Prijsuitreiking I-WRITE Movie Awards 2011

0

PARAMARIBO, 16 AUG – Tijdens I-WRITE 2011 heeft een ieder kunnen meeleven met de finalisten Jovian Hokstam, Julio Amatjasir, Stefanie Sewotaroeno, Stephanie Nunes en Jill Chen Pon Joe bij het maken van hun film. Volgens Bijlhout Media hoort daar een grandioze prijsuitreiking bij. Op 25 Augustus zal deze plaatsvinden in de Anthony Nesty Sporthal. De show begint om 20:00u.

De prijsuitreikingen zullen plaatsvinden in de navolgende categorieën:
• I-WRITER 2011, welke schrijver heeft het beste verhaal
• Best Director 2011, welke regisseur heeft het beste verfilmd
• Best I-WRITE Actor
• Best I-WRITE Actress
• Best I-WRITE Soundtrack
Een keur aan bekende Surinamers zal de uitreiking uitvoeren.

Op het programma staan de optredens van de diverse songwriters van de soundtracks van de I-WRITE movies. Dat zijn JULIO – Vrienden Voor Het Leven, SHANICE REDAN-What Goes Around Comes Around, FLOSOSIK – The Reason To Lie, R-STUDIO – The Wrong Place At The Wrong Time en LYRICAL FORCES-Dance To Live. Daarnaast kan een optreden van Kelita Gallant die de titel song van de succesfilm “Suriname” uitvoerde natuurlijk niet ontbreken. Ook Marianne Cornet en Naomi Pikientio, winnares van Scholierensongfestival 2011 zullen hun bijdrage leveren aan deze unieke avond.

De avond wordt op feestelijke wijze afgesloten door een optreden van Aptijt. Het is hun eerste optreden in Suriname na hun tour in Europa.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.