Surinam Airways laakt berichtgeving de Ware Tijd

6

PARAMARIBO, 11 mei – Het management van Surinam Airways is niet te spreken over “tendentieuze” berichtgeving van de Ware Tijd. Volgens directeur Henk Jessurun is er geen enkele SLM-functionaris aangehouden. Het Openbaar Ministerie heeft dit bevestigd. Er worden stappen overwogen.

Surinam Airways heeft namelijk imagoschade opgelopen. “De partners in het bedrijf, de Bond van Personeel in dienst van de SLM en de Vereniging van Verkeersvliegers, hebben hun misnoegen geuit over deze berichtgeving die niet op harde feiten was gebaseerd”, stelt het management. Intussen spreekt president-commissaris Leo Brunswijk van een samenzwering.

“Dit bericht komt uit Nederland aanwaaien”, zegt Brunswijk. Hij noemt geen namen of motief. Binnenkort moet er meer duidelijk komen. Het vliegbedrijf zou er onnodig met de haren bij gesleept worden. Volgens de Ware Tijd was de functionaris opgebracht voor verhoor. Het betrof het politieonderzoek naar de moord op luchtvaartfunctionaris John Veira. Hij werd voor zijn woning doodgeschoten.


6 REACTIES

 1. als john geen vijand buiten zijn werkring heeft gekend,dan is dit meer dan logische om het onderzoek te richten binnen de gelederen bij de luchtvaartdienst.

  jaren terug was er ook zo`n kappartij geweest bij de luchtvaartdienst.hebben wij dan niet te maken met zo`n soortelijke geval/situatie.


  Maak melding

 2. Dat krijg je ,wanneer allerlei onduidelijkheden zijn in de informatie verstrekking.

  Wanneer het erop aankomt,is geen enkele verantwoordelijke beschikbaaar om info te geven in welk opzicht dan ook..

  Dat is die lafheid van de sme’ers in het algemeen.. mie no sabi..

  Waar rook is vuur zegd men,er zal zeker wat aan de hand zijn..

  De hele wereld vliegt rond alleen de heilige s.l.m. staat stil met onduidelijk reden..dus je krijgt speculatie van hier tot ginter..


  Maak melding

 3. Jahoor, Nederland zou de schuldige wel weer zijn van dat verhaal, heeft de slavernij er soms ook weer iets mee te msken ofzo ?

  Die heer Brunswijk moet eens ophouden met zijn volk belachelijk te maken en zelf een gedegen onderzoek starten.

  Groet : Linksom.


  Maak melding

 4. Ik had al gezegd in een eerder bericht dat het waarschijnlijk een topfunctionaris was van een ministerie.
  De Ware Tijd gaat toch wel eerst vragen aan de woordvoerder van de SLM of het klopt?.

  Maar de SLM speelt ook vaak verstoppertje dat ze niet bereikbaar zijn. Boontje komt om zijn loontje. Laat dit een lesje zijn voor de SLM.
  Toch mag de Ware Tijd het niet publiseren omdat het een vermoeden is. De SLM kan een klacht indienen tegen de Ware Tijd bij de rechter. Misleiding van het publiek en slechte informatie verstrekking.

  Ik rust


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.