Online ‘boodschappen tegoed’ voor Suriname aanschaffen

34

Pakketten met levensmiddelen naar Suriname sturen? Dat hoeft anno 2013 niet meer. Met ALLPAID4 kunt u snel en simpel uw familie, vrienden of kennissen in Suriname helpen of verrassen door een ‘boodschappen tegoed’ te sturen. Dit ‘boodschappen tegoed’ oftewel een giftcard, kunt u makkelijk via internet kopen op www.allpaid4.com.

Tegenwoordig zijn de schappen van supermarkten in Suriname rijkelijk gevuld met natuurijk de lokale producten, maar ook importproducten uit de Verenigde Staten en Nederland. Met het ‘boodschappen tegoed’ dat u via ALLPAID4 koopt kan men in Suriname zelf de boodschappen gaan doen!

ALLPAID4 heeft gekozen voor een samenwerking met twee filialen van de welbekende CHOI’S SUPERMARKET keten, daar zij een uitstekende service bieden en een rijk assortiment levensmiddelen hebben.

Met ALLPAID4 (de naam zegt het al..’reeds betaald’), komt er een einde aan al het gedoe, de kosten en tijdverspilling als het gaat om het versturen van pakketten naar Suriname. Koop daarom vandaag uw tegoed nog op www.allpaid4.com.


34 REACTIES

 1. jabaya…binnenkort een awarie in een zak…
  ik stuur al niets meer…laat ze maar werken…

  ‘ze” vragen “niets” maar als je ook niets (LEKKERS) meeneemt..boi dan moet je de blikken zien ….
  van haat en kwaad springen de oogbollen uit hun kassen…


  Maak melding

 2. Is de kaart andersom ook geldig?
  Het is al jaren crisis in ned.
  De producten van de voedselbank zijn niet te pruimen.
  Wij willen graag Surinaamse producten, van onze familie.

  Trouwens, choi is de duurste super in suri, duurder dan appie…


  Maak melding

 3. Laat ze stuk voor stuk aan de lolly van Bouterse likken. Geen cent naar Suriname, laat ze maar eens zelf de handen uit de mouwen steken ipv hun handen ophouden.

  Bouterse beloofde jullie toch een paradijs, waar, hoe dan en wat is er nog overgebleven? Niets he, de Surinamers zijn nog ergers als een bedelaar af!


  Maak melding

 4. Inderdaad is Choi een erg dure supermarkt.
  Tulip is goedkoper dan Choi maar vergelijken van prijzen loont de moeite want producten bij Combe markt zijn duurder dan bij Tulip aoals Calcium rijk melk en gepasteriseerde melk.
  Ik ga eerst naar Tulip voor qan 12 kg voor kwaliteitsproducten en voor de dagelijkse zaken zoals suiker etc ga ik naar Combe markt terwijl ik een emmer zoutvlees van 12 kg haal uit Nederland voor 89 euro dat is tegen een koers van 4,40 dus circa 400 SRD per kg dus 33 srd per kg terwijl de zoutvlees in Su 44 SRd kost per kg. dus een voordeel verschil van 11 srd per kg.
  Laat 4 emmers sturen in een doos en betaal 35 euro aan vracht dan heb je goede zoutvlees tegen een prijs van 35 SRD per kg tegen 44 SRD per kg in Suriname


  Maak melding

 5. Leuk idee!
  Ma no so déng é kwekie lesie man nanga oema!
  Surinamers in SU, gaan jullie lekker hard werken voor jullie dagelijks brood, in plaats van afhankelijk te zijn van famillie in het buitenland.


  Maak melding

 6. Is trouwens een initiatief van Mike Shipping Trading & Transport…

  Als je zijn KvK-nr natrekt… gewoon een commercieel ding.

  Ga werken voor je geld, als ik Suriname bezoek en heb geen dingen bij me, kan ik direct rechtsomkeer maken… met een schop onder mijn reet erbij.


