Twee Suriprofs projecten deze maand opgeleverd

0

Telesur is al vanaf 2009 de trouwe hoofd sponsor van de Stichting Suriprofs. Deze stichting doet heel veel goed werk en daardoor draagt zij bij aan de ontwikkeling van Suriname. Door de benefiet wedstrijd die in Nederland gehouden wordt te sponsoren draagt Telesur ook bij aan de projecten waarvoor er wordt gevoetbald.

In de maand september 2013 zijn twee projecten in Suriname opgeleverd t.w. bij Abra Broki Sport Organisatie A.B.S.O. en het B.O.Y.S. sport centrum van S.V. Inter Maretraite. Beide accommodaties zijn momenteel in top conditie. De sport organisaties hebben bij de oplevering de uitdaging geaccepteerd om deze sport centra goed te onderhouden.

Telesur bedankt al hun klanten, want door met Telesur te bellen dragen zij ook bij aan de ontwikkeling van ons geliefd Suriname!

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.