Surinam Airways hervat vluchten op Amsterdam

2

PARAMARIBO, 12 mei – Surinam Airways hervat de vluchten op de Mid-Atlantische route. De dreiging van aswolken boven de Atlantische Oceaan is afgenomen. De eerstvolgende vlucht is donderdag. Passagiers kunnen zich aanmelden bij hun reisbureaus. Er wordt gevlogen met een ingehuurd toestel.

Dat blijft nog enkele dagen zo. “Onze Airbus ondergaat een A-check in Parijs”, zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg tegenover Radio 10. Het betreft een reguliere check. Door de dreiging zijn twee vluchten uitgesteld. In april gebeurde dit al toen Europa deels werd overschaduwd. Westerborg hoopt dat alles nu genormaliseerd is.


2 REACTIES

 1. A-check!

  Vroeger stemde je NPS en dan zei je: A-check!
  Ten teken dat het goed was.
  Dat de A-check van de SLM airbus in Parijs samen viel met de z.g. aswolk geeft mij een teken dat de SLM haar klanten niet goed informeert en de aswolk gebruikt als domme dekmantel voor reparaties. Zielig!


  Maak melding

 2. Das >>> vliegtuig was in Suriname en mog niet vliegen .kreeg geen toestemming om te vliegen over de Golf van Biskaje
  En lievr een A check dan geen check


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.