‘Zij die meegewerkt hebben, kennen Bouterse niet’

83

PARAMARIBO, 4 sep – President Desiré Bouters peinst er geen moment over af te treden. Onder meer parlementariër Asiskoemar Gajadien van het oppositionele Nieuw Front vindt dat het wel zou moeten: “De functie van staatshoofd mag niet aan discussie onderhevig zijn.” Bouterse ziet geen eind, maar juist een begin.

“De president is vader des vaderlands. De politieke cultuur hier (in Suriname, red.) volgend, zij die meegewerkt hebben en hopen, kennen Bouterse niet. Nu is dat ding begonnen. Het Surinaamse volk heeft het laatste woord, dus zien we het wel in 2015”, zei Bouterse op zijn persconferentie. Gajadien vindt dat Suriname voorgaat, of liever het imago van Suriname. Onder de vorige regering is hard gewerkt om dat imago te verbeteren.

“Maar we zien het negatieve imago terugkomen de laatste drie jaar”, aldus Gajadien. Bouterse zegt juist aan Suriname te denken nu. Het is wat hij gedaan heeft sinds hij het nieuws vernam van zoon Dino’s aanhouding. “Je bent staatshoofd en je bent vader. Als president ben je president voor iedereen. Ik heb ervoor gekozen de zaak Dino aan een kant te laten en me te concentreren op de hoofdzaak, het belang van Suriname en onze historische taak binnen Unasur.”

De top van de Unie van Zuid-Amerikaanse staten in Paramaribo was net begonnen, toen het nieuws binnenkwam. “Je blijft mens. Ik draaide op drie en negentig tot vijf en negentig procent, het houd je bezig. Maar zoals ik al dertig jaar zeg, onze taak is de gemeenschap naar grotere hoogtes te brengen. Je kunt je niet tot wankelen laten brengen. De mensen die het hebben bedacht zijn pro’s, je moet er respect voor hebben. Maar hun opzet is mislukt om de Unasur-top in het water te laten vallen”, aldus Bouterse.


83 REACTIES

 1. Nog meer waardeloze kreto-logie. Deze man is een wrede moordenaar, uit voor eigen gewin en veroordeelde drugbaas. Ik hoop dat dit het begin van zijn einde is. Met of zonder amnestie, hij is nooit vader des vaderland maar eerder verkrachter des vaderland.


  Maak melding

 2. Denkt die man nou werkelijk dat de hele wereld 1 groot complot tegen hem aan het smeden is?

  quote

  Je kunt je niet tot wankelen laten brengen. De mensen die het hebben bedacht zijn pro’s, je moet er respect voor hebben. Maar hun opzet is mislukt om de Unasur-top in het water te laten vallen

  unquote

  dus, je zoon is crimineel, pleegt strafbare feiten, dat is allemaal NORMAAL, het is puur een anti-Bouterse actie…..

  How low can you go……….


  Maak melding

 3. Bouterse doet net of zoon lief een “koekje”is,..die man is gewoon een zware crimineel,..en jij als vader,.. je hebt gefaald. Geef gewoon toe ,..op alle fronten,..je bent voor mij echt geen vader des vaderlands,..no way.


  Maak melding

 4. Beste mensen , je krijgt het terug wat doet je op deze wereld. De cocaine heeft deze man zijn hersenen al aangetast en ik denk dat we niet meer lang hoeven te wachten totdat het
  Doek valt voor deze man . En geloof me 2015 zal hij niet redden.


  Maak melding

 5. Hij kraamt nu al waanzin uit en de rare dingen hij zal doen is het vervolg.
  Er zij helaas geen hoge gebouwen in su dus rest er nog een dosis cocaine of grammason


  Maak melding

 6. Waarom ontbied hij de Amerikaanse ambasadeur niet op zijn kabienet om rekenschap,nee daar is deze lijder bang voor.
  maar binnens huis(land) probern daders te zoeken.
  Hij , zoon en naasten zijn de grootste daders.
  Weg met dit gespuis.


  Maak melding

 7. “Maar zoals ik al dertig jaar geleden zei, onze taak is de gemeenschap tot grotere hoogtes te brengen”. Even nadenken hij praat over de periode 1983 tot 2013. wat kan ik mij herinneren over deze periode?
  Juist ja. Galopperende inflatie, ik stuurde elke maand dozen naar Suriname voor familieleden met alle problemen van dien. Opmars van hard drugs (vóór deze periode waren alleen soft drugs in Suriname te vinden) met alle gevolgen van dien. Vroeger hadden alle Surinamers arme familieleden; tegenwoordig hebben wij allemaal aan drugs verslaafde familieleden. Opmars criminaliteit en daarmede gepaard gaande verkoop van dievenijzer. Afbraak van de primaire economische sectoren. landbouw (rijst), visserij, vee en pluimteelt. Afbraak rechtszekerheid. Bouterse neemt een loopje met de rechterlijke macht met als hoogtepunt zijn eigen amnestiewet. Opmars van criminelen in de hoogste organen van staat. Dit is om enkele te noemen. Andere forumbezoekers mogen mij aanvullen. Neen, niet grotere hoogtes maar, gelet op onze imago in de wereld, diepere laagtes. SVP Surinamers, stem de volgende keer goed en laat deze figuren niet terugkeren in de regering. Ze zijn een ramp voor Suriname en dus ook voor U. Het is uw taak te gaan zoeken naar betere politici.


  Maak melding

 8. Smeerlap Bouterse heeft genoeg reden om aan te blijven als president

  – immuniteit
  – controle op politie, leger en kustwacht
  – controle op staatskas
  – Amerika op een veilige afstand houden

  En nog veel meer om op te noemen. Met deze verklaring pleegt hij de zoveelste aanslag op het geheugen van de bevolking. Als makke lammetjes lopen de Surinamers weer achter hem aan. Surinamers kennende zullen ze wel sympathie voor hem hebben.


  Maak melding

 9. typich de wolf….hy zegt iets omdat hy iets MOET zeggen…
  Een moordenaar, drugsdealer, verkrachter,crimineel zal nooit en te NIMMER welvaart brengen in een land als press….
  Hoe stom moet je nou zijn om te geloven dat hy welvaart gaat/zou brengen…keep on dreaming…
  De enigen die profiteren en beter van worden zijn families en realties……de rest…deng mang o tang pina lek alatta..


  Maak melding

 10. De president is een voorbeeld voor de hele regio.Dat zijn zoon is opgepakt voor de handel in verdovende middelen kan
  kan hem niet aangerekend worden.Als deze indianenverhalen moeten nog eerst juridisch bewezen worden.Geen andere president heeft tot dus ver zo veel voor Suriname,gedaan.
  Hij wordt dan ook op handen gedragen het is te hopen dat hij nog jaren Suriname mag leiden.
  leo en Corry Snel Powel.


  Maak melding

 11. De kullie verraders als Gajadien zullen een hoge prijs betalen. Daarom mag de Vieze Hindustaanse partij nooit aan de macht komen in Suriname.

  Hun opzet is mislukt, ze dachten dat Bouterse zou wankelen.

  De kiezer zal in 2015 massaal op de NDP stemmen en niet op kliekjes racisten van de oude kullie stempel.


  Maak melding

 12. Deze man zegt: “De president is vader des vaderland”

  Een vader? O ja, een die zijn zoons leven naar de kloten heeft geholpen, Suriname met huid en haar heeft verpand, al het goud heeft verkocht, wurgcontracten aangaan, projecten die zgn stukken duurder uitvallen ( Nedam) en gaat zo maar door.

  Wat bezielt deze man, inderdaad kent men jou niet, want tot de dag van vandaag heb je nooit toegegeven dat jij persoonlijk verantwoordelijk bent voor al die moorden. Als je het zo stelt, inderdaad jou eigen mensen kennen jou niet, inderdaad. Zelfs je zoon kent jou niet. Jij als vader wist alles, echt alles wat jou zoon in opdracht van jou uitspookte toch?. Man je wist alles en nu schuif jij als vader al het schuld op jou zoon?.

  Hou vooral jezelf voor de gek, want jou volk trapt er NIET meer in.

  Jij bent geen man die verantwoordelijkheden kan dragen, ik zie jou en je bende voor apen aan, geef ze een geweer en ze schieten in het wild!


  Maak melding

 13. Onderstaand artikel uit STARNIEUWS

  Surinaams diplomatiek paspoort wijd en zijd verspreid
  04 Sep, 2013

  Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken Het hebben van een diplomatiek paspoort in Suriname blijkt niet langer beperkt te zijn tot mensen die hoge functies bekleden en met gewichtige staatszaken bezig zijn. Dino, zoon van president Desi Bouterse, reisde op een diplomatiek paspoort en is afgelopen donderdag aangehouden in Panama. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken zei op een persconferentie dinsdag dat veel meer mensen in het land een diplomatiek paspoort hebben, zonder dat zij in officiële of bijzondere dienst zijn van de staat. De uitgifte is onlangs verruimd.

  Sommige gewezen bewindslieden hebben hun diplomatiek paspoort na hun ambtsperiode niet ingeleverd. Lackin noemde onder andere de naam van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, ex-minister van Justitie en Politie, die nu naar het buitenland zou reizen door gebruik te maken van dit paspoort. Ook Sharmila Mansaram die onderdirecteur op Justitie was, beschikt over zo’n staatsdocument. Hij deelde mee dat nog meer mensen een diplomatiek paspoort hebben.

  Grote groep komt in aanmerking
  Lackin zei dat het diplomatieke paspoort wordt verstrekt door de minister van Buitenlandse Zaken. “Het gaat om mensen in de regering, personen die speciale opdrachten moeten uitvoeren voor het land, hoge legerofficieren. Stafambtenaren van het kabinet van de president, adviseurs, departementsdirecteuren, maar ook gezinsleden van bewindsvoerders”, legt Lackin uit. “Het is niet verplicht dat wanneer deze mensen naar het buitenland gaan, zij daarover bij mij komen melden. Meneer Santokhi die nu in het buitenland is, is mij ook niet komen melden”, merkte de minister op.

  De bewindsman benadrukte dat een diplomatiek paspoort na de speciale dienstperiode van de persoon moet worden ingeleverd of teruggevorderd. Dat is echter tot heden niet gebeurd. De bewindsman haalde aan dat veel mensen die vragen stellen over het diplomatieke paspoort van Dino Bouterse, zelf heel goed op de hoogte zijn van de geaardheid van een diplomatiek paspoort. Erger nog is dat heel wat van hen zelf in het bezit zijn van zo een paspoort, maar niet meer in een speciale overheidsfunctie zijn. “Gaat u maar onderzoeken hoeveel van ze niet over een diplomatiek paspoort beschikken”, gaf Lackin aan journalisten het advies.


  Maak melding

 14. bouta bouta bouta…..ben jij het niet dan is het JOUW zoon die suriname weer op het kaart zet.
  en vraag niet hoe meerdere keren heeft dino met JOUW strepen gewerkt… drugs, afpersingen , moord intimidatie
  wat had deze jonge te kort …..
  JOUW zoon gaat boeten voor JOUW daden, nu zijn JOUW plannen voor de toekomst verloren. Bouta je gaat langzaam kwetsbaar worden…….wacht maar af….

  JOUW


  Maak melding

 15. “Woensdag 4 september 2013 om 09:17 uur, door Bara Kullie”

  Aldus sprak een zieke geest vanuit de Berm!
  Of! Heeft hij net zijn uitkering(in HOLLAND)ontvangen?!

  Enig idee hoeveel Hindoestanen op de Nationale Drug
  Partij gestemd hebben?


  Maak melding

 16. @Bara Kullie, stel voor dat je je vandaag nog laat opnemen door de GGD. Man je vervuilt de ether met alleen racistische onzin. En dan druk ik mij nog netjes uit. Tot op heden op ik de VHP nog niet kunnen betrappen op racisme. De VHP is voor Surinaamse begrippen een keurige partij met kundige bestuurders. Kruip aub terug in die riool waar je vandaan komt.


  Maak melding

 17. DE WOORDEN VAN DDB ZIJN WC-RIOOL PROPAGANDA STRATEGIE DIE ALLEEN DE DOMME SURINAAMSE MASSA KUNNEN VERHEERLIJKEN. ECHTER, DAAR BUITEN IS HIJ AL ACHTERHAALD DOOR DE HOOG ONTWIKKELDE INTELECTUELEN.

  DIT ZIJN DE LAATSTE STUIPTREKKINGEN VAN IEMAND DIE ZIJN EINDE ZIET AANKOMEN. ZOALS IEMAND DIE DE DOOD VOOR ZIJN OGEN HEEFT ERVAREN, ZO ERVAART MENEER DDB ZIJN EINDE DIE ERAAN KOMT.
  DE WET VAN DE NATUUR IS HEEL INGEWIKKELD ALS JE GEEN IDEE HEBT HOE ZO’N WET WERKT.

  DE WET VAN DE NATUUR ZAL VOOR OPLOSSINGEN ZORGEN.

