Nieuw seizoen zo:RAYMANN van start

0

Op 2 maart begint een nieuw seizoen van zo:RAYMANN. Tot en met 1 juni 2014 is Jörgen Raymann weer wekelijks te zien op zondagavond rond de klok van 23.10 uur bij de NTR op Nederland 1. Jörgen laat je het laatste uur van het weekend lachen zodat je energiek aan de werkweek kan beginnen!

In september 2001 werd de late night show van Jörgen Raymann onder de naam Raymann is Laat voor het eerst uitgezonden. Anno 2014 is het een van de langstlopende entertainmentshows op de Nederlandse televisie.

Wil je bij de opnamen zijn?
Al meer dan 12 jaar wordt de sfeer bij de opnamen door mensen die erbij zijn geweest als “uniek” omschreven; ongedwongen en vol humor. Jörgen noemt zijn bezoekers “het mooiste publiek van Nederland”. Wil je dit ook een keer meemaken? Kijk op www.ntr.nl/zoraymann bij ‘Opnamen’.

Uitzending: vanaf 2 maart, elke zondag 23.10 uur, Nederland 1