  Maak melding

 7. Sorry jere..ik heb het gedaan.
  En ik vind het helemaal niet erg om mn familie te sponsoren in Su, al is het in de vorm van een doos of geld of whatever.
  Dit werkte perfect.
  Ik hoef niet te sjouwen met mn doos en zij hoeven ook niet lang te wachten.
  En Choi is duurder..maar ik bespaar met mn 120 liter doos die ik normaal post
  in totaal ruim 30 euries , dus ik ben altijd goedkoper uit en zij kunnen daar kiezen wat ze willen ipv geklaag dat ik dingen verkeerd stuur.
  Allpaid4 ga zo door!


  Maak melding

 8. Lik me reet, Bouterse had jullie toch al een paradijs beloofd? Wat mij betreft eten jullie stront van Bouterse.

  Jullie hebben gezocht en gekregen!

  Opdonderen, stelletje idioten die dit soort zaken opzetten met als oogmerk om zelf door provisie rijk van te worden.

  Stik erin


  Maak melding

 9. Alle bijzondere spullen bij Choi zijn ook bijzonder duur. Ik denk dat de Suri’s dat al inzien .Voedselpakketten hebben we in Suri niet nodig. Help liever vrienden en familie in Nederland zelf.


  Maak melding

 10. En wanneer gaan zij ook wat voor ons kopen in Nederland. wij sturend voortduren geld en spullen naar Suriname maar de familieleden in Suriname zijn zo gierig en hebzuchtig, zij willen alleen maar ontvangen en geven haast nooit iets terug uit zichzelf.


  Maak melding

 11. Mooie Reclamestunt van Choi!
  Niet alleen gaan alle Surineds hun boodschappen daar doen, nu proberen ze ook nog helemaal in NL de Surineds geld uit de zak te kloppen.
  Gehaaide Sinezen.


  Maak melding

 12. KLAGEN EN VRAGEN………………………………

  Het gaat toch zo geweldig goed in dit land volgens die narco-pres., die de Noordzee niet nodig heeft.

  Gewoon allemaal op tijd uit je nest komen en gaan werken voor je geld i.p.v. je hele leven je hand ophouden.


  Maak melding

 13. @henk: Gewoon allemaal op tijd uit je nest komen en gaan werken voor je geld i.p.v. je hele leven je hand ophouden.

  Heb jij dan werk voor ze, Henk? Begin daar een uitzendbureau, zou ik zeggen.


  Maak melding

 14. raar hoor het gaat toch goed in suriname waarom zo een kaart kopen dan kunnen ze boodschappen doen laat ze gaan werken toch schelden ze de nederlandse suri uit ze moeten blij zijn als je wat voor ze stuurt zelf sturen ze nooit ist voor ons ja en dan bellen ze ook nogg en zeggen bel me terug .sorry hoor waneer houdt het op om steeds te sturen laat bouterse ze maar voor zorgen ze hebben toch gestemd .nu zie je maar weer wij zijn weer nodig om ze te voeden .nederland heeft voedselbank maar dat is alleen voor de mensen die het gortiggemaakt hebben je moet leven en kopen als je het kan en niet boven je stand leven bye ik stuur niets ik moet ook werken jullie ook en minder feesten en een baan benutten en niet zoveel kids maken .


  Maak melding

 15. Esmerald vroeg zich het volgende af: “Is de kaart andersom ook geldig? Wij willen graag Surinaamse producten, van onze familie”.

  Esmerald, dat heeft alleen zin als je familie van de gestrikte kroonprins D.B. of van de schoppende koning van Moengo R.B. bent, alleen dan kan je familie duurzaam wit spul zoals ‘weti fisi’, pimbadoti, WitBoi zeep, cassavemeel of gevulde Surinaamse vruchten in grote hoeveelheden leveren.


  Maak melding

 16. Hallooooooooooooooooooooooo Surinamers en Surineds:
  Wakker worden??????????????????????????????????????

  De surineds hebben het verpest in Suriname. Ze spelen geweldig in Suriname, zitten bij krasje met dikke gouden armbanden en draaien hun tong alsof ze hete aardappelen hebben gegeten.
  Bluffers zijn ze allemaal.

  Gisteren nog belde een nichtje van ons vanuit Suriname, met de vraag, dat ze naar Nederland wilt komen voor haar verjaardag en als wij voor haar willen tekenen.
  Toen wij aan gaven dat dat niet gaat, schreef zij in haar profiel, oeng ma p.a.n.g. p.a.n.g……..!

  En dat is het gedrag vanuit Suriname.
  Ze vergeten daar dat wij hier hard moeten werken, en ook lasten hebben.

  En een visum aanvragen kost geld , plus garant staan , al de moeite die je moet doen. En wanneer ze hier zijn zie je ze ook niet , onderduiken, gaan naar Frankrijk , of België en Amsterdam………….

  Ook is de kans groot dat ze drugs meenemen van een zogenaamde vriend die ze op zanderij ontmoet hebben…..

  En je krijgt nooooooooooit wat van ze terug, en als dat het geval is dan moet je eerst geld voor ze sturen.

  Dus van mij krijgen ze geen enkele kaart voor ALLPAID4, want je hoeft niet speciaal Hollands product te eten om in leven te blijven. Er is genoeg grond om te planten in Suriname. Ze zijn gewoon lui.
  Laten we massaal ophouden deze mensen te leren lui te zijn.

  DE JAREN 80 IS VOORBIJ, TOEN WAS HET EEN NOODZAAK, MAAR NU NIET MEER……..LATEN WE ERMEE STOPPEN SURINEDS.


  Maak melding

 17. Voor mij hoeft geen enkele Surined iets op te sturen, alle Nederlandse troep mag van mij gestolen worden. Waar ik me wel mateloos aan erger is dat Surineds, die zeggen dat ze niet van plan zijn iets te sturen naar hun familie, steeds weer beweren dat Surinamers lui zijn, jullie zijn zelf Surinamers of van Surinaamse afkomst, hoe komt het dan dat jullie, plotseling, als bij toverslag niet lui meer zijn, nu jullie in Nederland wonen? Surineds, jullie moeten ophouden om te zeggen dat alle Surinamers, die in Suriname wonen, lui zijn, er zijn duizenden Surinamers in Suriname die harder werken dan jullie, maar door de slechte organisatie van het land, verdienen ze vele malen minder dan jullie in het rijke Nederland, waar alles zoveel beter geregeld is, niet door jullie toedoen, maar door de Nederlanders en daar profiteren jullie ook van. Willen, de plotseling hard werkende, Surineds beweren dat ze nooit Nederlanders zijn tegengekomen die hen gezien hebben als ‘luie’ Surinamers die alleen maar in Nederland zitten om te profiteren van de Nederlandse welvaart en beslist niet in Nederland zijn gekomen om hard te werken? Iedere keer dat een Surined zegt dat Surinamers lui zijn (vooral tegen bakra’s), heeft hij niet door dat hij zichzelf en zijn kinderen neerhaalt, wanneer bakra;s jullie niet in dienst willen nemen, zijn jullie dan hoogst verbaasd en gaan dan roepen dat jullie gediscrimineerd worden.


  Maak melding

 18. boer chod,

  dit is nou precies wat ik bedoel…

  je moet gvd zelf werk gaan zoeken en niet werk voor je LATEN zoeken.

  Dus kom uit je vlooienbak en ga zoeken, informeren en jezelf een beetje inspannen.

  hoewel ik besef, dat laatste zal wel teveel gevraagd zijn.


