Surinaams staatshoofd schuift bij moslims aan

57

PARAMARIBO, 10 sep – President Desiré Bouterse heeft de traditionele afsluiting bijgewoond van de vastenmaand Ramadan op het Onafhankelijkheidsplein. Spontaan trok hij aan het begin van de dienst de schoenen uit. Hij nam daarop de traditionele zithouding aan tussen de honderden gelovigen. Bouterse vindt zijn handeling niet meer dan logisch.

Surinamers accepteren elkaar onvoorwaardelijk. Dat moet zo blijven ook. “Surinamers respecteren elkaar godsdienst en moge dit gekoesterd worden tot in lengte van dagen. Welvaart en welzijn zijn te realiseren als we de schouders onder het werk plaatsen”, zei Bouterse tot de menigte. Het vrijwillig lijden – het vasten – is een offer dat uiteindelijk niet zonder gevolgen zal zijn.

Het hele proces is niet verloren aan de rest van de samenleving. “In deze tijd van decadentie zal de geestelijke verheffing de basis vormen om de uitdagingen van moreel verval aan te kunnen gaan. Dit is van eminent belang voor de ontwikkeling van dit land”, aldus Bouterse. Surinamers zouden het momentum moeten aangrijpen om vastberaden te werken aan ontwikkeling van zichzelf en hun land.


57 REACTIES

 1. Ik ben zelf predikant van een Christelijke Gemeente in Miami en ik sta volledig achter de handeling van de president. Mijn echtgenote en ik zijn tweemaal naar istanbul geweest en we reeds tweemaal de Blue Mosque bezocht. Het punt is als Bisschop Meije deze handeling van zijn volgeling zal weten te waarderen, want deze mensen zijn fanatiek.


  Maak melding

 2. Dit is pas moreel verval en klinkt als de zoveelste holle vat. Wat een lachertje: een moordenaar over decadentie en moreel verval!

  Moordenaars voelen zich verheven omdat zij denken ongestraft over leven en dood te kunnen beschikken.

  Suriname is in haar geschiedenis nog nooit zo diep gezonken als nu.

  Alleen in de strijd tegen dit onrecht van straffeloosheid kan het Surinaamse volk zich verheffen.


  Maak melding

 3. @ 8: Ied Mubarak wens ik u ook. Inderdaad, maar er bestaat een enorm verschil tussen de in Nederland wonende moslims en de Surinaamse. Zolang die mocro-blagen zelfs tijdens Ramadan de buurten onveilig en het leven van mensen zuur maken, denk ik niet dat het zover komt. Maar de wens blijft de vader van de gedachte.


  Maak melding

 4. De grootste splijtzwam van suriname doet zich nu voor als verbindingsofficier laat mij niet lachen.De aanwezigheid van bouterse in de politiek zorgd alleen maar voor disharmonie binnen de surinaamse gemeenschap,Hoe is het mogelijk dat een massamoordenaar dictator zich durf te mengen tussen (gelovigen) ik vindt het ongelofelijk en ook onvatsoenlijk hoe deze man omgaat met mijn landgenoten hij heeft geen greintje respect voor zicht zelf en ook niet voor de kudde die hem blindelings volgen.


  Maak melding

 5. Wij moslims zijn nog maar 30% van de Sur. bevolking. Zodra wij in de meerderheid zijn (wij hebben meer kinderen dan jullie en wij proberen de Afro-Surinamers te bekeren), voeren wij de Sharia in en ordt Sur. een bruggehoofd om het Westelijk halfrond te islamiseren.


  Maak melding

 6. Maar mijn gunst, is dit dan vreemd?

  Mijn hele jeugd heb ik in Sur. net zoals mijn buren en vrienden, de feesten van de diverse religieen meegevierd. Die harmonie is ons toch niet vreemd? Denk maar aan de Moskee en Synagoge naast elkaar in Paramaribo. In feesten vinden wij elkaar altijd. Nu alleen nog op al die andere vlakken. Dus als DDB aanschuift om Bodo mee te vieren, val ik daar geen buil aan. Als hij nu ook eens een eind kan maken aan de raciale benoemingen op de belangrijke overheidsposten in Sur. zal ik zelf applaudiseren. Helaas heb ik daar een hard hoofd in.


  Maak melding

 7. Haha, kijk eens wie over WAARDE en NORMEN spreekt !! BELACHELIJK,SCHAAMTELOOS.

  En Bouterse heeft gelijk dat VRIJWILLIG ANDEREN VERMOORDEN EN LATEN LIJDEN zal uiteindelijk niet zonder gevolgen zijn.

  En de Arrogantie hebben om in alle omstandigheden de Prisident te worden, zal uiteindelijk ook niet zonder gevolgen zijn, MR. PRESIDENT.
  De KEUS maakt een mens altijd zelf.
  VRIJWILLIG, LEIDEN of LIJDEN? hmm bij Bouterse past LIJDEN beter en hij is altijd als de kippen erbij als het gaat over mensen die LIJDEN, al is het VRIJWILLIG LIJDEN zoals bij RAMADAN.


  Maak melding

 8. Lodewijck nr.8

  Over welke voorbeeld bedoel je?

  Vergeet niet dat Mosliems uit alle wereld delen, willen niets liever dan in NEDERLAND vestigen en zeer zeker NIET IN SURINAME!!
  en jij ook als jij moest kiezen.

  Dus Lodewijck,
  Over welke voorbeeld bedoel je?
  Jij moest eens weten hoe uitgebreid de MOSLIEMS in NED. HUN GELOOF BELIJDEN.

  En vergis je niet, er wordt NERGENS in de wereld zo erg GEDISCRIMINEERD dan in Suriname.
  Kijk maar hoe de Hindustanen worden uitgeknikkerd uit hun functies door de nieuwe beleid.

  KEEP DREAMING


  Maak melding

 9. Het beste!

  Dit is totnutoe het beste wat Desie gedaan heeft sinds hij president van Suriname is.
  Een goed voorbeeld doet volgen. Hopelijk volgen zijn volgelingen alleen dit voorbeeld en niet de anderen.


  Maak melding

 10. bouterse is aan het infilteren binnen het moslimsgemeenschap om uit te zoeken of ze zich bezighouden met terrorisme want zoals je weet komen er heel wat radicale imams uit indonesie in suriname.maar ze zullen uitgeroeit worden het waren die radicale imams die de moslim,s hebben opgezet om de grote hindu beelden langs surinamerivier in meerzorg te slopen.de imams prediken ook in de moskee om meisjes besnijdenis in te voeren zodat ze gebruikt kunnen worden als broedmachine voor terrorisjes.bouterse is ook bezig deze radicale imams die geen respekt hebben voor een ander geloof want ze zien ons als ongelovigen die in de hel zullen verbranden om als ongewenst vreemdeling te verklaren.

  hoogachtend
  d.r. sunil mahabiersing
  amsterdam/mahonielaan


  Maak melding

 11. DU, je inzicht wordt steeds beter.
  Bij een aantal surinamers staat Bouterse als slecht te boek. Het is te prijzen dat Bouterse middels zijn handelingen dit beeld
  positief probeert te beëinvloeden.

  Goed gezien Du. Zie je wel dat ook jij positief kan zijn en denken. Houden zo.


  Maak melding

 12. nr. 20 Sunil je lult uit je nek.

  Je ben typisch zo’n hersenloze haatzaaiende mensachtige waarvan ik het soort inderdaad uitgeroeid zou willen zien. Ongeacht welk geloof dan ook. Dan had je vrede op aarde.

  Wij zijn in de eerste plaats mensen die metelkaar op aarde zijn gekomen en op menselijke wijze, vreedzaam metelkaar horen om te gaan. Degene die zich meer voelt dan een ander is erg arm van geest, ongeacht welk kleur, ras of geloof.

  Ik waardeer deze aktie van Bouterse wel. Mensen horen in harmonie met elkaar te leven. Moge dit ook een goede voorbeeld zijn voor de rest van de wereld. Die ook zo bang zijn als nr.20, want het overgrote deel van de moslims zijn ook gewone, hardwerkende vreedzame mensen.

  Islam betekent vrede, degene die deze naam intern als extern, misbruiken zullen hun verdiende loon ooit wel krijgen, want er is maar 1 God, alleen noemen we hem allemaal anders.


  Maak melding

 13. DU-12,
  Pak die alfabetiserinscursus voor beginners man.

  Het zal jou zeker goed doen en de lezers heel veel leesplezier bezorgen.

  Wat er staat heeft veel weg van hanen poten mensen benen.


  Maak melding

 14. Mensen! Waar gaat het allemaal over? Ik lees zoveel haat dat ik zelf niet meer weet wie de “massa moordenaar” is. Zoveel mening(en),zoveel oordelen en uiteindelijk zitten wij hier met andere problemen aan ons hoofd. het volk heeft gekozen en dat dienen wij te gehoorzamen en te respecteren. Het lijkt alsof velen hier streven naar perfectionisme van het besturen van het land. Zoveel angst om verder te gaan maar onszelve te verzadigen met het verleden van een democratisch gekozen president. Lekker makkelijk om kritiek te leveren dan het positieve kan hiervan op te pakken en mee te helpen. “NEE,WANT IK GA GEEN MOORDENAAR HELPEN”! Nog durven sommige hier het volk als dom te betichten……


  Maak melding

 15. @ Abdul wat je niet weet is dat je onder de eerste slaven die uit Afrika kwamen naar de West toe kwamen je vele moslims had,je had ze op Trinidad in Noord Brazilie”,Bahia op Jamaica in het zuiden van de VS en waarschijnlijk ook in Suriname.Vele slaven kwamen uit gebieden als Senegal,Gambia,gedeelte van Ghana die reeds Moslims waren voor de Europeanen daar kwamen.Je hebt Literatuur over de eerste moslims in zuid Amerika waar ze vandaan kwamen en hoe ze vandaag leven op Trinidad en in Bahia, over Suriname valtr er niets te vertellen.


  Maak melding

 16. Of bouta goed of slecht is, goed of slecht doet etc laat ik hier even in het midden. (let op du , dus hier mee prijs bouta niet de hemel in zoals uwe ongeschooldheid straks zal beweren). Over bouta is genoeg gezegd zowel door de pro’s als de contra’s.
  Du wan sang mi wan taigi you. Go na wang psychiater, boi, ie siekie wreed. Het gaat niet erom of je bouta terecht en correct bekritiseert of niet, maar de wijze waarop is meer dan ziekelijk. De PTSS druipt ervan af!


  Maak melding

 17. De ene surinamer kraakt de ander af , maar is zelf geen haar beter. Begin alvast bush op te sluiten en op te hangen als sadam, dan pas kan men spreken over berechten van bouterse. Ik ben geen bouterse fanaat, want ik heb tot doel alle gelovigen in suriname een kado te geven. Namelijk, ik zou alle gelovigen graag naar hun hemelse vader willen sturen zodat alle problemen in 1 keer opgelost zijn. Dat is toch echt een cadeau of niet dan. Moslims stuur ik per sabeltrein naar hun allah, de roomsen gaan per zwaard naar hun omnia, de christen stuur ik naar jeruzalem waar zij jezus van nazareth tot voorbeeld kunnen zijn, namelijk een roversbende vormen, stelen van de rijken en het brood de volgende dag uitdelen aan de armen die dagelijks uit wanhoop hun hoofd tegen de muur slaan. Dus maak jullie klaar voor vertrek en hopende op een beter leven in de zevende hemel.

  in dit geval groet ik u allen, bye bye en zwaai zwaai en ik wens u een goede reis.
  django


  Maak melding

 18. SHAYRIE & DU ..,2 WEEREDE`S.HET ZIJN NET DE LAMME LIJDT DE BLINDE…VÈÈL geschreeuw en weinig wol. eerste klas retoriek patienten.is er een dokter [psychiater]in de zaal?


  Maak melding

 19. Dit zo als het hoort en onze pres weet hoe het hoort
  In nl weet men het niet daar gaat het om verdeel en heers
  En wij hier gaan iedereen wijzen dat dat systheem hier niet meer op gaat
  Een ieder denkt in nl dat de islam slecht is maar kennen ze de geschiedenis van de islam
  Wat voor mooie dingen die heeft gebracht in de gezondheidzorg oparaties wiskunde enz
  Ik denk het niet in nl zijn de meeste nedersuri’s net koeien
  Ze horen de klok maar weten niet waar de klepel hangt en dan maar critiek leveren
  Jammer ik ben blij en trots dat in in su woonen niet
  Daar als een verkapte slaaf van die bakkara’s

  eid mubarrak

  Kodjo


  Maak melding

 20. SUNIL MAHABIERSING,[20]leg de bewijzen dan ZWART OP WIT,op tafel,met jou BROODJE AAP VERHAAL.zo ken ik er ook nog een paar.dit is LAF,….in holland heet dat”met modder gooien”


  Maak melding

 21. abdul ook ik sta achter je
  als de joden goed waren zouden wij joden zijn
  als de christenen goed waren zouden wij christenen zijn ?
  maar ze zijn …./// atom bom gooiers en kluster bom gooiers dus heb ik liever moslims..ga zo door sme
  geef een v.b aan holland.zolas kadaffi een v.b gaf in italie opm 300 schonen te roepen en 3 zijn moslims gewrden.
  wij moeten gadaffi uitnodigen om naar holland te komen en dit ook te doen
  alles mag en alles kan…..


  Maak melding

 22. IED MUBARK,
  aan een ieder in de wereld.
  God zal een een ieder zegenen die met een REIN geweten aan het gebed mee doet, Ook in Suriname.
  Laat het negative maar achter.
  GOD oordeeldt.
  Tang boeng aan alle SRANAN MANGS waar ook ter wereld.
  IED MUBARK


  Maak melding

 23. Goed gedaan van de president, zo hoort het. Dit is de manier om radicale imams geen kans te geven, mensen het gevoel geven dat ook zij belangrijk zijn. In plaats van te klagen, onderneem je actie en laat je het zien. Een van de dingen die Suriname mooi maakt is het wederzijds respect voor elkaars geloof. Iedereen is chilled, maar…. we moeten verbieden dit soort fanatieke moordzuchtige boven mens en God verheven imams onze mooie gemeenschap komen verpesten, zoals ze dat in hun eigen gemeenschappen al gedaan hebben. Er is nog NOOOOIT iets positiefs uit deze gasten hun mond, laat staan hun hand gekomen. Klagen, zeuren, moorden,sharia’s en fatwas uitspreken alles is de schuld van iedereen. We mogen dit niet toelaten, maar laat ze komen, ze zullen een hele andere kant van Sur zien. De wereld haatdragend en verbitterd maken, dat is wat ze kunnen.


  Maak melding

 24. Abdul (#13) en Sunil (#20),

  De ellende die vanaf deze postings straalt hebben jullie op 11 september 2010 geplaatst.

  Weten jullie niet wat voor vernietigingen de gebeurtenissen van deze datum ons hebben opgeleverd?

  New York was op deze ene dag de Hel op Aarde.
  Na deze datum was en is het tot na vandaag iedere dag Hel in Bagdad. Bush, Blair en ook Rumsveld zitten heerlijk aan de whisky in hun buitenhuis te lurken.

  De strekking en stelling in jullie postings geven alleen maar onnodige vijandigheid aan.


  Maak melding

 25. De allergrootste fan van Bouta is Romeo Hoost! Hij is zo geobsedeerd van onze president dat hij met hem naar bed gaat, droomt vervolgens over zijn heldhaftigheden en staat vervolgens ook weer met hem op.

  Alles Is Daisy Schuld?

  Als Badrisein voor het zeggen had gehad, had je waarschijnlijk wel een ander pijpje gerookt.

  Wie men lief heeft kastijdt men?

  Het lijkt er verdomde veel op.


  Maak melding

 26. Bouta is totnogtoe de enige politicus die pierborsu bij brinkipatu aan de Waterkant een porti weet ik veel nuttigt, een borrel pakt en een tori praat met Pietje Puck.

  Neen dat is ver beneden de waardigheid van El Vene.


  Maak melding

 27. hoi Sarwan,

  Haha als bouterse een bom op zijn hoofd krijgt kan hij denk ik ook niet meer lopen en zijn zijn organen dan niet meer geschikt voor hergebruik.
  Maar weet je er was een professor hier in Nederland die op zoek was naar nieuwe hersenen voor een patiënt.
  Hij reisde af naar Amerika om deze te vinden.
  Hij vond daar hersenen van een amerikaan, hij vroeg wat hij moest betalen, de prijs was €1000. Goede prijs dacht hij.
  Maar hij zocht verder en kwam hersenen van een zeer geleerde tegen, vroeg naar de prijs en deze was €100.000, hij dacht hmmm niet slecht.
  Toch zocht hij verder en kwam toen iets geweldigs tegen, hersenen gewoon perfect op een klein plekje na, hij vroeg wat is de prijs van deze hersenen, de man zei 3 miljoen euro.
  De prof dacht jee dat is veel geld, en vroeg hoe kan het dat deze zo duur zijn.
  De man zei: deze zijn van een surinamer bijna niet gebruikt dus zo goed als nieuw.

  Toen ik hier op deze site kwam en nadat ik mij hier en daar heb georiënteerd schoot mij de mop van de amerikaan te binnen, en waarlijk in iedere grap schuilt ook een waarheid.

  vidasha


  Maak melding

 28. Suriname gaat vooruit. Luister, sinds DDB President is, kan Pinto met zijn vrienden een koude djogo (Parbo) drinken aan de Waterkant. Een betere meetlat is er niet.

  Alle Surinamers zijn gelijk zolang het Volkslied tevens bestaat uit teksten uit het dialect van de vroegere slaven en bijna alle Ministers uit kroeskoppen en/of Muslims bestaan.

  Eén (1) uitgebrachte Coroniaanse (district Coroni) stem is evenveel waard als negen (9) uitgebrachte stemmen van de Wanicanen (district Wanica). Dit noemt men in Suriname het volk heeft gekozen. Als dit volk debiel is dan is het land vervloekt. Ik verwacht bij Lonny of Misiedjan als President (de echte Surinamers zonder blank bloed) dat hierin verandering komt. Alle Surinamers zijn gelijk, toch? Of toch niet????


  Maak melding

 29. @ nummer 23 pinto.
  wat is het alfabetiseringscursus of alfabetiserincursus het lijkt me verstandig dat wij samen op zo een cursus gaan volgen want jij bakt er ook geen ene malle moer van dus doe je zelf niet groter dan dat jij ben anders ga je op jou bek gaan mi boi, tot nog toe lul jij heel dom pinto, ik heb jou eerder gezegt verbeter de wereld maar begin bij jou zelf mi boi.


  Maak melding

 30. Een ieder die berouw toont , Allah zal hem zeker vergiffenis schenken .Allah is vergevinsgezind genadevol.Wie God zoekt zal hem vinden .
  De Heilige Profeet Mohammad(vrede zij met hem) zeide ,, Een vriendelijke woord en vergiffenis schenken is beter dan liefdadigheid gevolgd door krenking.,,
  Moge de Almachtige ons leiden.

  Khan


  Maak melding

 31. @ 46 blaka bakra : Afghanistan hebben we al lang gewonnen. Sur en Ned nog niet. Mijn Mokro broeders zijn bezig Ned te veroveren, maar Sur. valt als eerste appel van de boom (volgens onze demografische berekeningen binnen 50 jaar).


  Maak melding

 32. Aan Abdul,

  Om een paar lousy Deense cartoons was de hel uitgebroken in de moslimlanden.

  Waar is de moslims brotherhood gebleven tijdens de overstroming in pakistan tijdens de ramadammaand? Ze eten daar gras maar ze hebben kernwapens.
  Europese landen en amerika hebben pakistan financieel gesteund en in die landen plegen jullie je barbaarse terroristische acties?


  Maak melding

 33. maar wat doet die radicale imam uit egypte naast bouterse.deze imam staat bekend in frankrijk voor haat zaaiende uitspraken naar ander geloven toe en is zelfs over de grens gegooit en tot ongewenst vreemdeling verklaart, toen hij het had geroepen in frankrijk dan het moslimwet boven de fransewet moest staan.surinaamse moslim,s staan bekend als vrede lievende mensen en hebben respekt naar ander geloven.dus bouterse moet deze radicale imam,s die haat komen zaaien in suriname de grens over gooien.het waren inderdaad die imam,s uit midden oosten die die moslim,s hadden opzet om die hindubeelden lang de suriname rivier in meerzorg te slopen.


  Maak melding

 34. @ nummer 41,
  waneer heeft bouterse dat gedaan vertel de lezers dat a.u.b. Niemand in suriname heeft bouterse verplicht om publiekelijk afstand te nemen van zijn misdadige verleden ook politiek niet iedereen schuif aan alsof er niets is gebeurd.


  Maak melding

 35. @ Abdul: Ben jij in oorlog of zo? Je praat over winnen en verliezen. Wat win je? Wat verliest men? Volgens de ECHTE moslims predikt de Koran liefde en vrede. Ik heb respect voor de moslims in Suriname. Ik kan geen enkel respect voor jou opbrengen. Je bent een fundamentalist die niet thuis hoort in de westerse wereld. Ga na je geloofsgenoten en werpt jezelf 1000 jaar terug in de geschiedenis!!!!


  Maak melding

 36. harry en anderen
  kennen jullie de sme of kennen jullie de geschiedenis van kolonie?
  afval uit india
  afval uit indonesia
  afval uit hong kong
  afval uit afrika
  afval uit libanon
  als je dit vootplant krijg je surinamer van hollandse afkomst.
  na 1975 is dit voortgeplant en krijg je surinamers van sme afkomst.
  het is de bedoeling van hlland geweest verdeel en heers politiek te voeren.
  wij sme hebben de hollanders door.
  die sme die nog steeds denkt aan de afval uit die landen en negatieve elementen voorschrijven voor deze mensen hebben geen inzicht.
  eigenlijk is het om te discuseren met afval ,achteruit gaan.
  de meeste sme kan ook niet zonder uit te schelden in discusie.
  zij die dat doen hebben een vader die ze vertelt hebben om altijd te bemoeien met iemand waar je vooruit komt.
  en wanneer kom je vooruit?
  als je met mensen bemoeit waar je iets kan leren.
  dus hoop dat men minder gaat uitschelden dan vroeger.
  en vergeet niet
  toen wij uit het vaste land india kwamen wij hondoe s en moslims en boedisten waren
  toen wij uit indonesia kwamen ook die geloven hadden
  toen wij uit afrika kwamen wij moslims en winti hadden
  nu blijkt dat de meeste van deze mensen niet hun geloof hebben kunnen beleiden,
  300 jaren hebben zij gewerkt
  300 jaren hebben zij geen overuren
  300 jaren hebben zij geen pensioenen
  300 jaren hebben zij geen hoge functie
  300 jaren hebben zij geen bonussen ontvangen
  waar is al ons geld?
  ja zit bij de dome blonde wilders
  kan jullie je voorstellen deze lui hebbe zich dik gevreten en nu heeft geertje een grote mond en er zijn van die zwarten die ook voor geertje heeft gestemd.
  dan vraag ik mij af.
  uit india is de probleem mensen vertrokken
  nu is india aan het groeien,de dommen zitten nu in holland.
  ook hong kong
  ook indonesia
  ook afrika gaat nu groeien
  want alle domme gefrustreerde zitten nu in holland.
  moet ik in discusie met deze ….


  Maak melding

 37. Hallo Roy,

  Waar haal jij het lef vandaan om mensen als afval te betitelen. Je hebt het hier over afval, sorry afval gooien wij in een container of op een afvalhoop.
  Je hebt het hier over mensen, en mensen kunnen nooit afval zijn.
  Als ik jou verhaal zo lees kom je bij mij dom en gefrustreed over en je zegt zelf de domme gefrustreerden zitten nu in holland, nou dan zit je hier goed toch. Heb jij zelf wel zoveel kennis van de surinaamse geschiedenis????
  Zoals jij schrijft heb ik daar zo mijn twijfels over, want iemand die zijn geschiedenis goed kent zal nooit termen gebruiken als “ZWARTEN”, want dit is een scheldwoord door kolonialisten bedacht met wie ook jouw voorouders hebben samengeheuld om er beter van te worden. Met andere woorden, je doet niet onder voor degenen die schelden tijdens discussies. Jij hebt het over de dommen die in nederland wonen, je hebt het ongetwijfeld alleen over jezelf dat kon ik direkt zien aan jouw taalgebruik en reactie op abdul. Buiten dat zeg jij dingen die nergens op slaan. Dat gezwets van 300 jaar dit en 300 jaar dat, wat een flauwekul. Men kan geen discussie met jouw voeren wegens jouw gebrek aan kennis. Ga eerst de geschiedenis van suriname bestuderen en kom dan maar eens terug. Ook ik ben geen voorstander van Geert wilders maar geeft jou niet het recht om zo over hem te praten, want ook wij hollandse suri’s zijn het niet met hem eens maar hebben geen keus omdat de nederlandse regering hierover beslist en moeten wij dit ook gedogen of wij het goed vinden of niet. Ik hoop dat dit een wijze les voor je zal zijn, hiermee kunt je zeker ook vooruit komen. En wat het geloof betreft volgens jouw omschrijving in jouw verhaal, daar wordt men niets wijzer van. Dus multiple choice, dat is lekker hoppen van de ene naar de andere, lijkt wel een kroegentocht. Zo zijn gelovigen he, zo gauw zij genoeg hebben van hun god gaan ze iets anders uitproberen en beseffen niet dat ze in dezelfde bullshit zitten. Jij bent afval heb je zelf uiteengezet in jouw verhaal, dus ik gooi jou in de afvalbak. Morgen ga je mee met de vuilniswagen. Doeiiii

  radnah


  Maak melding

 38. Geef de moslims de vrije hand en eerbiedig de koran. Dat betekent ook dat de vrije seksuele moraal van de gemiddelde Surinamer bedreigd en levensgevaarlijk wordt.
  Immers, overspel wordt veelal bestraft met steniging of ongekende martelingen, vooral vrouwen zullen geslachtofferd worden.
  Buitenvrouwen, let op uw ZAAK(JE).


  Maak melding

 39. Abdul is geen moslim, wel een moslimhater zoals Wilders, een echte moslim kan nooit zo praten, want die weet dan zeker dat hij in de hel terecht komt.

  Abdul is gewoon iemand die in naam van de islam, terwijl hij dat helemaal niet is(moslim), het een nog slechtere naam wil geven, bewust gekozen opmerkingen om haat tegen de islam te verwekken, bij mensen die denken dat hij moslim is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.