Rechtbank veroordeeld Nolty W. tot 6 jaar gevangenisstraf

86

De 42-jarige Nolty W. is vandaag in Amsterdam veroordeeld tot zes jaar celstraf omdat hij in 2004 in Paramaribo zijn neef Kenneth Vyent in Paramaribo door het hoofd heeft geschoten. De 30-jarige neef raakte blind en invalide. Hij overleed in 2009 door een ontsteking.

W. is niet veroordeeld voor doodslag omdat niet duidelijk is of het schot zijn neef vijf jaar later fataal werd. De rechter achtte net als het OM poging tot doodslag bewezen. De celstraf van zes jaar komt overeen met de eis van het Openbaar Ministerie.

De zaak werd bekend door een uitzending van Peter R. de Vries in 2011. Daarin spoorde hij verdachte Nolty W. op, die in Amsterdam bleek te wonen. Voor het oog van de verborgen camera bekende W. de aanslag op zijn neef. Kort daarna werd hij gearresteerd.

86 REACTIES

 1. Goed voor hem. If you do the crime, you must do the time. In NL worden zware criminele nog gestraft voor hun daden, in Suriname komen ze er ongestraft mee weg en mogen ze president worden.


  Maak melding

 2. nolty boy in china hadden wij je allang opgegeten..als varkens vlees…香脆猪肉 lekker krokant..zwart vlees..
  I LOVE SU WOON EN WERK..


  Maak melding

 3. Ook ik ben benieuwd hoe een bepaalde groep gaat reageren, and im not afraid to call a spade a spade!!!
  But ask me no questions, and i tell you no lies……

  Overigens zou die Nolty de pistolen paultje best eens familie van PERO en SRA kunnen zijn.


  Maak melding

 4. Who The Cap fit.
  Ik hoef geen man en paard te noemen ze melden zich van zelf aan let maar op.
  Een deel van de bezoekers van WKN vindt terecht dat iedereen die schuldig is bevonden aan moord of overtreden van de wet gestraft moet worden.
  Een andere deel van WKN denkt daar anders over, ik noem ze voor het gemak onze amnestie clubje.


  Maak melding

 5. Nolty Welch is een zwarte moordenaar uit een eenoudergezin die terecht achter slot en grendel is geplaatst. Wie of wat je ook bent, zwart, blank of van een ras, aan het oordeel van vrouwe justitia zal je je toch over moeten geven.

  In het geval van Welch geldt bovendien dat hij in 1999 in een Surinaams bordeel de Dominicaanse prostituee Tamara vermoorde, een moordaanslag pleegde in Amsterdam op Eddy Krak en zijn neef Kenneth Vyent door het hoofd schoot.

  Dus terecht verwijdert uit de samenleving.


  Maak melding

 6. Lekker ventje…..

  Misschien heeft Bouterse na zijn vrijlating nog ene leuke post als ambassadeur in één of ander onbeduidend land. Hij heeft zijn cv de juiste specificaties als NDP topper.

  Geen opleiding
  Strafblad


  Maak melding

 7. Hallo,het heeft geen zin over 2,5 jaar is hij weer vrij man,gaan jullie allemaal koffie met die man drinken.
  Jullie snappen er toch geen ene moer van mie boi.
  Groetjes,\


  Maak melding

 8. Er zijn gelukkig landen waar moordenaars, criminelen, drugs handelaren wets overtreders achter de tralies worden gesmeten.
  You can run but you can’t hide


  Maak melding

 9. dit soort klootzakken moeten suriname niet meer in .zie hier het verschil .deze moordenaar kreeg in suriname 16 jaar gevangenis straf en die witte man geeft hem zes jaar en is hij straks weer een vrij man …als deze klootzak voet op surinaamse bodem zet moet hij die resterende straf komen uitzitten ….laat die man in olland blijven mang oen no wan ding hebie dies in a kondre laat hij tussen die redimusus blijven zitten …wie weet kunnen die redimusus hem leren om met een pc om te gaan en kan hij ook zijn onzin vertellen .
  so so ka poorlai .zo heb je nog meer van deze gasten ..zou graag zien dat al die criminelen hun straf in olland gaan uitzitten en daar blijven .


  Maak melding

 10. Als Nolty nu snel naar SU gaat, krijgt Nolty I AM -NASTY van zijn stiefvader DDB!
  Nolty was toch ook een pleegzoon?
  It runs in the family!


  Maak melding

 11. Jammer dat er geen lijfstraffen meer bestaan in Nederland. Ik zou mij direct aanmelden als vrijwilliger. Deze rat hoort als een rat behandeld te worden. Nolty is nog lang niet klaar. Zodra hij ooit vrijkomt en de moed heeft naar Suriname te komen, wordt hij zonder pardon omgelegd. Het leven van deze misdadiger is bij deze afgelopen!


  Maak melding

 12. Pero,
  Die zwarte mensen in Suriname kiezen een drugs veroordeelde crimineel en verdachte van massamoord tot hun president, als al die criminelen in Suriname hun straf in Holland komen uitzitten valt jou paarse criminele regering gelijk.
  pero , jij ben inconsequent,onwetend en een beetje dom.


  Maak melding

 13. Gaymap
  Wat bedoel jij met zwarte mensen”ben jij dan niet zwart”,het is terecht wat pero heeft aangegeven”mischien dat die redimusus hem kunnen leren om met een pc om te gaan.
  O ja,dit nog”bouterse heeft hier mee niks temaken.
  Zou jij jou aan het boven vermelde nieuws willen houden


  Maak melding

 14. Vraag pero wat hij bedoeld met witte man.
  Nu hoor ik jullie niet klagen over bewijst, de ene crimineel word aanbeden in Suriname hij word gezien als een half god, Hier in Nederland laten ze zien dat niemand boven de wet staat, niemand krijg amnestie, rechters worden hier niet onderdruk gezet .
  Leer van die witte man.


  Maak melding

 15. GMAP,dus wij moeten van de witte man leren hoe blunders in de rechtspraak worden weggemoffeld,ik moet leren hoe je corruptie op een slimme manier formeel moet maken.Je noemt jezelf toch journalist.Waarom ga je niet solliciteren bij een Nederlandse dagblad of bij een omroeporganisatie?


  Maak melding

 16. MASALA KWAKENDE KWAKOE:Het verschil tussen Surimaribo en Nederland is dat blunderende rechters en advokaten door een tuchtcollege uit hun ambt worden gezet of een berisping krijgen.

  Daarnaast hebben we onderzoekjournalisten ,de hoeders van de democratie die misstanden aan de kaak stellen. zie Peter R. de Vries de programmas Zembla etc.

  Anders dan in Surimaribo waar de journalisten wannabees met hun opleiding van 5 dagen, geen kritische vragen aan niets en niemand durven te stellen uit angst voor intimidatie, kogelbrieven, bedreigingen of verlies van vergunningen.

  MJasala Kwaken Kwakoe ga jij maar verder met je onzinverhalen, maar dan graag bij het paarse klootjesvolk en niet hier.

  Have a nice day…..


  Maak melding

 17. WATRADAGOE: Uitverkoren door wie?
  En de crioros in Surimaribo zijn in elk geval door God verlaten sinds mei 2010.

  Have a nice day……


  Maak melding

 18. who ceres en gmap er zijn genoeg blunders die de nederlandse rechters manken ,en het zijn geen geringe blunders dus weet wat je zegt ,het enige wat who cers doet is proberen alles wat surinaams is neer te halen .
  als ik lees wat jij allemaal over suriname zegt vraag ik mij af als jij werkelijk een surinamer bent of een echte witte nederlander .van de week nog hebben de nederlandse rechters geblunderd in een moord zaak en een verkrachting zaak .lees de telegraaf van deze week .


  Maak melding

 19. die blanke mensen(witte)die jij boven jou zelf verhoogd hebben mijn voor ouders zwart genoemd en hebben het gelijk met alles wat niet goed is geasioceerd.
  het was eerst ;neger
  toen werdt het ;zwarte
  nu is het ;alochtoon

  en dat uit een europeese vlok die zegt dat zij niet discrimineren.

  jij,gaymap,who cares,koos,henk molenaar en andere hater van su (redimusus),jullie kunnen proberen aan manipulatie wat jullie willen of proberen andere mensen te beinvloeden met jullie leugens en versinsels”het heeft geen effect”in su is er geen plaats voor jullie,jullie gaan jullie dagen in nederland verslijten en jullie kinderen met leugens opvoeden zodat zij de echte waarde van het leven niet leren kennen omdat hun hele leven(net als jullie leven)een leven van leugen,misleiding,manipulatie is.

  als jullie vrede voor su willen”heb dan eerst vrede met jou zelf”schelden en vloeken op andere mensen met een andere mening toont aan dat jullie vermogen tot een positieve discussie niet rentabel of opbouwend is maar zeer gering.


  Maak melding

 20. who care

  heb ik een gevoelige snaar geraakt”lekker”dat kan jij niet hebben.
  ja jongen Ra has kis me,i have malanine”wat heb jij”.
  scheld su maar uit,,in su kan jij niet meer komen,ju bere o kotie,ju o kisi ka bere.


  Maak melding

 21. WILLIE WORTEL: Heb je ergens een posting van mij gezien waarin ik stel dat het Nederlandse rechtssyteem perfect is?

  Wat ik stel is dat het in elk geval beter is dan die in Surimaribo.

  Eerst goed lezen voor je beging met koeren…

  En de Telegraaf die lees ik niet, ik heb een intellectuele krant n.l. het NRC.

  Have a nice day……


  Maak melding

 22. SRA DE CLINICLOWN:Crioro= zwart= negroide……

  Het siert je dat je togeeft dat de jeugd in Surimaribo een leven leid onder een regiem van leugen misleiding en mannupilatie, je vergeet bte vermelden list bedrog moord en drugscrminaliteit……..

  SRA bouta go go go go…to hell high water…and back!


  Maak melding

 23. gmap

  die witte man heeft ons geleerdt om elkaar af te maken en om gewoontes aan te nemen die niet van onze voorouders afkomstig is.

  leer dit van een crioro;alles wat die europeaan doet”als het relegie,politiek,of wat dan ook mocht zijn,is,gebaseerd op heerschappij en dominantie van vooral het crioro volk.
  wat jij dan ook zegt of doet gmap is het product of ein product van die witte man die meer dan een god voor jou is.

  ghet loss,evil man.
  wat voor goede dingen kan ik dan van die witte man leren.ghet real,fool.


  Maak melding

 24. WATRADAGOE: Welke snaar, mn gitaar staat nog onaangeroerd boven op mn kast.

  En was ik van plan naar Surimaribo af te reizen dan?
  Als je het niet erg vind doe ik dat pas als je topregeringsjunta en staatsdebielen achter slot en grendel zitten, en in de tussentijd vier ik mn vakanties in Costa Rica Caribisch Nederland, en de rest van het Caribisch gebied en Latijns Amerika.

  En wat is melanine?
  Ik ken wel melamine, maar pas op daar zit stikstof in hoor, en ik bedoel er niets mee….

  Have a nice day…….


  Maak melding

 25. who cares

  ga weer naar school want jou begrip en het ontleden van woorden,daar heb jij geen kennis van;wat betekend het woord NEGROIDE of wat houd die woordt in”hahahahahahahah,zeker weten dat jij het niet weet.
  en ja hoor,list ,bedrog,moord,drugs horen ook in het lijsje van landen zoals nederland waarvan ambtenaren het gedrag van criminelen aan neemt om hun criminele activiteiten te legaliseren”kijk maar naar het coffee shop belijd dat door verschillende gemeentes in nederland gehandhaafd word en de staat die het allemaal goedkeurt.
  en dan maar lullen over suriname,regering,bevolking.


  Maak melding

 26. ” Leer van die witte man ”
  Zes jaar voor poging tot doodslag, is dat veel?
  In Su is hij tot veel langer veroordeeld, hij mag dus 2.5 jaar op kosten van belastingbetalers gratis porno filmpjes,kabeltelevisie en van sport faciliteiten gebruik gaan maken.
  Leer van de witte man mensen, in een land waar je een pedovereniging mag oprichten en lid worden en lage straffen worden gegeven als je kinderen hebt misbruikt.
  Earl ” Kabouter ” Morgenstond heeft een oude man beroofd en doodgeschoten, is tot 14 jaar veroordeeld.Is nu op de gevlucht geslagen, de jongens van CTU lusten hem rauw!
  Van de niet witte man kan je ook leren!


  Maak melding

 27. who cares
  jij hebt niet eens een gietaar”daar heb jij de kennis niet voor om het te bespelen.

  jij,naar su afreizen?
  wat ik uit jou posting begrepen hebt is net alsof jij toegeeft dat ik gelijk heb;namelijk dat jij nooit in su gaat kunnen komen”su is toch niet jou land,dus komen hoef jij niet,ik denk dat het beter voor jou is om in nederland te blijven(en daar bedoel ik niks mee).pas op als jij naar de caribe afreis ,jij weet toch hoe het in die plaatsen zijn en wat er allemaal plaats vind(bedoel ik niks mee).

  gmap,het moet zijn ‘menaline’maar jij zegt dat jij melamine ken”hahahahahaha,jij weet niks”’gaat weer naar school om te leren,mischien dat jij een beetje verstandig wordt.


  Maak melding

 28. WATRADAGOE:Ik ga weer naar school, als jij zorgt dat je er ook bent, dan kan ik een spoedcursus ABN Nederlands verzorgen bedoeld voor jou alleen.

  Ik beging vast met:dat woord en niet die woordt
  en belijd moet zijn beleid
  Gemeentes moet zijn Gemeenten

  Wanneer beginnen we?
  Neem de rest van de analfabeten SRA Pero en Schot in de kop ook mee, dat kunnen we er een leuke klasje van maken.
  Aan schot in de kop zal ik een extra klasje strafrecht en rekenen geven , dat zo te zien kan hij het goed gebruiken.

  6 jr veroordeling betekent n.l. 6 jr ,en bij goed gedrag gaat 1/3 deel af rest dus 4 jr zitten.

  You guys have a nice day….

  Tot dan and have a nice day…


  Maak melding

 29. WATRADAGOE: Klopt ik heb geen gietaar, ik heb wel een gitaar.

  En Nederland schrijf je met een hoofdletter.

  En maak je geen zorgen ik ken de meeste eilanden in het Caribisch gebied van binnenuit, net zoals jij de wijken Goede verwachting Abra broki, Sunny point van binnenuit kent.

  Have a nice day…


  Maak melding

 30. WATRADAGOE:De waarheid is hard, maar daarom is het niets meer en niets minder dan de waarheid.

  De waarheid kan soms als een mokerslag aankomen.

  Maar ja jullie paarse randdebielen hebben toch een plaat voor de kop, waar menig gevechtstank jaloers op zou zijn dus maakt het niets uit……


  Maak melding

 31. ahahahahah,jij trapt er ook in who cares,ben jij op deze forum om taal les te geven of om jou mening kenbaar te maken.
  o ja,en aan jou kan men leren om een ander niet te oordelen,vooral als jij die persoon niet ken,men zou jou kunnen leren hoe jij op een positieve manier zou kunnen communiseren en ook meningen te weerleggen die niet op vermoedens en vooroordeel zijn gebaseerd.
  6 jaren voor moord is niks,,in su is het 16 jaren of langer”nederlandse gevangenissen is een hotel voor die criminelen”geen wonder dat er in nedreland meer criminelen en gekke mensen rondlopen die het aantal normale mensen overschrijd.


  Maak melding

 32. @perro
  De SCHAAMTELOZE ONBETROUWBARE MISLUKTE WAARDELOZE BITTERE CASSAVEPLANTER brult:-
  “dit soort klootzakken moeten suriname niet meer in zie hier het verschil” .

  Nee,NATUURLIJK niet en daar moet Suriname voor waken,want jullie hebben er genoeg!
  Jullie sjoemelen bij het leven om dit soort beesten weer vroegtijdig onder een of ander mom vrij te krijgen zodat ze hun duivelse plannen kunnen voortzetten.
  Deze hindoestaan politicus,zakenman,mensenhande & smokkelaar,bordeelbezoeker,pooier,kinderlokker en kinderverkrachter komt uit een criminele familie heeft blijkbaar wat geld en wordt daarom op vrije voeten gesteld.

  LEES EN HUIVER!!!!!

  Verontwaardiging over voorlopige invrijheid- stelling Surindra Mungra – Mungra zit 3 jaar celstraf uit voor verkrachting 13-jarig meisje –
  ‘Vonnis rechter wordt ondermijnd’

  in Nieuws, Surinaams

  De politicus en zakenman Surindra Mungra is vorig week door het Hof van Justitie voorlopig in vrijheid gesteld wegens gezondheidsredenen. Zijn advocaten hadden daartoe een verzoek ingediend. Mungra werd eerder door de Kantonrechter tot drie jaar celstraf veroordeeld wegens verkrachting van een dertienjarig meisje. In deze zaak is ook mevrouw Parbatie R. aangehouden die het slachtoffer liet halen met de bedoeling seksuele handelingen met werkgever Mungra te ondergaan, aldus bericht donderdag 2 mei 2013 het Dagblad Suriname.

  Het is vooralsnog onduidelijk waarom Mungra in vrijheid is gesteld. Hoewel het niet de eerste keer is dat zoiets zich voordoet, is het toch zeldzaam dat een verdachte in een dergelijk ernstige zaak wordt vrijgelaten.

  Op vragen van de gemeenschap, heeft de redactie van de krant contact gezocht met enkele advocaten, die echter alleen anoniem willen reageren. Ze geven aan dat duidelijkheid moet komen over dergelijke invrijheidstellingen. ‘Het lijkt erop alsof het vonnis van de Kantonrechter wordt ondermijnd door dit besluit’, vindt een jurist.

  Een ander merkt op, dat zulke besluiten een verkeerd signaal geven aan de samenleving, omdat verkrachters ongecontroleerd huiswaarts worden gestuurd. In een eerdere fase had Mungra reeds getracht om zijn invrijheidstelling te bewerkstelligen. Zijn raadsman wees op de medische toestand van Mungra, die een vernauwing zou hebben aan zijn ruggenmerg. Hij liet weten dat in de Surinaamse inrichtingen het niet goed gesteld is om personen met een dergelijke toestand op te vangen. Dit verzoek werd destijds afgewezen.

  Het is daarom merkwaardig dat Mungra uitgerekend bij het Hof van Justitie voorlopig in vrijheid is gesteld en huiswaarts mag keren, terwijl de medeverdachte haar gevangenisstraf moet blijven uitzitten, aldus het Dagblad Suriname.

  WAT HEB JE HIEROP TE ZEGGEN PERRO????
  En ik ben benieuwd wie samen met jou NDP’ers en zij die met het lot van kinderen begaan zijn hierop zullen reageren!
  NIET ALLEMAAL TEGELIJK A.U.B.


  Maak melding

 33. who cares

  en daar kan jij niks aan doen

  het enige wat jij kan is afkraken,en daar,hebben wij niks aan.

  who cares,who care about jou?no one


  Maak melding

 34. Hahahaaa, ik lig echt in een deuk van die amnestie en revo kindertjes.
  Hier in dit land worden Blunders van de rechters breed in de media besproken.
  De discusie word in media Radio,kranten,internet breed uitgementen zonder bedreiging . Het is best wel leuk om te zien hoe die paarse schapen die niets moeten hebben van de westerse media nu wel gebruik maken van hun informatie.
  Hier in dit land is de media 1 van de fundamenten van onze democratie.
  Leer van die blanken, stop met andere onzin want je gaat nooit van ze kunnen winnen. neem de goede dingen over van die blanken om vooruit te komen.


  Maak melding

 35. @GMAP
  Jij zegt:”Die zwarte mensen in Suriname kiezen een drugs veroordeelde crimineel en verdachte van massamoord tot hun president”.

  1.Hebben alleen maar zwarte mensen op de veroordeelde drugscrimineel gestemd?
  2.Hebben zwarte mensen ook niet op andere partijen gestemd?
  *Wat heb je tegen ZWARTE MENSEN?
  WAT BEN JE TOCH EEN BLINDE RACISTISCHE GLUIPERD VAN DE EERSTE ORDE!
  Ik VERMOEDDE voor dit schaamteloos gedrag al lang van je,maar nu val je uiteindelijk keihard door de mand, OVERDUIDELIJK!
  Maar troost je,jij bent niet de enige zeg ik voor de zoveelste keer!
  Ik zit erop te wachten!


  Maak melding

 36. Een weledelgeleerde man, en toch heeft de witte man geen respect voor je en schijt hij op je.
  Gelukkig dat je je frustraties kwijt kan op dit forum.


  Maak melding

 37. gmap
  wat ben jij een konte likker.

  ik heb niks van die blanke mensen over te nemen omdat de media ook in het pakket van volks misleiding en georganiseerde info een grote rol heeft.
  een rol dat totale manipulatie moet bewerk stelligen om het volk in een bepaalde richting te sturen.

  hoe kan ik iets gaan leren die oorspronkelijk van mijn voorouders is maar door de tijden heen gestansformeerd is naar iets anders door die bevolking waarvan jij zegt dat wij de crioros van moeten leren.

  jij bent erger dan judas


  Maak melding

 38. @schot door de roos,watraman en masala kwakoe

  Jullie moeten je koest houden!!!
  In Suriname wordt je tot de ‘machtigste’ man gekozen in geval je een serial killer bent. Een goed vb hiervan is je baasje bouta!!!
  Gewoon even 15 ongewapende ,onschuldige mannen neerknallen en je bent de next pseudo’presidentje’. Somo de pedofiel is,was en zal tot zijn laatste adem een soort van minister blijven!!!
  Nolty is gestraft in Nederland door een rechter na een rechtszaak,in Suriname krijgen we een show van zo heb je me niet ,te zien te BOXEL!.
  De bibberende en huiverende rechters van Suriname vs de serial killer en bende!!!
  En wie komt als overwinnaar uit de bus?!!
  Juist ja bouta en bende!!!
  Gelukkihg zit die Nolty in Nederland ,hier zou hij Amnestie krijgen en God weet zou hij ook gelijk presidentskandidaat worden voor 2015 namens het paarse clubje!!!


  Maak melding

 39. ik wil wedden dat gmap een van de donkerste hindustanen zijn ,meestal zijn het die donkere hindustanen die een minderwaardigheid complex hebben .


  Maak melding

 40. WATRADAGOE: Evedently you do care, want jij bent degene die op mn posting reageert, en jij was degene die begon over het naar school gaan, en nadat ik kjke van repliek gediend heb,en jij geen weerwoord hebt,heb ik het gedaan.

  MEDUSA na je posting van 11.43uur gelezen te hebben stond ik op het punt je en een plusje en een posting met mn respect te betuigen.

  Maar na je posting van 11.52uur heb ik mn respect weer naar beneden bijgesteld.

  En ga jij met die watradagoe maar aan de gang met melanine, ik hou het op melamine.

  Have a nice day……


  Maak melding

 41. @Who cares.
  Ik let nooit op het aantal plusjes en minnetjes!
  Kwantiteit zegt mij niets!De KWALITEIT van de reactie zegt mij ALLES!!!!
  Heel veel mensen(zwarten door GMAP genoemd)hebben op Bouterse gestemd,maar zie in wat voor riool Suriname tercht is gekomen.
  Dus geef die plusjes maar aan een ander!
  Die mogen mij gestolen worden.


  Maak melding

 42. Ik schrik er heel erg van!!!Echt waar?
  Wil je mij de link opsturen?
  Ik vraag me af wat pero en alle anderen over deze keurig netjes getrouwde echtgenoot,BIOLOGISCHE vader,hindoestaan politicus,zakenman, mensenhandelaar & smokkelaar, bordeelbezoeker,pooier, kinderlokker en kinderverkrachter die uit een KEURIG NETTE TWWE OUDERGEZIN maar uit een criminele familie komt en blijkbaar wat geld bezit en daarom op vrije voeten gesteld is,te zeggen heeft!
  Jullie sjoemelen daar in Suriname bij het leven om dit soort beesten weer vroegtijdig onder een of ander mom vrij te kunnen krijgen zodat ze hun duivelse plannen kunnen voortzetten.


  Maak melding

 43. Ik denk dat die masala naar jou hoofd is gestegen.
  Ik vindt die gasten die over het woord zwarten vallen een stelletje hypocriete addergebroed.
  Wanneer die paarse revo kinderen het over koelie,djoeka hebben hoor ik niemand van die paarse landveraders clubje wat zeggen, wanneer hun idiool bouterse onze hindustaanse broers en zusters uitmaakt voor mensen die de hele dag ka kere praten dan lachen die paarse schoften om hun ocer stand up comediant bouta.


  Maak melding

 44. GMAP

  Er zijn gelukkig landen waar moordenaars, criminelen, drugs handelaren wets overtreders achter de tralies worden gesmeten.
  You can run but you can’t hide
  jij fucking ziek ding zijn die van srbrenicia gestraft???? die dutchbatters?? heb je wat van gehoord of is het met de mantel der leifde bedekt??? zijn de amerikanen die in abugraib die om wille van het bevrijden mensen neermaaien gestraft??? zijn de navo militairen uit duitsland gestraft jij verziekt angel dat je bent


  Maak melding

 45. alleen is maar alleen.
  Je bent zo achterlijk dat jij appels met peren vergelijkt.
  jou argumenten zijn dom en niet vergelijkbaar.
  yu na wan don kaw.


  Maak melding

 46. @GMAP
  Je moet je niet druk maken met die REVO EN AMNESTIE KINDEREN.
  Ze reageren op deze nieuwsbericht met 1 doel voor ogen en dat is OM HET OP TE NEMEN VOOR EEN CRIMINEEL!!
  Schrijf je de waarheid over zulke criminelen en ze voelen zich als geroepen om het op te nemen voor hun baasje,want elke commetaar die men schrijft voor zo een crimineel zien ze als een belediging naar hun baasje toe.
  En dan komen ze met hun emotionele troefkaart …ZWART vs WIT!!
  Dan proberen ze plotseling te tonen hoe ‘menselijk ze zijn ,zogenaamd met emoties en begrip!!
  Praat over bv 8 dec 1982 en zie hoe de duivel in ze loskomen!!!

  Hahahahaaaaa………


  Maak melding

 47. @Felix,

  Ook opa doelie, is vrijgelaten.
  Lees en huiver:
  72-jarige verdachte voorlopig in vrijheid gesteld

  De 72-jarige man die ervan verdacht wordt zijn twee minderjarige stiefkinderen van zeven en negen misbruikt te hebben, is door rechter Sieglien Wijnhard voorlopig in vrijheid gesteld. Hij is aangemaand om steeds op de zitting aanwezig te zijn, wanneer de zaak behandeld zal worden. Officier van Justitie, Astrid Niamat, had eerder een straf van tien jaar geëist tegen de verdachte.

  Niamat merkte op dat de slachtoffers consequent zijn geweest over de seksuele handelingen die de verdachte gepleegd had. De laatste keer had een van de kinderen in de raadkamer een andere verklaring afgelegd. Dit snapt Niamat niet. De gynaecoloog heeft van beide slachtoffers een rapport opgemaakt, waaruit blijkt dat er ontucht is gepleegd. Ook de gynaecoloog is eerder op de zitting gehoord, zodat hij zijn bevindingen kon verduidelijken.” etc. etc.

  bron:starnieuws.

  Trouwens, die eerste is voorlopig vrij, vanwege medische redenen, doen ze ook hier bij het Haags Gerechtshof. Niet vreemd, om in afwachting van de straf medisch behandeld te worden.
  Als deze man iets overkomt, dan kan de staat aansprakelijk worden gesteld, vanwege het uitblijven van medische voorzieningen.


  Maak melding

 48. @alleen

  Als er in SEBRENICA mensen werden afgeslacht dan werden er in Suriname ook surinamers afgeslacht door een surinamer zelf. En wel door eentje in wie jij je held denkt te zien!!!En voor een klein land als Suriname is zelfs de moord op 1 burger te veel!!!
  Weten de sebricanen over Suriname en weten zij hoezeer de surinamers lijden onder de handen van je baasje,weten zij wat voor een pijn en leed je baasje de surinamers aan het veroorzaken is sinds 25feb 1980!!???
  Gaan ze als protest roepen …WEG MET BOUTA …weg met de crimineel…???
  Ga je ze ondersteunen en met ze meeroepen …weg met bouta…??!!
  Luister noh ,voor al je sebrenicaanse problemen heb je het hoofd gerechtshof ,internationaal gerechtshof in DEN HAAG!!!Daar moet je wezen ,kom de surinamers niet belanden met de problemen van de wereld,1 crimineel bezorgd ons al genoeg problemen,en nu met amnestie erbij……hai boi…


  Maak melding

 49. Maar waarom vraagt Suriname niet om uitlevering?
  Hij heeft toch een Surinaamse burger beschoten, met de dood als gevolg.

  Omgekeerd vraagt Ned toch ook om uitlevering?
  Wie weet hier het fijne van?


  Maak melding

 50. Hier ben ik weer.
  Als je aan mij vraag wat je van die blanken kan leren wil jou verwijzen naar die Goud deal van jou baasje bouta.
  Zie het verschil in normen en waarde voor de jaren 80 en daarna.
  Kijk nu wat voor figuren het voor het zeggen hebben in ons geliefde land.
  Kijk naar jou president zijn geschiedenis.


  Maak melding

 51. Een bekende surinamer had een chinees eerst overreden met de auto [4×4]en daarna doodgeslagen.Hij kreeg een jaar voorwaardelijk.Dat is ook Suriname.Naam en gezichten.


  Maak melding

 52. Zo lekker op een terrasje gezeten, overheerlijke brunch met wit bier erbij….

  GMAP: WOW!!!!Je hebt die ALLEEN goed te grazen genomen.
  ALLEEN na wan don kaw!! , die moet ik onthouden.

  GMAP geef ze van katoen and keep up the good work.. RESPECT…


  Maak melding

 53. Deze eikel moest 6 maal 6 jaar krijgen, en dat ie nog zolang buiten heeft gelopen. Mislukt projectiel, en dat ie mag wegrotten in de lik.


  Maak melding

 54. in de telegraaf staat met vette letters
  ZAAK KLAPT DOOR RELATIE AGENT EN SLACHTOFFER MENSEN HANDEL. DIT IS EEN VAN DE ZOVEELSE GEVALLEN VAN DE NEDERLANDSE POLITIE.


  Maak melding

 55. @willie = sra
  Het lijkt wel alsof de witteman een afgod voor je.
  Het zijn soms gewone ordinaire mensen die zich ook misdragen.Je hebt ons nooit het tegenovergestelde horen beweren!


  Maak melding

 56. GMAP.is een zwarte creool ,dat heeft hij zelf getypt toen hij als DU zijn belachelijke postings neertypte.Men krijgt toch gelijk 90% van de Surinaamse zwarten/creolen hebben een hekel aan hun afkomst,steeds maar de blanken,die ze(zwarten/creolen) eigenlijk liever kwijt dan rijk zijn,ophemelen pffff tot het nederige toe

  Vraag me steeds af waarom men nooit en te nimmer,uitzonderingen daar gelaten,inhoudelijk ingaat op de artikelen.Steeds maar weer komt de naam Bouterse ter sprake,hemeltje lief sommigen hebben een Bouterse-syndroom.

  Met dank aan Peter R.de Vries zit deze moordenaar 6 jaar achter de tralies,wel een lage straf maar ok hij is voorlopig opgeborgen.


  Maak melding

 57. hahahahaha, W C zal binnen no time reageren,die arme ziel heeft niets anders te doen dan dit forum in gaten houden en maar oeverloos gezwetst typen.
  Hahahahahah soortoe vakantie hahahaha 365 dagen zit ie achter zijn pc,kom niet vertellen dat je tijd hebt om tijdens vakanties hier rond te neuzen,layer layer layer.

  hahahahaha call me names I DONT GIVE A DAMNZZZ.hahahahahahah


  Maak melding

 58. Tuur is weer bezig…..

  Voormalig bokser Regilio Tuur heeft een aantal uur vastgezeten in de cel. Tuur zou zijn ex-vriendin Laura Zeeuwen hebben bedreigd, meldt Shownieuws.
  Voor de bokser is de zaak niet afgedaan, omdat hij meent dat Laura hem lastigviel. De zaak zal worden ingestuurd naar Justitie. ‘Dit krijgt nog een staartje’, aldus Tuur vanavond aan Shownieuws.


  Maak melding

 59. Waarom wordt deze moordenaar niet uitgeleverd aan SU…Zodat hij in Santo kan gaan zitten…

  De gevangenissen van NL zijn vijf sterren hotels…De belastingbetaler moet weer voor zijn kosten gaan opdraaien, voor een feit, welk hij elders heeft gepleegd.


  Maak melding

 60. PAAGAL: Maar in Ned. zit hij in elk geval minimaal 4 jr. achter slot en grendel, als hij aan Su word uitgeleverd krijgt hij of amnestie van Oom desi,of een bewaker van Santo Boma, doet per ongeluk expres de celdeur voor hem open zodat hij het hazepad kan kiezen, natuurlijk na wat euries onder de tafel door te hebben geschoven….


  Maak melding

 61. Who cares, de kans is inderdaad groot dat hij door de corruptie in SU, zn straf niet hoeft uit te zitten, of ontsnapt door hulp van handlangers. Er zijn inderdaad meer moordenaars in SU die aanbidt worden…

  Maar toch ben ik van mening dat hij beter daar zijn straf kan uitzitten, dat geldt trouwens ook voor andere SU criminelen die liever hier zitten dan SU. Denk maar aan al die bolletjes slikkkers, waar de gevangenissen vol van zitten… Het straffen van zulke criminelen is bijvoorbeeld in Singapore veel goedkoper.
  Een gevangene kost E200,– euro per dag in NL…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.