Bestuur VHP krijgt groen licht voor partnerschap

19

PARAMARIBO, 1 sep – De Vooruitstrevende Hervormde Partij, VHP, gaat voor samenwerking met de partners in het Nieuw Front, aangevuld met BEP, Pertjajah Luhur en KTPI. De partijraad besloot dit na een vrij rustig congres in partijcentrum VHP. Alleen de ‘terreur van een enkeling’ gaf wat deining.

Het was de reactie van ondervoorzitter Radjkoemar Randjitsingh opmerkingen van adviesraadslid Anand Ramdjielal. De besluitvorming zou niet kloppen. “Uiteindelijk heeft de domme massa die niet eens rechtsgeldig deel was van het congres, blanco volmacht gegeven aan het bestuur om op de ingeslagen weg door te gaan”, zegt Ramdjielal tegenover de Ware Tijd.

Volgens de rest van de vergadering was er geen vuiltje aan de lucht. Rmdjielal wil naar de rechter stappen. Volgens een persbericht mag het bestuur ook een “open samenwerking aangaan met alle rechtgeaarde, democratische partijen en wel op alle niveaus van volksvertegenwoordigende lichamen.” De ruimte wordt opengelaten om alleen de verkiezingen in te gaan als onderhandelingen met de partners op niets zouden uitlopen.

19 REACTIES

 1. ““Uiteindelijk heeft de domme massa die niet eens rechtsgeldig deel was van het congres, blanco volmacht gegeven aan het bestuur om op de ingeslagen weg door te gaan”, zegt Ramdjielal tegenover de Ware Tijd. ”

  De domme massa die zijn natuurlijk oververtegenwoordigd in de front partijen, niemand met een beetje gezond verstand zou fronter willen zijn of zich daarmee willen associeren.

  Onderstaande zegt ons natuurlijk veel meer.

  “De ruimte wordt opengelaten om alleen de verkiezingen in te gaan als onderhandelingen met de partners op niets zouden uitlopen.”

  vhp is zichzelf al aan het positioneren om met de ndp samen te gaan werken na de verkiezingen, ze weten dat fron + nooit de verkiezingen kan winnen, zo groot is hun aanhang natuurlijk niet, die domme massa bestaat tegenwoordig uit een klein gedeelte van het Surinaams volk en die zitten allemaal bij front.

  De Surinamers wiens ogen zijn geopend zitten bij NDP en andere democratische partijen. En dit weten ze heel goed bij de VHP.


  Maak melding

 2. Goed zo VHP! Een sterke coalitie bouwen en de corrupte Mega bende naar huis sturen! En die arrogante NDP futuboys graag allemaal van het toneel.
  De domme massa die wordt gehersenspoeld door Limbo moet wakker worden. Dino is al opgeruimd nu die andere criminelen nog.

  Genoeg is genoeg. Time for Change!


  Maak melding

 3. Ik zeg het je nog een 5 jaar met deze regering wordt onze ondergang, ze kunnen de schijn nog net 5 jaar ophouden en dan nog ziet men zoveel geblunder, nog een 5 jaar met hun wordt een drama…. ze denken niet na over de plannen die ze erin rammen, dat was bij de naschoolse niet en bij de zorg ook al niet, mensen gaan niet gratis werken…. en over salaris moet wel goed nagedacht zijn wat men niet heeft gedaan wat mij meer dan voldoende zegt, ram ale mooie plannen ermaar in, staat mooi toch… dat het allemaal blundert ziet men ff door de vingers noh ?

  Deze regering : please shuffle


  Maak melding

 4. filteren en vanity op welke artikel reageren jullie eigenlijk?

  Dit soort babylonische spraakverwarringen krijg je natuurlijk met mensen die niet eens begrijpend kunnen lezen.


  Maak melding

 5. @DE VHP,
  Heel goed, bundel alles en iedereen om deze NDP regering naar huis te sturen en bouta naar Amerika voor gratis loge, Allen de heer Santokhi heeft het lef bouta uit te leveren zoals hij gedaan heeft met R.Khan. De ndpers zouden Khan liever in Suriname houden hem de surinaamse nationaliteit geven en dan tot minister of tot de next lijder maken.
  Als deze ndp regering aanblijft komen de hezbollahs dit is de bedoeling geweest van papa en zoon bouta Alleen zoonlief had nog een geheime agenda erbij. Hij zou een coup plegen tegen papa,VADER vs ZOON, BOUTA SENIOR vs BOUTa junior !!
  Alleen deze fam bouta doet aan coupplegen !!!Zij hebben hele maal geen eerbied voor wet en recht en bouta amnestie is het bewijs ervan !!!


  Maak melding

 6. @Afu Sensie

  DE VHP GAAT NOOIT met de NDP samenwerken !!!!
  Onze Santokhi is een ware HELD waarentegen je baasje een amnestie ‘held’ is .
  Santokhi mag komen en gaan overal waar hij wilt ! Je zielige baasje kan niet eens zijn zoonlief gaan bezoeken !!! En dit noem jij een lijder,ja ja een lijder met vele gebrekken en streken.
  Hahahaaaa. …gelukkig ,gelukkig dat je baasje geen invloed kan uitoefenen op de amerikaanse rechters.
  En wacht maar strakjes gaan de amerikanen vragen aan Dino…who is your boss?
  Dinootje; my daddy Desi !!


  Maak melding

 7. @Afu Ede en de Milton Fleurs,

  Jullie moeten reakties plaatsen idioten en de boel niet rood komen kleuren Lafaards !!!
  Sjeesjes jullie zijn echt een kopie van jullie baasje boiuta de lafaard, die vlucht altijd ergens naar toe en jullie beginnen te verven. Niet dat ik nhet erg vind, maar als je verf kan je liever ook een reaktie plaatsen paarse idioten !!


  Maak melding

 8. Hahahaaaaaa….boi, als ze geen antwoordt op vragen hebben ,of als de discussie te heet voor ze worden dan beginnen de paarsen uit ZELF MEDELIJ met rood te kleuren ,dan beginnen ze alles ROOD te zien…
  Hahahahaaaaaa…
  de meer minnetjes de meer gelijk ik heb.


  Maak melding

 9. De grootste stommiteit is een bolwerk vormen om op dit moment ondergeschikt te maken aan VHP NPS BEP PL KTPI DA 91 SPA.
  Dit is de grootste fout van VHP . VHP heeft vanaf politieke stelsel een 2de en 3de rangs rol vervuld. Het wordt nu tijd dat VHP zich als volwassen partij opstelt. Waarom weer een ondergeschikte rol. Is dat soms niet of nog niet door gedrongen.
  In combinatie aantal zetels ook haalbaar zonder combinatie. Misschien alleen de verkiezingen ingaan levert meer zetels op.
  Wat houdt VHP tegen.. Juist goed gezien beste lezer. Na de verkiezing is men de achterban vergeten. Men gaat voor persoonlijk belang. Typisch cookie mang toch


  Maak melding

 10. @Rufus,

  Het getuigt van een low esteem en weinig zelfvertrouwen. Door niet voor de hoofdprijs te gaan in hun eentje houdt VHP de Hindoestanen een heel slechte beeld voor, nl van mensen die in hun eentje niks kunnen. De waarheid is dat vele Hindoestaanse ondernemers laten zien dat ze wel wat kunnen, op zichzelf. Waarom dit zich niet politiek uit is een grote vraag. Waarom de Hindoestanen zich altijd laten domineren en koeieneren moeten we eens aan Santokhi vragen. Immers, hij geeft hier het voorbeeld.
  Samenwerking met anderen kan nog altijd na de verkiezing. Bovendien heb je dan meer mogelijkheden.
  Ik heb zo het idee dat Santokhi vreest dat indien hij geen verbond aangaat met de andere partijen nu en de VHP alleen de verkiezing ingaat, dat hij dan na de verkiezing vreest te worden afgezet door leden die mogelijk daarna gaan samenwerken met de NDP. Dus dit besluit is mogelijk een soort partijgreep van hem en zijn aanhangers.
  Overigens heb ik er niet zo veel vertrouwen in dat Santokhi de politieke belangen van de Hindoestanen goed zal kunnen behartigen. Ik had liever een kattar patthar gezien aan het hoofd van de VHP.


  Maak melding

 11. Afu ede
  de VHP heeft toestemming van haar congres om in combinatie verband de verkiezing in te gaan. Ik begrijp heel goed wat ik lees, en kijk verder naar het resultaat. Een meerderheid in de assemblee en VVV dus de regeren voor Front en partners.
  Wat is er zo moeilijk aan dit te begrijpen.


  Maak melding

 12. @Afu Sensie,

  Valt mij op dat je bij iedere NPS of VHP topic als de kippen bij bent om deze partijen te bashen. Dat is je goed recht. Het zou je ook sieren als je een reactie zou kunnen geven op de andere topics. vb de bekentenis van Dino Bouterse. Dat was toch wel de trending topic van de afgelopen week. Forummers die op wkn de huidige regering steunen lieten het massaal afweten. In die zin ben je geen uitzondering daar in.

  Begrijp dat het een hete aardappel voor je is die je moet wegslikken, maar jij als echte Surinaamse Patriot zou hier afstand toch van moeten nemen. Immers Dino Bouterse wilde een terroristische beweging faciliteren vanuit Suriname.

  Graag jouw reactie hierop. En volgens mij kan het ook zonder te schelden of te beledigen. Lukt je vast wel.


  Maak melding

 13. 02 sept, 2014

  De eerste grote barsten binnen de VHP worden nu zichtbaar.

  Dat de leiding van de VHP journalisten van De Ware Tijd en Star Nieuws geweigerd heeft de vergadering te mogen observeren zegt veel over de manier van denken binnen de leiding van de VHP.
  Zeker omdat zij de regering verwijten vaak genoeg de pers tegen te werken in hun functioneren.

  Srika zei het al eerden: ”Dit worden zeer interessante verkiezingen in Suriname met het alles-of-niets principe.”
  Srika


  Maak melding

 14. de verenigde hindustaanse partij heeft groen licht gehad maar de tijd zal het leren dat het al die tijd rood licht was .ding ka keba .ze doen alsof ze eenheid hebben maar ondertussen wordt er flink gekibbeld.
  de nps is dood ,spa en da91 spek en bone ,deze twee laatste partijen hebben geen enkel inbreng , poorlai .


  Maak melding

 15. het is tijd dat deze politieke gangsters verdwijnen ze misleiden het volk vol leugens wie dat niet ziet is blind zien is geloven veel blaaablllaa over groei economiehet volk is nog steeds arm waar blijft de wel vaart geen welvaart is armoe sinds de verkiezing van die lafaard 4jaar geleden ben ik vaker naar sr gereisd de laatste keer was er een jaar lang om de situatie te volgen er veranderd niets misschien kan een santhoki het straks beter doen


  Maak melding

 16. Dieven schurken landverraders oplichters leugenaars die het volk in de malling nemen hebben mekaar gevonden. En wie maakt de dienst uit bij de VHP een paar idiooten die zich politiekeling noemen en de domme massa die nog steeds niet geleerd hebben dat de domme koelies zo ik ook genaaid zijn door de jaren heen en nu wederom weer. Mai,bap en kinderen stemmen dus op de honden van vhp. De javanen gebruiken rugesteun om te stellen grote stukken land gebouwen en heel veel meer

  Tj


  Maak melding

 17. @khan, @pero, @srika,

  Jullie zijn zelf zo corrupt als wat. Durf maar beweren dat je nooit een voordeeltje voor jezelf hebt gezocht, zelfs toen je wist dat het niet volgens de regels was. Jullie zijn goed bevonden voor de corrupte NDP.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.