dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijEerste Alpha-conferentie in Suriname

Eerste Alpha-conferentie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – Zeven Nederlanders vertrekken deze week naar Suriname om daar de eerste Alpha-conferentie in Paramaribo te leiden. Initiatiefnemer is baptistenvoorganger Serge Andre, directeur van de Surinaamse Bijbelschool Apóllos en verbonden met de Bethelgemeente van ds. Orlando Bottenbley in Drachten.

Als gastheer ontvangt hij een team van zeven Nederlanders, onder wie twee met een Surinaamse achtergrond, die de Alpha-conferentie gaan verzorgen. Onder hen directeur Jan Bakker van Stichting Alpha-cursus Nederland en Jonathan Westerkamp, verbonden aan Youth Alpha en Youth for Christ.

De Alpha-cursus biedt een aantal inleidingen die betrekking hebben op de uitgangspunten van het christelijk geloof. De cursus bestaat uit tien avonden en een weekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES