Regeercoalitie Suriname ziet zich al terugkomen

16

PARAMARIBO, 10 mrt – De coalitie, zeker het Nieuw Front, maakt groot kans terug te komen. Dit zegt coalitieparlementariër Adiel Kallan (Nieuw Front). De parlementsverkiezingen van 2010 kunnen vol zelfvertrouwen tegemoet worden getreden. “Ik kan op basis van alle feiten zeggen dat we op de goede weg zijn.”

De afgelopen drie jaren is de ontwikkeling van economie en samenleving aardig op de rails gebracht. “We hebben een heleboel zaken gerepareerd. Alleen moeten zaken als welzijn, welvaart en de kwaliteit van het leven verbeteren”, zegt Kallan. Daar is nog redelijk voldoende tijd voor. De aanpak van de economie vooral is bewijs genoeg dat het kan. Het is dan ook all hands on deck.

Er zal niets aan het toeval worden overgelaten. “Je wilt uiteraard weer in het regeercentrum komen. In de komende twee jaar heb je nog voldoende ruimte om zaken beter aan te pakken en tot een goed eind te brengen”, aldus Kallan. Gedacht wordt aan onder meer huisvesting en onderwijs. Ook werkgelegenheid krijgt nog meer aandacht. Of het tot een bundeling komt van alle coalitiepartners is nog lang niet zeker.


16 REACTIES

 1. Inderdaad komt Nieuw Front terug … maar binnen Nieuw Front zal PL de grootste partner worden.

  Paul Somohardjo wordt dan president van Suriname…


  Maak melding

 2. Dat de grondstofprijzen nu superhoog zijn is zeker geen prestatie van de coalitie.
  Aan de andere kant mag iedereen dromen.

  Slaap lekker hoor hr. Adiel Kallan.


  Maak melding

 3. Terugkomen van waar…van een bedelpartij uit het buitenalnd….of van het liegen en bedriegen….en terugkomen van domoren beleid.

  Jonge wees wijs alleen door stembus geknoei kunnen jullie daar blijven en over knoeien gesproken daar zijn jullie kampioen in SCHURKENBENDE.


  Maak melding

 4. Huisvesting:
  Een deel van degenen is omgekocht en een ander deel moest PL flink betalen!

  Onderwijs:
  Loopt gigantisch achter en gaat juist achteruit.

  Economie:
  Door de hoge wereldmarktprijs voor mijnbouwproducten en landbouwproducten komt er nog wat geld in het laatje!
  Maar, men doet gewoon niks aan de infrastructuur tbv verdere ontwikkeling van deze sectoren!
  Brandstof is peperduur, voor een derdewereldland in ontwikkeling, moeten de brandstofprijzen laag gehouden worden en geen speelbal zijn van de wereldmarkt.


  Maak melding

 5. En what a bout de rijken die steeds rijker worden en de armen steeds armer? Volgens mij zijn de armen geen stap vooruit gekomen. Er zijn nog steeds mensen die nog onder aan de ladder zitten, en nog steeds geen uitweg zien. Er zijn weliswaar dingen veranderd in positieve zin, maar er is een bepaalde doelgroep die volgens mij vergeten zijn.
  Mogen zij ook meegenieten van alle posietieve ontwikkelingen?


  Maak melding

 6. En, daarnaast:
  – Dreigen met interventie door Holland/ VS. Met interventie bedoel ik daadwerkelijk militair/ politioneel ingrijpen, spionage activiteiten met het doel tegenstanders van het Frontregime in het verdomde hoekje te drijven door ze te linken aan Farc, terrorisme, drugshandel, wapenhandel, dreigen met VISA-perikelen, moeilijke toegang tot genoemde landen, boycott Surinaamse producten, etc
  – Verkiezingsfraude: bij de verkiezingen onder leiding van NDP/ Bosje is er geen miniem deel aan ontoelaatbaar gedrag ontdekt. Voor de zoveelste keer (ook voor 1980) hebben verkiezingen onder NPS/ VHP weer verdachte handelingen laten zien!
  – Omkopen van de stemgerechtigden middels gronden, vergunningen, auto’s, banen, etc!


  Maak melding

 7. Barack obama mag het komen proberen als de amerikanen hem niet kiezen, maar waarschijnlijk zal het hillary zijn die het in bananenrep. suriname mag komen proberen


  Maak melding

 8. Kallan zit te dag-dromen,geloof nog sprookjes en zijn(hun) eigen leugens. Als de weg die we nu volgen het goede is volgens hem., dan wil ik het “minder” goede niet zien, of meemaken. Rest nog 2 jaar om politieke vrienden te belonen en het volk met een heleboel “non-sence” op te zadelen, meer dan dat hoeft men niet te verwachten. Zelf de “zaak” brunswijk in het Moengo stadion is er nooit een officiele lezing van deze regeering gekomen.,simpel., om hun politieke hachje te redden. Triest is het.


  Maak melding

 9. Stop jij no 9 je kop weerin je kumakoisi
  daar hoor je thuis,het is makkelijk aan te halen om terug te komen je zak te vullen,en anderen stikken van de honger,en geen geld hebben een Arts te betalen om hun gezondheid te redden,waarze meteen met de dood worden bedreigd !!!!.met deze boevenbende,een ziekenhuis dat zonder lakens zit of luiers,niet een ieder kan dit permiteren.zelf omgebruik te maken van een toillet moet je geld neer tellen in ziekenhuizen, is toch vreselijk.


  Maak melding

 10. ach iedereen heeft het recht te zeggen wat hij of zij denkt,en mocht deze heren terug komen als regerende machthebbers.dan leert het volk van suriname het nooit en te nimmer.en gewoon respect tonen voor de holle klagers.dit is eenmaal de surinaams politiek voering.in elk geval vene heeft deze man uit de denk tank van de partij uitgetrapt samen met de directeur van de bog.dus houw je koest brada


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.