Telefoonverkeer beter tijdens oudjaar in Suriname

2

PARAMARIBO, 7 dec – Het telefoonverkeer van provider Telesur zal optimaal verlopen dit jaar. Er zijn technische maatregelen getroffen om de te verwachten verkeerstoename op te vangen. Geen ergernis, althans in minder mate dan voorgaande jaren.

Telesur heeft zich in dit opzicht onsterfelijk gepositioneerd. Het abrupt uitvallen van alle mobiel en sms-verkeer is haast het synoniem. Maar er komt vrijwel zeker verbetering. “We willen niet met dezelfde situatie als van vorig jaar geconfronteerd worden. Dus zijn we in een vroeg stadium gestart met voorzieningen”, zegt Telesur-topman Edmund Neus tegenover de Times of Suriname.

Het mag niet nog eens voorkomen dat het systeem het begeeft. Vorig jaar waren er op hetzelfde wel honderdduizend sms-berichten per minuut. “Een van de voorzieningen die getroffen zijn, is het verdubbelen van de sms-capaciteit. Wij verzekeren de gemeenschap dat er geen stremming zal plaatsvinden”, aldus Neus. Zo zich wel stremming voordoet, zal die niet het irritatiepeil halen van eerder.

2 REACTIES

  1. nou telesur hoeft niets meer te vrezen.
    meer dan de helft van de surinaamse jongeren (bron van sms’ers) lopen tegenwoordig met een UNIQA chip rond. dus zo’n storm zal het niet lopen.

    adios.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.