Ado Den Haag verliest 2-1 van Surinaams elftal

13

PARAMARIBO, 25 mei – De Nederlandse eredivisieclub Ado Den Haag heeft ook in zijn tweede wedstrijd op Surinaamse bodem geen winst weten te behalen. De krachtmeting met het Surinaamse nationale elftal werd verloren met één tegen twee. Te oordelen naar het uiterlijk van spelers aan het eind van de wedstrijd, was dit niet de verwachting.

Ado Den Haag begon de wedstrijd fris met hier en daar wat felle aanvallen. Suriname liet het niet over zijn zij gaan en kwam vooral vanuit de linkerflank regelmatig in het doelcentrum. In de achttiende minuut schoot Marlon Felter Suriname op voorsprong per strafschop. Rinaldo Lupson was kort tevoren in verboden gebied te grazen genomen. Er volgde een tweede strafschop na ruim vijf minuten.

Felter was dit keer minder trefzeker. Zijn schot scheerde langs de rechterdoelpaal. Toch kwam Suriname nog voor rust op twee-nul. Giovanni Drenthe mikte raak uit een vrije trap. Na rust kwam Ado Den Haag fel terug. Een reeks aanvallen leverde één doelpunt op van Timothy Derijck. De Nederlanders hadden eerder gelijk gespeeld tegen de Surinaamse kampioen WBC.

13 REACTIES

 1. ADO kan en weet niet te voetballen…..Dat hebben nu door en geleerd……zulke ploegen moet jij heel makkelijk met 5 of 10 nul naar huis sturen.


  Maak melding

 2. 2-1 maar? Wilde dit elftal naar het WK. Gelukkig hebben ze de weg niet gevonden. Het zou een blamage zijn voor het voetbal in het algemeen en zeer voor Suriname.


  Maak melding

 3. jullie lullen vanuit holland.
  als jullie zo goed kunnen voetballen
  ga suriname dan steunen.nee jullie kunnen alleen daar gaan en profiteren.
  suriname heeft veel minder mensen dan den haag en zijn minderontwikkeld wat wil je nog meer


  Maak melding

 4. yongu khad,

  Ai boi ben blij dat ze het wk niet gehaald hebben. Ik denk dat het surinaamse elftal met dubbele cijfers verlies het wk zou verlaten.
  We moesten van nederland evacueren naar een ander land me taigieee.


  Maak melding

 5. Ik vind het best een knappe prestatie van amateurs om van een clubje profs te winnen.
  Deze mensen kunnen niet leven van het voetbal zoal ADO spelers


  Maak melding

 6. BTW ik vind het ook knap dat die Hagenezen in die hitte tenminste 1 doelpunt hebben gescoord, ja huh zo’n temperatuur zijn ze niet gewend hoor ….


  Maak melding

 7. Bacco, als het doel van dit elftal was om naar het WK te gaan, dan mag je het winnen van ADO met 2-1 niet als een prestatie zien, maar meer als een wanprestatie.


  Maak melding

 8. Nakboy’s

  sur was bar slecht tegen vvv,ook hier had suirname met 5-0 kunnen verliezen.
  maar vergeet niet ook met strafschoppen kun je voetallen. kanap gedaan hoor sur.


  Maak melding

 9. Het was een surinaamse scheidsreichter!!! Er waren 2 strafschofschoppen gegeven aan su!! Er is een rode kaart gegeven aan ADO!!! Allemaal verdachte omstandigheden om Su kosten wat kost te laten winnen!! aan deze uitslag til ik dan ook niet zwaar aan !! Het is meer een lachertje dat Su met zo´n overwinning blij is!!!! Ado is gewoon lekker op vakantie er stond immers niets op het spel!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.