaan vragen bij de Surinaamse ambassade omdat de Surinaamse regering eens in de zoveel jaar één bakra de toegang tot Suriname weigert? Heeft Suriname niet het recht om vreemdelingen de toegang tot het land te weigeren? Suriname hoeft niemand iets uit te leggen als Suriname dat wil doen. Nederland doet niet anders dan constant Surinamers de toegang tot Nederland weigeren en dat mag van mij, Nederland is net als Suriname een zelfstandig land. Als de Surinaamse overheid steeds om opheldering ging vragen, hadden ze er een dagtaak aan.


  Maak melding

 43. de relaties zijn amper hersteld en de eerste rel is alweer geboren .

  waarom zijn ze bang voor deze gast ? ze hadden hem juist gewoon laten komen en gelijk kunnen arresteren op grond van ontvoering .


  Maak melding

 44. Ik ben benieuw of nederland noch wel zijn ambassadeur terug roept of niet. Ik denk het niet er valt veeeeeeel meeeef te hale in su dan zich druk temaken om van den heuvel. Maar zou het om een kleurling gaan dan was ned direct in rep en roer. Dan zou de ambassadeur dieect terug gefloten worde


  Maak melding

 45. Ook alle overige journalisten van NRC, Telegraaf en de NOS/NPS moeten de toegang tot Suriname worden geweigerd vanwege verstoring van de openbare orde in dit land !
  Deze lieden zaaien alleen maar haat, verderf, laster, smaad en opruiing onder de Suri’s in Nederland.

  Deze van den Heuvel is medeplichtig geweest aan een ontvoering in Suriname, en dat was big news ! Daar smulden de Hollanders en redi musu’s van in Nederland, want die JvdH had JusPol in Suriname te kijk gezet en belachelijk gemaakt.

  Wil het OM en Buza in Suriname adviseren om deze man voor 10 jaar de toegang tot Suriname te ontzeggen, en bij overtreding de man direct naar de Hazard gevangenis in Nickerie af te voeren voor solitaire opsluiting !!!

  Misschien dat hij dan eindelijk leert om Suriname en de Surinamers te respecteren.


  Maak melding

 46. … ik begrijp het probleem niet. maar ik denk dat het is omdat een kind naar zijn vader gaat en dat surinaamse kinderen over het algemeen geen vader hebben. wat willen wij? kinderen met een vader of kinderen zonder een vader?

  het kind kan toch naar zijn vader zijn gegaan terwijl de grootouders goed voor hem zorgden? het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten?


  Maak melding

 47. Milton
  Ook alle overige journalisten van NRC, Telegraaf en de NOS/NPS moeten de toegang tot Suriname worden geweigerd vanwege verstoring van de openbare orde in dit land !
  Deze lieden zaaien alleen maar haat, verderf, laster, smaad en opruiing onder de Suri’s in Nederland.

  Volgens onze Paarse Pauper Milton is het signaleren van misstanden haatzaaien.

  Hoeveel journalisten heeft jou Baasje Bouterse doodgemarteld omdat zij gewoon hun werk deden?

  Paarse Idioot!


  Maak melding

 48. Henkes
  Blaka Bakra, Van Den Heuvel is misschien juridisch technisch gezien geen moordenaar, maar de Surinaamse familiebanden kennende, was het waarschijnlijk minder erg voor de grootouders van het kind als deze duivelse ‘von den Teufel’ ze meteen had vermoord, nu sterven ze een langzame marteldood. Ik ben er van overtuigd dat het jongetje beter terecht was bij zijn grootouders dan bij zijn verwekker

  Beste Henkes,

  Je bent nu echt volkomen de weg kwijt. Een langzame marteldood sterven.?

  Ik pies in mijn broek van het lachen


  Maak melding

 49. Milton wil je dus hier mee aangeven dat de surinamers in Nederland zo dom zijn dat ze maar klakkeloos aannemen wat de Ned. journalisten ze voorschotelen?
  Ik dacht het niet, in ieder geval niet de Surinamers die ik persoonlijk ken. meneer van de heuvel is echt niet naar suriname gegaan om Juspol te kijk te zetten, zijn enige opdracht was een Nederlands staatsburger weer naar Nederland terug te brengen, naar zijn biologische vader en wettelijk vertegenwoordiger, dat het in suriname blijkbaar dat je wetten aan je laars kunt lappen heeft van de Heuvel geen boodschap aan.en dit heeft allemaal niets met respect voor een ander te maken, misschien heeft hij geen respect voor die Surinamers die wetteloosheid em gewoon doen waar ze zin in hebben en nog verdedigen ook, gewoon vinden


  Maak melding

 50. “er is een justitieel onderzoek gaande” breaking news,
  het Sranan OM WERKT !

  AUB publiceer ALLE personen naar wie een justitieel
  onderzoek gaande is en kom op met de zwarte lijst !

  Moiwana-onderzoek ! Moord op vier verdachten roofoverval !
  Moord op lijfwachten Brunswijk !
  Onderzoek talrijke misdaden Dino !
  Onderzoek naar medeverdachten Dino in Sranan !
  Moord Gooding !
  Onderzoek malversaties bij OW ! etc etc

  Wat wordt gedaan met personen met zware
  strafvonnissen op hun naam ! Paspoort ingenomen ?

  Al deze personen reizen Sranan in en uit ???
  Ook de terrorist Dino reisde in en uit en beschikte
  bovendien over een door Lackin aan hem verstrekt
  diplomatiek paspoort !

  Dus meki OM kon nanga a lijst !!!

  Stelletje verkrachters van de rechtsstaat Sranan !


  Maak melding

 51. De soap Suriname heb ik voor vandaag wel weer gelezen.
  Wat heb je in Suriname nou eigenlijk nog te zoeken?
  Ga toch lekker naar Brazilië op vakantie.
  De helft goedkoper en mooie stranden.


  Maak melding

 52. men is gewoon bang dat hij de deksel van die beerput van surinaamse regering zou openen.jammer maar dan ga je toch lekker via buurland.doe ik ook want die stront behandeling op pengel dan heb je al geen zin om in het land te komen.en ik vraag mij af of abaisa in een boom woont of bij geboorte uit de boom gevallen.


  Maak melding

 53. Off-topic.

  Protestleiders Hongkong mogen Peking niet in
  15-11-2014 – Bron: ANP/Het Parool.nl

  De drie leiders van de protesten in Hongkong nadat ze zijn geweigerd op het vliegveld van Peking.
  Drie leiders van het studentenprotest in Hongkong zijn vandaag tegengehouden toen zij een vliegtuig naar Peking wilde nemen. De leiders wilden praten met premier Li Keqiang, maar volgens de Chinese autoriteiten waren hun reisdocumenten niet geldig. De luchtvaartmaatschappij mocht de leiders niet het vliegtuig inlaten.

  Het was gisteren al onzeker of de studenten konden spreken met Li. De Chinese overheid heeft de betogingen in Hongkong illegaal genoemd en wil geen vrije verkiezingen in de semiautonome stad in 2017.
  In tegenstelling tot de studenten wil Peking dat alleen mensen die door een nationaal comité zijn gescreend leider in Hongkong kunnen worden.
  De leiders wilden Li in de Chinese hoofdstad spreken, omdat de gesprekken over meer democratie met het bestuur van de stadstaat niet willen vlotten.
  Betogers protesteren al sinds eind oktober in Hongkong.

  http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-nieuws-132237/f9f0d4a4-9ef3-3bd3-9006-83909f1abb1a
  RTL Nieuws van woensdag 12-11-2014 over de Chinese burgers in Hong Kong.

  En dit was ook een mooie gelegenheid voor onze minister Belly,
  om de Chinese ambassadeur hierover aan te spreken.
  Want ze hebben in deze geen recht om te eisen, dat de zeven even landsdienaren van Justitie & Politie moeten opschieten om zeer snel de verblijfsvergunningen aan hun (illegale) onderdanen te verstrekken.

