Onderzoek naar dood George Ilahi gestaakt

4

Het onderzoek naar de dood van Hoornaar George Ilahi is gestaakt. Ondanks tientallen tips en media-aandacht voor de zaak heeft de politie geen verdachten in beeld gekregen, zo maakte ze woensdag bekend. Daarom is besloten het onderzoek stop te zetten.

Het levenloze lichaam van George Ilahi werd op donderdag 6 december aangetroffen in zijn woning aan de Watermolen in Hoorn. De 58-jarige man van Surinaamse afkomst woonde alleen en de politie ging uit van een misdrijf.

‘Wegens het uitblijven van resultaten en het gebrek aan opsporingsindicaties is het onderzoek stopgezet’, meldt de politie vandaag.

4 REACTIES

 1. Als dit in het buitenland was gebeurd, zat de pers hier in Nederland er boven op, met vragen van hoe kan dit:
  Wat voor reden is dit op de onderzoek te stoppen:
  Wegens het uitblijven van resultaten en het gebrek aan opsporingsindicaties is het onderzoek stopgezet’, meldt de politie vandaag.

  En wij durven in Nederland andere landen te beschuldigen van Bananen republiek.


  Maak melding

 2. Beste Eerlijk…..

  Suriname IS een bananenrepubliek met meer criminelen in de regering en parlement dan in de gevangenis.

  In Nederland worden moorden tenminste onderzocht. In Suriname geven ze zichzelf amnestie.

  Had je nog wat?


  Maak melding

 3. Een korte verwijzing aan (@Eerlijk).
  Hier is geen enkele sprake van BANANEN REPUBLIEK!

  Gruwelmoord A’dam: 15 jaar cel

  Cold Cases – Henk Opentij & Mary Run
  Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2013 (crimesite.nl)

  Deze Cold Case- zaak uit (1997) leek jarenlang onopgelost te blijven.

  Maar middels DNA techniek is het ook achterhaald en opgelost.
  ………………………………………………

  Onderzoek naar dood George Ilahi gestaakt!
  Maar wordt gewoon een Cold Case- zaak.


  Maak melding

 4. Voor de duidelijkheid, wat is een BananeRepubliek of (Engels) BananaRepubliek, welnu; “met name een klein land in de tropen gelegen met instabiele politieke toestand , vaak in sterke mate afhankelijk van buitenlands kapitaal en onder een militaire dictatuur”. Voor Suriname is dit zonneklaar het klopt als een bus! Nu het volgende; de moorden gepleegd in Amsterdam-Noord jaren geleden. De oplossing kwam er omdat een van deze moordenaars zijn mond niet kon houden, gewetens wroegingen en aan familieleden verteld. En zo kwam het uit, ook DNA heeft hierin een bevestigende rol gespeeld. Omdat er familie van een der moordenaars in de buurt woonde, via dna buurt onderzoek, dus hadden ze snel een gedeeltelijke match. Wetend dat de dader onder een der familieleden moet zijn, voor de honderd procent match, dus een fluitje van een cent. Dit zijn heel andere gevallen dan dat men vingerwijzingen doet. Men probeert met allerlei niet relevante beweringen het echec wat zich in Suriname afspeelt goed te praten. De sociale en economische middelen worden niet evenredig verdeelt. En het verschil tussen arm en rijk wordt steeds groter, wetend dat er maar één bevolkingsgroep is die dit desastreus beleid goedkeurt. Natuurlijk kan ik het begrijpen, kijkend naar het taalgebruik dan valt direct op met wie je te doen hebt. Het door elkaar halen van argumenten, er alles erbij halen om hun gelijk te halen. Tampi à no don, en dat begrijpen de meeste van deze pajonwaaiers niet. En juist deze lui willen over van alles en wat mee discussiëren, wat erg jammer is en luisteren, daar hebben zij nog nooit van gehoord! Altijd de schuld bij een ander leggen, zelf als ze op heterdaad betrapt worden dan nog ontkennen deze beliegers en bedriegers! En veel van deze lui zijn beroepswerklozen “spookambtenaren” wordt daarmee bedoelt, voor degene die het nog niet wisten!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.