Politie: Jhauw deed geen valse aangifte

18

PARAMARIBO, 11 nov – De politie is terug gekomen op een verklaring over een vermeende moordaanslag op ondernemer Ramsoender Jhauw. De betreffende aanklacht van Jhauw blijkt niet vals te zijn. De politie suggereerde eerder van wel.

Persberichten werden zelfs bevestigd. “In verschillende nieuwsberichten is gepubliceerd dat de heer Ramsoender Jhauw een valse aangifte heeft gedaan bij de politie. Deze informatie is niet correct”, stelt het Korps Politie Suriname in een persbericht. De informant blijkt teruggekomen op eerder afgelegde verklaringen. Deze zogenaamde huurmoordenaar verklaart nu dat zijn eerdere verklaringen onjuist waren.

De man zei eerst dat Jhauw hem had aangezet tot liegen. Hij zou tegen betaling moeten beweren dat de ondernemer Dassasingh een moordaanslag op Jhauw beraamde. Toch was hij voordien bij Jhauw geweest met de bewering dat Dassasingh hem had ingehuurd. Nu geeft de man Jhauw toch gelijk. “Op basis van deze ontwikkelingen is een nieuw perspectief in deze zaak ontstaan”, meldt de politie. De verwarring wordt betreurd.

18 REACTIES

 1. Deze meneer Jhauw is inmiddels al honderden keren veroordeeld: dankzij de media die (bijna) alles overneemt van die BoBO’s (geeft alleen maar aan met wat voor PRO’s wij te maken hebben) NU worden al die veroordelingen (denk gedeeltelijk) herzien..gelukkig is het nog niet voor het gerecht..dan was de ramp compleet.


  Maak melding

 2. H. Naarendorp was heel snel om dit verhaal in de media te brengen. De naam zegt het al NAAR en DORPS.

  En op GFC zit nog zo’n paarse broodschrijfster. Sheila Mijnals
  heeft daar in een blog ook op een volstrekt ongenuanceerde manier vuil zitten spuien. Ook zij moet tonen dat ze een minimaal fatsoen heeft en excuus aanbieden en met haar blog stoppen.
  Lees http://www.gfcnieuws.com/?p=240663
  Een werkelijk walgelijk stuk vol moddergooien en een lage, doorzichtige poging iemand te beschadigen. Dergelijke stukken zijn media die zichzelf serieus nemen onwaardig. Deze trut moet maar een ander werk gaan zoeken.


  Maak melding

 3. Jhauw heeft Limbo gewoon gezegd dat hij alles op de video band heeft en gelijk komt de politie met een verklaring dat het onderzoek nog in volle gang is.Lonnie zou zeggen”soema ballie boe”.


  Maak melding

 4. Iedereen met een klein beetje gezond verstand had dit kunnen voorspellen. De politie stond, als gebruikelijk, te snel klaar met een verklaring dat Jhauw gelogen had en Dassasingh wachtte zogenaamd op wat het politieonderzoek zou opleveren voordat hij een aanklacht zou indienen tegen Jhauw, in mijn commentaar elders hierover http://www.waterkant.net/suriname/2014/11/06/aanklacht-tegen-vingerwijzende-ondernemer/ zei ik al dat het vreemd was dat Dassasingh wachtte op het eindverslag van de politie voordat hij een aanklacht zou indienen, hij hoefde helemaal niet te wachten op wat het onderzoek van de politie zou opleveren, hij wist toch beter dan de politie of hij Jhauw had willen vermoorden of niet. Ook zei Dassasingh dat hij hoopte dat, na schuldig bevonden te zijn, Jhauw niet opgesloten werd. Tot vandaag had Dassasingh echter geen aanklacht tegen Jhauw ingediend. Wat is dat voor onzin? Als iemand mij ervan beschuldigd een potentiele moordenaar te zijn die met concrete moordplannen rondloopt en huurmoordenaars inhuurt, dan dien ik meteen een aanklacht tegen hem in en wil ik dat ze hem opsluiten, wanneer blijkt dat hij gelogen heeft.


  Maak melding

 5. Deze reactie op het vorige artikel over Jhauw was me bijgebleven.

  Johannes de Sloper

  Deze man beweert al enige tijd dat de regering vuil spel speelt en duurdere leveranciers selecteert. Vervolgens spannen duurdere leverancier en regering samen tegen deze man. Het lijkt mij dat dit heel geloofwaardig is. Ik zou het niet zomaar als nonsense terzijde schuiven. Die politieonderzoek moet zelf ook onderzocht worden op deugdelijkheid. Door een onpartijdige partij.
  zaterdag 8 november 2014 om 12:52 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +3


  Maak melding

 6. Jauw nu de toekomstige president van suriname, een hindoestaan met een RK achtergrond. Verruim alle corruptie en criminaliteit. Liever geen sherif van vhp met alle idiote combinaties


  Maak melding

 7. @ NEUS
  Ik heb goede nota genomen van het bericht op GFCnieuws. Deze mevrouw had moeten weten dat je met zulke berichten heel zorgvuldig moet omspringen. Ze heeft volgens haar denken geen moment stilgestaan bij: stel dat dhr. Jhauw de waarheid vertelt. Dit kan niemand zeker weten. Deze tijdgeest dat er heerste in die periode kwam precies overeen met hoe men Louis Doedel behandeld had. Dus als je de waarheid vertelt, dan ben je gek en niemand wil dan naar je luisteren. Wat gebeurt er met bepaalde mensen. Ze hebben makkelijk praten als de dingen, die dhr. Jhauw heeft verteld in de media wat hem is aangedaan, ze niet zelf overkomt. Wat willen ze dan, dat dhr. jhauw moet zwijgen en niets zeggen? Ik zie zijn roep, meer om met de wereld te delen, wat hem is aangedaan.
  Ik heb zelf de berichten heel nauwkeurig gevolgd via de media en geef er ook nu pas een reactie op. Heb geen emotionele berichten geschreven, want het maakt niet uit wat ik zou denken als ik iets niet zeker weet, de waarheid staat altijd overeind. ook heb ik respect gehad voor het feit, dat deze man heeft aangegeven God te dienen. Dit betekent dat je de waarheid uit zo iemand zal horen, anders heeft hij het te doen met God. Als je zelf een gelovige bent, dan weet je precies waarover ik praat. Verder om het feit dat je te doen hebt met een man op leeftijd, een gezin heeft en een bedrijf met werknemers moet leiden. Zo’n leugen maken zou toch betekenen dat je opgesloten zou moeten worden? En hiervan is zo’n integere man zich wel van bewust. We hebben zekere mentaliteit dat we mensen die eerlijk zijn en de waarheid spreken, de mond te willen snoeren. We wonen in een democratisch land toch?
  Wel het is nu gezegd. Horen we al die mensen nog die alle lelijke dingen zeiden?? Ze zijn nu allen stil geworden!
  Moge God deze man bijstaan en beschermen.


  Maak melding

 8. Eigenlijk is dit een artikel om van te lachen.

  De titel alleen al, “jauw deed geen valse aangifte”

  Hoe weet de politie dit.

  Vermeende huurmoordenaar zegt eerst van wel. Tegen betaling heeft hij dit verklaard om daarna weer deze verklaring in te trekken.

  Welke van de twee verklaringen is dan de waarheid. Volgens mij moet dit nog grondig onderzocht worden alvorens men verklaard dat de aangifte van Jauw niet vals is.

  feit is dat deze man tegenstrijdige verklaringen heeft afgelegd, in een rechtszaak wordt dit met de grond gelijk gemaakt tenzij men nog andere bewijzen heeft.


  Maak melding

 9. Meneer Jhauw ,de meerderheid van ons weet dat U waarheid spreekt. U heeft volgehouden en moed getoond. Uw wachten op gerechtigheid is beloond.
  Wij gaan jammergenoeg nooit weten wie de zogenaamde huurmoordenaar is geweest in het verhaal van de politie.
  Wees gerust …ERV IS HELEMAAL GEEN HUURMOORDENAAR ,,,,dit verzinsel kwam van de politie in vorm van BELFORT, envan hem weten wij wie hij liever in bescherming neemt !!!
  Dit alles is een complot van bouta en Belfort geweest om je letterlijk van kant te maken, maar met de komende verkiezingen en om Amnestie te behouden kan bouta het risico niet nemen jou te vermoorden ,dus kwam zij met het verhaal van de huurmoordenaar.
  Als surinamers willen wij weten wie deze huurmoordenaar is !!!
  Moet zeker 1 van de bendeleden van bouta en co zijn @!!!


  Maak melding

 10. Die Ramsoender Jhauw is een katholiek? De bekeringsmachine van de kerk heeft klaarblijkelijk niet stilgestaan!! Alleen hadden ze hem nu Jezussoender Bakkeljhauw moeten noemen.

  Ik vraag me af hoeveel steekpenning (in welke vorm dan ook) Bakkeljhauw heeft gekregen om christen te worden.


  Maak melding

 11. @Henkes

  Als het van dit tuig, dat nu aan de macht is, afhangt, wordt Ramsoender Jhauw de volgende Louis Doedel. http://www.nationaalmonumentcuracao.com/louisdoedel/

  ==============================
  Inmiddels heeft de politie een opsporingsbericht doen uitgaan voor een autodief. Maar naar blijkt is dit de vermeende huurmoordenaar.

  laten we hopen dat deze man in de gelegenheid is om straks in goede gezondheid zijn gehele verhaal onbevreest en volledig voor de rechter te doen.


  Maak melding

 12. onder leiding van president Desi Bouterse, is besloten dat Surinam Road & Civil Technical Company NV (SRCC)van Dilip Sardjoe de constructie van de beddenhuizen en verpleeghuis van Wanica Medisch Centrum zal opzetten. Ook infrastructurele werken maken hier deel van uit. Het bedrijf van Rudisa Holding was met SRD 9.5 miljoen de laagste inschrijver.

  Ramsoender Jhauw zijn onderneming was de laagste inschrijver voor de levering van brandweer spullen maar de gunning heeft hij niet gekregen die ging naar de hoogste inschrijver.

  Nu zie je dus dat dit alles maar een farce is en dat de vrienden van DDB de grote njang maken door de gunningspolicy van de overheid waarin DDB een hele hand in de pap heeft zeg maar gerust zijn heel lichaam.


  Maak melding

 13. in een normale de-mo-cra-tie zouden velen het ambt moeten verlaten wegens ongeschiktheid..

  maar in sme moet je crimineel zijn om bij lantie te arbeiden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.