  En hierover gaat het.

  China vraagt vlotte afhandeling 400 verblijfsvergunningen
  14-11-2014 (starnieuws.com)

  Ambassadeur Yang Zigang van China en delegatie op bezoek bij minister Edward Belfort. (Foto: Raoul Lith)
  De ambassade van China heeft donderdag twee laptops, een printer en een beamer geschonken aan het ministerie van Justitie & Politie. “We zijn erg blij dat we de kans hebben om iets te doen voor uw ministerie. Sinds de opzet van de diplomatieke relatie tussen China en Suriname, 38 jaar geleden is de band gegroeid.”
  Dit zei de Chinese ambassadeur, Yang Zigang bij de overhandiging.

  Volgens de ambassadeur doet het ministerie erg goed werk om het proces te versnellen en om de aanvragen van de Chinese immigranten voor verblijfsvergunningen aan te pakken.

  Zijn bezoek was daarom ook tweedelig, om de relatie te versterken tussen de ambassade en het ministerie en om het automatiseringsproces enigszins te helpen verbeteren.

  Yang verzocht de minister om de lopende zaken van de chinezen in orde te maken.
  Er zijn meer dan 400 aanvragen voor verblijfsvergunningen.
  “Ze zitten in alle sectoren Ze wonen en werken hier al jaren en hebben een belangrijke contributie geleverd aan het land.
  Ze zijn trots op het land” zei de ambassadeur.
  Minister Edward Belfort nam de schenking met genoegen in ontvangst en benadrukte de vriendschappelijke relatie tussen beide partijen.

  Maar de ambassadeur heeft verzuimd te vertellen dat deze hardwerkende Chinese (immigranten) alle US-dollars ($) illegaal overmaken naar China.

  Dus Belly laat je echt niet gek maken met die Laptops, Printers en een Beamer.
  Of gaan je ondergeschikten die zich bezighouden met de verblijfsvergunningen, nog meer (gesloten) enveloppen met Chinese vingerafdrukken in ontvangst nemen om deze 400 sneller te helpen?


  Maak melding

 54. KROMSTAAT Sranan ! Veroordeelde Drugsdealers,
  Moordenaars, Rovers zijn welkom als president, minister,
  DNA-lid, topambtanaar of staadsadviseur !

  Echter een niet belangrijke journalist waarnaar “een justitieel onderzoek loopt” is niet welkom !

  VEROORDEELDEN zijn belangrijk en drugsvonnissen worden
  genegeerd, in het buitenland opgelegde straffen neemt de
  Kromstaat Sranan niet over !

  Den crimineel o tja Sranan go na fesi !

  PS : Crimi Dino komt na vijftig jaar ook zijn steentje bijdragen
  aan de opbouw !


  Maak melding

 55. Jesse,
  Non..grata heeft geen enkele inhoud als dat door het Bouterseregiem is gedicteerd. De angshazen maken zich belachelijk tegenover echte democratieen.)


  Maak melding

 56. Milton: Wil het OM en Buza in Suriname adviseren om deze man voor 10 jaar de toegang tot Suriname te ontzeggen, en bij overtreding de man direct naar de Hazard gevangenis in Nickerie af te voeren voor solitaire opsluiting !!!

  Misschien dat hij dan eindelijk leert om Suriname en de Surinamers te respecteren.”

  Milton is het toonbeeld van een domme ongeletterde racistische Surinamer die een journalist die zijn werk doet in de gevangenis wil hebben en een drugsdealer en moordenaar als zijn president.


  Maak melding

 57. Suriname heeft Nederland niet voor het hoofd willen stoten door Van den Heuvel toe te laten, te arresteren en vast te houden daar de betrekkingen vorige week iets officieler werden.

  Maar Nederland provoceert wel. Men wil waarschijnlijk graag terug naar de oude situatie. Heeft Den Haag soms spijt van de aanvaarding van de ambassadeur?


