Brunswijk: ik ben wel betrouwbaar

68

PARAMARIBO, 16 apr – “Ik begrijp niet waarom Somohardjo zegt dat ik onbetrouwbaar ben. Ik ben wel betrouwbaar.” Dit zegt Abop-leider Ronnie Brunswijk. Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur zou liever naar zichzelf kunnen kijken. Dat Brunswijk liever in de coalitie blijft is een kwestie van zijn woord gestand doen.

“Bij aanvang van het politiek partnerschap met de Mega Combinatie van Desi Bouterse is afgesproken dat men elkaar moet kunnen vertrouwen. voor Abop betekent dit in de coalitie blijven tot aan de verkiezingen toe. Dat Somohardjo er niet meer bij is, heeft hij alleen aan zichzelf te wijten. Hij moet niet proberen mij mee te sleuren als hij verzuipt”, zei Brunswijk tijdens een persconferentie van de coalitie.

Hij kan het dan ook niet eens zijn met zijn voormalige strijdmakker als die zegt dat hij steun had verwacht. Met andere woorden, Somohardjo had graag dat ook Abop bedankte, uit solidariteit. Maar volgens Brunswijk heeft het karakter van Somohardjo hem en zijn partij de das om gedaan. “Iedereen kent Somohardjo. Hij chanteert vanaf de vorige regering. Iedereen weet dat hij een aantal keren in het parlement heeft gechanteerd.”

68 REACTIES

 1. Hahaha, de bankrover, moordenaar,drugscrimineel, grondrover, misbruiker van zijn eigen kinderen (hoeveel het er zijn weet niemand),ongeleid projectiel,analfabeet, gaat zeggen dat hij wel betrouwbaar is…. Laat me niet lachen! Henk, heb je nog een teiltje over? En deze man is adviseur van diverse departementen? How low can you go?


  Maak melding

 2. Brunswijk beweert:
  1. Ik ben wel betrouwbaar.
  2. Als je in de politiek succes wil boeken moet je een gangster zijn.
  3. In de politiek moet je principeloos zijn.
  Brunswijk lijkt Bouterse wel; beiden hebben niet door dat ze zichzelf vaak 180 graden tegenspreken.

  Men vraagt me steeds wat ik ervan vind dat Bouterse Somohardjo opgedonderd heeft. Wel, ik werd er heel blij en vrolijk van dat Somohardjo eindelijk een trap onder zijn onbetrouwbare kont heeft gekregen, maar ik zou even vrolijk, of misschien wel veel vrolijker geworden zijn als Somohardjo met zijn chantage politiek ervoor gezorgd had dat Bouterse het veld had moeten ruimen als president, en ik zou er ook vrolijk van worden als Brunswijk Bouterse of Somohardjo een loer had gedraaid, het maakt mij namelijk niets uit wie van deze drie gangsters wie verraadt.


  Maak melding

 3. Aldus de narco, veroordeelde bankrover, pistolero, gewelddadige die de waterlijding colporteur en doekhie aframmelde. Met presidentiële ambities.


  Maak melding

 4. Mooi mang, dit is boven mijn verwachting. Deng hersenloze kraboe e har ding srefi go na grong. Waar dieven en criminelen zijn zal er altijd gestreden worden om wie het beste kan stelen en wie de beste crimineel is. Somo, bouta of lonnie. Surinamers kijk maar wat deze idioten voortbrengen in dat mooie land suriname.


  Maak melding

 5. Waar gaat het naartoe met Suriname? Allejezus nog aan toe! Bokito, alias brunsie of noemen we hem B.A. From the A.Team?? Heeft gesproken. Mijn hart huilt om te moeten zien dat deze idioten het mooie Suriname stukje bij beetje steeds verder de vernieling in trappen. Please brunsie en baas b, sterf vandaag nog! Het zou Suriname meeer dan goed doen!.


  Maak melding

 6. Aaaai mang. Wat is er met het Surinaamse volk aan de hand dat ze deze charlatans geloven en dat ze dit allemaal pikken? Ik zal niet zeggen dat ze dom zijn (wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht). Maar ik kan het tegendeel ook niet bewijzen. Ik kan de argumenten (die geen deuk in een pakje boter slaan)van Sra, Pero en Boegroe gebruiken in een discussie over de gang van zaken in Suriname. Maar dan maak ik me wel heel belachelijk. Dus ik zeg dan heel liefkozend ” ze hebben massaal last van het Stockholm syndroom.


  Maak melding

 7. Nadat Venetiaan vorig jaar met pensioen ging heeft hij een zeer treffend beeld gegeven van Somohardjo.
  Venetiaan gaf ruitelijk toe dat Somohardjo hem chanteerde tijdens hun samenwerking (zie bericht hieronder uit de krant van vorig jaar). Venetiaan durfde destijds Somohardjo niet uit de coalitie te zetten omdat Venetiaan bang was dat de regering Venetiaan uit elkaar zou vallen.
  Somohardjo dacht met Bouterse het zelfde geintje uit te halen. Echter dat was een kapitale misrekening van Somohardjo. Blijkt.

  quote;

  PARAMARIBO, 30 okt 2013 – Wie zich ooit afvroeg waarom ex-president Ronald Venetiaan zo vaak zo veel verdroeg van toenmalig coalitiepartner Pertjajah Luhur, heeft nu het antwoord. Volgens een verslag in de Ware Tijd geeft het ex-staatshoofd toe dat hij werd gechanteerd. Het was ook waarom hij een bepaalde minister steeds zijn gang liet gaan.

  einde quote


  Maak melding

 8. Huichelaar die zijn broeders in de steek heeft gelaten voor geld en macht.
  hij kust de kont van de moordenaar die verantwoordelijk is voor de vele moorden ook op/van zijn voormalige broeders.


  Maak melding

 9. Allen,

  Zoals ik kan lezen op deze forum heeft bijna niemand vertrouwen in deze drie heren.
  Laten we dan wachten op 15 mei 2015, kijken wat de Surinaamse bevolking die mogen stemmmen zelf vind wie er in de politiek van Su hoort.
  Ik wens ze veel succes.

  Hopend op een betere SURINAME.


  Maak melding

 10. Ik durf mijn handen in het vuur te steken dat deze man 100 % betrouwbaar is dan wie dan ook in de republiek Suriname!!!

  Deze man kan je een 100 kilo cocaine laten bewaken zonder dat je een miligram cocaine zou missen.

  Hij is oprecht en integer alleen is hij zo moeilijk te verstaan zijn articulatie moet beter.

  Hij zegt teveel ehhhhh ehhhh ehhhhh ehhhh ehhhh voordat hij aan zijn betoog begint.
  De letters G en SCH daar heeft hij moeite mee om deze uit te spreken maar als je goed luistert vervangt hij deze letters door K en SK.

  Hij zwaait zo nu en dan met een pistool maar ik durf 100 % te beweren dat er geen kogels in het magazijn zaten.

  Hij betaalt keurig zijn belasting aan de staat immers hij is de eigenaar van 2 goudbedrijven in het binnenland.

  Hij heeft geen strafblad.


  Maak melding

 11. @Jaap “Please brunsie en baas b, sterf vandaag nog! Het zou Suriname meeer dan goed doen!.”

  dat denk ik ook, de laatste dagen sinds maandag steeds maar. arm suriname.


  Maak melding

 12. Lonny, het kront waarop jij staad koorde jij te beskerme! Je voorouders draaien in hun graf nu ze zien dat je heel de binnenlanden van SU aan het vernietike bend


  Maak melding

 13. Brunswijk: “i am not a crook”

  Als deze gangster 1 stap over de grens wordt hij gearresteerd voor gewapende overvallen en drugshandel.

  Maar Brunswijk vindt zichzelf betrouwbaar.


  Maak melding

 14. a kondre e kree,het is zeer pijnlijk mee te maken hoe ons geliefd land afstevend.Ik vraag me af of andere landen zaken met suriname willen doen met deze criminelen.
  Wat doet het Surinaams volk.
  Dromen ze of slapen ze.
  Dit is geen politiek voeren.Dit is wedden wie ruimte krijgt om van het volk te stelen.
  Verkiezing komt eraan.En niemand praat hoe ze de werkloosheid willen gaan bestrijden.
  Kinderen vanaf 10 jaar lopen weg van huis gaan niet naar school,niemand praat over de aanpak.
  Kinderen die al op zeer jonge leeftijd de school verlaten,en gewoon kleine boefjes worden en daarna de grote criminelen.
  Mijn hart bloed!


  Maak melding

 15. Brunswijk ziet diep in het achterwerk van Bouterse. De man die verantwoordelijk voor de massamoord op zijn volk en de kameraden in oorlog die hun leven hebben verloren.

  Deze brulaap heeft zijn dode kameraden verraden als ook de mannen, kinderen en vrouwen die zijn afgeslacht door Bouterse.

  Een groter verraad bestaat er niet.

  “Ik ben betrouwbaar”

  Deze Brunswijk is een verrader, een crimineel en wil en kan president van Suriname worden…

  Heeft het Surinaamse volk geen enkel normbesef????


  Maak melding

 16. HAhahaaaa weer niks nieuws te melden ROY het enige wat jij weet te zeggen wie weet het niet wanneer ga jij kritiek of commentaar geven op vragen die gesteld worden of gezegd worden alles van jouw is moordenaar drugsdealer jammer dat je er niet bij was hahahaaaaa en SU zeg iets want jij praat maar zeg niks want wat dan ook het is slim van BRUSWIJK niet dat SOMO verzuipt moet hij mee dat hadden jullie gehoopt maar jullie zeep bel is plots verdwenen vandaar nu al dat gelul ja of ja hahahaaaa.


  Maak melding

 17. Ik begrijp niet waarom Somohardjo zegt dat ik onbetrouwbaar ben. Ik ben wel betrouwbaar.” Dit zegt Abop-leider Ronnie Brunswijk.

  Een wel doordacht persoon zou NOOIT zichzelf zeggen: Ik ben wel BETROUWBAAR. Als je betrouwbaar bent ziet de omgeving het vanzelf. Goede wijn behoeft geen krans.
  =======================================================

  Bij aanvang van het politiek partnerschap met de Mega Combinatie van Desi Bouterse is afgesproken dat men elkaar moet kunnen vertrouwen

  Hiervan kan gezegd worden: Soort zoekt soort.
  ========================================================

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 18. Voor eigenbelang verraad hij zijn strijdmakker Somo die hem had ondersteund tijdens de binnenlandse oorlog,hij ondersteund nu zijn vriend dibri die beiden op de Interpollijst staan,hij ondersteund de moordernaar die zijn lijfwachten neerknalden,hoe betrouwbaar is deze Bravo.


  Maak melding

 19. Hahahahhaaaaahaaahhaaaha….ik kan niet meer van het genieten,lachen dus als ik dus zeg garnalen hebben ook shaamharen gaan mensen ook niet denken dat het waar is!!!HAhahahahaa…..Bedrieglijke delinquent met andermans veren!
  V.H.P. soso Na fesie nanga faya lobie!


  Maak melding

 20. Sorry Boegroe. Ik zou je heel graag van repliek willen dienen, maar ik kan er geen touw aan jouw verhaal vastknopen. Laten we het erop houden dat het aan mij ligt haha.


  Maak melding

 21. Bouterse weet dat Indonesie achter de Javaan Somohardjoe staat en dat hij met Somo geen geintjes moet uithalen. Brunswijk weet dat niemand achter hem staat dus dat hij beter in de coalitie kan blijven als hij de 80 wil halen.


  Maak melding

 22. =Een ding is zeker en dat is het feit dat als er na de verkiezingen er andere partijen zullen zijn die SAMEN met Bouterse zullen en willen samen werken meneer Brunswijk het ook mag vergeten.

  =Ik wil wedden dat dit zeker zal gaan gebeuren.

  @duuh, je hebt groot gelijk wat je over Venetiaan schrijft en ik heb het hele gesprek kunnen volgen.
  =Reden waarom Venetiaan het gedaan had was ook om te voorkomen dat het land onstabiel zou raken en mensen de straat zouden opgaan.


  Maak melding

 23. het is goed voor somo nu kan hij gaan zamenwerken met cobra santoki twee slangen bij elkkar hij pas heel goed bij VHP de cobra en slang het gaat een hele goeie zamenwerk worden.


