Aangehouden Surinamer weer vrijgelaten

16

De voortvluchtige crimineel Nolty Welch uit Suriname die maandag werd opgepakt, moet weer op vrije voeten komen. De rechter-commissaris oordeelde vandaag dat er onvoldoende reden is hem langer vast te houden. Dat liet een woordvoerster van de rechtbank in Amsterdam weten.

Justitie verdenkt de 40-jarige man van een poging tot moord. Hij zou iemand met een hamer hebben geprobeerd om te brengen. Peter R. de Vries meldde eerder dat het slachtoffer een drugshandelaar was.

Volgens de misdaadverslaggever zou de verdachte in Suriname in 1999 een prostituee hebben doodgeschoten en in 2004 een neef. Dat is dus echter niet de reden dat hij werd opgepakt in Nederland.

16 REACTIES

 1. Dont take a man by the look, maar als je zijn tronie bekijkt ga je hem vanzelfsprekend haten en hem de ergste dingen toewensen. Die Bongro-Bitah


  Maak melding

 2. Is die Nolty een Surinamer of een Nederlander want is Suriname kennen ze geen dubbele nationaliteit, als hij surinamer is dan moet hij worden uitgezet. Als hij een Nederlander is dan moet het ook gezegd worden,want als seedorf een bal scoort zeggen ze nooit dat hij een Surinamer is. Waarom is het altijd zo dat wanneer het fout gaat dan is die persoon een Suriname maar als het goed gaat is die persoon een Nederlander.


  Maak melding

 3. Nederland speelt ook een vies spel als jij weet dat die man een loslopende gek is.
  Dan heb jij niks anders te doen dan die man terug naar de plek te laten gaan waar hij behoort te zijn.
  I.P.V. dat komen zij nu met een hoop drai drai fu tja sma idi op hol …..ondertussen nothing doing…aiboi Holland yu law.


  Maak melding

 4. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Suriname een uitlevering van deze voortvluchtige crimineel had gedaan. Het blijkt dus toch dat Nederland zich verschoond wil zien om niet mee te willen werken tot veroordeling van dit gespuis en dat vindt ik een zeer kwalijke zaak. De vrijlating moet zo snel als mogelijk worden herzien en deze man zo snel als mogelijk uitleveren aan Suriname om berecht te worden zodat hij zijn verdiende straf kan uitzitten.


  Maak melding

 5. De wet is nou eenmaal recht edoch niet rechtlijnig!

  Soms moet de wet om pure politiek gewin inbinden.

  Er zijn voorbeelden te over. Wie een dagu wil slaan vindt natuurlijk altijd een stok.


  Maak melding

 6. Nederland is een rechtsstaat als de rechter vindt dat er geen gegronde redenen op dit moment aanwezig zijn om deze man langer vast te houden dan is dat zo, in Suriname hebben jullie verklaringen tv beelden bedreigingen om beelden toch wordt een massamoordenaar tot president gekozen, sterker nog hij bedreigd de rechters in Suriname met woorden als no wang no mang sroto mi nada nungka.Wanneer er gesproken wordt over rechtsgang dan moeten al die volgers van DDB hun grote hypocriete kaak op elkaar houden tjup kare.


  Maak melding

 7. Als het feit dat hij vermoedelijk gepleegd heeft in Nederland niet hard te maken is,moet hij in vrijheid gesteld worden.
  Het enige wat de Nederlandse regering nu te doen staat is hem strippen van zijn nationaliteit en hem terugsturen naar Suriname. Waar hij wel veroordeeld is.


  Maak melding

 8. Ik wordt doodziek van de bureaucratie van beide landen.

  Bekeuringen uitdelen voor lullige overtredingen kunnen ze wel. Een moordenaar opsluiten kost geld.

  Het is het systeem waar we als hardwerkende burgers slachtoffer van zijn.


  Maak melding

 9. Iemsabi #5,
  Je hebt een groot punt.
  Hopelijk zijn al die linzensoepverkopers op dit forum zich daar zeer ter dege van bewust.

  Het gaat goed zolang het goed gaat. Je wordt vroeg of laat toch gedumpt.


  Maak melding

 10. Kan mij schelen of welch Surinamer of Nederlander is.

  Overal ter wereld dien je gestraft te worden voor strafbare feiten die je gepleegd hebt.

  Het kan niet anders.

  Dus regering van Suriname regel het rechtshulpverdrag met Nederland op dat deze lieden z.s.m. opgepakt en overgedragen kunnen worden.


  Maak melding

 11. Nee parapinto jij luistert en lees niet goed als zoals altijd. als die gasten hebben de nederlandse nationaliteit daarom maakt het de zaak zo complex, parapinto ik vindt jou een hypocriete zakkenwasser jou president is veroordeeld voor drugs en ook voor grove mensenrechten schending toch mag hij de hoogste baan van suriname bekleden. maak jou daar maar eens druk over. hier in Nerderland hebben wij een goede rechtssysteem waar iedereen ondergeschikt aan is.Niemand wordt hier zonder proces zogenaamd doodgeschoten op de vlucht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.