Adjunct-hoofdredacteur de Ware Tijd beroofd

14

PARAMARIBO, 2 okt – Julien Peneux, adjunct-hoofdredacteur bij de Ware Tijd, is ten prooi gevallen aan een beroving thuis. Hij kreeg ook enkele klappen te incasseren. Volgens de krant is zijn voertuig meegenomen. Ook raakte Peneux een aantal persoonlijke bezittingen kwijt.

De rovers die gewapend waren, namen onder meer zijn mobiele telefoon mee. Het voertuig is intussen terug gevonden. Volgens de Ware Tijd maakt Peneux het naar omstandigheden goed. Hij legt geen verband tussen de roof en zijn functie. De politie stelt een onderzoek in naar de overval die thuis bij de journalist plaatsvond. Hij werd overvallen op het moment dat hij thuis kwam en uit de auto stapte. De discussie over de criminaliteit blijft aanzwellen.

Volgens de oppositie faalt de regering grandioos in het bestrijden. Onder meer Chandrikapersad Santokhi, leider van de Verenigde Hervormde Partij en parlementariër, vindt het beleid maar armoedig. er zouden meer manschappen en materieel ingezet moeten worden. Volgens Santokhi heeft de samenleving niets aan de oproepen van minister Edward Belfort van Justitie & Politie aan verdachten om zich zelf aan te melden. Er moet hard worden opgetreden.


14 REACTIES

 1. Voor klachten moet je bij Belfort zijn.

  Morgen zal je weer in opdracht,Voor klachten moet je bij Belfort zijn.
  Morgen zal je weer in opdracht een stuk publiceren van hoe veilig het in suri is.

  Geen medelijden mee, jullie zijn niet kritisch genoeg.
  Hoe voelt het, om nu zelf slachtoffer te zijn…………

  Zolang niemand zijn mond opendoet, zal er niets veranderen!
  een stuk publiceren van hoe veilig het in suri is.

  Geen medelijden mee, jullie zijn niet kritisch genoeg.
  Hoe voelt het, om nu zelf slachtoffer te zijn…………

  Zolang niemand zijn mond opendoet, zal er niets veranderen!


  Maak melding

 2. Bouterse zijn ,crimineel, beleid maakt dit allemaal mogelijk.
  We weten nog steeds niet van wie die boot is die met vele kilo’s is aangehouden door de Spaanse politie? Geef daar duidelijkheid in Pres bouta.
  Want hij voer onder de Surinaamse vlag. Dus er wordt in Suriname belasting betaald.

  Wat ik ook heel apart vind in suriname is wanneer er bijvoorbeeld een klein vliegtuig met drugs is aangehouden er nooit iemand wordt gearresteerd. Als er een val wordt opgezet totdat ze terug komen om die lai op te halen heb je toch twee vliegen in een klap. Waarom gebeurd dat in suriname bijna nooit.
  Mensen hoe kan dat?

  Ik krijg dan het vermoeden dat deze mensen hun (de criminelen)de hand boven hun hoofd wordt gehouden. Dit moet ophouden in Suriname. Hierdoor wordt de naam van Suriname alleen maar slechter bij onder andere de Amerikanen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. Het was Medusa met haar kleuterbende.
  Ze moesten naar school omdat ze niet meer op dit forum
  mogen.Bovendien hadden ze vervoer nodig,want de tram rijdt nog niet.


  Maak melding

 4. !!!HET PANKA CENSUUR!!!

  wie kent deze nog bij aantreding NDP???

  onder regie van Misiedjan en in opdracht van DADA mag er niet meer geschreven worden over de dagelijkse *VERRUWING*

  onder andere DWT was hier *slachtoffer* van omdat intimidatie/bedreiging en veelal omkoping van de schrijvende pers een fenomeen werd in Su!

  Vandaag Hr Julien Peneux ervaart U wat velen niet meer kunnen navertellen omdat ratten op stap waren — en nog steeds zijn — met een korte loop en gericht schoten op de borst nadat zij eerst **TEGOED** deden aan de rest van de vrouwelijke slachtoffers!!!

  Vraag,;.. hoe scherp zal UW pen zijn na dit incident???


  Maak melding

 5. Ed je moet oprotten,als minister je faalt voor de zoveelste keer of ben je blind,jij moet een keer overvallen worden, dat komt nog ,heel gauw.


  Maak melding

 6. De justitie moet maar uitzoeken wie de opdrachtgevers (sters) geweest zijn, omdat ik niet geloof dat deze actie at random is. Revolutionaire regeringen dulden namelijk geen vrije pers. Indien de zaak Dino en Muntslag zich had voorgedaan tijdens de revolutie, zou de Nationale Liegdienst o.v. Sergeant Doedel en zijn kameraad de kwestie hebben verdoezeld. Helaas is die tijd voorbij.


  Maak melding

 7. Zo als santokie zo goed was toen dan waren de dievenijzers toch ook al weg en in 2010 weer geplaats belford heeft toch meer boeven gevangen dan santokie in zn hele tijd of waren er toen geen rovers het is alsof de hond de wolf uitscheld een lange snuit te hebben


  Maak melding

 8. Het afgelopen 3 jaar is er met uitzondering van Baby Desi geen enkele mega drugsbarron visvangst geweest.
  Maar daarmee heeft Bellofort niks mee te maken gehad, dat heeft hij meerdere malen tot vervelends toe aan Papa Dino moeten uitleggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.