  Maak melding

 24. Het is in Sur elke dag 1 april. Wat een stelletje moncholen, nu even modder gooien en na de verkiezingen gewoon weer samen aan tafel zitten en het land leeg roven.


  Maak melding

 25. Wat een denkwijze heeft deze bankrover, niet voor niets is de A combinatie uit elkaar gevallen, en wil de Bep niks meer te maken hebben met deze man, en als deze man slim was geweest, had hij samen met Somo eruit gestapt, en Bouterse een loer gedraaid, zodat het einde tijdperk Bouterse geweest zou zijn, want ze zouden dan samen met andere parijen een grote coalitie kunnen vormen, zodat die boevenbende van de Ndp buitenspel zouden staan, en bovendien wilde Brunswijk toch voor president gaan? dit was zijn enige kans geweest, niet dat hij ooit president zou worden van Suriname, maar hij kon in ieder geval wel gaan voor het presidentsschap, maar nu hij met de Ndp verder gaat, is die kans nihiel geworden.


  Maak melding

 26. Een van de manco’s van Venetiaan was dat hij een te gesloten karakter heeft of te bescheiden of elitair of te zacht, een van eerder genoemde. Wat het ook is, hij kwam niet juist over. Ik zeg niet dat hij slecht was, maar het zwijgen kan je ook opbreken. Mijn oma zegt: Teng joe e tjibri sani, joe o dede. Zeker in een land, waar extraversie veel belangrijker is dan inhoudelijkheid (wel waar, lol). Lezen en onderzoeken doet men weinig,Ik hoef niet door de te gaan over de achtergrondinfo in een gemiddeld artikel in de krant.

  Kijk maar naar Dada, die is vooral druk aan het roepen in Ocer en dat wordt onthouden door velen. Het was niet duidelijk genoeg wat Venetiaan allemaal WEL deed of niet deed (net hoe je het bekijkt). Als je gechanteerd wordt, moet je openheid geven van zaken, niet pappen en nathouden. Daar houden dat soort types als Somo van en dan zit je vast. Het is net een vrouw die met opzet zwanger wordt van een te brave man en alimentatie opeist,dat doen ze niet bij iedere kerel. Dit is een van Vene’s grootste valkuilen geweest, hij wilde te graag de boel bij elkaar houden. Ondertussen werd er om hem heen links en rechts gefraudeerd, als het er aan de buitenkant maar mooi uitzag. Soms moet je de bom laten barsten of je vuile was buiten laten hangen. Geef interviews, wees open, zeg hoe het ervoor staat. Je kunt geen keuzes maken met een h8nd als Somohardjo in je kabinet, die gaat alles blokkeren.


  Maak melding

 27. B & B De bankrover, Moordenaar,Drugscrimineel, Grondrover, Misbruiker van zijn eigen kinderen,Analfabeet.

  BURGERS VAN SURINAME WORDT WAKKER!!!!!!!
  IS DIT NIET JULLIE NIVEAU!!!!!!!!!!

  JULLIE VERDIENEN MEER EN MEER DAT DIT!!!
  KOMENDE VERKIEZINGEN, LAAT ZE STIKKEN!!!!!!!!


  Maak melding

 28. In daden zijn deze mannen een prachtige weerspiegeling van het volk.Ze nemen en stelen wat ze willen en dat doet het volk ook.De ene zet aan tot occupatie en de ander legaliseert dat.Robert Mugabe kan zelfs wat van deze mannen leren.


  Maak melding

 29. Ik weet niet hoe betrouwbaar deze man is. Maar ik zou zeker geen scheidsrechter willen zijn in een wedstrijd waarin hij speelt of waarin zijn team speelt…

  Ik vind het ook een wonder dat Doekhie geen gebroken rug heeft overgehouden toen hij als een prooi door een roofdier werd gerukt…

  zie de beelden nogmaals en nogmaals en nogmaals bij 1 keer kijken zal je het niet goed zien…

  http://www.youtube.com/watch?v=F90iT8sakF8


  Maak melding

 30. -Lees een stukje tekst van Jan:::::

  ==Ik hoor veel gejubel over het zogenaamde “ballen tonen”van Bouterse, maar als deze jubelende mensen eens globaal zouden uitrekenen hoeveel miljoenen SRD er verspild worden voor de zoveelste zinloze reshuffel-partij van deze coalitie, dan zouden ze misschien iets minder hard juichen. Want hoe je het ook wendt of keert, al die extra kosten moeten uiteindelijk opgebracht worden door de Surinaamse belastingbetaler.

  -En als het nu zo was dat er nu voorgoed een einde is gemaakt aan de politieke “chantage”, dan zou je het er misschien voor over kunnen hebben. Maar dat is natuurlijk een sprookje. Ten eerste chanteren en intimideren partijen als NDP en ABOP net zo hard of misschien nog harder dan PL. Het is één en al chantage en intimidatie tegenwoordig, het was Brunswijk zelf die dit laatst treffend omschreef met de uitspraak “politics is gangster business”.

  BRUNSWIJK JE BENT GEWAARSCHUWD:::::::::


  Maak melding

 31. Bescheidenheid siert de mens en dat kan men niet zeggen van deze mens,de bij verstek veroordeelde drugsbaron,bankrover,geweldenaar en zoals zijn ex-baas hem noemde ten tijde van de mislukte revo, de terrorist. Daarnaast zijn de pikzwarte duistere vruchten die hij gebracht heeft aan land en volk, ook nog een duidelijk bewijs en feit dat hij het met de waarheid niet zo nauw meent. Ma bl..kut, Hoelang nog zal het duren voordat al die oliedomme aanhangers van de Misdadigers Combinatie hun verstand eindelijk zullen gebruiken, doofhorend en blindziende als zij zijn krijsen vele dieharden onder hem….lon for pres. Ze verdienen het komend gevolg van hun keuze….misleiding der onberechte misdadigers, chaos,onrust onvrede en verder bedrog.


  Maak melding

 32. Iemand die zegt dat ie betrouwbaar is, dan is dat al een leugen.Iemand anders moet het zeggen dat je betrouwbaar bent en niet, jij zelf!( Eigen lof stinkt, tjé poti hij weet het niet)


  Maak melding

 33. onlangs heeft deze brunsie ergens gezegd,dat hij blij is als die corruptie-wet komt..

  dan kaan we al die lieden opsluiten met amnestie / of zonder amnestie….

  nu is hij zeer betrouwbaar voor wat..als je zeker bent voor je zaken de komende tijd,verlaat dan het zinkende schip.

  vergeet niet,,brunswijk,dat jij en je baas op de lijst voorkomt van interpol en worden gezocht buiten sme..


  Maak melding

 34. In Suriname vullen die leiders in de coalitie alleen maar hun zakken.Het land is onbestuurbaar.Zulke domkoppen hebben geen verstand van economie wel van wapens om mensen te doden.Ook Somohardjo is niet te vertrouwen en is een domkop.Bouterse/Brunswijk is een ramp voor het land.Die gasten verrijken zichzelf ten kosten van alles.Dat is de realiteit.


  Maak melding

 35. Henk Molenaar

  En dit gajes vormt de regering van Suriname…..

  en die racistische WILDERS met zijn aanhang is volgens jou geen gajes, kijk eerst naar je eigen nederlandse Gajes voordat je andere voor gajes uitmaakt


  Maak melding

 36. de overigge hiyenas konden het maar niet hebben dat een groep’s genoot zijn betrouwbaarheid aan de koning leeuw bekend gemaakt heeft.
  de hiyenas begonnen als wilde honden te janken en te schreeuwen.
  maar de koning leeuw die zijn ronde in zijn gebied deed,liep met geheven hoofd en gaf de hiyenas ten antwoord;ik had jullie al eerder geatendeerd,als er weer santage plaats zou vinden,dat er stappen ondernomen zal worden,en dat heeft zich nu voltrokken.


  Maak melding

 37. Loekoe soema e’taki! Zijn volk is uitgemoord door Bouterse, twee van zijn lijfwachten zijn in opdracht van Bouterse vermmord en vervolgens verkoopt hij zijn ziel aan Bouterse omwille van macht en geld. En dat noemt zich betrouwbaar. Schaamteloos ongedierte is het.


  Maak melding

 38. HAHAHAHAH laat me niet lachen!!! Eerst een goeie kameraad, vervolgens een vijand en daarna weer best friends!!!! HEEL ERG BETROUWBAAR hoor!!!! HEEL ERG BETROUWBAAR………….. Bouterse is echt hopelooos!!!!


