dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRegering: Dino Bouterse niet bevoegd tot steun terrorisme

Regering: Dino Bouterse niet bevoegd tot steun terrorisme

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 sep – De regering heeft een verklaring op haar website uitgegeven naar aanleiding van nieuwsberichten over de rechtszaak tegen Dino Bouterse. Op de rechtszaak zelf wordt niet ingegaan. Wel wordt het volgende benadrukt:

“Op geen enkele wijze of op enig moment zijn/waren terroristische organisaties actief op het grondgebied van de Republiek Suriname. De documenten uit deze rechtszaak bewijzen dat middels een undercover operatie slechts informanten en agenten van de Verenigde Staten betrokken waren, die geen terrorist noch lid van een drugskartel zijn.

Dino Bouterse is nimmer hoofd geweest van de Counter Terrorism Unit (CTU). Betrokkene was tijdens de opstartfase van deze unit slechts aangesteld als trainer en instructeur. De eerste en enige persoon in de functie van hoofd van de CTU tot op heden is Kapitein Giovanni Nijbroek. Dino Bouterse ontbeerde dus te allen tijde de bevoegdheid en capaciteit om ondersteuning te verlenen bij het opzetten van trainingskampen of basissen voor terroristen in Suriname.

Suriname en de Verenigde Staten van Amerika hebben, tezamen met internationale organisaties, altijd nauw samengewerkt op het gebied van terrorismebestrijding en het delen van inlichtingen. Suriname zet deze samenwerking in de toekomst onverkort voort.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

55 REACTIES
 1. ze moeten niet lullen in sme..

  de hele wereld weet dat de zoon dino het hoofd was /is van het ctu gebeuren..
  hij had als lijder van dit orgaan twee goud zoekers dood geschoten bij die goud putten en het edel metaal meegenomen..

  ze worden ook nog z.a. de geruchten de rondo doen,,door de staat sme gefinanciëerd voor de kosten advocaten in het proces in v.s.a

  dus tak tak tie..


  Maak melding
 2. Man man man,
  Je moet ongelooflijk naïef zijn om dit te geloven. De totale regering, bestaande uit NDP an ABOP leden, denkt met debielen te maken te hebben. Wat een belediging richting intellectuelen in de wereld.
  Hoezo
  Dino Bouterse ontbeerde dus te allen tijde de bevoegdheid en capaciteit om ondersteuning te verlenen bij het opzetten van trainingskampen of basissen voor terroristen in Suriname.

  Belfort zegt zeker te weten dan de gehemde dienst van Suriname niets verdachts heeft ontdekt bij Dino de Saures noch de CIVD van de president.

  Belachelijk en beschamend om te denken dat de wereld dit zal slikken. Want het gebeurde in zijn werkkamer / kantoor welke deel uitmaak van de CTU huisvesting.
  Uit de kast kwam 1 kg coke (of wilt Belfort zeggen dat dit poeder suiker was welke op de oliebollen moest worden gezet of kalk voor het maken van kalksteen of zelfs meel om zoete broodjes mee te bakken.

  Stelletje achterlijke debielen.


  Maak melding
 3. De hoofd van deze regering heeft zichzelf amnestie laten geven. Geloofwaardigheid van ze is beneden alle nivo. Zelfde bobo schreeuwde van de daken tegen de amba van de USA.
  Dino gaf paspoorten, swaaide met pistolen en cocaine en nu probeert zijn pappie hem goed te praten. De amerikanen zeggen “too little too late”.


  Maak melding
 4. In dat geval moet Dino in Suriname zelf vervolgd worden wegens het illegaal in bezit hebben van Surinaamse diplomatieke paspoorten. Onderzoek moet er komen naar hoe hij in het bezit is gekomen ervan en op welke wijze, legaal of illegaal en indien legaal dan in welke functie.


  Maak melding
 5. Kijk op Yutube en hoor en zie een trotse papa Boutetse het duidelijk zeggen. ‘ mijn zoon Dino geeft mede leding aan de CTU die bestaat uit de beste van de beste. THE BEST KAN FOR THE JOB.

  Bouterse segt het letterlijk. Nu is Dino plotseling slechts instructeur……volgenscde paarse leugenbende. Wat een amateuristische leugenachtige lafbekken.

  suriname doet een plas en alles bleef zoals het ww.


  Maak melding
 6. Wat Suriname ook beweert of niet, de Amerikaanse jury zal het zeggen…Guilty or Not….
  Suriname heeft niets en dan ook niets in te brengen in deze zaak. Ik zou me liever koest houden en stil zwijgen als het graf, want wie zich verontschuldigt, beschuldigt zich.

  CTU was Dinootje’s dekmantel, blijkt nu.


