Suriprofs onder leiding van Bogarde en Gorré

0

De Suriprofs staan dit jaar onder leiding van Winston Bogarde en Dean Gorré. Het duo zit zaterdag 7 mei om 19.00 uur op de bank bij de jaarlijkse benefietwedstrijd meldt FCupdate.nl. De Suirprofs spelen op het gras van het Rotterdamse Kasteel tegen Heracles Almelo.

Bogarde en Gorré fungeerden al eerder als coaches van de Suriprofs. Ook waren zij actief als spelers van het gelegenheidsteam met Surinaamse roots. Bogarde, die in zijn profcarrière uitkwam voor Sparta, Ajax, AC Milan, Barcelona en Chelsea, speelde twintig interlands voor Oranje en was van de partij op het EK 1996 en WK 1998. Gorré (40) speelde onder meer voor Feyenoord en Ajax. Momenteel is hij trainer van RBC Roosendaal.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er rondom het stadion allerlei activiteiten gaande. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan diverse sportprojecten voor kansarme jongeren in Suriname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.