Seedorf beraadt zich over toekomst voetbalcarrière

25

Clarence Seedorf gaat door met voetballen. Dat zei de 36-jarige oud-international van Oranje voor de televisiezender Sky.’De enige vraag is nog waar ik het volgend seizoen speel’ aldus de in Paramaribo geboren profvoetballer.

Sinds 2002 speelt Seedorf (36) bij Milan en heeft nu een aflopende verbintenis met de club. Volgens veel voetbalmedia speelde Seedorf gisteren zijn afscheidsduel en ligt er een aanbod van het Braziliaanse Botafogo. Ook zijn teamgenoten Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta en Mark van Bommel kondigden eerder aan Milan te verlaten.

‘Binnen vijftien dagen neemt hij een beslissing over zijn nabije toekomst’, bevestigt zaakwaarnemer Giovanni Branchini aan Globo Esporte.

Bekijk ook:

25 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd en ook veel voetbal liefhebbers waar Clarence zijn carriere nog even zal voortzetten. Ik hoop niet bij Ajax, in Ned heeft deze man niets meer te zoeken. Met de Rosseneri heeft heeft ie alles behaald, en hij is de enige voetballer die in drie verschillende landen de Europa cup 1 won, en daarnaast
  in diezelfde landen ook drie keer de Wereld beker won
  Heel uniek en laten we dat vooral niet vergeten!!!!


  Maak melding

 2. Aldus onze kleingeestige Ferdinand Hossenbux uit Utrecht.
  Clarence is mede door Ajax de voetballer geworden wat hij vandaag is, dus jou kleingeestigheid slaat weer nergens op. Het is altijd zwart wit bij die paarse sekte.


  Maak melding

 3. Even een reactie op Wikkileaks van hierboven, ik denk dat veel Surinamers met name weten waarom Seedorf niet terugkomt om in Ned te voetballen, deze man is door het publiek hier verguisd, uitgejouwd etc.
  Natuurlijk is ie bij Ajax groot geworden, de man is 36
  en wat kan ie nog toevoegen aan Ajax, die zijn bezig om eea in orde te brengen mbt tot het volgend seizoen.
  Seedorf heeft de kennis en nog meer, maar Frank denkt op dit moment niet aan hem.


  Maak melding

 4. Ferdinand Hossenbux,
  Sorry hoor maar met jou en de rest van de kudde is water naar zee dragen,er is geen land te bezeilen met jullie.
  Was het niet deze zelfde Seedorf die zo graag voor oranje wou uitkomen,ken jij het verhaal van bommel en Marco van Basten? waarom hij niet is gekozen om te spelen toen Marco NL trainer was? als Van bommel zwart was dan had jij hier ook een zwart witte verhaal uitgehangen.


  Maak melding

 5. Ferdinand heeft gelijk, dit heeft (gelukkig) niets met pro of anti bouta te maken, Seedorf is een absolute topper, verguisd door het Nederlandse publiek, geprezen in het zuiden. Hoop dat hij z’n prachtige carriere in Italie afsluit.


  Maak melding

 6. Bedankt Robin voor jou !!!reactie duidelijk maar in de periode van Marco v B en nu Bert v M deze gasten willen Seedorf niet in Oranje, want hij is geen jaknikker
  hij geeft zijn mening vraagt, praat en dat zat Marco niet lekker, Bert heeft daar ook geen zin in, Seedorf
  miste strafschoppen en gelijk was ie de lul en nog meer, maar goed wat ie gedaan heeft over de grens is voor hem en wij mogen daar trots op zijn!!!!!


  Maak melding

 7. Seedorf je bent een kanjer, je bent een voorbeeldfunctie voor de jeugd. In Zuid Europa ben je heel erg geliefd, het nederlands elftal moet je als een gepasseerd station zien het is niet jouw niveau als begrijp wat ik bedoel. Je hebt het meer dan dat bewezen en wees trots op je verdiensten, hier droomt ment van zulke prijzen alleen als je een robben of van der vaart zou zijn met zulke verdiensten dan word je gewaardeerd anders niet maar no spang lib deng mang luku moro fara a kondre djaso ai kong takru nanga moro takru dungru mang ne skopping fara moro. Opoh yu eye no kantie dong.


  Maak melding

 8. @ Ferdinand Hossenbux,
  Ik heb jou een voorbeeld gegeven over Van Basten En van Bommel, reageer daar op ?
  Sommige Surinamers kunnen niet anders dan met hun zwart witte bril kijken, het is niet altijd zwart.
  @ Ferdinand jij geeft onbewust aan waar het probleem licht, Seedorf is naar jou mening geen jaknikker hij heeft zij mening vraagt, praat en dat zat marco niet lekker Bert heeft er ook geen zin, Frank de Boer heeft met Mounir el Hamdaoui de zelfde soort probleem.
  Als je niet past binnen de filosofie van een trainer dan mag hij jou toch buiten het elftal houden. De generaal had zijn probleem met marco van basten tijdens de EK hij is toen gestart met Johnny Bosman zo kan ik tal van problemen tussen trainers en spelers op noemen die niets maar dan ook niets met racisme te maken hebben.


  Maak melding

 9. Even een reactie op Wikkileaks over v Bommel en v Basten, daar lag het anders, Bommel speelde in het team op een positie die hem niet lag, en met Marco waren daar meningsverschillen over, Bommel is ook geen jaknikker die zegt het recht voor je raap, Marco had daar geen zin in dus Bommel exit, nu is hij er weer schoonpapa is de trainer, ander verhaal, en Seedorf
  ja, in hem had Marco en Bert geen zin!!!


  Maak melding

 10. Een reactie op Henk M dat ik uit mijn nek zit te lullen
  boi het doet nog geen pijn, als dat zo zal zijn meld ik het gelijk. Het respect voor Seedorf komt in Ned vooral uit de Surinaamse hoek, dat weet ik dat heb ik zelf meegemaakt, die witte man neem dat van mij aan
  vond die Seedorf helemaal niets in Oranje, ze vonden hem een zeikerd een lullo, ,zeker, maar goed, een ieder zijn eigen mening ik de mijne en jij Henk voor jou geld het zelfde ik loop nooit achter de bune aan
  doe ik nooit ik zeg het gewoon, en veel mensen die mij goed!!!!! kennen persoonlijk dan die zijn er weinig, weten dat, want dit via internet is niets want niemand kent iemand, we mailen we schelden een discussie, maar face to face is strak en dan weet je wie wie is!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. O ja dit vergat ik nog op de reactie van Wikkileaks
  over Mounir el H en Johnny B in 1988, Johnny werd erin gegooid door de trainer, maar tegen Engeland zag Michels het licht ja toch en toen was Marco en daarna de man, maar goed die Moenir dat is andere Koek, die is een egootje, denkt dat ie het voetbal heeft uitgevonden heeft een behoorlijk conflict met Frank gehad, trouwens een goeie votballer absoluut, maar zijn houding en mentalitiet past niet bij Ajax, ik ben geen Ajax fan hoor, maar Frank heeft juist gehandeld alleen het kost ze geld want geen club in Ned wil deze gast, en welke grote…. club…. over de grens wel,
  Het beste voor Mounir zou zijn die woestijn, daar ligt het geld op straat, geen topvoetbal maar doekoe foer doekoe!!!!


  Maak melding

 12. Ferdinand Hossenbux kijk wel uit jij uitkeringtrekker! Heb je niks anders te doen dan te koekeloeren op deze forum! Je kunt het zien nav je reacties!! Luie uitkeringvreter!!

  Ga werken en het is veelste veel mooi en beter dan bedelen.

  Clarence Seedorf ik wens je heel veel succes! Jij hebt veel voor Suriname betekend en nogsteeds! Zal Suriname iets voor jou terug doen?? wetende dat jij verder gaat met je carierre!

  Alle lof naar jou toe!!

  Misschien kan Suriname jou inhuren! zij hebben net een winst van $ 400.– mio gemaakt.Dus ze kunnen niet zeggen dat er geen geld voor de sport is!!


  Maak melding

 13. Mijn reactie op wat hierboven staat, van ene wiep ding, ja mag tegen woordig niet reageren of zo je wordt dan beledigd of uitgescholden, je doet het nooit goed, maar ik was al vanaf mijn ]zeventiende werkzaam en als je dat bijna 40 jaar gedaan hebt dan hoeft dat nu niet meer, ik kan nog aan de slag nu even niet vanaf ergens eind dit jaar als ik dat wil doe ik dat, niet meer vol aan de bak, maar er is werk voor mij.Nu heb ik de beschikking over een computer voorlopig dan van mijn dochter, wellicht straks niet meer dus ik lees de berichten reageer, maar voor bepaalde mensen mag dat niet, wel jammer, ik scheld niemand uit waarom zou ik, en ik geniet nu van iets waarvoor ik jaren gewerkt heb, en bijna 40 jaren zijn boeng langa, en ik heb het ook nog zwart op wit, en op de dag is er zat te doen, bv later vandaag als coach op de bank en later deze week weer, de gezondheid is niet meer toen ik 18 was dus ik doe het rustig aan. o ja sporten etc ook dat nog tijd zat op dit moment, ik hoop dat ik netjes heb gereageerd meer kan ik niet doen!!!!!


  Maak melding

 14. Wiep Ding,

  Hr. Ferdinand heeft wel gelijk.
  Excuses in deze zou niet onterecht zijn.
  Weet je nog…..

  “Suriname heeft behoefte aan beheerste conversatie.”
  John Nay.

  Is maar een suggestie hoor….


  Maak melding

 15. Ferdinand en Esmerald laten wij een ding voorop stellen! ik wil niemand maar dan ook niemand krenken of pijn doen hoor door de reacties! alleen heb ik tegen reactie gegeven op het manier van uiten van anderen!!!

  Maar goed geen discussie!!! Toch mijn excuses als ik iemand mee pijn of gekrenkt heb!!

  Ik blijf wel erbij als er negatief reactie wordt gegeven en vooral als het nergens opslaat!!Wanneer er over mier gesproken wordt, moet men de olifant niet erbij halen of die ook niets te makenheeft.

  Soms heb je wel mensen die de hardheid nodig hebben en soms vragen zij erom.

  Een beetje verstand doet wonderen!

  Soms wordt er geen verstand gebruikt voor de reacties!


  Maak melding

 16. @Esmerald,
  Ben het met je eens!
  Ook ik heb behoefte aan “beheerste conversatie”, naast stevige discussies, met focus op de bal en niet op de man.
  Geef toe: niet altijd even makkelijk, maar het kan wel.

  Maria


  Maak melding

 17. @Maria alias @Esmerald

  Jullie ding is doorzichtig. Wie willen jullie voor de gek houden. Eens een bountie altijd een bountie.


  Maak melding

 18. Beste Margo Sopilahl,

  “Jullie ding is doorzichtig”: kun je uitleggen “welk ding”?
  En graag ook een antwoord op: WIE willen wij voor de gek houden. En: wat is volgens jou het MOTIEF om WIE voor de gek te houden??
  Wat ik me afvraag: waarom neem je de tijd een dergelijke niets zeggende reactie te geven? Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt?
  “Eenmaal een bounty altijd een bounty: STEL… dat het klopt: wat is daar dan mis mee?
  Graag een inhoudelijke !! reactie.
  Schelden is makkelijk en een teken van onmacht!!


  Maak melding

 19. Zucht, dat komt doordat men niets anders doen dan zitten luieren en zuchten! de nietsnutters bedoel ik dan en wie weet hebben zij geen andere idee.

  In elk geval, een beetje verstand is er wel nodig.


  Maak melding

 20. Prik weet jij dat 020 4,5 x kleiner is maar wel fijn!! 00597 is gigant alleen de waarde is van geen ene kant!
  De 020 is bijne twee x top in de wereld geweest1 En on eigen SU?? ze halen de Frans Guyana nieteens!

  Maar goed! dromen doet leven!!think about it!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.