Politie roept getuigen op i.v.m. dood George Ilahi

0

Op donderdag 6 december is aan het einde van de middag het levenloze lichaam van George Ilahi aangetroffen in zijn woning aan de Watermolen in Hoorn. Deze 58-jarige man, die van Surinaamse afkomst is en alleen woonde, is door een misdrijf om het leven gekomen. De afgelopen weken heeft de politie onderzoek gedaan, er heeft een mobiele politiepost in de wijk gestaan en er is een speciale website met alle informatie: www.politiehoorn.nl.

Ruim veertig tips
Via de politiepost en de website heeft de politie ruim veertig tips binnengekregen. Naar aanleiding van deze tips heeft de politie van Hoorn vier vragen aan het publiek:

1) Woordenwisseling
In juni 2012 zou George op straat achter zijn woning een woordenwisseling hebben gehad met een man. De man zou in een zwarte BMW rijden. Signalement van deze man: Getint uiterlijk, ongeveer 1.90 meter lang, ongeveer 30 jaar en hij had een gouden tand.
De politie wil graag in contact komen met deze man en/of met personen die deze man kennen.

2) Gesproken op of na 3 december 2012?
Wie heeft George op of na maandag 3 december 2012 nog telefonisch of persoonlijk gesproken?

3) Twee tassen van de DEKA-markt
Een getuige heeft verklaard het slachtoffer 3 december 2012 kort voor 15.15 uur nabij de rotonde op de Weel in Hoorn te hebben gezien. George liep met twee tassen van de DEKA-markt in de richting van zijn woning aan de Watermolen
Zijn er wellicht meer getuigen die hem toen gezien hebben?

4) Twee mannen in blauwe/donkergrijze Renault Clio
Een getuige heeft verklaard dat er regelmatig twee mannen (mogelijk Antilliaans) bij het slachtoffer op bezoek kwamen. Waarschijnlijk ook op 3 of 4 december 2012.
Dit tweetal zou gebruik maken van een blauwe en/of donkergrijze Renault CLIO. Het onderzoeksteam wil graag met deze getuigen spreken. Wie weet wie deze mannen zijn?

Contact met de politie
Als u informatie heeft over bovenstaande, vragen wij u contact met de politie op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0900-7000. Daarnaast kunt u op www.politiehoorn.nl tips en informatie achterlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.