  Maak melding
 7. Dit is toch wel een zeer lachwekkende persverklaring:

  1) er waren geen drugskartels actief. Bouterse junior was het drugskartel.
  2) Bouterse junior was niet in dienst van CTU/de republiek Suriname en heeft nooit leiding gegeven aan. Luister naar de testen van de President d.d. december 2010 en men mag vast stellen dat er iemand liegt of niet goed op de hoogte is. Wat erger is durf ik niet te zeggen.
  3) De heer Bouterse was niet gemachtigd / bevoegd om terroristen op Surinaams grond gebied te faciliteren. In het algemeen is het in elk land verboden de wet te schenden en zich met terrorisme bezig te houden.

  Deze persverklaring is een voorbeeld van het beste wat deze regering weet te produceren.
  In de rest van de wereld noemt men mensen die zo iets verklaren STAND UP COMEDIANS.


  Maak melding
 8. Ik heb niemand horen beweren dat Dino wel bevoegd was om steun te verlenen aan terrorisme, dat zou ook heel vreemd zijn, omdat terrorisme officieel geen legale bezigheid is in Suriname. Het niet bevoegd zijn tot het plegen van niet toegestane handelingen heeft nog nooit een NDPer tegengehouden om iets niet te doen, Brampie was toch ook niet bevoegd te graaien uit staatskas ten eigen voordele en Bosje was toch ook niet bevoegd steekpenningen van Ballast Nedam aan te nemen, hij was ook niet bevoegd onze goudvoorraad te ‘swappen’ en de opbrengst van die deal spoorloos te laten verdwijnen en de wetgevende macht was/is ook niet bevoegd in te grijpen in de rechterlijke macht , maar dat heeft geen enkele NDPer (misschien op Noreen na) tegengehouden dat soort handelingen wel te plegen. Feit is wel dat Dino bevoegd of onbevoegd wel bereid was zaken te doen met figuren waarvan hij dacht dat ze drugsdealers en terroristen waren en dat beste mensen is een grote schande voor ons land, ons volk en voor zijn eigen vader, die geluk heeft dat hij de mentaliteit van Surinaamse en niet die van Japanse politici heeft, want dan had hij al lang harakiri gepleegd door zichzelf door het hoofd te schieten of met behulp van zijn sjerp op te hangen.


  Maak melding
 9. Is er iemand op de wereld – behalve de gebrainwaste Paarse Kakkerlakken – die 1 woord gelooft van deze oerdomme en vooral LAFFE verklaring van de Surinaamse regering?

  Wat een jokers.


  Maak melding
 10. CTU?
  Wat voor orgaan is dit? doel? Wie heeft de hoogste leiding? Waarom moest het worden opgezet? Wie zijn deze luitjes met zeer zware militaire wapens tot de tanden bewapend in zwarte tenue met donkere zonnebrillen, die in donkere met vierwiel drives auto’s en getinte ruiten rondrijden in Paramaribo en in de oerwouden van Suriname? Wat doen ze op de scallians op het stuwmeer/rivieren, goudvelden en airstripes/Tibitie in de oerwouden van Suriname, waar vliegtuigjes uit andere buitenlanden landen en opstijgen in de nacht? Wat voor lading brengen deze vliegtuigjes binnen en met welke gaan ze weer weg. Waarom worden liters vaten met brandstof voor vliegtuigen naar deze gebieden gebracht?

  Was Dino nu wel of geen hoofd van de CTU en vond zijn vader hem niet de juiste en meest geschikte persoon om hier de baas van te zijn?

  Dino verrichtte allerlei duistere handelingen wel of niet met toestemming van zijn vader sinds hij daar begon met werken tot de USA met oppakte?

  Waarom ging het Surinaamse volk vanuit dat Dino na zijn vader de 2e man was van CTU?

  De hoogste tijd dat de DNA DDB uitleg vraagt over de CTU. Het volk heeft recht dit te weten.

  Nu hij door de DEA/Amerikaanse inlichtingen dienst is afgeluisterd, evenals ze zijn vader hebben afgeluisterd in verband met drugshandel naar de USA, Boerenveen is hiervoor ook in de USA veroordeeld en opgesloten geweest en nu Dino hebben opgepakt, komt DDB nu met een bericht dat Suriname en USA samenwerken om terreur te bestrijden. De USA weet precies hoe de vork in de steel zit. Afluisteren/Geheime diensten daar zijn de inlichtingendiensten van USA, Engeland, Israël, Frankrijk, India, China, Rusland, Duitsland de beste in. DDB is op het tongzoenen af bevriend met Maduro en Castro en dat weten ze ook.

  DDB is een redimoesoe, die op het zoenen af samen werkte met Hans Valk om Suriname en de Surinamers in de duisternis te laten leven en wonen en hij en zijn familie, adviseurs, vrienden, enz in weelde leven en zelf heel dure advocaten nu kunnen betalen voor de Dinoshow in Manhattan in NY in USA.
  DDB zit niet alleen in de piepzak, 11 jaar gevangenisstraf voor drugshandel, van Nederland, ook van de USA en van Suriname over de 8 december 1982 moorden en moiwanamoorden.

  DDB is wel omhoog gevallen, van sergeant – President. Maar hoe dan?
  DDB is een redimoesoe. Een verrader van de Surinamers. Vinden jullie het gek dat de USA Dino als CTU-medewerker hebben getest om te weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Van zijn vader weten ze het al met wie ze te doen hebben.

  DDB zit in de piepzak van USA, Nederland en Suriname. Dino zit ook in de piepzak.

  Dit bericht van DDB maakt helemaal geen indruk op de USA, Frankrijk en Nederland.

  In de piepzak zitten, dat telt.


  Maak melding
 11. 1 )De 15 gevangen zijn op de vlucht neergeschoten
  2) Dino heeft nooit leiding gegeven aan de CTU.
  3) En wie mij niet gelooft is een landverader.


  Maak melding
 12. Het ontbreekt er nog aan, dat de president op de website van de regering het volgende verklaart: “Dino Bouterse is nooit mijn zoon geweest.”


  Maak melding
 13. Laten wij eerlijk zijn het waren 2 undercoveragenten uit Amerika die namens de Amerikaanse regering Dino Bouterse de zoon van Desi Bouterse hebben uitgekozen voor een harde boodschap aan Desi Bouterse. Als Desi Bouterse zich samen met Zuid-Amerikaanse landen en caribische landen de Amerikanen niet gehoorzamen dan zal hij de prijs moeten betalen. Dat DINO weg is noem ik goednieuws ik hoop dat de Amerikaanse rechter hem levenslang geven inplaats van de 15 jaar. We moeten eerlijk zijn de Amerikanen hebben dino in de val gelokt 1 ze hebben hem 2 miljoen dollar gegeven en toen dino dat geld zag nam zijn hebzucht over. Wie denk dat dino een basis voor Hezbollah in Suriname kon opzetten is achterlijk. Dino is altijd een bluffert geweest, een Wannabee gangster, nu gaat hij hardtime moeten BUKKEN voor zijn celmaatje in Amerika. Dino heeft met medewerking van corrupte personen een paspoort voor de zogenaamde Hezbollah agenten kunnen regelen en dat geeft aan hoe corrupt het paspoorten proces in Suriname al jaren werkt. De chinezen hebben binnen 2 weken hun Surinaamse paspoorten en alles wat ze nodig hebben en de geboren Surinamer met een Nederlandse nationaliteit krijgt de ene na de andere stress van die corrupte beesten in Suriname. Suriname moet de 2 geheimen agenten vervolgen die een illegale operatie starten op Surinaamse grondgebied zonder medeweten van de Surinaamse functionarissen, dit geeft aan dat de Amerikanen geen respect hebben voor geen één Zuid-Amerikaanse landen en denken dat ze alles kunnen maken. We moeten de geheimen agenten op de Interpol lijst zetten wegen het kopen van een Surinaamse documenten en het proberen opzetten van terreurgroepen in Suriname. dino moet samen met de mensen die hem de paspoort hebben bezorgd worden aangeklaagd. We moeten als harde boodschap de Amerikaanse ambassadeur naar huis sturen de Surinaamse ambassadeur in Amerika terug roepen en de Amerikaanse ambassade in Suriname sluiten. We moeten met deze maatregelen aan de Amerikanen een boodschap geven dat Suriname is geen Amerikaanse speeltuin en we zijn niet bang Amerikaanse terroristen die landen onstabiel maken om eigen gewin!


  Maak melding
 14. henk molenaar

  Onze Paarse Vrienden ziin opvallend stil.
  >
  >
  Je moet je bek houden Albinokakkerlak of ik vertrap je!
  Je hebt geen vrienden op waterkant je bent een smerig ongedierte op waterkant ie men tolereert en we zullen je vroeg of laat met rentokil uitroeien


  Maak melding
 15. @ Henk Molenaar en Paulus de boskabouter, thank you. I rest my case. Jullie zullen wel reeds vernomen hebben dat de nabestaanden van het 8 December process nu richting Internationaal Getrechtshof gaan. Persoonlijk vraag ik mij af waarom men zolang gedraald heeft. De verklaring van BUZA slaat op niets. Misschien is het een simpele samenvatting van Irvin Kanhai.


  Maak melding
 16. Hoe moet ik dit lezen? Dino Bouterse ontbeerde dus te allen tijde de bevoegdheid en capaciteit om ondersteuning te verlenen bij het opzetten van trainingskampen of basissen voor terroristen in Suriname.

  Als ik het goed lees staat er volgens mij dat:

  1 hij geen toestemming heeft (van de regering) om te helpen bij het opzetten van trainingskampen voor terroristen ( “Dino Bouterse ontbeerde dus te allen tijde de bevoegdheid …”). Er is dus iemand die die toestemming wel heeft!

  2 hij te dom is om te helpen bij het opzetten van trainingskampen voor terroristen ( “Dino Bouterse ontbeerde dus te allen tijde de ….. en capaciteit”).

  Behalve dat de reactie op zich achterlijk is, is ook de formulering uitermate debiel.

  Petje af voor de de mensen die wel de bevoegdheid, maar niet de capaciteit heben om een goed persbericht te formuleren. Dommer is nauwelijks mogelijk!!


  Maak melding
 17. “Op geen enkele wijze of op enig moment zijn/waren terroristische organisaties actief op het grondgebied van de Republiek Suriname. De documenten uit deze rechtszaak bewijzen dat middels een undercover operatie slechts informanten en agenten van de Verenigde Staten betrokken waren, die geen terrorist noch lid van een drugskartel zijn.

  Men doet ons geloven dat dit de situatie minder erg maakt.
  Bovenstaande tekst geeft de inkijk in de “intelligente” breinen van deze regering. Wat een belediging is dit aan het adres van de bevolking.

  De intentie en de bereidheid van deze mafketel was overduidelijk aanwezig. Hij ging ervan uit dat dit de real deal was. We mogen blij zijn dat het een undercover actie van big brother was.

  Zijn vader moet ook de eer aan zichzelf houden en zijn biezen pakken, want in deze kwestie kan hij niet objectief zijn. Daarnaast moet ie zich realiseren, dat zijn zoon van plan was het land (waar hij, ddb, staatshoofd van is) te destabiliseren. Iedere andere Surinamer zou vernederd worden, op tv een gedicteerde verklaring voorlezen en vervolgens geëxecuteerd worden. Wie zijn nu de daadwerkelijke landverraders en de volksverlakkers.

  De veiligheidsdiensten moeten linksom of rechtsom ook op de schop. 1. Als ze hiervan op de hoogte waren, moesten ze het aan de kaak stellen, want ze werken niet voor ddb, maar in het belang van de staat en het volk. 2. Als ze hiervan niet op de hoogte waren, dan is dat verwijtbaar .


  Maak melding
 18. FRONTLINER Typische Paarse Kakkerlak: dreigen, bedreigen met geweld.en met uitroeien

  Een vertegenwoordiger van het putje van de Surinaamse samenleving. Amoreel en ongeletterd en als een slaafs teefje achter de grote leider aan.


  Maak melding
 19. @Henk molenaar

  onze paarse vrienden zijn opvallend stil, totdat zij weer van onderwerp kunnen veranderen en daarop hun boze verontwaardiging kunnen spugen.


  Maak melding
 20. Henk Molenaar’;
  no spang met deze rioolrat ,STRONTLINER.
  er is weer eentje geboren in een riool en ze houden van stront.

  henk, ga zo door en vooral niet reageren op deze paarse rioolratten ze ruiken niet eens wat stinkt.


  Maak melding
 21. Wat moeten we zeggen dan,dat deze regering denkt dat zelfs de domsten op hun achterhoofd zijn gevallen.
  Weet je wat we wachten het rustig af in ieder geval het ziet er niet zo rooskleurig uit.


  Maak melding
 22. Vraag is welke plata Broki-adviseurs deze onzin-verklaring aan de regering van ons land hebben voorgelegd.
  Erger nog deze regering blijkt door goedkeuring van deze disaster-verklaring, niet uit zelfstandig denkende personen te bestaan. De onzin wordt hen gewoon opgelegd !

  Want :

  NIEMAND is bevoegd strafbare feiten te plegen, NIEMAND is gemachtigd strafbare feiten te plegen of de souvereiniteit van de Staat Sranang aan te tasten !
  Ook DINO niet, dus dat hoeft men als regering niet te verklaren !

  Het ONZINNIGE van de regeringsverklaring wordt het beste geillustreerd door de volgende voorbeelden :

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd ongewapende onschuldige burgers te doorzeven met kogels !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd een minister die wegens wanbeleid is weggejaagd, te bevorderen tot Staatsadviseur met een dik salaris !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd de Grondwet te schenden, ook de DNA niet ! -zie het Grondwettelijk verbod zich te mengen in zaken die onder de rechter zijn-

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd buiten de Grondwet om een gewapende macht in het leven te roepen, zoals de CTU !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd vier ongewapende verdachten van roof standrechtelijk te executeren !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd paspoorten te stelen en ter beschikking te stellen aan terroristen. (dader D. dacht echt met Hezbollah terroristen te doen te hebben)

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd grond of woning van een andere burger te bezetten of te occuperen !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd zonder antecedenten-onderzoek/screening President van de Republiek Sranang te worden !

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd documenten uit de rechtszaak tegen een Sranang-burger die de veiligheid van de staat Sranang in gevaar heeft gebracht, onder zich te houden. Het volk moet over ALLE documenten en tapes kunnen beschikken, waarover de regering ook beschikt !
  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd te denken dat Sranang terrorisme bestrijdt samen met andere landen, wanneer de zoon van de Pres in het geheim terroristen wil ondersteunen, drugs en wapens op de internationale crime-markt wil verkopen.

  NIEMAND is bevoegd of gemachtigd te denken dat de veiligheidsdiensten van Sranang goed funktioneren na kennisname van de gepleegde strafbare feiten van Dino B.

  IEDEREEN is vertwijfeld door deze onzin-bakba-winkri/verklaring van Pres en ministers !

  PS Groetjes van alle leden van de vaste Plata Broki praatgroep !


  Maak melding
 23. Als ik dit bericht goed gelezen heb zegt de regering bijna letterlijk “wij weten van niks,…en Dino?? wie is dat? Oo,.. hij was gewoon een instructeur” meer niet ,..


  Maak melding
 24. paarse rioolratten AUB hier update voor jullie papperige hersenen:

  Schuldbekentenis Bouterse kan tot lagere straf leiden
  01-09- 2014

  In een verklaring uitgegeven op zaterdag geeft het verdedigingsteam van Dino Bouterse meer details omtrent de schuldbekentenis van Dino Bouterse vrijdag voor de rechtbank in New York. Hij verscheen vrijdag in blauwe gevangeniskleding in de rechtbank en middels een tolk legde hij een schuldbekentenis af. Hij gaf toe dat hij heeft meegewerkt aan het transport van meer dan vijf kilo cocaïne met als eindbestemming de VS. In de 23 pagina’s tellende dagvaarding wordt 10 kilogram genoemd. Ook het bezit van een pistool bij de onderhandelingen om de drugssmokkel te organiseren, heeft hij toegegeven, alsook het beschikbaar stellen van een vervalst Surinaams paspoort aan een persoon die volgens hem banden heeft met de terroristenorganisatie Hezbollah. Hiermee bekent Bouterse de eerste twee feiten uit zijn dagvaarding. In de dagvaarding wordt Bouterse ervan verweten dat hij een vuurwapen onder zich had gedurende de onderhandelingen en een raketlanceerder die hij bij zich had bij de aanhouding in Panama. Het drugstransport en het voorhanden hebben van een vuurwapen worden Bouterse tezamen en in vereniging met Edmund Muntslag ten laste gelegd. In zijn bekentenis sprak Bouterse niet over Muntslag. Munslag vecht zijn uitlevering nog steeds aan bij de rechtbank in Trinidad. Door het erkennen van schuld is de strafmaat naar verwachting minimaal 15 jaar gevangenisstraf, stellen de advocaten. Alhoewel Bouterse schuld bekent ten aanzien van zijn betrokkenheid bij terrorisme, zal de rechter hierover nog een besluit nemen. Afhankelijk van dit besluit kan de strafmaat verder oplopen naar 30 jaar tot levenslang gevangenisstraf. Hoe voordelig de ‘guilty plea’ is, zal dan blijken.
  Alhoewel het verdedigingsteam beweert door te zullen gaan met het overtuigen van de jury en de rechter dat Bouterse nooit van plan was om de Hezbollah te ondersteunen bij het opzetten van een terroristisch cel, wordt met de schuldbekentenis de noodzaak van deze inzet overbodig. Volgens het Amerikaans systeem wordt na een schuldbekentenis over een delict niet verder onderzoek daarover op de zitting gepleegd en hoeft de openbare aanklager, Preet Bharara, ook geen verder bewijs hierover aan te dragen. Bouterse zou 2 miljoen US dollar ontvangen voor onder andere het voorzien van een permanente basis voor Hezbollah in Suriname voor aanvallen op de VS. De advocaten zullen Bouterse juridisch blijven ondersteunen bij zijn medewerking aan het rechtsproces. De zaak tegen Dino Bouterse gaat op 6 oktober voor.
  Binnenland

  Comments are closed.


  Maak melding
 25. Weet je wat mijn probleem is. Ik heb mijn vader nooit gekend. Hij was een voorbijganger en heeft bij zijn aanwezigheid mijn moeder snel even zwanger gemaakt.
  Ondanks het feit dat ik geen vader heb gekend in mijn leven, heb ik – dank zij het hosselen van mijn moeder- het toch nog ver geschopt. Wel moet ik vermelden dat mijn weg naar succes als allochtoon zeker veel langer is geweest dan de weg van een autochtoon. Vaak zit ik mij dan ook af te vragen wat ik zou doen als mijn vader president van Suriname was. Ik zou er zeker van profiteren, maar wel in positieve zin. Ik denk dan aan vergunningen, domeingronden en financieringen van de bank. Mijn vader zou zeker zorgen dat ik dit alles kreeg. En dan zou ik mijn vader bewijzen dat ik het heel ver zou schoppen in een land als Suriname. In de eerste plaats zou ik niet de beste man zijn van de CTU, maar wel de beste man op het gebied van bosbouw, landbouw, visserij, veeteelt en industrie. Neen, ik zou geen miljoenen, maar miljarden willen verdienen. En alles op een hele legale manier. Geloof mij, ik zou het zeer zeker heel ver geschopt hebben. Maar wat doet die echte zoon van de president? Hij laat duidelijk merken dat hij nog dommer is dan het achtereind van een varken. In plaats van een positieve draai aan zijn leven te geven, gelet op de vele mogelijkheden en kansen, gaat die oen juist het negatieve pad bewandelen. Ik vraag mij af hoe ik deze klootzak moet omschrijven. De man die geweldige kansen door zijn vingers laat glippen? Zeker is dat er in Suriname geen dommere figuren rondlopen dan deze Dino, behalve figuren, zoals Brunswijk, die hen getipt hadden als de volgende president van Suriname. Neen, gekker kan het niet worden in mijn geliefd geboorteland.


