De Vries: ‘opgespoorde crimineel ondergedoken’

16

Nolty Welch, de crimineel die in Suriname wordt gezocht voor twee moorden, maar in Amsterdam vrij rondliep, zit inmiddels ondergedoken. Dat zegt misdaadverslaggever Peter R. de Vries tegen AT5.

De Vries besteedde afgelopen zondag in zijn programma aandacht aan Nolty, die ondanks zijn status van voortvluchtige in Suriname, ongestoord in Amsterdam woonde.

Op Twitter gingen maandagavond geruchten dat Nolty in Holendrecht zou zijn opgepakt. Volgens De Vries klopt dat niet en zit de voortvluchtige crimineel hoogstwaarschijnlijk ondergedoken. “Hij kon hier eerst ongestoord rondlopen, maar inmiddels zal hij de bui voelen hangen en zal hij zich schuilhouden.”

16 REACTIES

 1. ongelovelijk dat men wist in holendrecht bijlmer dat noltie meerdere moorden en poging tot moord had gepleegd tog kon hij iedere wekend cafe sheila in holendrecht afhuren voor feestjes met prissila h.ondernemers in holendrecht werd dagelijks beroofd door die zelfde noltie met haar maatje prissila h. die met haar 19 jaar een zeer agressieve meid is die niet schuwde om ondernemers en klanten neer te steken.dit heeft zelf het landelijke nieuws gehaald met de komst van de burgemeester om noltie en prisilla tot bedaren te houden.wat niet heeft geholpen.dankje wel peter r. de vries dat je geholpen heb hem op te ruimen want ik woon ook in de buurt en werd ook bedreigd door hem.


  Maak melding

 2. @Iemsabie. Heb je dan nog steeds niet door dat in deze justitie ongelooflijk heeft gefaald? Ik zou het eerder aan de onderwereld overlaten. Want als hij gepakt wordt gaat hij zingen als een parkiet. Kijk maar hoe makkelijk Peter R de Vies zijn bekentenissen heeft weten vast te leggen.


  Maak melding

 3. wat een opluchting dat noltie en prisilla hirasing h. spoorloos zijn verdwenen.wij worden al een paar dagen niet meer afgeperst door deze tuigen.opgeruimd staat netjes.ook dankje wel peter r. de vries.en u ook waterkant dat we dit kunnen vernemen van u nieuwsite.

  fatima


  Maak melding

 4. Goed gedaan Peter!Nu moet hij nog alleen worden opgepakt en het land worden uitgezet.Laat hij zich maar gaan aansluiten bij de rovers en moordenaars die op dit moment Suriname terroriseren!Ongedierte is het zonder enig respect voor een ander!faya o brong ding!


  Maak melding

 5. Veren!

  Bij deze berichten gaan mijn veren recht op staan. Dan wil ik naar mijn sabel grijpen en net als Zorro te keer gaan.
  Een loslopende moordenaar die nog steeds anderen het leven zuur maakt moet worden opgeruimd. Vier meter onder de grond of 40 jaar in de gevangenis. Tegen de tijd dat hij eruit komt is hij toch al dood.

  Daarom stop ik Peter R de Vries een heleboel Veren in zijn r… voor het opsporen van dit gedrocht en de andere moordende criminelen.
  Super gedaan Peter.


  Maak melding

 6. Nou zeg,

  Persoonlijk vind ik het erg zorgwekkend, dat ik strax een bezoekje breng aan Kwakoe en Noltie loopt incognito rond op Kwakoe;
  gaves me the creeps!

  Ik had liever gezien dat hij was opgepakt!
  Ik zeg niets meer, want noltie heeft ook internet, dus wie weet checkt hij ook wkn, dus….

  Tjek die foto, hij is echt geen lieverdje….


  Maak melding

 7. hahahahaa, Ik moet echt lachen om jou M.doorn, jij vraag jou af jou af als die andere criminelen zoals Guman ook ondergedoken zijn of lopen die gewoon nog steeds vrij en blij,dames en heren deze vraag komt van een persoon die een genocide pleger als president heeft gekozen, sterker nog hij maakt reclame voor een massamoordenaar die gewoon vrij en blij in Suriname rondloopt namelijk Delano Desi Bouterse.Wanneer ik ze op hun dubbele Moraal wijst dan worden ze boos op mij, maar ik heb daar maling aan .


  Maak melding

 8. Wikifreak, niet omdat je woorden als bijv. “dubbele moraal” weet te schrijven zullen we ook vanuitgaan dat je weet wat ze betekenen.

  Je hebt meerdere malen al bewezen geen enkele moraal, zelfrespect of eigenwaarde te hebben, hoe durf je mij van enige dubbele moraal te beschuldiging.

  Jongen zak door je eigen stinkende stront, jij gedrocht.


  Maak melding

 9. Ja baja dat is de toekomst van onze surinamers.
  Geld willen ze geld !
  ZE zijn genaaid om geld en al je ze wat zeg dan sranang mang go e tek faya.
  A tang so


  Maak melding

 10. Als die noltie zich aansluit bij de grote lijder van océr kan hij ook pres worden en prissila first lady.Of op z’n minst een ambassadeur.

  Cobie.


  Maak melding

 11. cafe sheila aan de holendrecht moet gesloten worden het is een criminelen bende daar waar nolty en prissila h. jaren hebben geopereerd met roofovervallen.zelf de toemalige burgemeester cohen is langs geweest maar zonder succes want cafe sheila en nolty en co gingen gewoon door.dit heeft zelf de landelijke kranten gehaald en van regeringszijde kwam er ook geld om de wijk te verbeteren maar zonder succes.totdat peter r de vries langs kwam en prima werk heeft verricht hij lijk wel de iedeale burgemeester voor o.a. holenderecht.


  Maak melding

 12. Ja hoor die addergebroed op nummer 10 kan er niet tegen wanneer hij een spiegel wordt voorgehouden.
  1)Een dubbel moraal is bijvoorbeeld iemand streng straft en een ander omwille van de zelfde feiten milder of zelf gunstig gestemd is,hanteert men twee maten en gewichten.
  2) als wij het hebben over moraal, zelfrespect,eigenwaarde dan moet jij M.Doorn jou koest koude want de aanbidders van een massamoordenaar drugshandelaar en genocide pleger beschikken naar mijn mening niet over eigenwaarde,moraal en zelfrespect. De laatste zinnen van jou reactie op nummer 10 laat duidelijk zie dat mij boodschap aankomt.


  Maak melding

 13. Dit moet je nou weer hebben van die de vries.
  Ik zou hem opsluiten als ik de Nederlandse justitie was. Nu heeft hij de kans om deze Nolte te pakken helemaal verspeeld,want die is nu niet te vinden.Door zijn drang naar sensatie Heeft hij de justitie gewoon het been dwars gelegd.


  Maak melding

 14. takiemang nr;15 hou je smoel dicht dank zij peter r de vries zijn ze nu op zoek naar hem.daarvoor zocht men hem niet kon hij nog meer roven en moorden.zeker ben je ook net zo een als hem ze moeten jou opsluiten met je takiemang smoel.dankszij waterkantnieuws worden wij op de hoogte gehouden van je vriendje noltie en prissila h.

  klokje reigersbos


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.