donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse zeker van tweede regeermandaat

Bouterse zeker van tweede regeermandaat

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 feb – President Desiré Bouterse is er van overtuigd dat hij nog een keer regeermandaat krijgt. Bouterse zei dit tijdens een bijeenkomst met bewoners van de wijk Tammenga, in het westen van Paramaribo. De regering zou het goed gedaan hebben.

Zo goed zelfs dat de afgelopen bijna vier jaar betere prestaties zijn neergezet dan het Nieuw Front. Volgens Bouterse heeft deze combinatie van politieke partijen dan ook geen schijn van kans: “Het Front en zijn monsterverbond kunnen de verkiezingen niet winnen.” Hij kan zich overigens niet voorstellen dat er nu al verkiezingscampagne wordt gevoerd. Zijn politieke partij NDP is nog niet zover. Er wordt nu vooral gefocust op het “regeren voor het volk.”

Overigens gaat dat regeren niet van een leien dakje. Bouterse voorziet harde tijden. De inkomsten uit de goudindustrie zijn sterk terug gelopen. Voor dit jaar zal maar ongeveer een derde worden ontvangen in vergelijking met vorig jaar. Toch moeten voorzieningen en projecten doorgaan. De oudedagsvoorziening bijvoorbeeld zal worden bekeken. Nu komt iedere ingezetene van boven de zestig in aanmerking. Bekeken wordt of ook ‘rijken’ aanspraak moeten maken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

153 REACTIES
  1. Nu wil Bouterse de ouderdomsvoorziening van de rijken afpakken. Degenen die een leven lang de belasting betaald hebben waarmee de armen zich gesubsidieerd wisten. Stank voor dank. De oude rijken worden de nieuwe tweederangsburgers.


    Maak melding
  2. Vorig jaar nog was het gouden kerst (alleen voor de ndp top)

    Nu is het alweer tai bere, de SRD is. Alweer aan het devalueren, handelskenmerk van de NDP moordenaars

    A volk e ka foe tekie, baas en zijn rovers genieten, belasting gaat omhoog, schaarste doro baka


    Maak melding
  3. Psychopaatje zal er alles aan doen om weer Presje te komen spelen, want anders is hij de pisang zoals zoonlief. Het is te hopen dat men inziet dat hij een volksverrader is die zijn Eigen hachje probeert te beschermen ten koste van het arme volk!


    Maak melding
  4. ik verwacht niet anders dat bouterse weer president wordt ,kort en krachtig .

    pero taki
    bouterse is en blijft de sterke man van suriname ,hij is van het surinaamse volk dat gaan wij jullie fronters ,redimusus bewijzen ,men kan niet om bouterse heen !!!!
    oeng jisie tranga jere .!!!


    Maak melding
  5. “Wij van WC- eend, adviseren WC-eend”

    Aldus de President die het lang regelrecht de financiele afgrond inloost, Suriname internationaal te schande zet met een schoon die is ontmaskerd als pure crimineel en corruptie tot religie heeft verheven en GEEN ENKELE verkiezingsbelofte uit 2010 heeft waargemaakt

    Bouterse kan worden gekwalificeerd als de slechtste president ooit.


    Maak melding
  6. Bouterse: “Niet iedereen heeft AOW nodig”

    “Bouterse zei dat hij bijvoorbeeld aov krijgt, maar dit geld niet nodig heeft. Ook iemand als zakenman en partijtopper Dilip Sardjoe heeft geen aov nodig volgens de president. Hij haalde aan dat de inkomsten van de mensen die zestig worden bepalend zullen zijn of ze in aanmerking komen voor aov. De aov is in november 2010 verhoogd van SRD 275 naar SRD 350. Daarna zijn er weer verhogingen geweest tot een bedrag van SRD 525.

    Bouterse is echt de weg helemaal kwijt. Surinamers die hard hebben gewerkt worden straks gestraft en AOW onthouden.


    Maak melding
  7. bij zijn installatie daaro in ocer riep hij;

    iedereen gaat/moet de broekriem aanhalen, ook ik zal een deel van mijn salaris inleveren, want, *wat moet ik met zoveel*

    vervolgens trakteerde hij zichzelf met een kabinet-toelage, en daarbovenop ook met een Ingrid uitkering!!!!

    een 2e ronde *harde tijden* zo vlak voor de verkiezing gaat hij niet durven!!!

    zijn 2e regeermandaad???

    tja….paars zal in deze resterende tijd veel *glimmer & glans* aanschouwen, onderwijl zakt de staatskas dieper en dieper in de “sinkhole”!

    en dan,… en dan zal paars opnieuw de straat opgaan met potten en pannen zoals tijdens Bosje….. AI BOI


    Maak melding
  8. je geeft de rijken geen 525 srd p/mnd…maar hebt ze de afgelopen 4 jaar verrijkt met levenslange uitkeringen en 10.000den hectaren grond.

    Rot op met je populistisch geleuter….megalomane dorpsidioot!!!!!!!!!!!!


    Maak melding
  9. -Er staat geschreven:::::De regering zou het goed gedaan hebben.Zo goed zelfs dat de afgelopen bijna vier jaar betere prestaties zijn neergezet dan het Nieuw Front.

    -Net als Brunswijk wordt het volk opnieuw gehersenspoeld en gemanipuleerd. Wordt er ook gezegd dat deze regering met zijn kont in boter is gevallen????

    -De staat Suriname heeft nu 1,8 miljard Amerikaanse dollars aan schuld.
    -Tot heden heeft Bouterse GEEN verantwoording afgegeven waar al die miljoenen zijn gebleven.
    -Corruptie over verdwenen geld bij zijn vrienden zijn NOOIT onderzocht.
    -Vele projecten zitten nog steeds in de koelkast en van vele heeft hij dat geld gebruikt.
    -Brunswijk vertelt zijn achterban dat door hem de weg van Albina is gemaakt??
    -Sondrejo vertelt in Albina dat het door hem komt dat de weg van Albina gemaakt is::dit terwijl deze man moeilijk deed/doet om te verhuizen uit een dienst woning!!!
    TRANSPARANTIE IS ZOEK!!!!!!

    Ik zou zeggen:::
    -Dankzij de vorige regering heeft Bouterse 2 jaar lang kunnen smijten et geld.
    -Er wordt niet meer vergaderd, omdat de begroting goed gekeurd moet worden en men weet ook dat zij in eigen vingers gaan snijden, omdat er GEEN geld is.
    GRATIS en GEMAKKELIJK geld verdienen van de belastingbetaler.

    -Het enige dat deze regering voor elkaar heeft gekregen en ook nog steeds niet goed verloopt is het verhogen van kinderbijslag en AOV.

    -Hoe intelligent is het Surinaamse volk??????


    Maak melding
  10. Natuurlijk wordt hij weer herkozen, het stemvee met nul komma nul scholing blijft achter deze crimineel aanlopen. Daarbij worden ze omgekocht met een bordje troostvoer!


    Maak melding
  11. Onze leider heeft gesproken, waarvan akte !

    Natuurlijk zal deze president wederom mandaat van het volk krijgen om een tweede termijn te mogen regeren, want zijn feiten staan er !
    President Bouterse is geen ‘Tai Hori, libie de’ president maar doet 100% wat in z’n vermogen ligt om de quality of live voor alle Surinamers te verbeteren.

    Ik ben het met de president eens wanneer hij zegt dat welgestelde mensen boven de 60 jaar geen AOV nodig hebben.
    Top industrieelen, handelaren, makelaars in vastgoed, etc. hebben de 525 SRD absoluut niet nodig.

    Het bestand (ivm gratis medischezorg voor on minvermogenden) is toch ook opgeschoond door deze regering nadat bleek dat ruim 50% van de mensen onterecht gratis medische zorg ontving.

    Anyway Pres, wees scherp en alert want de snipers zijn in stelling en positie gebracht en zullen zeker toeslaan op een moment dat je het niet verwacht.


    Maak melding
  12. Wel ik krijg een andere kijk op zaken. De negatieve beleidszaken(corruptie, benoemingen, aannemen personeel tegen exorbitante lonen), amnestiewet, niet nakomen verkiezingsbeloften etc. raakt niet in de vergeethoek. de positieve zijde is dat deze regering overduidelijk bewijst mee te denken met een grotere verwaarloosde groep: jongeren voor wie er voorheen geen perspectieven waren geschapen. Ouderen met een betere voorziening, medische zorg bereikbaar voor haast de totale samenleving, sportbevordering.
    wat is het verschil: 12 jaren lang geld oppotten en 3 jaren geld uitgeven. Weliswaar had het volk meer geprofiteerd als grote bedragen niet verdwenen waren in zakken van enkele personen.

    Dus als het duidelijk is dat zonder NDP geen andere regeringscoalitie mogelijk is, waarom met een partij een hele groep uitsluiten.

    Liever een nationale partij met nationale aspiraties.
    Een coalitie NDP-ABOP-PL lijkt het meest gunstigste voor de verdere ontwikkeling van het land.


    Maak melding
  13. de president van suriname heeft gesproken.

    front,in jullie 15 jaren plan dat nooit uitvoerbaar is geweest dan alleen maar ellende en het volk slaafjes voor olland maken,ontwikkelings gelden in eigen zak stoppen,cocain handel,orga moorden,verdeelheid onder het volk,wat voor ontwikkeling hebben jullie in su tot stand gebracht.
    wat Bouterse met zijn partij in drie jaren aan opbouw in su gedaan hebben,’hebben jullie niet in 15 jaren kunnen waarmaken.
    santokki segebal waar ben jij nu,jij had het op de president gemunt,nu heeft hij front in zijn woorden gehaald,en terecht,”front is poepejantje.


    Maak melding
  14. En het oerdomme stemvee met type als Milton is trots op de president die Suriname in de wereld te kijk zet als ultieme banenrepubliek.

    Het is niet te geloven.


    Maak melding
  15. @sra, nog steeds speelt Holland een grote rol voor de welvaart in Suriname, omdat vele heel erg lui zijn en hun kennis is vaak beneden het niveau.

    -Zie maar al die projecten die door Holland afgerond worden.

    Dit is de reden waarom ik aangeeft hoe intellectueel zijn vele Surinamers?????

    -In die 3 jaar dat Bouterse aan de macht is heeft hij a.u.b. NIETS gedaan, omdat al die projecten al begroot waren en vele ook al betaalt waren tijdens de vorige regering. Het moest alleen nog uitgevoerd worden.DOM DOM


    Maak melding
  16. Zolang de focus NIET is hoe breng ik wat welvaart voor het volk en hoe komt Surinam tot een goede evenwichtige rechtsstaat,komt Surinam niet verder.

    De focus is bij de NDP ALLEEN gericht op hoe blijft Bouta buiten de jail ! De belangen van het volk telllen niet mee.

    Staatsbelang moet boven persoonlijk belang veroordeelde president komen te staan ! Dan komt Surinam verder !

    Vandaar dus GEEN staatsbegroting,GEEN Anti-corruptiewet, GEEN integriteitswet, GEEN normaal verloop rechtsgang maar illegale blokkade van de krijgsraad !

    Vandaag is weer een harddwerkende marktkoopman gekneveld, beroofd en vermoord te Welgedacht C !

    Dus, moro e doro !!!


    Maak melding
  17. Een tweede termijn, whahahahahahahaha….
    Echt van de pot gerukt!

    De wereld ziet er vandaag iets anders uit. Vele ndp’ers voelen zich bedrogen en terecht.
    Met lede ogen moet het volk aanzien hoe de corruptie hoogtij viert.

    Effe een overzicht: ndp’ers trekken zich terug.
    De suri-pensionadas weten wel op wie ze niet moeten stemmen.
    De gereshuffelden zullen op gepaste wijze afrekenen met dit ‘beleid’.
    De ondernemers weten nu dat ze eieren voor hun geld moeten kiezen, willen ze overleven.
    De landbouwers, melkvee, jongeren die geen toekomst hebben.

    Wie blijft er over?
    Een selecte groep bloedzuigers en criminelen.


    Maak melding
  18. Offtopic.

    Onlangs zijn er binnen 1 week 2 peilingen gehouden door edunet.
    Het betreft een keuze voor ‘de nieuwe pres.’
    Dagelijks kunnen we zien hoe er gemanipuleerd wordt met reacties hiero.

    Ook bij deze peiling het bewijs.
    Op 19 febr kreeg dhr. Santhoki 84.5% van de stemmen. Gisteren 56.5% van de stemmen(hits).
    1837 (hits)stemmen voor bouta. Die staat nu op 37%.
    bron: gfc

    Kan iemand mij uitleggen wat er met die 2000 laptops en 2000 desktops is gebeurt?
    Voorlopig zijn er maar 20 geleverd aan een school, waar is de rest?

    Laat je niet kisten door peilingen.
    Misschien is het maar goed ook dat ze denken dat ze weer zullen winnen, de klap zal dan een voltreffer zijn, op de schoen of zo iets………


    Maak melding
  19. En dan dit nog…

    Bijeenkomst ndp-Tammenga, aanwezig jongeren voorzitter, ene abdoeletc..
    Jongen je bent er vroeg bij om die kinderen te manipuleren, ga je schamen…

    Onzin verkondigen over huizen voor jongeren, terreinen voor jongeren, kinderbijslag voor jongeren, gezondheidszorg voor jongeren, nieuw parlementsgebouw voor jongeren.
    Boven genoemde zaken hebben niets van doen met de situatie van een jongere.

    Wat dacht je van een goede naschoolse opvang met goede voeding en computerlessen en bijscholing voor zij die dat nodig hebben.
    Goed studiemateriaal en sport mogelijkheden en vrijheid van meningsuiting.

    Jonge abdoeletc.. heb jij je vriendjes in Tammenga ook verteld, dat jou rolemodel een zoon in de cel heeft zitten. Dat zijn zoon vaker betrapt is op zeer zware criminele activiteiten, maar nooit zijn straf heeft uitgezeten.
    Dat hij zijn pleegzoon uit de gevangenis heeft gehaald omdat hij simpelweg pres is.

    Is dat een rolemodel die je wilt hebben…… als dat zo is dan ben jij ongeschikt als jongerenvoorzitter.


    Maak melding
  20. Ira

    jou uitleg heeft voor mij geen waarde.

    noem eens een paar projecten die onder front(hol-land)in suriname zijn gerealiseert,dan zal ik een paar noemen dat door NDP(suriname)gerealiseert zijn.

    hol-land heeft nooit een wezenlijke opbouwend belangrijk rol gespeeld,”het was meer voor eigen gewin als zij een project tot stand brachten.

    jij mag hol-land zo hoog dragen,maar zonder een duidelijk vooruitstrevend doel voor suriname,”nu bepaald suriname welke bedrijven aangenomen word om projecten in su uit te voeren,nederlandse bedrijven worden nu selectief door su aangenomen om projecten uit te voeren,maar is geen belangrijk factor.
    zolang de nederlanders denken dat zij ons nog kunnen siften en domineren zal er nooitmeer een normale handels verdracht met hun getekend worden,en zoals jij weet is en zal er nooit een verandering in die mentaliteit van NL gedracht plaats vinden,”ik zou het niet erg vinden als suriname helemaal geen zakelijke afspraken met NL bedrijven zou maken.
    jij als simpele nederlander/se die het surinaamse volk niet ken,maar ons dom en lui noemt,is al een teken hoe jullie als geheel over surinamers denken.
    als nederland geen smeek hondje is,waarom willen jullie dan nog met suriname samenwerken,”suriname heeft al duidelijk aangegeven wie de nieuwe handels partners zijn,én NL komt daar niet in voor.


    Maak melding
  21. Wie levert de bruggen, NL
    Wie zal de trambaan opleveren, NL
    Wie verzorgd de mensen aan de onderkant van de samenleving, NL stagiaires.
    Waar komen de specialisten vandaan om een bijdrage te leveren aan cardio etc, uit NL.
    Wie heeft 2milj gestort voor Peperpot NL postcode loterij.
    Waar bevind zich het overgrote deel van het nageslacht van de politici, in Nederland.
    Wie financiert alle ngo’s ,NL.
    Waar woont het grootste deel van de suri- diaspora, in NL
    Waar komen de meeste toeristen vandaan, uit NL.
    Etc etc.

    Waar woont sra, NL


    Maak melding
  22. Aaahh…daar is weer dat olland verhaal.!!
    En dadelijk dat Cuba verhaal.
    En Chavez verhaal.

    Aan de jeugd van Su de boodschap, volg maar goed de strijd van de jeugd van Venezuela om een weer een vrij volk te worden.!!


    Maak melding
  23. Trots op corruptie, trots op het plunderen van de staatskas, trots op het crimineel zijn, trots op uitzuigers van het land, trots op de landrovers(landgrabbes),trots op het smijten met middelen van de staat, trots op onze reizend president, trots op de wijdverbreide corruptie van de inner circle van de Desie, trots op het propageren van criminaliteit met zijn zoon als voorbeeldfiguur, stem dan weer op de NDP (Njang,Dringie, Pisie).
    Indien dit het geval is dat de NDP weer regeermacht zal verwerven, dan zullen we wel gevoeglijk moeten aannemen dat intelligentie niet verder gaat dan njang, dringie en pisie. Zielig maar toch waar. Intellect van het merendeel van het Surinaams volk, is niet meer dat de intelligentie van een garnaal. Van een zoetwatergarnaal wel te verstaan.


    Maak melding
  24. -Een land als suriname die rijk is en zoveel kan bereiken gaat nu ten onder aan corruptie, fraude, omkoping en leugens.

    -rundvlees, kippenvlees, fruit, eieren zijn zaken die
    geimporteert worden, dit terwijl het helemaal niet hoeft.
    Zijn de Surinamers nu lui of ligt het aan wat anders??????

    =Er is nu al aangegeven en staat ook geschreven dat de jongeren en hun kinderen alles terug zullen gaan betalen. Dit betekent dat zij echt geen gelukkige tijden mee zullen maken en hard moeten gaan werken om de staatsschuld weer op orde te brengen.

    =Succes voor land en volk.

    @sra, nogmaals, Nederland staat heel erg sterk op wereld niveau dan Suriname.ER WORDT TENMINSTE GEWERKT VOOR HET VOLK.
    -Alle ambassades werken de mensen heel erg hard , maar die van Suriname is het nog de vraag hoeveel van die ambassades in gebruik zijn genomen. Zie die van Frankrijk maar. GELD VERGOOIEN van deze regering.


    Maak melding
  25. Esmerald

    wie levert de bruggen,NL,”maar suriname heeft betaald.
    wie zal de trambaan opleveren,NL,”maar suriname betaald en is opdrachtgever.
    wie verzorgd de mensen aan de onderkant van de samen leving,NL stagiares.”echt niet,dat kunnen zij niet eens,zij hebben niet de middelen ervoor,dus doet de staat van su dat.
    waar komen de specialisten vandaan,”china,haiti,brasil en een klein aantal uit NL.maar is niet echt nodig.
    wie heeft 2milj gestort op peperpot NL postcode loterij,”jij zegt het zelf,NL,postcode,daar heeft su niks aan,omdat alle winst naar NL overgemaakt worden.
    waar bevind zich het overgrote deel van het nageslacht van de politici,”in amerika,canada en enkele in NL.
    wie financieert alle ngo’s,NL,daar hebben zij voor gewerk en hebben zij recht op.
    waar woont de grootse deel van de suri-diaspora,NL,echt niet,kijk in de wereld om jou heen dan zal het jou duidelijk worden.
    waar komen de meeste toeristen vandaan,uit nederland,’is dat dan zo belangrijk dan,’ik zie geen negatief effect als dat niet meer zo zou zijn.

    is het dan zo erg als ik in nederland tijdelijk zou wonen,”er wonen toch ook nederlanders in su,en zij genieten toch ook van alles wat van suriname en de surinamers is,”ik neem aan dat de surinamers in hol-land ook naar recht behandeld worden,want ik heb anders vernomen.


    Maak melding
  26. @passant: You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

    ====================

    Yes, we can and we will.


    Maak melding
  27. aah…samenwerken met populisme is je eigen politiek bestaan inleveren.
    Een beetje politicus die wat van de wereld heeft gezien mag constateren dat hen die dachten naast een populist te kunnen floreren van een koude kermis thuiskwamen.
    Inleveren van de eigen achterban is het resultaat.


    Maak melding
  28. deze megalomane randdebiel verhoogd de aov en tegelijkertijd devalueert de srd met 20%

    en die achterlijke, imbeciele paarse meelopers geven hun stem weer voor een portie koude bami en een lauwe soft.

    How low can you go….


    Maak melding
  29. @sra, nogmaals, Nederland staat heel erg sterk op wereld niveau dan Suriname.ER WORDT TENMINSTE GEWERKT VOOR HET VOLK.
    -Alle ambassades werken de mensen heel erg hard , maar die van Suriname is het nog de vraag hoeveel van die ambassades in gebruik zijn genomen. Zie die van Frankrijk maar. GELD VERGOOIEN van deze regering.

    Ira

    nederland staat helemaal niet sterk op wereld niveau,vroeger wel toen NL nog van andere landen(en vooral suriname) vrij kon roven, nu dat er steeds meer deuren voor NL gesloten worden moet NL uitkijken naar nieuwe inkomsten bronnen.

    hoe kan jij suriname die eeuwen lang door nederland uitgebuit is geweest,met nederland gaan vergelijken,”suriname is zichzelf aan het ontwikkelen en de schade door nederland en andere vroegere kolonisator’s te herstellen.

    de ambassade in frankrijk draaid volop waar heb jij het over,.
    er word volgens jou heel hard voor het volk in NL gewerkt,mijn vraag is,welke volk,het totale volk of een groep bevolking,”er word zo hard gewerkt dat jullie premier RUTTE jullie voor domkoppen in duitsland uitgescholden heeft,”en de duitsers jullie uitlachen.
    er word zeker hard gewerkt om hun bedrijven en vrienden rijker te maken dat jij straks het grote verschil van rijk en arm zal zien en meemaken.
    kijk maar naar die biljarden schuld van NL,maak jou daarover zorgen en laat surinam voor de surinamers.


    Maak melding
  30. Esmerald niet het manipuleren met de peilingen, is blijkbaar een gewoonte aan het worden in Su., maar ook het manipuleren met de plusjes en minnetjes hier op het topic is weer begonnen, net als straks te verwachten valt dat ze dat straks met de verkiezingen zullen proberen, de verachtelijke paarse idioten, wat een ontiegelijke stomme gasten zijn dat


    Maak melding
  31. jullie willen zo graag weten als ik in su of nl woon.
    misschien woon ik in amerika of cannada,wie weet.
    en voor degenen die het wel weten zeg ik,keep it for your self.
    en voor degenen die het niet zeker weten zeg ik,;bemoei niet in mijn leven,het gaat jullie niks aan.


    Maak melding
  32. De nieuwe termijn voor Desi, Ronnie en Somo :

    We gaan de criminaliteit stoppen !

    We gaan de corruptie uitroeien !

    We gaan welvaart brengen, nu ook voor het gewone volk !

    We gaan de woningnood oplossen !

    We gaan het volk van Cuba en Venezuela steunen om hun mensenrechten terug te krijgen !

    We gaan geen veroordeelde criminelen op bestuurlijke posten zetten !

    We gaan belasting innen bij iedereen !

    We gaan de devaluatie terugdraaien !

    We gaan Dino bevrijden uit de klauwen van de USA !

    We gaan nu officieel de ministersploeg schrappen,ik en mijn staatsadviseurs redden het wel !

    We gaan het drukken van SRDs om onnodige staatsuitgaven te dekken stoppen !

    We gaan met slimme investeringen de Mega-staatsschuld eventjes aflossen !

    We gaan vanaf Nu alle moordenaars en drugshandelaren straffen !

    Enne, moro o doro !!


    Maak melding
  33. Ik heb niet alle reacties kunnen lezen, maar Bouterse voert al campagne, dus wat hij daar beweert is een leugen over de andere partijen.

    Wat deze regering heeft bereikt, zijn geen eigen verdiensten, maar het zijn zaken die gedaan moeten worden voor land en volk, en dat goud, bauxiet, hout en aardolie is niet van de regering maar voor land en volk.

    Bouterse moet niet arrogant doen, want het is genade van God en zijn gunst bewijzen dat hij dit mag doen( President worden van Suriname)

    En als hij voor een tweede termijn wint, dan is voor 50% gefraudeert………..


    Maak melding
  34. Esmerald,
    Ik wilde jou een plus geven voor je postings van zo 14.17 u en 14.30 u. De teller sprong van -4 in één keer naar – 25 en naar -24!!
    Zeer opmerkelijk!


    Maak melding
  35. De hoogste tijd om deze psychopaat en tevens moordenaar op te ruimen om te voorkomen dat dit land nog verder de afgrond in gaat, deze visieloze dictator die Suriname al reeds heeft opgezadeld met een schuldenlast van 1,8 miljard US dollar, weet waarom hij deze uitspraak heeft gedaan, doordat hij het voorbeeld van die andere dictator Chavez gaat volgen door middel van een wetswijziging in te voeren voor een tweede termijn.


    Maak melding
  36. Bakroe het is maar helemaal de vraag of je dan nog wel elke dag je bordje rijst krijgt, beter kunnen ze er in Suriname DDB. op water en brood zetten, zoals zijn lieve zoontje in de U.S.A.


    Maak melding
  37. @Srafu

    je droomt zo heerlijk mee met onze desie. alleen, wanneer hij wakker wordt is hij nog steeds de onkundige dictator met een zoontje, ver heel ver achter tralies.


    Maak melding
  38. Mooi he om te zien hoe je alle domme paarse paupers, analfabeten en sukkels die niet tot tien kunnen tellen kunt herkennen. Ze weten waarschijnlijk nog niet eens van voren dat ze van achteren ook leven en steken hun kop in het zand en hun arm tot hun schouders in de reet van baas b. Het liefst kruipen ze er helemaal in. Hoe je ze kunt herkennen? Kijk hoe dom ze op alle dingen die op waarheid berusten zoveel mogelijk minnetjes plaatsen, dit noemt men ontkennen en gewoon niet toe willen geven. Dit geeft ook aan dat het waar is anders werden ze niet zo boos, dus domoren kom op met die minnetjes! Laat zien dat je ongelijk hebt! Steun jullie onnozele baas! En sleep jullie land naar eenzame diepte gelijk aan of zelfs lager dan Cuba! Kom op want we willen nog meer (roof) overvallen nog meer doden en nog onveiliger op straat! Kom op met die minnetjes!!! Want ooh ohh wat hebben jullie het goed gedaan de laatste 4 jaren.


    Maak melding
  39. Milton, Bouterse kan met een groots gebaar die SRD 525,- afwijzen, omdat hij met een veel grootser gebaar hij zijn ‘arme’ vrouw SRD 6000,- in de maand geeft. Alleen mensen als Milton zijn daarvan onder de indruk. Als mijn vrouw voor het nietsdoen maandelijks SRD 6000,- op haar rekening bijgeschreven kreeg (in 5 jaar SRD 360.000,-), had ik SRD 525,-/maand (in 5 jaar SRD 2625,-) 137 jaar lang ook niet gemist.


    Maak melding
  40. beste Dre, ik ben bang dat Sra la la je uit de tent probeert de lokken en weer een oeverloze discussie probeert aan te gaan, en weer wil koketteren met zijn (schijn)wijsheid in het Franstalige gedeelte van Canada, willen ze het inderdaad weleens met 2 nn’en schrijven, verder heb je gelijk, ik denk nl. ook dat er maar weinig mensen het ook maar iets interesseert waar dat egocentrische mannetje woont, het beste maar zo ver mogelijk weg eigenlijk, waar ook geen internet verbinding is


    Maak melding
  41. De brutalen hebben de halve wereld!

    Een tweede termijn, whahahahahahahaha….
    Echt van de pot gerukt!

    De wereld ziet er vandaag iets anders uit. Vele ndp’ers voelen zich bedrogen en terecht.
    Met lede ogen moet het volk aanzien hoe de corruptie hoogtij viert.

    Effe een overzicht: ndp’ers trekken zich terug.
    De suri-pensionadas weten wel op wie ze niet moeten stemmen.
    De gereshuffelden zullen op gepaste wijze afrekenen met dit ‘beleid’.
    De ondernemers weten nu dat ze eieren voor hun geld moeten kiezen, willen ze overleven.
    De landbouwers, melkvee, jongeren die geen toekomst hebben.

    Wie blijft er over?
    Een selecte groep bloedzuigers en criminelen.


    Maak melding
  42. Of hebben de brutalen de hele wereld????????????????

    Offtopic.

    Onlangs zijn er binnen 1 week 2 peilingen gehouden door edunet.
    Het betreft een keuze voor ‘de nieuwe pres.’
    Dagelijks kunnen we zien hoe er gemanipuleerd wordt met reacties hiero.

    Ook bij deze peiling het bewijs.
    Op 19 febr kreeg dhr. Santhoki 84.5% van de stemmen. Gisteren 56.5% van de stemmen(hits).
    1837 (hits)stemmen voor bouta. Die staat nu op 37%.
    bron: gfc

    Kan iemand mij uitleggen wat er met die 2000 laptops en 2000 desktops is gebeurt?
    Voorlopig zijn er maar 20 geleverd aan een school, waar is de rest?

    Laat je niet kisten door peilingen.
    Misschien is het maar goed ook dat ze denken dat ze weer zullen winnen, de klap zal dan een voltreffer zijn, op de schoen of zo iets……


    Maak melding
  43. Vrijpostigheid mang, whahahahahaha………….

    En dan dit nog…

    Bijeenkomst ndp-Tammenga, aanwezig jongeren voorzitter, ene abdoeletc..
    Jongen je bent er vroeg bij om die kinderen te manipuleren, ga je schamen…

    Onzin verkondigen over huizen voor jongeren, terreinen voor jongeren, kinderbijslag voor jongeren, gezondheidszorg voor jongeren, nieuw parlementsgebouw voor jongeren.
    Boven genoemde zaken hebben niets van doen met de situatie van een jongere.

    Wat dacht je van een goede naschoolse opvang met goede voeding en computerlessen en bijscholing voor zij die dat nodig hebben.
    Goed studiemateriaal en sport mogelijkheden en vrijheid van meningsuiting.

    Jonge abdoeletc.. heb jij je vriendjes in Tammenga ook verteld, dat jou rolemodel een zoon in de cel heeft zitten. Dat zijn zoon vaker betrapt is op zeer zware criminele activiteiten, maar nooit zijn straf heeft uitgezeten.
    Dat hij zijn pleegzoon uit de gevangenis heeft gehaald omdat hij simpelweg pres is.

    Is dat een rolemodel die je wilt hebben…… als dat zo is dan ben jij ongeschikt als jongerenvoorzitter.


    Maak melding
  44. Wat de meeste van jullie nog niet weten is dat er 2 geesten ten dienste staan van Bouterse. De een waarschuwt hem waar (welke plek) hij niet moet bezoeken en de andere waarschuwt hem welke personen hij niet moet ontmoeten.
    De eerste geest is aangeroepen door een Ingie en de tweede door een Marron.
    Steve Meije heeft ook geprobeerd een geest op te roepen, maar dat is niet goed gelukt. Hij ging er zelf bijna onder door.
    Wanneer Bouterse niet vaak in het parlement verschijnt of bepaalde mensen niet ontmoet, dan weet je nu waardoor dat komt.


    Maak melding
  45. Bouterse: “Front maakt geen kans op verkiezingswinst.”DWT online 23-2-2014.

    (als ik het vaak genoeg herhaal dan komt het wel uit.)

    en anders word ik heel boos!


    Maak melding
  46. De wens is de vader van de gedachte.
    Een tweede termijn als president betekent, dat Bouta nog eens 5 jaar (politiek) onschendbaar is.
    Wordt hij volgend jaar weggestemd, dan heeft hij een heel groot probleem en kan hij alleen nog veilig binnen Suriname reizen.
    In de meeste andere landen wordt hij direct opgepakt.


    Maak melding
  47. Pleesident Bouterse, LA me niet lachen .
    Niet lang geleden was u ontevreden over de prestaties van de regering en hekelde u het gebrek aan visie van PL en Abop.
    Daarom hebt u 13 ofzo ministers ontslagen.
    Wat is er dan zo opeens gepresteerd dat u tevreden bent. Of heeft de arrestatie van Dino u wakker gemaakt, dat u de volgende bent voor de gevangenis. Over de prestaties van de regering hoeven we het niet te hebben want die zijn bedroevend slecht. Pres Dibrie kan de megabeloften niet waar maken dus hou maar op over de trambaan. Enige wat u doet is geld lenen.

    Pres Dibrie hoe kunt u zo zeker zijn dat u een 2de termijn krijgt terwijl het volk bepaald? Of heeft u andere snode plannen. Maar het werkt voor Venezuela ook niet hoor, de erfenis van uw vriend Chavez. Venezuela is aan de afgrond en Suriname is hard op weg totaal weg te zinken.
    Het parlement wordt nu door assembleeleden van de Niet Democratische Partij gesaboteerd. Juf Jenny wil niet meer vergaderen totdat de coalitie problemen opgelost zijn. Belangerijke wetten voor ontwikkeling van het land kunnen niet behandeld worden en de regering wordt niet gecontroleerd. De assemblee wordt langzaam buiten spel gezet. Hoog op de agenda staat verzoening maar met wie?

    Intussen hebt u de politieke gorilla losgelaten en die waant zich koning in de jungle. Deze rover van goud en hout verrijkt zich middels de politiek en is alleen op machtbelust. Brunswijk en Bouterse staan in de top van mensen die verdienen in de goud business. Dat is de rijkdom van het Surinaamse volk toeeigenen.
    Waarom denkt pres Dibrie dat het volk dit gaat toestaan. De wereld duld geen dictators meer, kijk maar naar het wil van het volk van Ukraine. Wacht maar op de dag dat het volk door de leugens van pres Dibrie prikt en kiest voor waarachtige democraten en dienaren van land en volk. Zelfs op Waterkant proberen de Niet Democratische Parasieten de opinie te manipuleren met minnetjes, dat zijn typisch paarse paupers.


    Maak melding
  48. Ik ben tegen onrechtvaardigheid, maar in dit alles ben ik geheel van mening, dat de regering Bouterse een voortzetting verdient. Dit zal ik als volgt omschrijven;

    De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat de vijanden van het Surinaamse volk de zogenaamde goed bedoelende mensen zijn die andersdenkende medemensen het recht van spreken durven te ontnemen, door genuanceerd te zeggen dat ze “hun mond moeten houden” wanneer mensen hun mening geven of zeggen wat hun hart ze ingeeft. Genoemde leuze is vooral op waterkant.net geregeld aan de orde, geuit door zogenaamde alwetenden die met een Europese gehaaidheid hun mening ventileren ten opzichte van het Surinaamse volk, leiding en land. Dus mensen die pro noch anti Bouterse pleiten, maar wel de belangen van het volk afwegen tegen de belangen van de haatzaaiers die blind zijn uit wrok en haat, moeten van deze haatzaaiers en wanvredelievenden vaker hun mond houden. Hierbij kan worden opgemerkt dat de haatzaaiers die tegen Bouterse zijn juist degenen zijn die met alle geweld geweerd moeten worden uit de Surinaamse samenleving, dit zijn de grootste onderdrukkers waar niemand op zit te wachten. Stel je eens voor een regering, die het volk het recht ontneemt om haar mening te geven is veeel erger en op en top slecht, slechter kan niet. De regering Bouterse ontneemt niemand het recht van spreken hoe slecht ze ook volgens een onbeduidend selecte groep presteert, los gezien van feiten en omstandigheden die op het conto staan van de huidige president en enkele regeringsleiders. Maar de onbeduidend selecte groep die zich verbeeldt veel meer in hun mars te hebben dan de huidige regeereenheid van Suriname legt graag op alle slakken zout om zodoende de boel te ondermijnen alsof zij de perfectie in pacht hebben, maar daarbij vergeten dat het volk niet gediend is van nog meer achterstand en trouweloos gedrag. Laat de haatzaaiers maar praten en zeggen wat ze willen, weet alleen dat ik pro het Surinaamse volk ben, zonder aanzien des persoons, en ik wens van harte dat het Surinaamse volk in alle gelederen het goed krijgt tijdens haar aardse leven en tegelijkertijd op tijd gestraft wordt door hun God, want God, Allah, Krishna straft toch vroeg of laat alleen degenen die in hem geloven en zich volledig verlaten op de sadomasochistische geloofsleren, die Bijbel, Koran en Bagavat-Gita worden genoemd. Voor wat betreft de nonsens winti-goden zijn gewoon bullshit.
    django


    Maak melding
  49. Ondanks de slechte prestaties van de regering, niet functioneren van de DNA, een onstabiele coalitie blijft pres Dibrie en zijn adviseurs doorgaan met regeren alsof er niets aan de hand is. We slaan ons er wel doorheen denkt Dibrie. Maar hoe lang nog deze heilloze weg??? Pres Dibrie lijkt niet van plan de macht over te geven, want anders zou hij weleens in de gevangenis van VS kunnen belanden.


    Maak melding
  50. De min-kukels zijn weer bezig, de laffe honden die zelfs niet anoniem via postings niet voor hun zwakzinnigheid durven uit te komen, a-sociaal gedrag ten top


    Maak melding
  51. De uitbuiters waren vroeger de Hollanders, tegenwoordig heten ze Bouterse en Brunswijk. Wie behoren nu tot de rijkste personen in Suriname?? Kijk maar in de NDP top.
    List, bedrog en omkoping wordt door deze politice gebruikt.


    Maak melding
  52. De paarse censuur heeft reacties van Fileren binnen een half getorpedeerd met minnetjes, hahaha. DDB slaven aan het werk. Is dit de paarse media commissie?? Of commissie contacten met het volk??? Stomiteit van django wordt beloond met plusjes, hahaha hahaha. Wie denken die paarse ezels dat ze zijn.


    Maak melding
  53. Yeah -11….MIN ELF!!! kom op! Is dat alles?? Stelletje domme leeghoofdige paarse paupers hahahaaaaaaaaaa jullie zijn zo dom dat jullie zelf nog niet zien dat dat negatieve gewoon positief is! Hoe negatiever jullie zijn des te meer het wil zeggen dat wij gelijk hebben anders reageerden jullie stelletje leeghoofden niet zo. Haha een kakkerlak heeft nog meer hersens dan jullie hahahaaa…


    Maak melding
  54. 100% zeker. Nu, in 2015 en ook in de toekomst zal Pres. DDB de Regeermacht blijven krijgen en regeren.
    Neem aub in 1 keer een keiharde beslissing voor mensen die 1 miljoen en meer geld op de bank hebben nl. dat ze
    Geen AOV krijgt
    Geen gratis medische behandeling- en
    Geen Pensioen geld van sociaal zekerheidstelsel krijgt
    Een kleine berekening waarom?
    1 miljoen op spaar rekening met rente 6% per jaar of 1,5 % per kwartaal.
    Rente per jaar wordt 6% van 1.000.000 = 6 x 10.000 srd = 60.000 srd per jaar 0f 60.000 : 4 = 15.000 srd per 3 mndn
    Rente per maand wordt 60.000 : 12 = 5.000 srd per mnd.
    Uit die 5.000 srd per maand kan die persoon ……srd betalen (of missen/uitgeven) voor een SZF kaart.
    Laat NF/NL aan de zijkant en blijf U door gaan met het behartigen van het volk belangen en met positieve ontwikkelingen.
    Alle God zegen aan de Pres DDB.


    Maak melding
  55. nieuwfront , nooit nooit nooit nooit nooit meeeeeerrrr .
    A KABA nu kunnen jullie de rijke handelaren niet rijker maken door middel van ze te steunen met geld uit staats kas .
    10 schone vingers , ja no me hoela bandieten .
    oe moes kaba foe likie holland bille .


    Maak melding
  56. @rajaram je moet begrijpen als domme mensen domme wetten maken en achteraf kletsverhalen houden over de rationaliteit van de domme wetten dat ze gewoon staan te liegen.

    Ten eerste het is zwaar onbeschoft van je president om de legale prive inkomsten van wie dan ook in het openbaar te discuseren. Het is een inbreuk op het prive leven van de heer Sardjoe. Mijnheer Sardjoe moet hem voor het gerecht slepen en een miljoen srd schade. Leer die domkop een dure les.

    Ten tweede als je aov gaat uitdelen en daar heb ik geen bezwaar tegen maak de wet dat hoe hoger de inkomens progressief meer belastingen betaald worden en als iemand meer dan 25000 srd per jaar verdient dat de aov 100% belast wordt einde probleem.

    Maar nu gaat die idioot van een podium schreeuwen zodat niemand durft te vragen van de miljoenen kickback van balast nedam. De revolijder die de rijkste man van suriname is geworden.

    6% Rente in Suriname stelt niets voor maar een waarde verlies van 25%. Op dit moment is de inflatie in Suriname zo een 30% dus 500 van vorig jaar is nu maar zo een 350 waard en volgend jaar maar 200 dus nog een beetje geld drukken en mijn 300.000 srd huis ongeveer 2 djogo’s waard.

    Mensen die een huis en een bankrekening met geld hebben en zelfs de aow kunnen beter NF stemmen want ze kunnen nog iets mee kopen. NF heeft tenmiste verstand wat monetair beleid betekent.


    Maak melding
  57. De voorzitter van de jongerenpartij heeft de jongeren opgeroepen om massaal op de NDP te stemmen. Hierbij roep ik alle Surneds en PASers in de hele wereld op om als straf geen stuiver meer naar Suriname te sturen als DDB weer president wordt.
    Reden: mensen die verkeerd stemmen moeten worden afgestraft. Surinamers, jongeren, volwassenen en ouderen. In het verleden hebben wij dozen en geld voor u gestuurd zonder eisen te stellen. Ter voorkoming dat Suriname de verkeerde kant opgaat met DDB, willen wij nu waar voor ons geld en onze dozen. Beloon ons een keertje door niet op DDB te stemmen.


    Maak melding
  58. Nooit is er een president geweest in Suriname die op korte termijn zo veel heeft gedaan voor Suriname.Kijk maar naar de infrastructuur ,de gezondheidszorg,de ouderen zorg allemaal door deze president Desi Bouterse.Zij die deze man bekritiseren zouden zich moeten schamen.Kijk naar nederland waar de sociale voorzieningen in een rap tempo door de hersenloze creaturen wordt af gebroken.Ik heb nooit mensen gezien in Suriname die geen dak boven hun hoofd hebben.Hier in Nederland worden ouderen en werkelozen gecrieerd door deze zelfde gewetenloze gegijzeld.Het aantal daklozen neemt iedere dag toe gewoon om dat de huren onbetaalbaar zijn geworden en ouderen in de zorg gegijzeeld worden.Laten ze eens komen kijken dat Nederlanders onder bruggen slapen en duizende van de voedselbanken afhankelijk zijn.Zo is Nederland het land van melk en honing is verleden tijd.iedereen heeft te eten in jullie mooi land.


    Maak melding
  59. De president van Suriname heeft het gelijk aan zijn kant. Het verzwakte NieuwFront kan niets inbrengen.Bij het NieuwFront zijn plannen in de maak om Somohardjo tot een kunstmatige president te maken om de overwinning aan hun zijde te krijgen.Maar met de steun van Somodihardjo gaan ze het ook niet redden.


    Maak melding
  60. Leo Snel “.Zij die deze man ( Bouterse) bekritiseren zouden zich moeten schamen.

    Je bedoelt de man die:

    een coupe op zijn geweten heef
    politieke tegenstanders heeft afgeslacht
    weigert zicht te verantwoorden voor de rechtbank
    de corruptie in Suriname tot kunst heeft verheven
    zonder 1 dag te werken de rijkste man van Suriname is
    het land nu voor de 3de keer naar de financiele afgrond brengt
    een zoon heeft die hij had benoemd tot hoofd CTU en nu in de VS voor de rechter staan
    de grondwet verkracht en zich zelf amnesty verleent
    Zij vrouw 6000 srd per maand geeft
    een corrupte minister ontslaat en en heb benoemd tot adviseur van de staat
    Gouddeals sluit die niet betaald kunnen worden
    geen enkel mega project heeft gerealiseerd
    die zijn politieke tegenstanders landverraders noemt…
    die Suriname te schande zet in de wereld….

    deze man bedoel je toch waarvoor mensen die moeten schamen als ze kritiek op hem hebben?


    Maak melding
  61. In 2000 dacht wijdenbos ook dat hij als de grote winnaar uit de bus zou komen,weten jullie het resultaat nog???????
    Boutje zal moeten knoeien om te winnen.


    Maak melding
  62. @Henk Molenaar

    mag ik toevoegen: weigert zich te verantwoorden tov het volk, namelijk het Parlement, de DNA.

    het lijkt alsof er geen verkiezingen zijn geweest: verantwoording afleggen in de DNA is er niet. slechts op tammenga en ocer, waar hij geen kritische vragen dient te verwachten, of gevraagd zal worden om onderbouwde argumenten. geef wat bruine bonen en het is yeah, yeah, yeah.

    kan het surinaamse volk anno 2014 nog steeds zo lichtgelovig zijn? alle volksrevoluties die ik gaande zie, zelfs in brazilie, nu venezuela, nog niet eens een jaar na de dood van de vorige dictator. eye opener? voor jezelf denken? nadenken? of blijven we collectief denken?

    heeft het surinaamse volk ballen of incasseert het surinaamse volk alleen?

    als je ballen hebt, oefen ermee.


    Maak melding
  63. Leo snel, loop jij eens op een willekeurige ochtend vanaf de Flusstraat door de S.Redmondstraat richting Ondre Bon, je breekt je nek over de gasten die halfnaakt op een stuk karton liggen te slapen, en dan heb ik het nog maar over een straat, en jij gaat mij vertellen, dat er geen daklozen zijn in Paramaribo, tijdens de Carifesta niet, toen hadden ze die allemaal opgesloten in het psychiaters centrum, omdat de regering zich (terecht) schaamde voor de buitenlandse gasten. de Carifesta was nog niet goed en wel afgelopen of ze liepen overal weer te bedelen en mensen lastig te vallen.
    Mocht deze regering weer herkozen worden, God verhoede het. dan ben ik bang dat half Suriname bij de volgende Carifesta, meer dan de helft van de Surinamers opgesloten moet worden, dan is het niet meer kleurrijk Surime , maar Paars Suriname, en de kakkerlakken overleven het schreef Nostradamus


    Maak melding
  64. Beste Hans

    Helaas is een groot deel van de Surinamers ongeletterd en ongeschoold en laat zich lijmen met beloftes en loze praatjes. Deze ongeschoolden vormen het Paarse stemvee die lekker wordt gemaakt met het woord ‘gratis’. Want een specifiek deel van het Paarse Stemvee is liever lui dan moe en overvalt liever hardwerkende Chinese winkeliers ipv een opleiding te volgen.

    De Surinaamse vrouwen streven de mannen in Suriname in alles voorbij. In klasse, moraal en opleiding. Ze nemen geen genoegen meer met niets presterende nietsnutten die de hele dag met gouden tanden en kettingen hun pik achterna lopen. En deze domme massa vormt de basis van het Paarse Stemvee.


    Maak melding
  65. “Bouterse deelde mee dat de inkomsten uit de goudsector enorm teruggelopen zijn op de internationale markt. In 2012 is er US$ 167 miljoen ontvangen uit de goudsector. De verwachting is dat dit jaar maximaal US$ 55 miljoen in de staatskas zal vloeien. Dat is US$ 112 miljoen minder. De president legde uit dat regeren vooruitzien is. Er moet veel gedaan worden om zaken in orde te maken. Als er een ziekenhuis in Wanica moet komen, een tramverbinding met Para, huizen moeten worden gebouwd, dan moet het geld van ergens komen. Ook de fabriek om prefab huizen te bouwen is zeilende. Het volk moet volgens Bouterse mede verantwoordelijkheid dragen en een bijdrage leveren.

    Wat een grapjas van de man die zijn corrupte vrienden zoals Abrahams met goud en geld overlaadt in de vorm van een adviseurschap in plaats van hem voor de recht brengt vanwege schandalige corruptie. Laat zijn vrouw haar salaris in leveren van srd 6000 dan levert zij ook een bijdrage aan de ontwikkeling van Suriname


    Maak melding
  66. Haha NDP heeft een waterkant team opgezet om minnetjes te zetten bij de waarheid! Stelletje stumperds! Nog vier jaar deze ongeschoolde rovers dan kan Leo het licht uitdoen. De reserve die was opgebouwd door het front zit bij Abrahams op zijn rekening! En de inkomsten van de giudsector lopen terug, maar toch verdienen Bouta en Brunsie Us$250k per maand er aan. Dan fa dan? Slaap kindje slaap!


    Maak melding
  67. Ali B. Is nog steeds niet wakker. Hij moest uiteindelijk PL en Lonny bedelen voor meerderheid in de kamer. Hoe bedoel je tweede regeermandaat? Ali B gaf Sommo vrijbrief en een verborgen check enkel om zijn muil dicht te houden. PL is als tailtwister de belangrijkste partij in heel SU.


    Maak melding
  68. Bouterse belooft misschien iets te veel, maar hij staat wel open voor nieuwe inzichten, dat ontbreekt bij zijn politieke tegenstanders. We leven nu in een tijd waar nieuwe inzichten nodig zijn. Wat 20 jaar geleden een goede oplossing was, is dat helaas niet meer.Dus mensen laat je niet misleiden door die hoger opgeleiden zonder uitzonderlijke talenten. Ze kunnen die problemen die er zijn ook niet voor je oplossen.


    Maak melding
  69. Die paarse ezels zijn wakker en zijn anti DDB reacties aan het censureren. Esmerald en Henk Molenaar zijn geboycot. Fileren is er bijna wat een eer, hahaha.


    Maak melding
  70. Dit is gewoon belachelijk…lijkt de vroegere sovjet Oosteuropa wel…PAARSEN laat anderen hun comment geven en plaatsen…dat is een vorm van democratie hoor!!!
    meneer de admin…doe wat dit hoort niet thuis op waterkant zulk ondemocratisch handelen door mensen stelselmatig minnen te geven..het gaat hier toch om de discussie en niet om een welgevallige mening…ik wil die mening graag hoeren en de mijne eraan kunnen toetsen zo kan ik dat niet doen!!!


    Maak melding
  71. Fileren zou toch haast zeggen wees blij dat je er bij hoort,bij de geboycotten dan, geeft in ieder geval aan, dat jij wel over intelligentie en gezond verstand beschikt, iets wat je van de minnetjes uitdelers niet kunt zeggen, die blijven liever anoniem op de achtergrond, de laffe honden


    Maak melding
  72. @armand

    welke nieuwe inzichten? ik kan ook een heleboel leuke dingen verzinnen die wij zouden kunnen gaan doen wanneer ik de baas ben van het land.

    ik zal echter zeker moeten nagaan waar het geld vandaan komt en of het geld zal blijven komen.

    nieuwe inzichten vanuit Caricom of zo: schooletenproject.
    uitvoering? totaal niet over nagedacht. zo kan ik het ook daar heb je bouterse niet voor nodig. iedere koe van zondag kan dat verpesten. om iets echt goed te doen heb je mensen nodig die ergens voor gestudeerd hebben.

    by the way: wat wil je met educatie in suriname? zeggen: nee, doe maar niet, want kijk wat onze president voor elkaar krijgt en hij heeft ook geen shit gestudeerd? is dat het uitgangspunt?

    leg maar vast uit hoe het komt dat de staatsschuld zo torenhoog is. en leg uit welk rendement de 7 cadilacs zullen gaan opleveren.

    en leg uit waarom er weinig tot niet geinvesteerd wordt in productie.
    en leg uit wat er met de casaveverwerkingsfabriek aan de hand is.

    @armand: volgens mij vreet jij rechtstreeks uit de pot, misschien uit de ruif, maar dan toch wel van heel dichtbij.


    Maak melding
  73. mensen die van een leugen de waarheid maken,zullen bedrogen ten ondergaan.
    valse trots,in alles gelijk willen krijgen,haatdragers,nederlanders waar zijn jullie mee bezig.
    de president van su is nog altijd D BOUTERSE,en dat gaat ook zo blijven.wadja gwe
    kambula’s


    Maak melding
  74. Brede bon
    Loop maar achter een drugcrimineel, vermeende moordenaar en ex dictator aan. Beschermer van Mega dief en fraudeur Abrahams en tjoekoeboi Wijdenbosch. Vader van drugs en wapenhandelaar Dino. Vriendje van onderdrukker Chavez. Bovendien een incompetente president die in mega sprookjes gelooft. Ik kan nog even doorgaan… Blijf dromen en geloven in je internationaal gesignaleerde president.


    Maak melding
  75. Even bedachtzaam tegemoetzien,de Amerikanen hebben desniettegenstaande of in ieder geval het licentie in hun uiteinde van arm{klauw}en ha aaaaaaaaaahahahaahaaaa!!!! een bigi broodmolen nog aan de domkoppen dat nog in zo’n iemand opzettelijk vele anderen heb gedood en gegeneraliseerde pijn tot heden heb beklem!Den day e doro!


    Maak melding
  76. Zo zie je maar hoe de grootste moordenaar en zijn domme massa te werk gaat met minnetjes als het niet op goede manier leuk dan maar liegen en bedriegen


    Maak melding
  77. jaja,en jullie maar ouwehoeren over de npd aanhang die juulie volgens eigen zeggen met minnetjes bekladden,”jullie zijn gewoon zielig.
    wat jullie zelf doen,daar geven jullie een ander de schuld van,.denken jullie de mensen met jullie verdraaing te kunen manupileren.
    mensen als jullie die alles wat recht is verdraaien,staat een zware straf te wachten.


    Maak melding
  78. De paarse Kakkerlakken Bende is weer heel actief op Waterkant. Elke anti-bouterse posting wordt door dit gepeupel onzichtbaar gemaakt. Geeft aan hoe radeloos deze smeerlappen zijn..

    Kom maar weer op met die minnetjes


    Maak melding
  79. Brede bon,
    Ik heb niets tegen de NDP aanhang allemaal Surinamers ze moeten wakker worden.
    Jij gelooft in de manipulaties van DDB:
    Goudenkerst
    18000 woningen
    Snelwegen met flyovers
    trambaan
    Diepzeehaven
    Bruggen over Corantijn en Marowijne
    Ziekenhuis Wanica
    Voedselschuur
    Cassavefabriek
    Geen dievenijzer

    Goede idieen maar jouw pres is incompetent. DDB teert nog op de inkomsten van de vorige regering maar dit jaar is het afgelopen monetaire reserves op, moni no de.


    Maak melding
  80. ”bekeken wordt of ook de rijken aanspraak moeten maken”

    whahaahahahha doe nomaal dit had toch van te voren al uitgestippeld moeten ZIJN…. wat is dit nu weer voor amateuristisch gedoe, ja joh er worden een paar prachtige plannen gelanceerd en daarna zien we wel waar het schip strand,

    ”bekeken wordt of ook de rijken aanspraak moeten maken”

    ”bekeken wordt of er slaris uitbetaald kan worden”

    en zo hebben we er nog een aantal….

    deze regering : BEKIJK het toch lekker !


    Maak melding
  81. Mijnheer Santhokhi moet maar een persconferentie op de stoep van het parlement geven om met die aantijgingen of lulkoek van president bobo te bespreken.
    Ten eerste inbreuk van privé
    Ten tweede 30% inflatie
    Mensen oproepen om op NF te stemmen voor de waardevastheid van hun AOV pensioen want met deze inflatie kun je niet eens een djogo van kopen in 2 jaar.


    Maak melding
  82. Beste Filerenm

    Wij staan beiden binnen 10 minuten op 20 minnetjes gegeven door de Paarse Goebels addapten.

    We doen blijkbaar iets goeds zoals de waarheid vertellen en daar kunnen de Paarse Paupers slecht tegen.


    Maak melding
  83. Beste Vanity,

    AOW is geen uitkering maar een verzekering….

    Bouterse kan helemaal niet bepalen of iemand in aanmerking komt voor AOW. In Nederland krijgt de Koningin ook AOW. Als je bent verzekerd tegen brand en je huis fikt af dan zal Bouters ook zeker gaan bepalen of de schade vergoed kan worden.

    Deze Paarse schoften hebben geroofd van de Surinaamse bevolking en hebben hun schaapjes op het drogen en nu is het geld op en wordt men plotseling zuinig.


    Maak melding
  84. brede bon: “mensen als jullie die alles wat recht is verdraaien,staat een zware straf te wachten”

    Een regelrechte bedreiging van weer zo’n ongeletterde Paarse schoft.


    Maak melding
  85. “bekeken wordt of massamoordenaars altijd een zware straf krijgen”

    “bekeken wordt of Surinam als beschaafd land, in het buitenland opgelegde strafvonnissen erkent, de straf overneemt en in Suriname laat uitvoeren !”

    “bekeken wordt of Dino bevrijd kan worden door CTU uit de Amerikaanse bajes ”

    “bekeken wordt of Surinam een nieuw munt krijgt na de zware devaluatie”. “De prasi-oso dollar !!”


    Maak melding
  86. Beste allen,

    Als dit werkelijk zou zijn, dan moet een ieder hier vrede mee hebben. Wij kunnen wel van afstand hier schrijven etc etc……maar als het volk voor Bouterse kiest,dan is het een kwestie van “heb er vrede mee”.

    Het volk bepaald nog altijd de rollen in Suriname he!. Helaas zijn zij zo dom als ezels bij elkaar, feesten, njang,dringie, seksfeesten etc etc en Bouterse is weer de president!

    Succes met het verloren bananenrepubliek Suriname, alhoewel, de banaan is van de Belgen!


    Maak melding
  87. Hoe noem j iemand die alls wt goed is torpedeert omdt ht niet uit de kamp vn VHP of NPS komt weet ht zelfs nie meer hb geen naam voor deze mensn die zeggn ht land lief te hebbn ze schreeuwen corruptie enz alsof ht 15jaar terug zo goed ging in Su waren de rijstboern 10jaar terug belangrijk vo Santhoki heeft hij in die 10 jaar de mensn vn marowijne en al die gebiedn die hij nu vo ht eerst bezoekt een hartje onder ht riem gestoken …..Pres DDB ga zo door NDP bigi moro ding


    Maak melding
  88. NDP inflatie met MINNETJES whahaahaha
    Ik ga kapot hier, want ik zie het als een zeer goed teken
    dat de boel zo gemanipuleerd tracht te worden.

    Een kat in het nauw maakt gekke sprongen 😆

    En wat het 2e regeermandaat betreft,een Surinamer be like zou zeggen : ”zijn hele presendiële mond lijkt erop”

    whahahahahahahahahahahah


    Maak melding
  89. @Fileren

    Ja mensen,

    het is niet te geloven, er zijn mensen die betaalt worden om te minnen hier????????????

    Tijdens de vorige verkiezingen had de zittende regering totaal niets ondernomen, in de zin van manipuleren.

    Als de manipulatie nu al hier gebeurt en Bouterse zeker is voor zijn tweede regeer periode zonder verkiezingen he? Waarom dan nog verkiezingen?

    Bouterse, richt een dictatuur op, jou aanhangers steunen jou toch. Bij President af bestaat u niet meer en hoop ik dat u echt de bak in gaat voor alle corruptie en fraude.


    Maak melding
  90. @Linglong

    dictatuur is een gevaarlijke gedachte die we niet moeten accepteren. Kijk maar hoe elders in de wereld mensen vechten en sterven voor hun vrijheid.

    We moeten corruptie en fraude afwijzen en waar mogelijk aanpakken. Door megalomane pres beloofde kruistocht is een luchtkasteel, corruptie en fraude is nu de norm in Suriname.

    @Brede bon is gewoon een paarse pieper die zijn megalomane pres slaafs volgt, waarschijnlijk zit er een njang in voor hem.

    De Niet Democratisch Paupers hebben nu dus ook de site Waterkant als doelwit gesteld om te manipuleren. Dieptriest dat ze nu zo te werk gaan. Nederland wordt weer als vijand aangemerkt, terwijl Suriname ze nauwelijks interesseert.


    Maak melding
  91. Ik vraag mij af hoeveel gratis eten en drinken het heeft gekost om zoveel NDP-aanhangers te mobiliseren voor het geven van zoveel minnen op dit forum.


    Maak melding
  92. en nog een vraag over onze deelname, want wij hebben getekend voor 400 miljoen dollars, wie weet hoeveel geld dat is? en normale investeerders zullen geen obligatielening aangaan van een dictatuur….?

    hoe zit het met die 400 miljoen die wij gaan ophoesten?


    Maak melding
  93. Van blaffen aan de zijlijn, genieten van een Nederlandse bijstandsuitkering en zeuren over plusjes en minnetjes bouwt men geen Suriname op. De heer Bouterse bouwt wel Suriname op door zijn nek uit te steken en niet als een lafaard vanuit Nederland te schreeuwen zoals velen hier doen. Steun je land Suriname door zo snel mogelijk naar Suriname te vertrekken en een constructieve bijdrage te leveren en stop vooral dat oeverloos gezeur. Bouterse is het beste dat Suriname is overkomen en Suriname is het beste af met Bouterse. Niet lullen en zeuren maar doen!


    Maak melding
  94. pondo: “Bouterse is het beste dat Suriname is overkomen en Suriname is het beste af met Bouterse”

    Moeilijk he RobG en Milton om telkens weer nieuwe nicknames te verzinnen om hier je Bouterse Gif te verspreiden.

    Google gewoon de naam Bouterse en je komt de termen: moordenaar, drugsdealer en crimineel het meest tegen in relatie met de naam Bouterse.


    Maak melding
  95. Ai bigi Baas….de tweede regeermandaat haalt hij wel,want DDB is nu met goede plannen bezig.Kijk,die dubbelspoor trajekt naar Onverwacht is zeker.Weten jullie waarom,omdat bigi baas moet aan zijn aanhangers en het volk waar maken,dat dit trajekt komt voor de verkiezing van 2015.Anders gaat NDP in een bodemloze put!!!!.Baas koni!!!


    Maak melding
  96. Pondo
    Niet janken als je incompetente megalomane president DDB gefileerd wordt. Bouterse moet zijn nek uitsteken in DNA en geen monologen houden op podia. Bouterse moet niet lullen en zeuren over NF regeringen maar zijn megabeloften waarmaken. Niets wat Bouterse regering laat uitvoeren loopt goed naschoolse, zorgstelsel etc.

    De uitkeringen en betalingen in Nederland worden correct en optijd ingevoerd.
    De Bouterse regering daarentegen kan haar betalingen niet voldoen bijv naschoolse opvang, boot en bushouders, aannemers en leveranciers van de overheid etc. Mogen de mensen daar niet over zeuren. Regering Bouterse faalt en brengt Suriname naar de afgrond, Venezuela model. Binnen een jaar ga je schrikken van de inflatie.


    Maak melding
  97. Hahahaaaaaaa…kijk de in paniek geraakte rode mannetjes schieten weer in het wilde weg. Ze komen netals boeven in de nacht,die lafaards,en doen hun werk zoals het hun opgedragen is door hun baasje!
    Ach deze mentaliteit hebben ze geerfd van hun baasje. Hun baasje de lafaard sleurt ook burgers uit hun bed in de nacht om dan als een lafaard op ze te schieten!!
    Zie maar de laffe minnetjes mannetjes krankzinnig bezig zijn hier!

    Good job RECHTGEAARDE SURINAMERS ,de rode minnetjes is het bewijs dat de lafaards in paniek zijn !!


    Maak melding
  98. @ Pondo

    Ik weet dat je vd chef niet mag nadenken !

    Probeer toch eens wat :

    a. Bouta bouwt volgens jou wat op (buiten zijn eigen zak)

    b. Zoon Dino verkoopt land en volk voor veel geld aan terreurbeweging Hezbollah !

    Dang hoe dan ?

    Veroordeelde vader bouwt op, veroordeelde zoon verkoopt Sranangman als slaven !!

    Sribi go doro, yu Sranang sribi-srafu !


    Maak melding
  99. De twee grootste volksverlakkers zijn Bouterse en Abrahams. Abrahams is een grote aboma die zijn eigen partijgenoten beklad en mensen tegen elkaar ophitst. Goede initiatieven worden door Abrahams getorpedeerd uit pure jaloezie en afgunst. Hou deze man in de gaten de komende tijd.


    Maak melding
  100. Veel Surinamers kunnen niet lezen en niet schrijven.
    Van een partijprogramma of partijpolitieke doelstellingen hebben ze geen enkele notie.
    Dit zijn ook de mensen, die op de rand van het bestaansminimum leven en dat is al erg genoeg.
    Geef ze gratis eten en drinken en je bent verzekerd van hun stem.
    Dat is een heel groot deel van de achterban van de NDP.
    Het intellect in ons land is absoluut aanwezig, maar zit bij andere partijen of is de laatste jaren politiek schuw geworden van zoveel rotzooi.
    Deze posting zal zeker weer heel veel minnen opleveren, let maar eens op.


    Maak melding
  101. Hee waterkant! Stop met dat belachelijke censuur gedrag van jullie!! Doe liever wat aan die paarse paupers die hier rondhangen en blijkbaar illegaal vele minnetjes kunnen uitdelen. daar heb je veel meer aan dan 2 foto’s niet mogen plaatsen, 2 foto’s van die 2 leeghoofden van clowns die proberen om het land nog verder de afgrond in te trekken!! Het lijkt wel of jullie ook partij trekken voor de NDP.


    Maak melding
  102. Redactie Waterkant,het zal u wel opgevallen zijn,dat sommige idioten weer aan het saboteren zijn van uw forum.
    Doe er aub wat aan!En laat vrijheid van meningsuiting bovenalles prefaleren.


    Maak melding
  103. ik heb nog nooit zoveel punten voor mezelf gezien.

    heej boegroes uit mijn neus, houden jullie in de gaten wat er in Oekraine gebeurt of zal ik het nog eens extra vertellen?


    Maak melding
  104. Weer een speeltje erbij,DADA gaat nu zonnepanelen intrduceren.
    Maar dan moet hij zijn bevolking ook uitleggen hoe het betaald gaat worden.en ook nog wie het gaat betalen of gratis!


    Maak melding
  105. President Bouterse/(moordenaar/cokedealer) heeft de volle evangelische overtuiging dat hij weer zonder bloedvergieten(door verkiezingen)weer regeermacht kan kopen.(dat gebeurt na de verkiezings WINST.De president kiest z’n publiek uit.Durf dat op blauwgrond te zeggen.
    Het regeren voor het volk merken de belastinsgbetalers wel:Dino bouterse moest de ndp kluis weer eens flink met sneeuw spekken.(violation of section 812 of the narcotics law


    Maak melding
  106. Inderdaad voorziet onze Coke Press Harde tijden.Elf jaar zitten in koud nederland is wel een lange overwinter periode vindt u zelf niet Bouta.
    HARDE TIJDEN zijn het zeker!3x daags droog brood met warm water.shoe program killer.

    Dus je dagen zijn geteld killer.PRESIDENT BOUTERSe is van harte welkom in HOLLAND.
    Je Zoon is al welkom geheten in NEW YORK


    Maak melding
  107. De Surinaamse BELASTING betaler komt maar niet in opstand tegen het structureel destructief ,Corrupt,patronage Politieke voering in Suriname en KIEST
    eerder voor een arm marginaal ,tevreden met wat het corrupt land je niet biedt (welvaart en Welzijn voor elke SURINAMER)
    Dit Terwijl de Politieke Machthebbers in weelde baden en leven.zij kiezen uit een selecte groep van de samenleving hun onderdanen uit die ze vet gaan mesten om hun politieke slaaf te worden.Deze politieke slaven worden rijp gemaakt voor de volgende ETNISCHE partijen verkiezingen.Die machthebbers brengen weer hun eigen hondse slaven mee.

    En zo beste mensen zullen we nooit een natie vormen en uit de 3de wereld landen komen.


    Maak melding
  108. En zo Herleven we de geschiedenis zelf.
    De nieuwe KOLONISATORS zijn:Tegen elke prijs idealen te koop:Paul Somohardjo
    voor elke wilde actie:Ronny Brunswijk
    Moordlustig:Desi Bouterse
    Corrupt en etnisch:Santhoki

    Dit Zijn de kolonisators van SURINAME.
    De nederlanse kolonie Suriname is sedert 75 in handen van de I LOVE SU politieke machthebbers.

    Proficiat volk van suriname!


    Maak melding
  109. als bouta zo slecht was , waar haalt hij dan zn steun vandaan?
    er werd bij de vorige verkiezing massaal op de ndp gestemd.
    zelfs op dit moment heeft bouta een grote aanhang.
    wat dino betreft …ik vind het begrijpelijk dat dino gebruik heeft gemaakt van de aanbieding om wat Hezbollah soldaten te importeren.
    doe als creool maar eens een aanvraag voor een vergunning , of doe maar eens aangifte tegen een hindostaan.
    dan kom je er achter dat je heel erg sterk moet staan wil je iets gedaan krijgen …..met hezb sta je toch redelijk sterk.


    Maak melding
  110. Aanhang van Bouta is Crimineel en op bloedvergieten en geldverspilling gestoeld.
    Wat dino betreft is het de STRAFZAAK afwachten.Terroristen en barbaren willen we in
    SURINAME NIET


    Maak melding
  111. terroristen en barbaren willen we niet….
    dat is het probleem in su niet.
    je vergeet de racisten want die hebben we in overvloed en met die etnische polatieke partijen word het er niet beter op.


    Maak melding
  112. Karadzic, bin laden, sadam, khadaffi, allemaal moeilijk te vinden toen der tijd maar zijn gevonden. Nu denkt deze schooier en leeghoofd van een baas b dat hij zich aan hun kan meten, nou………..keep on dreaming!!! Hahaha. De dag dat je je voet schuift, de dag dat ze je nodig hebben komen ze je halen, je bent totaal geen partij. Je kan je privelegertje hebben daar op leonsberg maar zelfs die zullen op een ochtend wakker worden en niks hebben gemerkt. Ze zijn je komen halen als een dief in de nacht! En zo snel dat je het zelf nog niet in de gaten hebt. Je wordt wakker en dan zie je in plaats van je vrouw naast je, je………………ZOON, hahahahaaa


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES