Surinaamse acteurs cel in voor cokesmokkel

6

Vijf leden van een Surinaamse toneelgroep zijn gisteren (maandag) veroordeeld tot celstraffen van zes en zeven maanden voor cocaïnesmokkel. Tegen allen was voor de rechtbank in Haarlem een gevangenisstraf van een halfjaar geëist.

De vijf verdachten, die deel uitmaakten van een groep van zeven, werden in juni opgepakt op Schiphol met drugs in hun lichaam meldt Novum Nieuws.

De veroordeelden zijn tussen de 30 en 47 jaar. De toneelgroep was naar Nederland gekomen op uitnodiging van een Nederlandse instelling. Het was de vierde ‘culturele groep’ die in korte tijd op Schiphol werd aangehouden op verdenking van drugssmokkel.


6 REACTIES

 1. Culturele groep draagt cultuur van Suriname uit. inderdaad moet je jezelf afvragen of het smokkelen van cike deel uit maakt van het dagelijks cultuur in Suriname.
  De economie van Suriname wordt gedragen door de coke. Zie de rijke lieden waarvan het overal in Suriname bekend is waarmee zij hun rijkdom hebben vergaard niet met de export van groente en peper en tajer etc. Niet het exporteren van rijstmeel maar wel een op meel (blom) lijkende product {zoon van Tjin A Djie aangehouden op weg naar Paramaribo met in zijn bezit witte poeder denkende dat het (Blom) meel was. Heeft toevallig de verkeerde zak met meel meegenomen}


  Maak melding

 2. De grootste drugsdealers zijn toch de NEDERLANDERS. Zij verdienen het grootste geld mee en de Nederlandse economie is afhankelijk van drugs (zwartgeld).
  Wat binnen komt uit Suriname is procentueel te verwaarlozen vergeleken met wat Ned in totaal exporteert. Die Bakra’s moeten altijd wat te zeggen hebben.
  Hollanders zij zijn meester in drugs en het drugs-dealen.


  Maak melding

 3. ze moeten geen visa meer geven aan zogenaamde
  groepen die naar nederland komen.ze geven ons land schande want dan denken die hollanders dat alle surinamers zo zijn.opsluiten die gasten die coke smokkelen.geen medeleiding met die gasten.de bak in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.