HRM opleiding voor vakbeweging in Suriname

3

Cursisten aan de opleiding Human Resource Management(HRM) van de Stichting Scholingsinstituut voor de Vakbeweging in Suriname (SIVIS). De stichting heeft maandagavond deze opleiding gelanceerd. De participanten worden ondermeer ingewijd in het belang van voortdurende bijscholing en de verschillende manieren waarop dat kan gebeuren. De opleiding duurt zes maanden.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. De opleiding duurt zes maanden. Part-time of full-time? Ik neem aan het laatste.
    Wat de opleiding vooral moet bieden is pschychologie. Hoe herken je de mentaliteit en capabiliteit (snel kennis en vaardigheden eigen maken) van de sollicitant, van de werknemer, van de tijdelijke kracht. Daarop kun je dan verder bouwen.

    Krølle-Bølle


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.