  Maak melding

 58. @ L Hannes , wat voor pannes vertel/schrijf je op dit forum? DiDiBrie kon gister mensen aanzetten tot…., maar niet vandaag. Ha ha ha haaaai Big Brother USA is ….watching die pa van je nml DiDiBrie Botersacht.. Oeng haal oeng hart op. Soso Su kan dé looser. 25 mei volk van Su reken serieus af met deze DiDiBties in dat stemhok en stem aan blok voor het FRONT en niet op de NDP oké, oeng tak so. Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 59. @Mundial 8-Decembermassaalvermoorden en Moiwana-
  vermoorden hebben een VIP-behandeling gahad van de
  koloniale slavenmilitairen van Desi, de drogahandelaar !

  PS : Dino krijgt VIP-behandeling van Preet Bharara
  in USA-jail ! Roger de nieuwe getuige binnenkort in actie !


  Maak melding

 60. Allemaal heel raar gedoe om niets.

  Allereerst heeft van de Heuvel zeer waarschijnlijk maar 1 strafbaar ding gedaan en dat is Suriname illegaal verlaten via Albina (hij heeft wellicht geen uit stempel in zijn paspoort)

  Het kind waar het om gaat, het kind van de rekening, is Nederlands en heeft een Vader die het bevoegde gezag over het kind heeft. De grootouders hebben ongetwijfeld met de meest goede bedoelingen hun kleinkind aan het ouderlijk gezag onttrokken. Dat is fout volgens Surinaams recht en volgens Nederlands recht.

  De methode die van van den Heuvel in zijn programma gebruikt kan men heel veel van vinden maar wordt juridisch getoetst en openbaar gemaakt. Ondanks alle gebrul etc. is er nog niemand in geslaagd van den Heuvel iets aan te wrijven. Ook hebben de groot ouders geen zaak gewonnen en trekken zij duidelijk formeel gezien steeds aan het kortste eind.

  Indien Suriname van den Heuvel graag wenst aan te pakken zou het beste zijn hem te laten komen en hem dan vanwege alle vermeenden wetsovertredingen te arresteren, in staat van beschuldiging te stellen, even in Santa Boma opsluiten, zijn paspoort in nemen en hem op borgtocht vrij te laten met de verplichting zich dagelijks 2 maal te melden.
  Goed voor de hotel rekeningen en alle ondersteuning die van den Heuvel dan zou moeten inzetten.
  Helaas durft Suriname dat niet aan omdat ook Suriname weet dat zij het onderspit gaat delven, alle schade gaat betalen en heel veel negatieve publiciteit zou krijgen plus een documentaire over de president van een bananen republiek.

  Van den Heuvel heeft toch wel erg veel lef om zich in het hol van de Leeuw (papieren tijger) te begeven.


  Maak melding

 61. Bent u al weer vergeten dat het twee van deze zelfde van den Heuvels waren, die R.B. via Cayenne naar den Haag sluisden en Suriname alzo opzadelden met een bloedige binnenlandse oorlog?


  Maak melding

 62. John vd Heuvel…….. wat een mislukte man met al zijn doelen die mislukt zijn. In Nederland wilt hij altijd strijden met onze zeer gerespecteerde Peter R de Vries. Niemand erkend John maar hij wil erkenning en respect afdwingen. De ambassade die de noodpaspoort heeft vertrekken moeten jullie het land uit schoppen.

  En als John ooit zijn voeten daar zet dan hoop ik dat de Surinaamse justitie de ballen heeft om hem een behoorlijke tijd vast te zetten.


  Maak melding

 63. 20 nov. 2014

  Lees onderstaand bericht.

  Londen weigert versiergoeroe Julien Blanc

  De omstreden datingcoach Julien Blanc mag Groot-Brittannië niet in. Dat meldde de BBC vandaag op basis bronnen binnen het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken. De Zwitserse Amerikaan werd eerder al Australië uitgezet vanwege de controversiële, vrouwonvriendelijke versiercursussen die hij geeft. (Bron: AD)

  Dus zo abnormaal is het geval van John van den Heuvel niet ! Zelf binnen de EU komt dit verschijnsel gewoon voor.
  Srika


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.