Surinaamse derde op Miss Teen Worldwide Pageant

1

PARAMARIBO/PORT OF SPAIN, 27 jul – Cidia Sahadewsing heeft de derde plaats behaald op het Miss Tean Worldwide Pageant 2009. Tijdens het contest in Port of Spain scoorden alleen de missen uit Canada (eerste) en Trinidad & Tobago (tweede) hoger. De organisatoren in Suriname zien hun inzet bekroond.

“We zijn erg trots op Cidia voor de prestatie die ze heeft geleverd. Ze heeft haar uiterste best gedaan”, zegt Farida Soebhan tegenover de Ware Tijd. Haar organisatie, Angel Public Relations & Administration, heeft geld noch moeite gespaard bij de voorbereiding. Cidia, die in juni Miss Teen Suriname werd, kreeg dan ook de instructie mee ten minste een Award in de wacht te slepen.

Cidia maakte er twee van: Best Talent Performance en Best Swin Suite. Een hogere score had erin gezeten. Maar gebrek aan kennis van de Engelse taal bleek een bottleneck. Cidia had moeite met het beantwoorden van haar vraag in de finaleronde. “Onze organisatie heeft hieruit geleerd dat we meer aandacht moeten besteden aan de Engelse taal”, aldus Soebhan.

1 REACTIE

 1. We moeten werkelijk harder werken aan de Engelse taal

  Dit artiekel heeft al 2 spelfouten

  Miss Tean Worldwide ?
  *Dat moet zijn TEEN zie tweede regel*

  Best Swin Suite?
  *swimsuit met een m en het is 1 woord*


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.