  Maak melding
 26. Hij was niet bevoegd het terrorisme te steunen,maar deed het toch.
  Hij was niet bevoegd cocaïne te exporteren,maar deed het toch.
  Hij was niet bevoegd Surinaams paspoort uit te geven,maar deed het toch.
  Enz.enz…..enz…..

  Waarom homt de regering met deze flauwekul?


  Maak melding
 27. Deze reactie past in de lijn van de huidige regering. De zoveelste rookgordijn wordt opgetrokken enkel alleen om hun handen in onschuld te wassen. Zoals forumlid Henk Molenaar al aan gaf, op youtube zijn filmpjes te vinden waaruit blijft dat Bouterse sr zoonlief naar voren schuift om hoofd te worden van de Counter Terrorism Unit (CTU). Deze statement staat
  haaks op de eerder gedane uitspraken van de Bouterse sr.

  Letterlijk vertaald : Dino Bouterse zou de beste man zijn voor deze baan

  Ok, allom vragen :

  1 ) Hoe kan Dino Bouterse dan reizen met een diplomatieke paspoort ?

  2) Dino zou diplomatieke paspoorten van Suriname hebben aangeboden aan pseudoleden van de Libanese militante organisatie Hezbollah. Hoe komt hij aan deze documenten ?

  Het kan niet anders dan dat (foute) ambtenaren op het hoogste niveau weet hebben gehad van de handel en werkwijze van Dino Bouterse. Sterker nog tot op de dag van vandaag lopen deze mensen nog vrij.

  Rest mij de vraag, wanneer komt de Surinaamse justitie in actie of doen ze weer een plas en gaan we over tot de orde van de dag. Wat betekent dat Suriname voor de zoveelste maal in haar hemd staat. Graag ook reactie van de oppositie partijen.


  Maak melding
 28. Off topic. Sinterklaas bestaat echt en hij heet Brunswijk

  Miguel van Assen, Surinames jongste golden boy, krijgt in de loop van de dag een auto cadeau van ABOP-leider Ronnie Brunswijk. Aangezien hij 17 is en nog niet mag rijden, neemt zijn moeder het voertuig in ontvangst. Miguel heeft zondag een groots ontvangst gekregen in Moengo. ‘Bigi Bravo’ heeft in het Brunswijk Stadion de succesvolle atleet US 2500 in de handen gedrukt.

  De ABOP-voorzitter die Miguel zaterdag heeft opgehaald van de Johan Adolf Pengel luchthaven, is zeer ingenomen met zijn prestatie in China. Hij won daar met hink-stap-springen olympisch goud. Brunswijk liet duidelijk blijken hoe trots hij is op de ‘gowtu boi’. Dit probeerde hij ook over te brengen op het goed opgekomen publiek in het stadion.

  Maandelijkse uitkeringen

  Brunswijk heeft aan de atleet ook SRD 60.000 toegezegd. Dit bedrag zal hij in tien maanden ontvangen. De politicus liet met woorden en daden blijken hoeveel waardering hij heeft voor de prestatie van Miguel, die hij het talent van Marowijne noemt. Ook moeder Theresia van Assen kreeg enkele honderden US dollar biljetten. Zij mag eveneens tien maanden lang SRD 1500 tegemoet zien. De coach van Miguel, Lazaro Calderon, krijgt ook tien maanden totaal SRD 35000 en US$ 1000 aan contanten. Brunswijk zegt dat hij elke vorm van positieve ontwikkeling steunt. In het stadion was ook partijtopper, vicepresident Robert Ameerali, aanwezig.

  Ook Miss Suriname Aiapra With is door Brunswijk op het zelfde podium bedacht. Zij kreeg van hem US$ 1500, een auto en ze mag maandelijks SRD 1000 tien maanden lang tegemoet zien, terwijl haar moeder ook dezelfde periode SRD 1500 van Brunswijk zal ontvangen. Naast de toespraken waren zondag ook diverse optredens. Er is een wandelmars gehouden door de ABOP door de straten van Moengo. Hierbij kreeg Miguel een warm onthaal. Net als in Albina zaterdag, was het thema ‘3-0’. De ABOP maakt zich sterk voor alle drie zetels van Marowijne.


  Maak melding
 29. Leuke gebaren van Brunsie aan Miguel Van Assen ea, baja !

  MAAR, deze professor Brunsie heeft het volk onlangs
  medegedeeld dat gevangene DINO B ,The Next president
  van de Republiek Sranang wordt !

  Ronnie lobi a volk fu Sranang, ja tok !


  Maak melding
 30. john;

  ik maak mij meer zorgen om de gratis kalkoenen die deze kerel nog tegoed heeft ik geloof in totaal nog 14 en ongeveer 15 a 20 nog te gaan.waar ik mij druk om maak is dat zulke kerels het altijd goed hebben zowel in de gevangenis als buiten maar ja in dit geval gun ik het hem wel,met een beetje pijn in mijn maag, omdat ik’ arme ding dat ik ben niet eens een kalkoen in de drie jaar kan vreten met mijn lage welverdiende uitkering,ooh en wat zeg je van zijn blauw pak,is hij soms bevorderd door de CTU suriname tot hoofd beveiliger van de strafinrichting in new-york. long live america.


  Maak melding
 31. Brunsie schenkt auto en geld?!
  Maar dit mag niet ! Dit kan niet !
  Dit is je alle reinste vorm van CORRUPTIE en OMKOPERIJ !!!
  NU onderzoeken hoe Brunsie aan het geld komt!!!
  Deze jongen mag niet rijden en heft geen STEMRECHT,maar Wel zijn andere familie leden !!!!
  Dus brunsie heft al zoveel Stemmen binnnen. En deze zelfde brunsie gaat samen met baasje bouta corruptiee bestrijden ?!!!
  VOLKSVERLAKKERIJ !!!
  Zo vlak voor de verkiezingen haalt brunsie dit uit >>>!!!
  Wedden dat hij bijna alle jongeren achter zich gaat krijgen want hey zij kunnen ook in aanmerking komen voor een AUTO en Geld..


  Maak melding
 32. Beste mede Surinamers,

  Hoe slecht en hoe slecht hun beleid is geweest één ding weet ik zeker de VHP en/of de NPS zou dit nooit flikken wat NDP tot nu toe geflikt heeft.
  ABOP jullie drang naar macht en minderwaardigheid complex is fataal voor het land.

  Dus mensen laat jou meningsverschil met VHP en NPS ondergeschikt aan het ander belangrijker erfgoed: vrede rust harmonie en veiligheid.


  Maak melding
 33. Wat!!!
  ook een ander krijgt auto van brunsie en geld ?!Ene miss Aiapra !!!

  Mijn God toch,persoonlijke giften Mogen niet gedaan worden !!!
  Sjeesjes geen enkel ander partij hoeft naar moengo/Albina te gaan…Brunsie is heer en meester daar !!
  Onderzoeken hoe brunsie dit gedaan heft gekregen…..Het stinkt van PARAMARIBO tot MOENGO?ALBINA naar corruptie !!


  Maak melding
 34. Uitleveringszaak Muntslag vergevorderd
  Tuesday 2 September

  De uitleveringszaak van Edward Quincy Muntslag is volgens de Trinidadiaanse media in een vergevorderd stadium. Hij moet woensdag weer verschijnen voor de rechtbank van Port of Spain.

  Muntslag vecht zijn uitlevering aan de VS aan. Het openbaar ministerie zal naar verwachting de politieman die Muntslag vorig jaar arresteerde, oproepen om te getuigen. Die is dan ook de laatste getuige in deze zaak voordat de definitieve juridische toevoegingen plaatsvinden.

  Muntslag wordt door de VS gezocht in verband met de smokkel van 10 kilo cocaïne in juli 2013. Dit zou hij samen met Dino Bouterse hebben ondernomen.

  dan hebben de amerikanen straks een tekort aan kalkoenen,dus geen thanksgiving voorlopig meer.


  Maak melding
 35. Geen sterke verklaring, sterker nog uitermate ongeloofwaardig en alleen bestemd voor binnenlands gebruik.
  Het loopt tegen de verkiezingen en dan krijg de dit soort onzin.
  Ik ben het met Pokai Tongo eens, dat de Surinamers met dit soort in formatie worden gezien als debielen.


  Maak melding
 36. @gladvis
  En het mooiste van dit alles is dat Preet Bharara geen bewijs meer hoeft te leveren,

  Volgens het Amerikaans systeem wordt na een schuldbekentenis over een delict niet verder onderzoek daarover op de zitting gepleegd en hoeft de openbare aanklager, Preet Bharara, ook geen verder bewijs hierover aan te dragen. Bouterse zou 2 miljoen US dollar ontvangen voor onder andere het voorzien van een permanente basis voor Hezbollah in Suriname voor aanvallen op de VS. De advocaten zullen Bouterse juridisch blijven ondersteunen bij zijn medewerking aan het rechtsproces. De zaak tegen Dino Bouterse gaat op 6 oktober voor


  Maak melding
 37. Reageerders, odi odi.

  Dus het Kabinet van DADA & co. komt nu met een nietszeggende verklaring in de media voor de Surinaamse burgers.

  Trinidad & Tobago Guardian Online
  http://www.guardian.co.tt/news/2014-09-01/suriname-leader%E2%80%99s-son-confesses-%E2%80%98us-attack-plot%E2%80%99-countryman-remains-tt-prison

  Sedert de aanhouding in augustus 2013 kon het ministerie van Justitie en BUZA van LACKLEE, direct een onderzoek in deze hebben gestart.
  Maar willens en wetens hebben ze dat niet gedaan.

  Wie denken die gasten van het Kabinet van DADA & Co. nu voor de gek te houden met zo’n nietszeggende verklaring?

  Google even naar Afbeeldingen van bouterse op bezoek in equatorial guinea.
  En wie staat met een (sjerp) naast zijn (stiefmoeder) tijdens dat bezoek van DADA aan Equatorial Guinea?

  In welke hoedanigheid was CTU-DINO hier op bezoek in China?
  https://www.youtube.com/watch?v=yNH_0tfRCKg

  Nieuwsuur 15 nov 2013 – Suriname start eigen onderzoek naar Dino Bouterse.
  Maar dat is volgens mij ook nimmer gebeurt.
  https://www.youtube.com/watch?v=pQnBg8uBDCQ


  Maak melding
 38. ray

  je hebt bharara al gehoord, hij wil deze arrogante hebie crimineel playboy met veertien kinderen ten minste 40.jaar achter de tralies krijgen en iemand die een van honderdste invloedrijke persoon in de wereld met zo een uitspraak is niet niks,dus laat hem rustig zijn werk doen hij heeft geen haast de buit is binnen.alleen de stomme paarse idioten kunnen dit niet inzien ik denk dat ze liever naar Kut Anders kunnen gaan voor een gratis oogmeting.


  Maak melding
 39. @ Superman!
  Goed dat je ons ook verwijst naar de site.

  En dit dient LIMBOROCK ook steeds te herhalen via zijn INFO ACT.
  Heel duidelijk voor het volk.

  Dit is ook een voorbeeld, dat DADA zichzelf aantoonbaar tegenspreekt.

  En dat heb ik ook eerder proberen uit te leggen om 14:36 uur.


  Maak melding
 40. Ongelooflijk dat de Paarse garde dit accepteert en slikt als zoete koek, kom op zeg hoe blind ben je… ? Valt dit onder loyaliteit bij ze ofzo… en waar blijft het landsbelang ? Oh die vervalt ivm de loyaliteit, ja echt logisch is het ook allemaal totaaaal ni meer… dus sorry dat ik een logisca er nog in zoek…. we weten welke logisca de paarse garde hanteert… ze horen troep sluiten hun oren, ze zien troep sluiten hun ogen ze ruiken zelfs troep en sluitne hun neus….. ongelooflijk zeg…. maar dat is het al sinds 25-5-2010 toen vond ik het al ongelooflijk….


  Maak melding
 41. DINO behoorde volgens tŕotse papa Bouterse tot de allerbeste mensen en was daatom gekwalificeerd om leidingvte geven aaj de CTU.
  De cv van Dino omvast een vuistdik strafblad. Deze draaideur crimineel met 14 kinderen kan geenbenkel diploma ovrrhandigen en heeft nog nooit een dag in zijn leven eerlijk werk verricht,

  Toch behoort hij volgen Papa Bouterse tot de ‘allerbesten’.

  Wannneer ŕealiseert de Surinaamse bevolking dat de NDP een vezamelbak is van corrupte criminelen?


  Maak melding
 42. breaking news…zoon van Brunswijk met 5,5 kilo cocaïne gepakt op Zanderij.
  Kom op paarse simple minds en overige drugsboeven…lekker je stem gaan geven aan deze mega-criminelen.


  Maak melding
 43. baja wat gebeurd er in suriname, eerst dibrie en zijn zoon, nu volgens Brunswijk : Ik vind het erg dat Elton brunswijk cocaïne wilde uitvoeren! heeft dibrie hem verraden ,als het zo is dan staan ze gelijk ik denk dat de goeie goden het nu zat zijn en afstaand nemen van dibrie en brunsie goeie genade in de naam van de vader en de zoon en de heilige geest amen.hartelijk dank god beter kon het niet zijn in deze moeilijke tijd.


  Maak melding
 44. ik hoor de pro brunsies en de pro dibries niet meer,waar zijn die koeparies heeft iemand ze soms behandeld met baygon,gelukkig maar en nu zijn ze volledig monddood.dit hebben wij niet gedaan het zit in de genen.


  Maak melding
 45. Welke opleiding heeft Dino gevolgd dan dat hij tewerk werd gesteld als trainer en instructeur bij de CTU (Cocain Transportation Unit)? Trainer en instructeur in terrorisme, corruptie en smokkel zeker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES