Stand-upper Howard Komproe speelt nieuw soloprogramma

0

Vrijdag 28 februari 2014 opent Theater Zuidplein haar deuren voor Howard Komproe met zijn nieuwste soloshow ‘Grijs’. De wereld is veranderd. En midden in deze realiteit doet iedereen zijn best om zichzelf te blijven. Kan dat wel? Is het verstandig? Of moet je mee met de waan van de dag? Op deze vragen probeert Howard in ‘Grijs’ antwoord te vinden. Met zijn frisse, grappige en ontspannen manier van vertellen sleurt hij je deze avond mee in zijn hersenspinsels! Ondertussen wordt hij langzaam grijs… Aanvang 20.15 uur.

Vorig seizoen was Howard Komproe te zien in Theater Zuidplein in de door hem bedachte theatershow ‘De Lulverhalen’. Nu is hij terug met zijn nieuwe voorstelling ‘Grijs’. Grijs is zwart en wit. Grijs is saai. Grijs is oud. Grijs gaat over wat je kwijtraakt als je krampachtig vasthoudt.

Howard toert alweer seizoenenlang solo langs de Nederlandse theaters en toont zich een vaardig verhalenverteller, die gal spuwen tot kunst verheven heeft. Daarnaast geeft hij workshops, presenteert (o.a. Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz) en werkt voor radio/tv (o.a. reclamespotjes Postbank en ‘Het Klokhuis’).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.