Amerikaanse R&B formatie Dru Hill in Suriname

2

De Amerikaanse R&B formatie ‘Dru Hill’ is op oudejaarsdag (31 december 2009) live te zien in Paramaribo. Dat maakte de organisatie So Funky groove Ltd. eind vorige maand bekend. Dru Hill, onder andere bekend van de hits ‘How deep is your love’ met Redman en ‘Wild Wild West’ met Will Smith treedt op in het Congresgebouw.

Dru Hills doorbraak kwam in 1996 toen de groep manager Haqq Islam ontmoette en hen tekende voor Island Records. De groep bracht tussen 1996 en 1999 enkele singles en een twee albums uit. Hun nummers haalden de top 10 van de Nederlandse Top 40 en de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Sinds 1999 is Dru Hill member Sisqó ook actief als soloartiest.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.