  Maak melding

 19. is gewoon wat geld overmaken naar su
  Als je slim bent wissel je het geld en ga je naar de chinees. Want de producten va Choi,s zijn astronomisch hoog
  laatst wilde ik een kuipje clolestorol verlagend boter kopen
  42. 50 srd is 10 euro

  kost hier in ned nog geen 3 euro?
  fa dang


  Maak melding

 20. Ken Uw Geschiedenis… beste mensen!

  Al in de 60-er jaren vorige eeuw wanneer de Grote Johan Adolf Pengel weer eens terugkeerde van overleg in Holland, stroomden z’n volgelingen massaal toe op Zanderij…
  “A MONI KON!!” juichte Pengel: en de massa gilde daarop nog harder “PÉNGEL!! PÉNGEL IS DE MAN!! WIJ WILLEN PÉNGEL!! PÉNGEL!!!”
  En dan in toeterende optocht richting stad, alsof Suriname de Copa Americana (of zoiets) gewonnen had.
  (Dáár heeft die bedelende of verkwistende instelling al gestalte gekregen).

  Premier Pengel verzuimde de mensen voor te houden om met het te verwachten geld uit Nederland verantwoord om te gaan…
  “PÉNGEL!! PÉNGEL IS DE MAN!!! BÓUTA!! BÓUTA UNU MANG!!!”

  Hoort U het verschil?
  Dan komt het gillen (vooral uit NDP-hoek) tegen Ronald Runaldo Venetiaan in een vreemd daglicht te staan…


  Maak melding

 21. Als je op vakantie bent in Suriname en een familielid vraagt je mee uit eten in een bekende restaurant, wees dan op je hoede !

  Voor je het weet schuiven er nog een paar zogenaamde familieleden aan tafel en als de rekening betaalt moet worden dan geeft niemand thuis. De ene heeft z’n portemonnee thuis gelaten, de ander heeft weer een andere smoes.

  Uiteindelijk betaal je als rijke Nederlander de rekening voor het hele gezelschap !

  Hetzelfde geldt voor drankjes op een terrasje. Familie en vrienden in Suriname zijn eersteklas profiteurs. En in Hotel Torarica lopen zelfs beroepsprofiteurs die jou met een heleboel heisa vertellen dat ze je “ergens” van kennen. Smoesjes allemaal.

  Voortaan ga ik met vakantie lekker naar Thailand of Spanje/Italie !


  Maak melding

 22. Van je familie moet je het maar hebben, Michael. Mij is dat nooit overkomen. Kennelijk is mijn familie niet Surinaams genoeg. Bij mij schuift niemand aan die ik niet heb uitgenodigd.


  Maak melding

 23. It works!

  This is the default web page for this server.

  The web server software is running but no content has been added, yet.

  website bestaat niet.zie boven.

  Lieve mensen ,ik wil een cadeuatje sturen voor me nicht die pas een baby heeft gehad. wie kan me zeggen waar ik online kan shoppen . me werie zoekoe. Nee ik wil geen doos kopen. Just a small gift. Er zijn zoveel geweldigd website met foto’s en all en je kan niet winkelen . Wat voor nut heeft dat als je in je website alle mooie foto’s zet en prijzen maar je kan niet online kopen. Of dan moet je bellen. come one!! Wie kan me tenminste een online website geven en shoppen.


  Maak melding

 24. Ik ben met je eens Henkes. Deng denki tak deng na bakra vandaar ze Surinamers in su neerhalen. Terwijl ze hier op stontjie (uitkering) elke maand wachten. Als ze in su rondlopen in hun linnenpak dan deng denk deng deh kba. Ik ben half surinaams( mams is Frans en pap suri) vind ik het belachelijk dat volbloed su’s zo reageren.


  Maak melding

 25. Ik schrik zo van de harde en negatieve reacties van mijn landgenoten. Jullie scheren iedereen over een kam. Natuurlijk heb ik ook familieleden die voldoen aan het beeld dat geschetst wordt, maar ik heb ook familieleden die nooit wat vragen en alles voor me ovrer hebben terwijl ze het niet breed hebben. Deze verras ik met alle plezier met een doos en de anderen heb ik uit mij leven verbannen. Dus aub een beetje nuance is op zijn plaats en niet zo minachtend over iedereen en alleen de foute mensen op hun gedrag aanspreken. Dank u.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.