  Maak melding

 39. Awaridomri .

  Als hij denkt dat bouta van hem houdt,dan heeft hij het glad mis. Bouta zei eens; men houdt van het verraad maar niet van de verrader.


  Maak melding

 40. Brunsi is zeer betrouwbaar, de Franse justitie steunt hem !

  Brunsi weet dat er een sweri is gemaakt dat DINO president wordt. Brunsi heeft dat openbaar gemaakt enige tijd geleden ! Hij Brunsi is de vervanger !

  Brunsi weet waarom deze sweri is gmaakt, nl de gezondheidssituatie van Desi.

  Aangezien DINO de eerste 20 jaar niet terugkomt, zal Brunsi voorlopig onze zeer betrouwbare president worden !

  Brunsi zal als de tijd daar is leren hoe betrouwbaar Desi is !!!


  Maak melding

 41. In de 80er jaren van de vorige eeuw zouden Bouterse en Brunswijk elkaar zonder aarzelen vermoord hebben, nu willen ze dat eigenlijk nog steeds, maar omdat samenwerking nu voor beiden voordelig is, doen ze dat toch maar niet en verklaren ze publiekelijk elkaar eeuwige trouw en liefde. Zodra een van hen de ander niet meer nodig heeft zullen ze met even veel liefde een dolk in elkaars rug steken, Somo weet daar intussen alles van.


  Maak melding

 42. Als je een mespuntje Kalomel laat vallen in een houtluizennest, dan eten de houtluizen mekaar massaal op.
  Wie heeft er voor mij een mespuntje Kalomel?


  Maak melding

 43. Waar haalt Brunswijk de goore moed vandaan om te zeggen,dat hij betrouwbaar is.Hij heeft niets anders gedaan dan keer op keer verraad plegen.Vene gaf hem een kans en wat deed hij?Hij belazerde de boel en liep over.
  Deze streken hadden de slaven ook,die hun gevluchte broeders voor geld gevangen namen en terug aan de blanken gaven.


  Maak melding

 44. Een mier is van nature veel wijzer dan al die oliedomme aanhangers van de onberechte moordenaars. Ma bung bigi paarse k….zo fong deng bigie


  Maak melding

 45. Op de internationale opsporingslijst van Interpol prijken momenteel de namen van zeven Surinamers, onder wie parlementariër en ondernemer Ronnie Brunswijk. Ook staan er drie in Suriname geboren mannen, die intussen de Nederlandse nationaliteit hebben, op de ‘wanted’ lijst.

  De oudste voortvluchtige Marinus E. is 60 jaar, de jongste is de 29-jarige Furgell G. Opvallend is dat de drie oudste voortvluchtigen E., Brunswijk (51) en Mohammed J.A. (50) gezocht worden voor cocaïnesmokkel. De andere mannen op de wanted-lijst, Roberto A. (36), Furgell G., Ruben B. (32) en Lionel C. (31), hebben zich schuldig gemaakt aan beroving. Danny K. (30) wordt gezocht voor roof en verkrachting en de 33-jarige Ricardo K. moet zich bij de Surinaamse justitie verantwoorden voor roofmoord.

  Brunswijk is de enige op de lijst die door een ander land wordt gezocht. Nederland gelastte zijn internationale opsporing omdat hij een gevangenisstraf wegens drugssmokkel moet uitzitten. De andere negen personen worden door de Surinaamse justitie opgespoord.

  Geachte heer/parlementir(liegen) Brunswijk als je zo eerlijk en betrouwbaar bent waarom kom je op de lijst van Interpol?

  En waarom ga je nooit buiten Suriname op vakantie?


  Maak melding

 46. Ronnie brundwijk zegt dat hij betrouwbaar is.
  ben jij dan vergeten wat jij tegen nederland gezegt had toen zij jou gevraagd hadden over BOUTERSE toen jij zij dat jij hem dood gaat schieten.
  ben jij dan betrouwbaar,.


  Maak melding

 47. BEP: Abop heeft hoogverraad gepleegd

  16 Apr, 16:00

  De Abop heeft hoogverraad gepleegd naar de BEP toe. Zij heeft het vicepresidentschap uit handen gegeven. Het gedrag dat Abop tijdens en na de verkiezingsstrijd heeft geëtaleerd naar de BEP toe, heeft bewezen dat Abop slechts op macht en geldingsdrang uit is. Zo reageert BEP in een verklaring op uitlatingen van Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk als zou de BEP de Abop in een wurggreep hebben gehouden. Hierdoor kon AC niet deelnemen aan de verkiezingen in Paramaribo, Wanica en Para.

  “Het is de zoveelste keer dat Brunswijk zijn dubbele moraal laat blijken,” zegt de BEP. “Terwijl hij zogenaamd oproept tot samenwerking laat hij steeds met zijn handelingen en uitspraken blijken dat hij onoprecht is.” De BEP merkt op dat zij van nabij heeft kunnen meemaken hoe Brunswijk zijn gewezen strijdmakkers met krokodillentranen heeft verloochend in het parlement door voor de omstreden Amnestiewet te stemmen.

  Het is de BEP geweest die de Abop heeft betrokken in de samenwerking met de NDP. Na de vorming van het kabinet Bouterse heeft dezelfde Abop de president in een brief verzocht om de BEP uit de coalitie te zetten, schrijft de BEP. “De brief is nog ter beschikking van de partij en kan op elk moment ter beschikking worden gesteld aan het publiek.” BEP is dus niet slechts als gevolg van het niet willen stemmen voor de Amnestiewet uit de coalitie gezet, maar “duidelijk op verzoek of instigatie van de Abop.”

  De BEP roept haar achterban op om waakzaam te zijn en “zich niet te laten verleiden door het strooien met geld.” Zij wijst erop dat zij gaat voor duurzame ontwikkeling gebaseerd op een duidelijke visie gericht op het creëren van een sociaal-economische, educatieve en rechtvaardige samenleving.


  Maak melding

 48. Oh…la..la…Lonnie maakt zelf bekend, dat hij betrouwbaar is. Wie kan nu in Lonnies hersenen lezen,dat hij dat is???
  Dat is een Politieke Stunt van Lonnie. Op Lonnies voorhoofd staat ook niet geschreven,dat hij te vertrouwen is!!!!!


  Maak melding

 49. Ron is betrouwbaar daarom zoek de Franse justitie hem.Deze domkop moet zo snel mogelijk verdwijnen achter de tralie.Die zakkenvullers maakt samen met Bouterse het land kapot.Ook wilt deze idioot nog president worden van Suriname.Ronny kan nauwelijks zijn naam schrijven.In het buitenland lachen ze Suriname uit met hun leiders.


  Maak melding

 50. Het zijn allemaal onbetrouwbare zakken die helemaal geen moraal en ethiek hebben. Deze lieden gaan voor het vullen van hun eigen zakken. Met deze lui komt Suriname van de goot in de sloot terecht.
  Ze zijn bereid hun eigen moeder te verkopen om aan de macht te blijven.
  Het zijn allemaal verkrachters van de TOEKOMST VAN SURINAME.


  Maak melding

 51. Hoofdpunten regeringsbeleid kabinet Bouta/Brunsi :

  a. Hoe houden wij de eerste leider drugveroordeeelde/massamoordenaar etc UIT DE BAK !

  b. Hoe houden wij de tweede leider drugsveroordeelde/bankrover etc UIT DE BAK !

  Criminelen aan de macht, dat zal Het Surinaamse Volk ONTWIKKELING brengen !

  Deze criminelen houden van het Surinaamse Volk en zullen haar WELVAART brengen !

  Dan hoe dan ???


  Maak melding

 52. Mooie aanvals puntjes voor de oppositie. Santhokhi, voormalig politieman, minister van justitie wacht op de verkiezingen om die prachtige statements van bobo, lonnie en somo in het openbaar belachelijk te maken.


  Maak melding

 53. Ronny Brunswijk weet je wat betrouwbaar is?Als Surinamer twijfel ik nog steeds aan je betrouwbaarheid.Ook Somo en Bouta zijn niet te vertrouwen.Suriname wordt kapot gemaakt door deze figuren die zichzelf alleen maar verrijken.Dat is de realiteit.Het land is onbestuurbaar.Dat is mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.