Time-out voor vicepresident en woordvoerder Bouterse

72

PARAMARIBO, 17 jan – Vicepresident Robert Ameerali en presidentieel woordvoerder Clifton Limburg moeten het rustiger aan doen. Volgens de Ware Tijd is beiden verplichte rust voorgeschreven door de dokter.

Zeker bij de ministerraad is het uitvallen van vicepresident te merken. De raad is al ongeveer een maand niet meer bijeen geweest. De raad vergadert normaal één keer per week. Ameerali woonde eind vorig jaar de laatste twee vergaderingen wel bij. Maar volgens de krant was toen al te merken dat hij zichzelf niet was. Wanneer de vicepresident weer aan de slag kan, is niet bekend. De ministerraad heeft kenelijk niet zoveel dringende zaken te bespreken.

De mogelijkheid is er altijd nog dat president Desiré Bouterse zelf de raad voorzit. Van die bevoegdheid wordt traditioneel weinig gebruik gemaakt. Woordvoerder Limburg verzorgt zijn dagelijks radioprogramma Bakana Tori al een week niet. Van de dokter moest hij dringend met verlof en er werd zelfs gedreigd met opname. Volgens Limburg voelde hij zich de laatste tijd ‘opgeblazen’ en raakte hij makkelijk geïrriteerd.

72 REACTIES

 1. LOL

  Ze voeren al NIKS uit en nu moeten ze van de dokter extra rust houden !

  Het moet niet gekker worden !

  Dis is gewoon zielig om aan te horen !

  Maak Suriname zo gauw weer deel van het Koninkrijk der Nederlanden en dan zijn de Surinamers eindelijk verlost van deze klootzakken, nietsnutten en zakkenvullers !


  Maak melding

 2. @De beste medicijn zijn;oprechtheid,eerlijkhied,waarden en normen respekteren,
  Geen leugens voorhouden,informaties vestrekken waar het volk recht op heeft.
  De bevolking samen te smelten i.p.v.hun tegen elkaar ut te spelen.
  KORTOM VREDELIEVEND zijn!


  Maak melding

 3. Dat krijg je als je elke dag leugens moet verzinnen,dan raak je over vermoeid.
  Misschien kan Brampie voorzitter worden,dan zijn we ook gauw van hem af.


  Maak melding

 4. Hardlopers zijn dood lopers…
  WSat een heerlijke stilte…..je hoort de vogels fluiten en je kunt nu zelf denken. Je hersens worden niet overspoeld met fantasieen. Even time out om de dingen naast elkaar te zetten en je eigen keuzes te kunnen maken.


  Maak melding

 5. De heer Limburg is al heel lang bezig met BT. De vakantiedagen die hij heeft genomen is op de vingers van 1 hand te tellen. In al die tijd heb ik de heer Limburg nooit op een leugen mogen betrappen. Wat hij doet is de mensen hun ogen openen voor de ontwikkelingen in het land. Dit natuurlijk wordt hem niet in dank afgenomen door de gevestigde orde die niet zo meer onbeschaamd elkaar cadeautjes kunnen toespelen.

  Het is daarom niet verwonderlijk dat bepaalde politieke elementen hem onschadelijk willen maken omdat hij gewoon de waarheid verteld waardoor zij niet vrij en blij hun gang kunnen gaan. Voor deze gasten is hij natuurlijk een lastpost. Ze zullen nogmaals alles doen om hem te beschadigen en dat weten wij.

  Ik daag daarom een ieder uit om hier en nu aan te geven wat voor leugens de heer Limburg zoal heeft verzonnen. Hij is bijna elke dag in de eter dus moet het niet moeilijk zijn om de datum en tijd te noemen van zijn zogenaamde leugens.


  Maak melding

 6. Vriend en vijand geven toe dat Limburg met zij BT van oost tot west van zuid tot noord massaal wordt beluisterd. Als je in BT bent geweest dan weet je dat je boodschap de grote massa bereikt.

  Deze positie kan je alleen bereiken als je oprecht bezig bent en je boodschap zuiver is. Mensen die leugens verkondigen gaan nooit zo lang mee en zijn verre van populair.


  Maak melding

 7. Hahahahaaaaaa…nog even en Limbo en Alibaba gaan hun stem verliezen voor altijd,nog even jokkebrokm rondvertellen en het is gedaan met deze 2 LEUGENAARS van de ndp horde!!


  Maak melding

 8. @pongosaqoui,inderdaad hoeft het niet moeilijk te zijn om,datum en tijd te noemen.
  Maar alleen het feit dat deze man zegd de ogen van de bevolking te openen,besmeurd hij andere bevolkings groepen en het liefs tegen elkaar.
  Ik vind als je vredelievend ben moet je als bruggenbouwer kunnen dienen.
  Hij weet dat een groot deel van de bevolking een na prater is,en juist daar schuilt het gevaar.
  Ik merk wel dat deze man,niet de bal bespeeld,en niet de feiten onder ogen wil zien ,maar wel de man/persoon bespreekt.
  En zo haal ik voor me zelfs eruit,dat het persoonlijke feiten zijn.
  Als deze meneer bij de top begnt dan zal je zelfs dit aan het volk moet meedelen
  Wat heeft de Pres en zoon niet o hun naam staan en 7 februari wordt het nog spannender.
  Laat hij daar eens over praten en tegelijkertijd met oplossingen te komen.
  Dan pas lever je een oprecht bijdrage aan informatie.
  KROEKTOE NO BOENG,!!


  Maak melding

 9. Pongosaqoui: Je kijkt te veel Info Act..

  Hoeveel Paarse ZonneBrillen heb op?

  Of ben jij in werkelijkheid Clifton zelf die nu ziek thuis zit en zichzelf zit te verdedigen.

  De vraag is ook: heb je hem wel eens op een waarheid kunnen betrappen>


  Maak melding

 10. Waar is die oerluie DDB eigenlijk. Je ziet hem nooit en als je hem ooit ziet loopt hij schuimbekkend allemaal bs uit te kraaien.Wat heet Limbo met de ministerraad te maken ? Het gaat wat mij betreft om die 5 vingerige luiaards Bouta en Ameerali


  Maak melding

 11. Het vermoeiende van deze tijd is dat het internet alles bewaard en men later geconfronteerd wordt met acties, handelingen en uitspraken. Het wordt uit eindelijk heel erg vermoeiend in de spiegel te kijken als men steeds geconfronteerd wordt met het eigen falen.

  Het is natuurlijk beschamend in het kwadraat dat het Bouterse Powerteam nog steeds de begrotingen 2010, 2011 en 2012 niet afgesloten heeft en de begroting 2014 nog niet behandeld is. Zelfs in een dictatuur zou de regeringsleider zich zelf ontslaan.

  Voor de Vice President zijn de uitspraken van de Governor van de Centrale Bank van Suriname ook een predicaat van onvermogen geworden en dat straalt natuurlijk naar boven af.
  Voeg er de woorden van de president aan toe en bekijk het gedoe in de NDP en zelfs Limburg weet dat hij beter met vacantie kan gaan in de hoofdstad van Zuid Amerika (Miami). Helaas daar zijn Surinaamse dignitarissen minder welkom geworden, hoe dik de koffer met US dollars ook is.

  Alles valt in duigen na zoveel grootspraak.

  In z’n oude rollen kon Bouterse langs de zijlijn en in de berm van alles roepen en de telefoon pakken en een andere regering laten aanrukken. NU moet hij het zelf doen.


  Maak melding

 12. Wat een stelletje zwakkelingen.Voor het eerst is het ziekte cijfer in een regering zo hoog.En dan willen ze nog een termijn,dan na dede deng mang disie ouw dede.
  Ik denk dat ze niet ziek zijn,maar door de bomen het bos niet meer zien.Ze beginnen langzaam het zinkend schip te verlaten.
  Bij de volgende verkiezingen gaan ze schreeuwen van “it wasn’t me”!! whahaah


  Maak melding

 13. Het echte werk moet nog beginnen.
  DDB vaak ziek, kiespijn etc.

  Ameerali doet niks maar toch oververmoeid??? De mensen zoals bushouders, naschoolse opvang, gehandicaptenzorg werken zonder salaris door. DDB had beter Parmessar tot VP kunnen maken ipv deze joker Ameerali.

  Limburg ziek van zijn eigen haatzaaien.

  En de klapper moet nog komen in februari als Dino B. wordt aangeklaagd in de VS.

  AriverDesi


  Maak melding

 14. en de schuldenlast van grote “investeerder” in SU, China, bedraagt iets van 11.500 miljard euro……(NRC 16/01/2014)

  dus die zullen ook niet veel meer gaan helpen….


  Maak melding

 15. Er zijn meerdere muisstil. Verlaten ze het zinkende schip ? De Koning van Nickerie en Marowijne hoor je ook weinig en die prater Bouva wordt niet meer zo vaak geinterviewd. Of is er een persstilte bedwongen ? Ik keek ook al niet meer naar bepaalde tv programmas. Je raakt er zo van in de war en weet niet meer wat waar is en wat niet. Ja, die hagelbui was een oppepper. We waren allemaal meteen wakker. Vandaag maar pindasoep maken…lekker !


  Maak melding

 16. Zoals we allemaal weten komt aan alles ooit een eind, in plaats van ‘Bakana Tori’ kan Limbo met zijn opgeblazen gevoel en vet lijf beter gaan nadenken over ‘Berpé Tori’, binnenkort moeten hij en zijn baas zich gaan verantwoorden bij, zoals zijn baas het noemt, de goede man daar boven.


  Maak melding

 17. Ik begrijp wel dat de heren moe zijn. Van het vullen van hun zakken. Dat is zwaar werk, omdat het allemaal in het geniep moet gebeuren. En zoals het een echte baas betaamt, voert de prsident niets uit en laat hij zijn loopjongens het vuile werk doen. Daarom is Bouterse niet moe.


  Maak melding

 18. Time-out? is die al niet begonnen gelijk met het moment dat ze geinstalleerd zijn gezien de resultaten die door deze voortreffelijke regering op allerlei fronten geboekt zijn?


  Maak melding

 19. En Limbo krijgt SRD 22000 per maand betaalt om radio praatjes te houden. Hij heeft eens geen studie gedaan zoals bijv communicatiewetenschappen zoals persvoorlichters in NL. En dan moe zijn? Hoe moet het dan met de leraar die maar SRD 1200 per maand krijgt???


  Maak melding

 20. @ Sra

  Ik wens de heren ook BETERSCHAP !

  00 Kom voortaan met ECHTE prestaties van de overheid

  00 Geen NDPshow bij uitgeven bereidverklaringen, de overheid dient NEUTRAAL te zijn !

  00 Onderzoek naar en arrestatie van de medeverdachten van dhr Hezbollah-DINO. Surinaaamse volk wordt niet verkocht !

  00 China is onze nieuwe kolonisator, dus stop met wijzen naar Nederland (De partner van Bouta bij zijn machtgreep)

  00 Maak een keer een ECHTE begroting, transparantie, laat volk zien dat door MEGA-uitgaven de staatskas leeg is !

  00 Stop de On- en MinvermogenKarta-maatcshappij ! Pot den sma na wroko !

  00 Hef de ongrondwettelijke CTU op !

  00 Herstel de Grondwet ! Maak ongrondwettige inbreuk op de Grondwet door de Nep-amnestiewet, ongedaan !

  00 Maak Melvin (staatsveiligheid) wakker ! Er is geen USA-complot tegen Dino ! Er is een strafklacht tegen Dino de terrorist, de drugsdealer en wapendaeler !

  Moro beterschap o doro fu Preet Bharara !!!


  Maak melding

 21. @Srafu,dit noemd men konsensie fong fong.
  Ze beginnen allemaal de nattigheid te voelen.
  Werkelijk ze verlaten het zinkend schip.
  Ze zullen wel nu al weten dat dada-wordt opgehaald.


  Maak melding

 22. 17 jan.2014

  Vermoedelijk hypertensie. Vervelend ding!!

  Krijgt Limbo het ook aan zijn nieren, zoals ‘pres Bouta’?
  ‘Un no njang un nirie!’

  Van de vicepresident begrijpt Srika het niet.
  Terwijl hij ziek is, loopt liefje (E) in Rotterdam plezierig te wandelen. Vreemde zaak!!

  Maar aan die twee, beterschap toegewenst!
  Srika


  Maak melding

 23. Deze regering is een blok aan het been van de vooruitgang van onze Natie. Lee mofo Limbo de regerings persvoorlichter en koorknaap Ali de zakkendrager zijn moe.
  De een van het liegen en “wat krom is recht proberen te praten”. De ander van het zakken wassen. Ik zeg niet wiens zakken hij wast.
  Straks is Desi, de president van ons land in coma. Dat is wanneer hij hoort wat zijn zoon Dina allemaal verteld heeft aan justitie in de VS. Want dan wordt hij ineens een officiele verdachte.


  Maak melding

 24. Dus voorlopig zijn er (twee) (2) Surinaamse NDP’ers door het dolle heen en dienen thans RUST te nemen.

  Maar volgens de krant was reeds geruime tijd te merken dat VP. Ameerali zichzelf niet was.
  En sedert wanneer was hij zich zelf dan wel?
  Kijken jullie eens goed naar de (foto) v/h artikel.

  De volgende:
  De zogenaamde woordvoerder Limburg (LIMBO ROCK) van DADA & CO. moest de dokter dringend met verlof en er werd zelfs gedreigd met opname in LPI v/h (Wolfenbuttel).

  Volgens (LIMBO ROCK) voelde hij zich de laatste tijd ‘opgeblazen’.
  Maar hij is ook een OPGEBLAZEN KIKKER!

  Beide gasten hebben op 31/12/2013 ter afsluiting van hun leugen jaar, van miss. Elly Purperhart op het Onafhankelijkheidsplein een (Oroe Yari wasi) gehad.

  Hoe kunnen die gasten dan begin van het (nieuwe jaar 2014) een Time-Out hebben.

  Straks krijgt miss. Elly nog de (schuld).
  Maar ja. Het blijft PAARS!


  Maak melding

 25. Ik denk dat i.v.m. met veranderde beleidsinzichten Alibaba naar huis is gestuurd, terwijl Bad en Toilet presentator even moet parkeren, want men ziet dat zijn haatgezaai averechts begint te werken. Hoe gaat didibri dan stemmen winnen als zijn eigen mannen aladol haat hebben gezaaid.

  Ba zoekoe ba fini ba tjarie.


  Maak melding

 26. Bouterse heeft ooit gezegd dat wij allemaal broeder en zussen zijn. En als dit daadwerkelijk zo is, dan moet onze grote broer iets doen met Tigri, tenminste. zo denk ik.
  Zeker als je de verkiezing wil winnen.
  Voor de gene die het niet weten is, 40.000 vierkante km grond weggeven betekent ook dat je 40.000.000 meter grond weggooit, betekent ook dat je minimaal 20 keer heen en weer van Suriname naar Nederland grond weggeeft. En Niet alleen roepen afblijven van Tigri


  Maak melding

 27. Wettelijk mag Pres de raad voorzitten,maar wordt in de praktijk niet toegepast. Maar nu wil ik weten wie de raad gaar voorzitten als de pres uitvalt bv na 7 februari ?????

  Besturen is vooruit denken hoor ik altijd, dus wil ik dat weten!


  Maak melding

 28. Als ik zo naar de reactie mag lezen zijn er velen die hopen en bidden dat limbo verdwijnt!! want dan kunnen ze het volk voor de gek blijven houden. Door limbo is het volk waker geschut, jammer dat er nog velen zijn die nog slapen. Vooral door de Verenigde Hollandse partij!!


  Maak melding

 29. @ Molijn.

  Ik zal proberen, om je vraag te beantwoorden.

  We hebben nog slimmere kandidaten achter gehouden.

  Wat denk je van de volgende personen ?

  Lonnie Klunswijk.

  Paul Somohardjo.

  En tenslotte nog.

  Wrat zwijn;

  Limbo.


  Maak melding

 30. Kijk hoe de slaven en hun hol-landse baasjes op deze forum,elkaar verheerlijken.
  Zij geven elkaar plus punten om van hun leugens een waarheid te maken,’de vhp(verenigde holandese partij)wil graag surinamers als slaaf aan hun basja verkopen.
  Vhp,land en volk veraders.


  Maak melding

 31. Een of andere NDP’er reageert hier onder de naam @Hindu.
  Misschien dat je vrouw erin trapt beste troublemaker, maar de meesten hier hebben je door.


  Maak melding

 32. @Hindu,

  Ik hoop dat je het begrijpt, maar reken er niet op.
  Bouterse heeft zich uitgelaten dat het presidentieel paleis taboe is voor een Hindoestaan, oftewel een Hindoestaan kan nooit president van Suriname zijn/worden.
  Als je Hindoestaan bent, pik je zoiets toch niet en ga je toch niet bij de NDP van Bouterse? Dan moet er iets mis zijn met je zelfrespect als Hindoestaan, zelfs als mens, als je dat toch doet.


  Maak melding

 33. MUJRIM

  ik weet en kan begrijpen waarom die uitspraak gedaan is.
  soms is de waarheid hard,vooral als het betrekking op jou en jou soort gemeenschap betreft,maar waarheid is waarheid.
  een creool heeft inderdaat de eerste recht om pres van su te zijn of worden,omdat zij als eerste in su waren en dat ook in die tijd gemaakt en opgebouwd hebben,die respect krijgen zij als land genoten van mij,ik krijg van hun ook respect.
  de hindoe gemeenschap die maar raar lopen te doen,weten dat ik de waarheid spreek,maar willen het niet toegeven.
  de meeste hindoes hebben van de respect en gastvrijheid van de creool gebruik gemaakt,doordat zij/wij hokjes manier van denken hebben.


  Maak melding

 34. Aah…ook bij dit onderwerp de etnische kaart van de clanleider?
  Vreemd. De opdracht van de NDP clan om oude rassentimenten op te stoken wordt dus intensief uitgevoerd.
  Echter is het een heilloze weg want we leven niet in de zeventiger jaren.l
  Het boemerangeffect begint al duidelijk te worden.
  De clanleider weet dat hij een fout gemaakt heeft want de samenleving ziet Chan niet als hindoestaan maar eerder als een sterke politicus met bewezen bestuurlijke vaardigheden.
  Zelf clifton kan dit niet ombuiigen en dat weet de gladde prater.Wanhoop nu door dat domme opjutterij. Ga maar vissen is mijn advies.
  En Robert…..ja…het breekt op om er voor spen en bonen te zitten.


  Maak melding

 35. @Hindu is een blakkamang. Kijk maar naar zijn uitspraken:

  1. soms is de waarheid hard,vooral als het betrekking op jou en jou soort gemeenschap betreft [mijn soort gemeenschap?]

  2. een creool heeft inderdaat de eerste recht om pres van su te zijn [waarom stelt hij zich dan nog verkiesbaar?]

  3. omdat zij als eerste in su waren en dat ook in die tijd gemaakt en opgebouwd hebben [slaven bouwden niks op, ze voerden alleen bevelen uit]

  4. de hindoe gemeenschap die maar raar lopen te doen [typisch niet-hindoestaanse uitspraak]

  5. de meeste hindoes hebben van de respect en gastvrijheid van de creool gebruik gemaakt [hindoes hebben niks gekregen can creolen, maar moeten vechten voor hun positie in de samenleving]

  6. dat ik de waarheid spreek [@Hindu = @waarheid!]

  Duidelijk dat hier een NDP’er de boel probeert te verzieken op raciale basis!


  Maak melding

 36. mujrim

  hou toch op met liegen en verzinnen,het heeft geen zin.
  en ik heb geen zin om de dingen nog eens uit te gaan legen.
  geloof jij maar wat jij wil,daar stoor ik mij niet aan.
  als ik maar mijn zelf ben.


  Maak melding

 37. Ik schaam me nu als lid van de NDP. Al mijn vrienden en relaties weten dat ik een NDP ben, terwijl mijn eigen regering veel had beloofd maar geen malle moer heeft uitgevoerd.Pres pleurt niet nadat zijn zoon betrapt is met het vernietigen van de gemeenschap. Amnestiewet doorgedrukt om het recht zijn beloop niet te laten vinden.Ik weet nog dat rond de dagen van de amnestiewet er zwaar reclame werd gemaakt over de koopwoningen van de overheid, terwijl het een dode mus is gebleken. Dat was echt om op slainkse wijze mensen op de onafhankelijkheidsplein te krijgen. Ik schaam me ook omdat pres 1000 homo’s had provocerend laten lopen in de stad op devali dag. Hij respekteert de Hindu niet,daarom schaam ik mij als Hindu dat ik NDP ben.Ik heb alle hoop dat heer Santokhi het beter zal doen en ik vraag alle ndp’rs die Hindu en creool zijn om met mij mee te gaan naar de VHP. Laten wij een party kiezen van wet en recht. Ik hoop dat we welkom zijn bij de vhp. Aan de vhp’rs vraag ik om ons te accepteren.


  Maak melding

 38. @ Hindu :

  Creolen zij niet de eerste bewoners van Surinam, het zijn net als hindostanen gasten uit Afrika in Suriname. Zij trachten net als de overige bevolkingsgroepen een bijdrage te leveren aan hun nieuwe vaderland .

  Creolen hebben om die redenen helemaal geen voorrecht op het presidentschap. Elke Surinamer, van welke afkomst dan ook, kan president worden !

  De NDP = niet DE creolen, creolen zitten in diverse politieke partijen. ALLEEN de NDP heeft ALLE andersdenkenden neergezet als STAATSVIJANDEN !

  De NDP-creolen hebben samen met drugspartner Ronnie en vrouwenbelager Somo een veroordeelde drugscrimineel en hoofdverdachte van massamoord op Creolen, Chinezen, Hindostanen, Indianen, binnenlandcreolen en Sranangmangs van gemengde afkomst, tot president benoemd !

  De zoon van deze NDP-creoolse president heeft onlangs getracht alle Surinamers te verkopen voor honderden miljoenen aan de terreurorganisatie Hezbollah ! Hezbollah zou deze NDP-creool-Dino ook een eigen onderdrukkingsleger leveren !

  De NDP-creolen zorgen ervoor dat de monetaire reserves worden gesloopt ! De staat geeft al bijna een jaar MEER uit dan er binnen komt !

  De NDP-creolen hebben de Grondwet geschonden met hun NEP-amnestiewet en hun ongrondwettige CTU !

  De NDP-creolen zorgen ervoor dat er geen onderzoek komt in Suriname naar de strafbare handelingen van NDP-creool-Dino voor internationale misdrijven en/of voor misdrijven tegen de staat Surinam !

  De NDP-creoolse Pres, met steunpilaar de Abrakadam-jaarbudget-OW-weggevlogen, zorgt ervoor dat er GEEN anti-corruptiewet komt !

  De NDP-creool zorgt ervoor dat er geen INTEGRTEITSWET komt, er zouden daardoor te weinig NDP-kandidaten overblijven !

  De NDP-creoolse president heeft de staatsvijand, de Creoolse mevr. Wijnerman gedumpt, wegens gewijzigde NDP-vergezichten ! Adelien wilde de Suri-dollar beschermen, maar dat mocht niet van de Nationale Devaluatie Partij, de NDP !

  In februari zullen wij zien wie de fakkel overneemt van de Pres, deng opvolger lai !!
  Wi habi : hindostani/creolio/ingi/jampa/snesi/redimang/moksimang, alamala Sranangmang !!


  Maak melding

 39. Srafu

  @ Hindu :

  Creolen zij niet de eerste bewoners van Surinam, het zijn net als hindostanen gasten uit Afrika in Suriname. Zij trachten net als de overige bevolkingsgroepen een bijdrage te leveren aan hun nieuwe vaderland .

  Creolen hebben om die redenen helemaal geen voorrecht op het presidentschap. Elke Surinamer, van welke afkomst dan ook, kan president worden !

  De NDP = niet DE creolen, creolen zitten in diverse politieke partijen. ALLEEN de NDP heeft ALLE andersdenkenden neergezet als STAATSVIJANDEN !

  De NDP-creolen hebben samen met drugspartner Ronnie en vrouwenbelager Somo een veroordeelde drugscrimineel en hoofdverdachte van massamoord op Creolen, Chinezen, Hindostanen, Indianen, binnenlandcreolen en Sranangmangs van gemengde afkomst, tot president benoemd !

  De zoon van deze NDP-creoolse president heeft onlangs getracht alle Surinamers te verkopen voor honderden miljoenen aan de terreurorganisatie Hezbollah ! Hezbollah zou deze NDP-creool-Dino ook een eigen onderdrukkingsleger leveren !

  De NDP-creolen zorgen ervoor dat de monetaire reserves worden gesloopt ! De staat geeft al bijna een jaar MEER uit dan er binnen komt !

  De NDP-creolen hebben de Grondwet geschonden met hun NEP-amnestiewet en hun ongrondwettige CTU !

  De NDP-creolen zorgen ervoor dat er geen onderzoek komt in Suriname naar de strafbare handelingen van NDP-creool-Dino voor internationale misdrijven en/of voor misdrijven tegen de staat Surinam !

  De NDP-creoolse Pres, met steunpilaar de Abrakadam-jaarbudget-OW-weggevlogen, zorgt ervoor dat er GEEN anti-corruptiewet komt !

  De NDP-creool zorgt ervoor dat er geen INTEGRTEITSWET komt, er zouden daardoor te weinig NDP-kandidaten overblijven !

  De NDP-creoolse president heeft de staatsvijand, de Creoolse mevr. Wijnerman gedumpt, wegens gewijzigde NDP-vergezichten ! Adelien wilde de Suri-dollar beschermen, maar dat mocht niet van de Nationale Devaluatie Partij, de NDP !

  In februari zullen wij zien wie de fakkel overneemt van de Pres, deng opvolger lai !!
  Wi habi : hindostani/creolio/ingi/jampa/snesi/redimang/moksimang, alamala Sranangmang !!
  ===============================
  Het hindoeisme is wel vernietigend voor elke andere cultuur.
  Kijk maar wat Christenen te verduren hebben in India! Waarom worden die mensen wereldwijd achterna gezeten? Creolen en hindoestanen zijn niet onder dezelfde omstandigheden naar Suriname gekomen.
  Er waren slaven wiens bloed hier rijkelijk is gevloeid en er waren emigranten.
  Gedraag je potverdorie naar je status!
  Die Zuid Amerikanen met hun natives houden het scherp in de gaten.


  Maak melding

 40. Hindu zit stom te lullen, als het er om zou gaan wie de meeste rechten heeft om president zou mogen zijn, op basis wie het eerst in Suriname was, is dat 1. een indiaan de oorspronkelijke bewoner, 2 de boeroe of de nakomelingen van de plantagehouders of een Jood en dan pas de afro-surinamer, zie je Hindu stom lullen kan ik ook soms , met dit verschil ik weet wanneer en hoe ik het doe, jij doet niet anders


  Maak melding

 41. Een wat oudere wijze surinamer zie ooit tegen mij ik ben een beetje creols, een beetje indiaan, een beetje chinees en een beetje jood. Ik heb de streken van de jood, de handels geest van de chinees, het geduld van de indiaan en ….. van de creool waarna deze 70er mijn vrouw schalks bekeek.
  Stel je voor dat deze eigenschappen iets verschoven zouden zijn en ik de handelsgeest van de Indiaan, etc gehad zou hebben. Dan was ik 4 voudig gehandicapt geweest.

  Deze regering is 4 voudig gehandicapt en krijgt niets meer voor elkaar behalve dat zij met alle mogelijkheden die de staat haar kan bieden de verkiezingen naar hun hand zullen trachten te zetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.