dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentQuasa's Pepertje, een vertelling van Mizt aan de Maas

Quasa’s Pepertje, een vertelling van Mizt aan de Maas

-

Does Travel - naar Suriname

De Rotterdamse schrijver en uitvoerend artiest Mizt aan de Maas heeft een verhaal geschreven dat hij graag wil delen. Zowel tastbaar als digitaal. Het heet Quasa’s Pepertje en is zijn eerste vertelling, gecombineerd met poëzie. Quasa’s Pepertje gaat over een jong volwassen vrouw die samen met haar vader en een groep anderen een bestaan heeft opgebouwd diep in de jungle van Suriname in de tweede helft van de negentiende eeuw.

In het gedeelte van het Amazone regenwoud, dicht bij het Tumucumaque gebergte, leeft een jonge Inheemse krijger met een passie voor schoonheid en de natuur. Zijn naam is Kesu. Tijdens zijn avontuurlijk bestaan komt hij Quasa tegen. Een jong volwassen Marronse krijgster, die haar eigen queeste aan het volgen is. Hoewel ze beiden uit heel verschillende culturen en achtergronden komen, groeit er een brandende liefde tussen beiden. Godin van de Tropen is Kesu’s liefdesverklaring aan Quasa en is de officiele titelsong van het project, Quasa’s Pepertje. Mizt aan de Maas is de schrijver/producent en vertolkt de rol van Kesu en wordt op gitaar ondersteund door zijn stiefdochter Joni May. Download the track via iTunes en steun hiermee het project.

Gepaard met de release van deze single, is ook de Voordekunst crowdfunding gestart om de laatste fase van de voorbereidingen voor Quasa’s Pepertje te realiseren. Donateurs en liefhebbers van literatuur en muziek worden vriendelijk uitgenodigd om het project Quasa’s Pepertje financieel steunen en kunnen naast de eeuwige dankjewels, ook leuke items of diensten verwerven. Ga naar QuasasPepertje.nl en geef Lobi.

Luister hier naar het nummer Godin Van De Tropen (ft. Kesu & Joni May)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES