NDP-leden mogen toetreden tot Surinaams parlement

11

PARAMARIBO, 17 dec – De Nationale Democratische Partij, NDP, stemt in met de opvolging van Desi Bouterse in het parlement. Dit meldt de Times of Suriname. Ook de plaats van wijlen Kenneth Moenne wordt ingenomen. Het besluit is een radicale omslag.

Eerder had de partij besloten dat geen van beide plaatsen wordt bezet. Dat was een vorm van protest tegen de eenzijdige beëindiging van Bouterse’s parlementair lidmaatschap. Nu mogen de twee eerstvolgende personen op de kandidatenlijst wel naar binnen. De nieuwkomers Ginmardo Kromosoeto en Kenneth Menzo kunnen binnenkort dus hun opwachting maken.

Dat is dan een bevestiging van hun aanstelling door de kiesautoriteiten. Het besluit van de NDP is een bevestiging van vermoedens. Met Kromosoeto en Menzo hadden de meeste kandidatenpartij het protest ondersteund. De strategie liep stuk op de onwil van kandidaat Rudi Balker. Die zag een plek in het parlement wel zitten. Alleen, de kiesautoriteiten begingen een procedurele blunder en moest het aanstellen van voor af aan beginnen.

11 REACTIES

 1. Kijk en zie wat Front van Democratie gemaakt heeft…..een hoop frommel.
  Ik wens deze heren veel vreugde in DNA…..feest paleis in Su…….met een hoop rommel en frommel daar binnen…ga en speel een eerlijk spel in lands speeltuin.

  Opa Ronald hier uw pret pakket.!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 2. Mijn God !!!!!!!! moeten zij tussen viswijf mevrouw met bevlekt ondergoed mangal de gek de laatste maanden gaan slijten en ook tussen dief Somo en niksnutter Pres. Big Bril……… huichel master Rodger…dat zal mij wat worden………. minister zonder viskop is er ook …taktaki sjantitoki….jongens teveel om op te noemen…het zal wat worden……..zij mogen jullie op de blote knieën bedanken want zij zaten al de tijd illegaal daar aan de macht……… DEMOCRATIE noh!!!!!!!


  Maak melding

 3. Rudi Balker,
  de verrader heeft zijn eigen politieke dood getekend.door zijn onbetrouwbaarheid heeft hij ook de consumentenbond in een zeer moeilijke positie geplaatst.


  Maak melding

 4. Ik dacht dat de NDP gesteld had dat het om een principiele zaak ging.
  Niet zo principieel dus.

  Tow
  ………./////////// Om te bewijzen dat die hele Democratie van Front rotzooi is mond vol recht en wet maar zelf weten zij niet eens hoe de boel werkt…….Daarom krijgen zij voor de 5 komende maanden een pret pakket…..anders waren zij zelf niet eens bevoegd een verkiezing uitteschrijven laat dit alvast duidelijk zijn…..Men heeft achter de deuren staan smeken om hulp zodat de boel op echt moet gaan lijken……….maar alleen frommel naar het volk toe….maar dit is eigen schuld van de domoren….ga dit begrijpen….anderen in nood langa wan anu gi ing…anders hadden wij met zijn allen een lelijk probleem….de wet zegt 52…dan kan jij niet met 50 blijven zitten anders ben jij land en volk volgens de wet aan het bestelen.(COUP)

  Het is jammer dat de wet niet voorgeschreven heeft binnen welke periode dit gerealiseerd had moeten worden en dan de te volgen maatregel…dan zouden zij vonken zien….vanuit de NDP heeft men gehandeld vanuit het gebod ….en let op dat is geen wet…..maar respect naar de bevolking toe.


  Maak melding

 5. du,
  you suffer from color blindness,je hebt zeker een wc bril nodig op je neus.
  geen Rudi Balker of Bouterse,maar jij bent de grootste leugenaar en knoopt dit goed in jou bekrompen verstand.


  Maak melding

 6. volgens mij heb jij last van geheugen verlies brantimaka.hoe betrouwbaar is de voorzitter van de ndp die nooit meer zou samenwerken met bosje hij zou bosje door de straten van paramaribo slepen weet je dat nog, hoe betrouwbaar is iemand die publieke liegt over de massaslachting in het fort zeelandia deze zelfde bouterse loog over op de vlucht doodgeschoten.weet je mi boi ik heb geen enkel rede om te liegen maar jij wel jullie worden betaald om hier leugens te verspreiden.


  Maak melding

 7. dan ben jij de betaalmeester,judas jij en je pleegmoeder liegen even hard.waarom verbergt je je achter een “nick naam” ,als je weet dat jij de waarheid spreekt.wees een heer en stel je bloot klootzak.dus minder lullen escorriot.


  Maak melding

 8. @ nummer 10
  jou reaktie verbaast mij niet.
  iedereen liegt behalve de aanhanders van bouterse!
  dan ben jij ook een domme klootzak want jij reageerd ook onder een nickname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.