maandag, april 15, 2024
HomeFotoBestrijding van de Aedes-aegypti muskiet

Bestrijding van de Aedes-aegypti muskiet

-

Does Travel - naar Suriname

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh (l), een verpleegkundige van het Lachmipersad Mungra Ziekenhuis Nickerie (m) en milieu-inspecteur Sifried Enjoem van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg tijdens een persconferentie waarop werd meegedeeld dat het bureau bespuitingen in het district zal uitvoeren als onderdeel van de bestrijding van de Aedes-aegypti muskiet die het chikungunya virus overbrengt. De gezondheidsautoriteiten hebben inmiddels acht chikungunya-gevallen geregistreerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES