Suriname solidair met Brazilië en Australië

2

PARAMARIBO, 15 jan – Suriname leeft mee met regering en volk van Brazilië en Australië. Dit stelt president Desiré Bouterse in afzonderlijke brieven aan zijn twee ambtgenoten. Hij hoopt op snel herstel, maar is ook onder de indruk.

De aanpak van de autoriteiten in de getroffen gebieden is bewonderenswaardig. “We zijn er van overtuigd dat u in staat bent met inspirerend leiderschap, grote toewijding en nauwgezetheid, de wederopbouw van het getroffen gebied ter hand te nemen”, stelt Bouterse in de brief aan zijn Braziliaanse collega Nilma Rousoff . Ook de Australische vicepresident, Julia Gillard, krijgt een hart onder de riem. Met wat nu al gepresteerd is, kan herstel niet uitblijven

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.