  WAARDE LANDGENOTEN “WEES GERUST ALLES KOMT OP ZIJN TIJD OP ZIJN RECHT”.


  Maak melding

 18. Deze man (bouterse) leert het nooit. Hij heeft mensen vermoord, zat (of zit) in drugshandel. Hij laat zich omringen door criminelen zoals Boereveen (RVC voorzitter Staatsolie) terwijl hij voor drugsdeals in de amerikaanse gevangenis heeft gezeten. Alibux, zijn persoonlijke adviseur, terwijl Alibux in de gevangenis heeft gezeten voor vastgoed fraude. Zijn zoon Dino benoemt tot CTU voorman, terwijl Dino een strafblad heeft van hier tot Tokio. Een politie agent weer een hoge functie gegeven, terwijl Santhokie (toen Minister van JUSPOL) betreffende politie agent aan de kant schoof omdat hij in de drugs connecties zat. pleegzoon, die een handgranaat bij de woning van de Nederlandse Ambassadeur had gegooid, kreeg amnestie.Tja mensen, ik kan zo door gaan. Ik heb een lange lijst van mensen die Bouterse om zich heen heeft, maar eingelijk in de gevangenis horen. BA SUKU – BA FINI – BA TJARIE …


  Maak melding

 19. Focus op de bal en niet op de spelers…
  Bouta ik zei je nog om I AM GOld die vergunning te verlennen. .. maar i bing koppig. Je wou een gouden kerst..
  Somo: Ik had liever een witte kerst..
  Bouta: die is allang op.. zit in mijn neus


  Maak melding

 20. Wanneer gaat men leren dat politiek een monopoly is.Het is zeer pijnlijk te lezen dat zijn zoon gearresteerd is voor criminelen praktijken. Het treft niet alleen onze president maar de staat Suriname.Ik wijs geen vinger naar de president en eist ook niet dat hij moet aftreden. In de loop der jaren zijn er velen criminelen praktijken gedaan door regering bewindslieden, maar de meeste hebben hun straf ontlopen. Dino had moeten weten dat Interpol registratie nooit verloopt en een diplomate paspoort geen vrije toegang biedt om te rijzen, vooral als Amerika een oog op je heeft.Ik hoop dat de zaak toch gunstig uitpakt voor Dino.President sterkte en ook het Surinaamse volk.


  Maak melding

 21. ik vind het wel vreemd dat Dino precies op de dag dat zijn
  vader voorzitter wordt van Unasur gearresteerd wordt en aan de USA wordt uitgeleverd .Dino wordt beschuldigd van de export van 10 kg coke (waarde $ 50.000) ,vind ik niet zo geloofwaardig overkomen . daarnaast wordt hij beschuldigd van illegale wapenhandel . wat is illegaal? hij is lid van CTU en mag wapens aanschaffen namens de regering .ik vind deze beschuldigingen zeer dubieus en ze moeten nog bewezen worden .kan de USA het misschien niet verkroppen dat de Unasur een feit is en zo wraak wil nemen . nu lees ik dat Brazilie en Mexico de USA ambasadeurs op het matje hebben geroepen over afluisterpraktijken .


  Maak melding

 22. Het zal wel weer aan de nederlanders liggen dat zoon lief is opgepakt, ik wordt het zo beu dat bij elke negatieve berichtgeving, nederland de aanleiding. Ik ben nu enkele malen in suriname geweest en zie het land niet vooruit komen, de bestrating is abominabel, de ouderen kunnen er niet eens normaal lopen, het licht valt te pas en te onpas uit, de rioling slaat op hol als het regent, de primaire dingen die horen bij het leven zijn nog niet eens geregeld, en maar foeteren op nederland echt ik ben het beu!!!
  kijk niet achterom maar vooruit en bouw jezelf op, dan pas ben je goed voor je natie, meneertje bouterse.


  Maak melding

 23. Jullie Mogen van mij allemaal de pot op!
  Waarom zijn die Amerikanen niet geinteresseerd in die “goudeerlijke” autohandelaren in Suriname. In Suriname vindt je al decennia lang eerder een auto dan een blikje goede sardines. Waar komen die fucking centen vandaan. Je moet echt klootenogen hebben om niet te zien dat hier hoog politiekspel gaande is. En die jampotman moet de zaak niet op de spits drijven. Zij staan synonym voor kontrabande!!!


  Maak melding

 24. Op 9 sept.2013 wordt de zaak voortgezet en ze hebben hele harde bewijzen hiervoor{tel.gesprekken-foto,s-video beelden- website,s}en nog heel wat wat ik niet weet,dus onderkomen zal hij niet!!!!O wat spannend allemaal. Die Bara Kullie is een criminele bolletjes slikker….klojoo


  Maak melding

 25. @ Bonoo,maaike.cairo,Paraman

  IK VIND HET NIET VREEMD !

  De Venezolaanse krant El Nacional van 03-09-2013 meldt dat Dino wapens aan de FARC-terroristen heeft geleverd in ruil voor cocaine. Deze internationale misdrijven waren reeds aan de gang voordat iemand van UNASUR had gehoord. OPO YU AI !!!

  http://www.el-nacional.com/sucesos/ruta-Dino-Bouterse-pasaba-Venezuela_0_256774603.html

  PS. Komt er een verzwaring van de aanklacht tegen Dino (en anderen in Suriname) met terroristische misdrijven ??


  Maak melding

 26. Verbazingwekkend hoe de zielig de anti Bouterse clan een verband proberen te leggen tussen Dino en de president. Enige verband dat ze hebben is vader en zoon. Stel dat zoon uit de bocht vliegt dan kun je dat vader toch niet kwalijk nemen. De moorden op Fortuyn of Gogh kun je toch ook niet op de families van deze moordenaars toeschrijven. Hoe ziekelijk kan je zijn. Nogmaals het moet nog maar blijken of het tot een veroordeling komt.


  Maak melding

 27. Voor die honden die nog steeds ten koste van het land en volk nog achter hem aanlopen. Ik zou liever willen zeggen varkens maar ik hou me in. Een crimineel, moordenaar, drugsdealer en maffiabaas kan een land nooit op grotere hoogtes brengen. Zie jaren tachtig. De enigste die op hoogtes gebracht kan worden is zijn familie en vrienden. Met enkele opofferingen zoals Dino.

  Een doorgedraaide dictator zal nooit zelf aftreden, ziet eigen fouten nooit in en geeft altijd anderen de schuld.

  Dit is al talloze keren bewezen in de geschiedenis. Ik vraag me af hoe vaak en hoelang hij nog met zijn criminele misdaden wegkomt. Eens moet dat toch ook gebeuren of slaapt god ook???


  Maak melding

 28. Vergis je niet deze man kraamt geen nonsens uit. Hij weet echt wel wat er aan de hand is, hij zit er zelf in.

  Wat hij nu doet is “damage control”. Hij weet dat er nog velen zijn die geloven dat “het buitenland”Suriname wil destabiliseren. Hij heeft deze mensen nodig om aan de macht te blijven. Als dat niet lukt moet hij een coupe plegen en dat kan moeilijk tegenwoordig. Hij MOET MOET MOET aan de macht blijven, anders is hij politiek en misschien ook financieel en ook in het echt, dood. Er is veel geroofd geld en rijkdom (concessies etc.) te beschermen, evenals de vrienden die deze dingen bezitten.

  Geloof me, men raakt liever een arm, been, oog, of zelfs kind kwijt dan afstand doen van de macht, want dan raak je alles kwijt.

  De komende maanden/jaren, komt er dus een charme offensief om de goedgelovigen goedgelovig te houden. Ook onder de handjeklap-christenen zal een campagne beginnen. De strekking daar zal zijn, dat als een “godskind” goed bezig is, de duivel actief wordt om het “werk van god” ongedaan te maken. Er zal gezegd worden dat deze “beproeving” een teken is dat DiDiBri goed bezig is, want anders valt “de duivel” hem niet aan.

  Lach niet, zo zal het gaan en er zijn velen (Boutisten (geen NDP-ers) en handjeklap-christenen) die er in zullen trappen.


  Maak melding

 29. Meet the Millers!

  Whahahahahahahaha, die boutas, alias the millers zijn allen identiek.

  Fluitje van een cent om de ‘innige relatie’ tss vader en zoon na te trekken.

  “eeeh dino, ie doro k’ba?
  Strax mo bigien nanga a toespraak foe leid ding mang af tok.”
  Aloo, allo, dino, alloooo, me ne yere you boeng.
  Alloooooooo.”

  “Papa, papa, papa, skotoe kis mie, …….boehoehoehoehoe….”


  Maak melding

 30. Ja ze kennen je zeker niet en NDP al helemaal niet.
  Wat een vies goor bende, seksueel gefrustreerde honden, kijk maar naar Bouterse Rachied Doekhie.

  Rachied heeft de top bereikt omdat hij bereid was zijn vrouw en kids aan Bouterse te geven, en kijk eens….. Doekhie is rijk geworden van het niets doen en dochterlief heeft zich omhoog laten naaien misschien ook door Bouterse zodat zij de functie als zaak gelaste Spion in NL heeft gekregen. Wilde je dat ik dit nogmaals herhaalde, nou dan bij deze. Toen NDp eerder aan de macht was verbouwde men heel wat seksfeesten met partners van de parlementariërs.

  Wat wil je dan dat de zoon van Bouterse gaat doen? Die is net zo respectloos naar vrouwen als vader en ziet hen voor gebruiksvoorwerpen aan ipv als mens van vlees en bloed!


  Maak melding

 31. @midete

  Jij bent een engel!

  Dank je wel weer voor je detailgerichte weergaven!

  Wat een kwaliteit, maar laat Bouta niet erachter komen wie je bent, anders laat hij je verdwijnen!


  Maak melding

 32. …en kijk hij bekent zelf dat hij Suriname al 30 jaren aan het terroriseren is,want volgens de ndpers is het slechts 2 jaren en zoveel maanden…hahahahaaaaaa

  Vader van de natie…zo een vader zou niemand willen hebben..en inderdaad hij heeft geen controle over zijn Eigen zoon hoe ziet hij zichzelve als de vader van de natie!!?

  Straks komt hij nog uitleggen…Dino…welke dino…ik heb geen zoon die dino heet…..

  Hahahahaaaaaaa…


  Maak melding

 33. Surinaamse journalisten zijn de grootste schijtlijsters en de titel ‘journalist’ niet waard.

  Amerikaanse kranten staan vol verbijsterende feiten over de criminele activiteiten van de Bouterse clan en in Surinaamse kranten en op tv lees en zie je alleen maar kritiekloze verslaggeving over de arrestatie van Bouterse die toch echt wereldnieuws is.

  Surinaamse journalistiek?? Diepe minachting.


  Maak melding

 34. Zij die de pres.kennen,weten dat er een bedreiging in zijn woorden vervat is gelijk een kogel in een brief.Mensen hebben de DEA op de hoogte gesteld dat Dino in Panama gaat landen.Straks worden er mensen weer in stukjes in Suriname rivier gevonden.Of verdwijnen als Natalie Hollyway.


  Maak melding

 35. Even out of the pocket, slaat niet op het kopartikel

  Citaat van Lackin±
  Erger nog is dat heel wat van hen zelf in het bezit zijn van zo een paspoort, maar niet meer in een speciale overheidsfunctie zijn. “Gaat u maar onderzoeken hoeveel van ze niet over een diplomatiek paspoort beschikken”, gaf Lackin aan journalisten het advies.

  Domme lackin het gaat niet om wie allemaal een diplomatiek paspoort hebben maar meer nog gaat het om de waarde van zo een paspoort.
  Als Suriname heel veel personen zo een paspoort bezitten dan is dit van generlei waarde in het buitenland want de duoane etc zien dit dan als een gewone paspoort


  Maak melding

 36. Bouterse reageerde laconiek op de actie van de Amerikaanse ambassade in Paramaribo, die meteen na de arrestatie van Dino de veiligheid van het gebouw en het personeel opvoerde. “ Ik wist niet dat ze veiligheid hadden, laat staan dat ze deze hebben opgevoerd en waarvoor. Ik weet wel dat twee presidenten van Unasur zonder beveiliging in Paramaribo wilden wandelen”, merkt de president op.

  En dang waarom is de CTU opgericht? Is tok om terrorisme te bestrijden en zoals in kranten staat aangegeven heeeft het CTU toch bijgedragen in de bescherming van de presidenten van andere landen tijdens de top van UNASUR.
  Na soso lafoe joe kang lafoe.
  Hoe meer kronkels in het verhaal hoe vaker trap je in het hoopje stront dat dan verschrikkelijk stinkt onder je schoenen


  Maak melding

 37. @ PARBO

  De PRO SURINAME clan vraagt ;
  Herstel van de rechtsstaat en eerbiediging Grondwet
  Opheffing illegale gewapende macht CTU (de zoon van kreeg van pa wel geavanceerde wapens in handen)
  Teruggave geroofde grond,goud- en houtconcessies aan de Surinaamse bevolking,de natie.
  Opheffing van de illegale kustwacht (trouwens waar is de begroting hiervan)
  Prompte betaling van alle schulden die deze regering maakt
  Stop onzinnige uitgaven aan nutteloze dure ambassades, reizen en dure adviseurs die onjuiste adviezen geven. (zie benoeming Dino bij CTU en de gekozen weg van amnestie en constitutioneel hof, welke internationaal het nooit zullen halen/redden).
  Hervorm de overheid en geef de afvloeiers ander werk in de industrie.
  Stop de massale criminaliteit door jongeren echt perspectief te bieden en verander de strafwetgeving, modernisering en harde en andere straffen bij roof, moord en misdaden bij bedrijven en in woningen.

  OPO YU AI ! Pro Suriname Clan! (BTW de president is niet Suriname, hij is tijdelijk in dienst van land en volk !


  Maak melding

 38. Als het Nederland was geweest die baby DDB had gearresteerd waren de websites van Suriname ea en de NDP radiostations , SRS en Sky radio Suriname in Suriname en die in de Bijlmermeer veel te klein om hun domme reacties van de ndp-ers op te plaatsen en lezen en aan te horen. Nu big brother is watching you spijkers met koppen slaat is het muisstil. DDB en co weten heel goed wat ze allemaal op hun kerfstok hebben staan en dat weten de Amerikanen ook uit hun dossiers, inlichtingendiensten, enz. DDB weet dat het zand dat hij in de ogen van het proletariaat strooit ( brood en spelen, een bordje linzensoep, Carifesta XI, clowngedrag enz niet kan maken bij de Amerikanen of niet de hand te schudden van Obama. De Amerikanen hebben geen probleem met wie het Surinaamse volk kiest indirect tot President of door omkoping President is geworden. Voor de Amerikaanse overheid zijn die cocabladeren/cocaïne niet te pruimen/in de USA verboden en illegale zware wapenhandel voor legergebruik aan rebellen in Latijns – Amerika niet toe gestaan,enz, enz nergens in de wereld voor hen. DE USA volgen alle vliegtuigbewegingen in de wereld, nationaal en internationaal evenals (verdachte)personen. Hun draaiboeken zijn standaard en als ze het groenlicht geven voor actie is de tegenstander kansloos of ze nu wapens hebben, amnestie hebben, zich in hun eigen land in een hol, oerwoud of waar dan ook verschuilen. They gonna get you, DDB is too bad!, yeah, yeah yeah, he gonna run to. Yeah, yeah, yeah!, but they gonna get you! Yeah, yeah, yeah!
  DDB zijn dagen zijn geteld, ook hij gaat ontvoerd worden. DDB gratie! voordat de Amerikanen je komen ophalen. Hmm ontvoeren.
  Voor DDB is Frans-Guyana/Frankrijk de poort naar Europa. De Fransen willen hem een heel grote welkom ontvangst geven aan de poort van Europa.


  Maak melding

 39. Meeste respondenten lijden aan Bouterse-fobie,pas maar op dat jullie in het gesticht belanden.
  Wat gaat het julie aan wat er in Suriname gebeurt?Jullie haten Suriname en de Surinmaers zo te lezen,Nederland istoch jullie woonland dus schoenmaker houd je bij je leest en gaan jullie je hier zorgen maken over de enorme bezuinigingen,die jullie ook wel treffen dan hebben jullie al heel veel te doen.


  Maak melding

 40. Was het toeval of een duivelse precisie dat Dino op het moment dat zijn vader tot voorzitter van Unisar werd benoemd, zich in Panama bevond? Neen geen opzet of valstrik maar grote stommiteit van die oen Dino, die ook nog getipt werd om president van het land te worden. Neen, God heeft ingegrepen om Suriname te behoeden van een ergere kwaad dan wat zijn vader heeft aangericht.


  Maak melding

 41. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken…..wat bent u een domme oen.

  Je gaat toch geen appels met peren vergelijken?

  Hoe haal je het in je fucking kop om de vergelijking tussen Santokhie en Dino te maken=

  Vader verleende zichzelf amnestie en zoon kreeg gratie van vader die in de gevang zat vanwege drugs, wapen etc.

  Welk wel beschaven minister loop ook nog te verdedigen en te rechtvaardigen dat het toegestaan is om aan top criminelen een diplomatieke paspoort te verstrekken???

  Je moet toch echt achterlijk zijn zou je denken?

  Jou uitlatingen als minister laat zien dat jij echt niets waard bent. De hele firma list en bedrog moet opdonderen!

  Bouta, jou tijd komt, duurt niet lang meer.

  Bouta, zeg … hoe voelt deze geestelijke marteling?

  Ik voorspel u dat Bouterse voor 2015 zal aftreden, doet hij het niet uit vrije wil dan zal die ziek worden waarbij zijn gezondheid hem in de steek gaat laten. Let op deze woorden. Ik zie hem al weg kwijnen en tot de laatste seconde de wens hebben zijn zoon voor het laatst te zien!

  Een hondendood staat op jou en je zoon te wachten!

  Mensen, schrijf het op wat ik vandaag hier heb geschreven.

  Bouterse moet en zal de hoogste prijs betalen voor al zijn daden.


  Maak melding

 42. @maartje, wat het ons aangaat?
  Laat me raaien, je bent blond…….
  Oké, begrijpelijk, een beetje wereldvreemd.

  “Honderd procent-controle ondergaat uitbreiding”.

  DEN HAAG – Nederland stopt niet met de honderd procent-controle op drugs bij passagiers. Justitieminister Ivo Opstelten meldt de Tweede Kamer dat deze controle zich uitbreidt en ook toegepast wordt in andere hoog- risicolanden.

  Welke landen dit zijn, geeft de bewindsman nog niet aan. In tien jaar tijd is de toestroom van drugskoeriers dankzij de honderd procent-controle aanzienlijk afgenomen en gestabiliseerd, aldus Opstelten.”Stoppen van de honderd procent-controle had ik niet verwacht, maar ook niet een uitbreiding”, reageert advocaat Soerin Jankie desgevraagd. De advocaat verwacht nu ook last voor passagiers op andere vliegroutes.

  Hoewel drugssmokkelaars aangepakt moeten worden, vindt Jankie dat ook onschuldige burgers de dupe worden van deze strenge aanpak. Reizigers uit Suriname ondervinden volgens de advocaat nog altijd overlast van de drugscontrole. Jankie vermoedt dat door de strenge honderd procent-controle de drugskoeriers alternatieve routes uitvinden zonder controles.”
  bron dwt.

  Dankzij, de millers, alias de boutas, is de controle op suri’s, overal in de wereld opgevoerd.
  Iedereen die in suri is geboren en elders woont, heeft hier belang bij.
  Thanks to the millers.

  Bovendien ben je hondsbrutaal, wie ben jij……..
  Wegwezen jij,
  We bemoeien wanneer het ons blieft!


  Maak melding

 43. Lafing zeur maar wat je wilt als iemand geen diplomaat is zoals Mangal en Santhoki dan moet je het toch afpakken/intrekken. Dus Lackin(min die niets weet) niet lullen Lafing,maar stel orde op zaken.En houdt vanaf nu je mond dicht in de kwestie Dinaapje en papaatje.Lafing je kunt je enkel hieruit kunnen lachen en voor de rest niets meer hieraan doen.DDinaapje zit in de klep/val en nu de grote zaka-zaka DiDiBrie BEEST papa.Mie dat e reken op ing val en hopelijk vooorrr 2015,maar now-now.Amerika pak ding mars op mik Su kong FREEEEEE. Odiiii.odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 44. Eigenlijk diende de Unasur vergadering als een afleidingsmanouvre ,zodat dinootje zijn deal zou kunnen voltooien nu al de schijnwerpers gericht zouden zijn op de Unasur vergadering!Want zie je als je vader gekroond zou worden tot voorzitter zou elke zoon thuis willen blijven en dit willen meemaken. Maar NEE hoor Dino en papa kozen voor deze datum zodat Dinootje zijn slag zou kunnen slaan en een miljoenen deal zouden sluiten en papaatje de wereld zou afleiden van dinooytje zijn criminele handeling!!
  Ik hoop echt dat de amerikanen bouta komen ophalen ,echtwaar!!Liever vandaag dan morgen!


  Maak melding

 45. Gajadien is een oen. Bouterse is en blijft president en zoon Dino dient zijn eigen zaakjes te doppen. Die redimusus denken langs een omweg aan de macht te kunnen komen en dat is natuurlijk extreem zielig. Leve Su!


  Maak melding

 46. Wie gaat de rekening betalen van de juridische bijstand aan deze van Intern drugshandel en Intern wapenhandel verdachte crimineel? Juist ja, De belastingbetaler in Sur.
  Dus wees er trots op. Dankzij de kleine man doen zij groot en verkwanselen de zuur verdiende staatsgelden aan eigen gewin en verheerlijking.


  Maak melding

 47. pyama: redimusus zijn parasieten die hun eigen volk/ras verraden om er zelf beter van te worden.

  OP welke maffia clan slaat deze omschrijving beter dan op de Bouterse familie. Zij zijn de grootste verraders van het Surinaamse volk, De geschiedenis en God zullen hierover oordelen


  Maak melding

 48. @ pyama
  En dan maar zeggen dat Gajadin een oen is.
  Nee de Surinamers die deze criminelen steunen, die zijn erg slim.
  Blijf maar lekker geloven in je eigen onzin


  Maak melding

 49. Dance Pres heeft geen geweten en zeker ook geen gevoel. Hij heeft maar een belang voor ogen en dat is zijn belang.
  Om nu te gaan doen net alsof hij het zo voor heeft met het volk is zand in de ogen strooien vd naïeve Surinamer.
  Oh wat is die man zielig. Anderen hebben hem weer erbij gelapt.
  Wat voor vader is hij? Dat hij niet heeft geweten dat zijn zoon onder zijn eigen neus aan het dealen was? Wie is de gek hier?
  Het was publiek geheim. Maar Pa wist het niet. Te druk om het land te brengen naar grotere hoogte.
  Welnu Dance Pres ik zou er dan maar mee stoppen want wat je nu de afgelopen 3 jaar hebt gepresteerd si het land naar grotere diepten brengen (verder de afgrond in).

  Geloof je echt dat een van andere gasten een moet geeft over jou gevangen zoon? Dan zijn je hersens echte erger aangetast door de coke van je dan ik had doen vermoeden.
  Man heeft schoothondje Lackin je niet verteld dat ze dit hebben gedaan als diplomatieke beleefdheid. Of is die lummel Lackin ook als hersendood?

  Als je dan later niets te doen hebt kan je nog altijd stand-up comedian worden. Je kan echt lekker onzin bij elkaar lullen en dan er ook nog zelf in gaan geloven.
  En neem die first lady van je ook maar mee. Die snol is ook geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 50. Deze man zegt: “De president is vader des vaderland”
  De vader des criminele praktijken bedoel je he?

  Een vader? O ja, een die zijn zoons leven naar de kloten heeft geholpen, Suriname met huid en haar heeft verpand, al het goud heeft verkocht, wurgcontracten aangaan, projecten die zgn stukken duurder uitvallen ( Nedam) en gaat zo maar door.

  Wat bezielt deze man, inderdaad kent men jou niet, want tot de dag van vandaag heb je nooit toegegeven dat jij persoonlijk verantwoordelijk bent voor al die moorden. Als je het zo stelt, inderdaad jou eigen mensen kennen jou niet, inderdaad. Zelfs je zoon kent jou niet. Jij als vader wist alles, echt alles wat jou zoon in opdracht van jou uitspookte toch?. Man je wist alles en nu schuif jij als vader al het schuld op jou zoon?.

  Hou vooral jezelf voor de gek, want jou volk trapt er NIET meer in.

  Jij bent geen man die verantwoordelijkheden kan dragen, ik zie jou en je bende voor apen aan, geef ze een geweer en ze schieten in het wild!


  Maak melding

 51. ‘zij die meegewerkt hebben, kennen bouterse niet’> zijn dit woorden van de verslaggever of van b. ?. in het laatste geval is het een bedreiging naar vermeende binnenlandse handlangers van de amerikanen, dus zal er binnen niet al te lange tijd weer ‘ op de vlucht neergeschoten ‘ worden.
  en die 13 a 14 kinderen van dino, zijn geen tekenen van volwassenheid of ontwikkeling, meer van dierlijkheid, daar het in dit geval gaat om meerdere moeders. bovendien : ook honden maken kinderen en verzorgen ze, maar alleen mensen voeden ze ook nog op !.


  Maak melding

 52. Aan allen die nu al een oordeel hebben,

  Dat zoonlief niet volwassengenoeg is, is niet aan zijn vader te blamen. Dino is een volwassen kerel die zijn eigen boontjes dopt. Kreten als dat zinds 3 jaar het land in neerwaardse spiraal is terecht gekomen is in een woord stom te noemen tenzij degene zelf niet vooruit is gegaan. De laatste jaren is er niets dan positief in de onwikkeling van het land te zien. Waarom zouden heel wat ex-Surinamers weder keren? Zelfs niet Surinamers als Nederlanders komen zich hier vestigen. Zij die zich “zonden vrij en smetteloos” beweren, gooi als eerst een steen. Je kan makkelijk naar een ander wijzen wat hij heeft misdaan maar kan je de misdaad die je zelf heb gedaan je zelf wel vergeven?


  Maak melding

 53. “De mensen die het hebben bedacht zijn pro’s, je moet er respect voor hebben. Maar hun opzet is mislukt om de Unasur-top in het water te laten vallen”, aldus Bouterse.”

  Zegt de president.
  Ik zeg president word eens wakker, waarom hebben jij en jouw zoon het zover laten komen “dat die mensen het bedacht hebben om de Unasur-top te laten vallen” een kans hadden om onze surinaamse gemeenschap te kijk te zetten? Als jij en jouw zoon echt voor het land stonden dan had jouw zoon zich niet ingelaten met de handel in wapens en drugs, blijkbaar was het als het al waar is erg makelijk voor “die personen” om een val op te zetten, ik zie het als een potje voetbal, mijn favoriete ploeg organiseerd komend jaar het WK voetbal in eigen land, als zij weer wereld kampioen willen worden zullen ze moeten kijken naar een uitdagers, zij zullen hun strijd plan moeten afstemmen op hetgeen diezelfde uitdagers kunnen ten einde ze te verslaan, jij hebt een militaire opleiding genoten in het land welke jij zo haat juist jij had moeten weten dat een presidentschap zich niet vereenigd met criminaliteit domweg omdat je als president in een ivoren torentje zit waar iedereen en vooral jouw tegenstanders met een vergrootglas naar uitzien, elke stap van jou word levensgroot uitgemeten, ook die van je kinderen en die van de rest van je familie word goed bekeken, dat jouw zoon op een diplomaten paspoort reist en vervolgens domme hoofd crimineel gedrag vertoont iets wat jou niet onbekend is en wat ook niet onbekend zou kunnen zijn.
  Je beweert van niets te weten, das raar heel Suriname weet wat je zoon uitvreet maar de president zelf niet??
  Bouta wees eerlijk en zeg gewoon dat je je eigenzoon een mandaat gegeven heb om op iligale wijze jullie familie kapitaal aan te sterken, juist ja jij wist er alles van af Bouterse.

  Zoals ik in een eerdere reactie al zij jij kent geen schaamte vandaar dat je niet aftreed.
  Suriname heeft jouw interesse niet het enige wat jij wilt is een absolute machtsvacuum voor jezelf en je eigen familie, het land althans zijn inwoners mogen creperen en moeten vooral hun mond houden.

  Als Suriname s’lands welzijn echt jouw interesse heeft kun je op dit moment maar een ding doen aftreden en wegwezen, zeg nou zelf als je als voorzitter van de huidige TOP er met 95% bij bent dan ben je geen president van suriname wij hebben een president nodig die er voor de volle 200% bij is.

  Je zoon zei ooit president te willen worden, iets wat jij hem hebt ingefluisterd dat weet ik zeker, je zoon zit de komende jaren vast en met de USA kun jij geen zaken doen,
  Wees verstandig en stap op zodat je je zoon de steun kunt geven die een vader zijn zoon zou moeten geven.

  Bouta liever vandaag dan morgen stap je op.
  Je ergens voor schamen is niet zo erg, je fouten erkennen is ook niet erg, een keer op je bek gaan dat gebeurt de besten, jezelf vergeven voor je gemaakte fouten helpt je om anderen te vergeven voor hun fouten.

  Bouta stap a.u.b op


  Maak melding

 54. Zelfs binnen de NDP gaan er stemmen om en vraagt men zich af waarom Bouterse niet opstapt. De NDP trawanten kunnen op geen enkele manier het beleid van hun leider meer verdedigen en naar buiten dragen. Dat leidt tot grote frustratie vooral bij de NDP kernen die bezig zijn met het winnen van arme zieltjes!!!!


  Maak melding

 55. Men kan de president het gedrag van zijn zoon niet verwijten.Wijlen Premier van Engeland had een zoon die betrokken was bij wapenhandenl en bij de samenzwering bij een coup in een Afrikanse land.De zoon was verantwoordelijk voor zijn eigen daden en de zoon werd veroordeeld.Tatcher diende niet haar ontslag in.Dat zouden haar tegenstanders wel leuk vinden.


  Maak melding

 56. Vrienden, waar maken jullie je druk om ? Er zal niets veranderen. De normen en waarden van de gemiddelde Surinamers zijn inmiddels jammerlijk vervaagd. Dit krijg je als een volk een moordenaar en veroordeelde drugsdealer als president kiest. Beter worden zal het alleen voor de gemiddelde kontlikker zoals die zulu Edje Heuvel.Het simpele volk zal er helaas niets van merken.


  Maak melding

 57. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken…..wat bent u een domme oen, een speelpop, een man die zijn papieren bij een pak boter gratis meekreeg. De de kwaliteit blijkt nu wel, geen kwaliteit dus!

  Je gaat toch geen appels met peren vergelijken?

  Hoe haal je het in je fucking kop om de vergelijking tussen Santokhie en Dino te maken=

  Vader verleende zichzelf amnestie en zoon kreeg gratie van vader die in de gevang zat vanwege drugs, wapen etc.

  Welk wel beschaven minister loop ook nog te verdedigen en te rechtvaardigen dat het toegestaan is om aan top criminelen een diplomatieke paspoort te verstrekken???

  Je moet toch echt achterlijk zijn zou je denken?

  Jou uitlatingen als minister laat zien dat jij echt niets waard bent. De hele firma list en bedrog moet opdonderen!

  Bouta, jou tijd komt, duurt niet lang meer.

  Bouta, zeg … hoe voelt deze geestelijke marteling?

  Ik voorspel u dat Bouterse voor 2015 zal aftreden, doet hij het niet uit vrije wil dan zal die ziek worden waarbij zijn gezondheid hem in de steek gaat laten. Let op deze woorden. Ik zie hem al weg kwijnen en tot de laatste seconde de wens hebben zijn zoon voor het laatst te zien!

  Een hondendood staat op jou en je zoon te wachten!

  Mensen, schrijf het op wat ik vandaag hier heb geschreven.

  Bouterse moet en zal de hoogste prijs betalen voor al zijn daden.


  Maak melding

 58. Zij die meegegeten hebben kennen hem niet. Het is niet zij die meegewerkt hebben. Het zijn alleen maar zakkenvullers land te koop land te huur spot goedkoop maar echt niet duur.


  Maak melding

 59. ik ga maandag lekker een ,,parbo bier,, kopen en rustig zitten drinken op naam van de staat ,,sme.,,

  wel of niet be-oordeeld of ver-oordeeld..

  langzaam langzaam komt er een einde aan alles..

  wat je zaait zal je oogsten, hebben de ouderen al eeuwen geleden gezegd,jammer voor de domboos..

  gelukkig neemt de familie van de huidige pres. niks mee naar weg naar zee..


  Maak melding

 60. Binnenkort komt er een lading Haitianen aan om met voodoo-praktijken de president van meer energie te voorzien. De energielevel is gezakt van 93% naar 89%.


  Maak melding

 61. @ Ex van Esmerald:

  Lul niet en lieg niet. Toen de zoon van Thatcher het misdrijf pleegde, was ze al lang geen premier meer . Thatcher regeerde van 1979 tot 1990, de couppoging vond plaats in 2004!!. Ze was volgens mij toen zelfs al volledig dement.


  Maak melding

 62. Ik denk,dat Bouterse door die coup en de moorden die toen plaatsvonden en later de decembermoorden,vervloekt is geworden.Deze vloek is op zijn zoon terecht gekomen.Want alleen een ezel,laat zich zo in de val lokken.Bouterse zelf is nu uiterst paranoia en zal het land voorlopig zeker niet verlaten.


  Maak melding

 63. Ik snap een ding niet . eeuwig heeft men het gedaan of bedacht DDBri je zoon heeft het zelf gedaan sta nou niet te liegen . reizen met een diplomaten paspoort terwijl je zelf aangeeft dat je voor eigen belang daar ben .en ook nog liegen dat hij wel of geen lid was of is van dat zogenaamde beveiligings- rotzooi waar hij ook nog van betaald werd of word . DDBri JE BEN BELACHELIJK BBBEZIG !!!!!!!!


  Maak melding

 64. Dit forum is de beste als het gaat om wat er in Suriname gebeurt. Hier op dit forum heb je de best geinformeerden, de meest deskundigen, de meest objectieve en realistische benaderingen, haast wetenschappelijk niveau, nooit achterlijke en impulsieve reactie’s, geen emotie’s. Hier zitten de mensen die eigenlijk de beste zijn om een land en een volk te leiden. Ze weten alles beter dan wie dan ook. Heel jammer dat jullie in Ned wonen. Zij die ook nog werkloos zijn zou ik het liefst tot president of mini ster of dna clown willen maken. En nu denken jullie dat ik pro-bouta ben he, nu vergissen jullie je toch wel een keertje. Ik heb kleurloze bril. Blijf schrijven, we hebben professoren als jullie we hard nodig, om te kunnen lachen. Elke dag lachen is gezond.


  Maak melding

 65. @ Midete
  Helemaal gelijk dat Mark Thatcher pas in 2004 tegen de lamp gelopen is.
  Maar weet ook heel zeker dat hij zijn carriere in de Schaduw van de premier Thatcher is begonnen. Met onder andere een miljarden deal met Saoedie Arabie in 1987 plus of min een jaar.


  Maak melding

 66. Ex van Esmerald = zoon van Leeflang(een adviseur van Bouta, wie ook minister was tijdens Revo-tijd). Zijn kontjelikkers die ook profiteren, vandaar dat ze Bouta beschermen..


  Maak melding

 67. Het maakt niet uit wat santokie en de nederlandse handlangers bedenken , we gaan gewoon door zij aan zij , hand in hand , schouder aan schouder .
  weg met de racialen en de duivels , SURINAME voorwaars .

  en stré di foe sré wie no di fredi .wiens na didi moe fadong .
  frontje strontje jullie zijn gewaarschuwd .


  Maak melding

 68. Seng -sang Onze Uber Paarse Kakkerlak komt weer uit het riool gekropen….

  “weg met de racialen en de duivels”

  Je bedoelt moordenaars, drugsdealers en wapenhandelaren…..

  Je bent een beetje in de war Seng Sang


  Maak melding

 69. In 2015 wordt Bouterse gewoon herkozen. Suriname heeft momenteel namelijk te kampen met een overschot aan… – Hoe zeg ik het vriendelijk? – Domme mensen… Het zijn mensen met een bijzonder lage opleiding, die nauwelijks opvoeding hebben genoten. Het zijn mensen die gemakkelijk vallen voor de trucjes van de geslepen “vader des vaderlands”. “Verdeel en heers” en “brood en spelen” zijn onderdelen van zijn strategie om het onnozele deel van de bevolking achter zich te houden. Hij maakt zijn eigen vijanden om zo als rots in de branding, als een redder, als een messias te kunnen fungeren. Hij is de man die Suriname tegen al die niet bestaande vijanden kan beschermen. Als klap op de vuurpijl geeft hij de Surinamers wegen, auto’s, Carifesta, loonsverhogingen, kinderopvang, goedkope bussen en meer van dat alles. Zijn stemvee ziet dit als een verbetering van de welvaart. Ze zien helaas niet dat het allemaal show is. Bouterse strooit de mensen zand in de ogen zodat ze niet zien hoe corrupt de overheid is. Hij verblindt het volk om te verhullen dat hij eigenlijk een moordenaar en drugsdealer is.

  Een volk dat te dom is om te begrijpen dat de aangenomen amnestiewet ervoor zorgt dat Bouterse nooit kan worden berecht voor de Decembermoorden, verdient eigenlijk alles wat nu is en alles wat hen nog te wachten staat. Het is alleen verschrikkelijk voor de mensen die wel enigszins kunnen nadenken en natuurlijk voor het schitterende land zelf. Het mooie Suriname wordt volledig misbruikt door Bouterse en zijn handlangers. Bouterse moet gewoon is lekker met vakantie gaan naar Nederland. Dan blijft hij gelijk een jaar of acht weg en is Suriname gered van de enige echte vijand die het land heeft: Desi Bouterse.


  Maak melding

 70. Jullie begrijpen dat niet dat de USA niet zit te wachten op UNASUR, wat dat betreft heeft Bouterse meer verstand dan velen hier die zitten te bleren. Een verenigd zuid america is werkelijk een bedreiging, maar blijven jullie maar braaf de gemanipuleerde kranten lezen. USA is zelf een grote grote boef. Ik zie vooruitgang in Su, rome is ook niet in 1 dag gebouwd en er zijn heel wat patronen te doorbreken onder de bevolking zelf. Dat maar steeds de verantwoording bij een ander legt.
  Noem 1 president die het land niet heeft verkwanseld dan. Vanaf de onafhankelijkheid is het niet anders dan steekpenningen en corrupte troep. Geven jullie me een brik hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.