Medewerkers Unamic/HCN Suriname verder opgeleid

0

PARAMARIBO, 23 jun – Afgelopen maand hebben ruim 30 Team Leaders en Senior Callcenter Agents van Unamic/HCN in Paramaribo een erkend diploma van de opleiding Contact Center Team Manager of een deelcertificaat hiervan ontvangen. Tevens zijn vijf Trainers van Unamic/HCN opgeleid als gecertificeerd examinator van Stichting Exameninstituut Contact Centers (SECC).

Hierdoor is Unamic/HCN nu in staat om zelfstandig examens af te nemen en binnenkort alle 350 medewerkers in Paramaribo, na een succesvolle afronding van de opleiding, het Starterscertificaaat voor Contact Center Medewerker te overhandigen. De opleidingen zijn verzorgd door Philipse Businessschool, een door de Nederlandse overheid erkend opleidingsinstituut dat bevoegd is tot het uitreiken van officiĆ«le MBO, HBO en Master diploma’s.

Mark de Vries, directeur Unamic/HCN Suriname: “De ontwikkelingen die zowel de mensen als het bedrijf op dit moment mee maken zijn zeer positief. Er lopen verschillende trajecten die gericht zijn op de groei en verdere professionalisering van Unamic/HCN Suriname.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.