Belastingonderhandelingen Antillen en Suriname

1

Suriname en de Nederlandse Antillen gaan onderhandelen over een verdrag om dubbele belasting en het ontduiken van belasting te voorkomen. De eerste gespreksronde is van 17 tot 19 maart in Willemstad en de afsluitende besprekingen zijn later in Paramaribo. Dat meldt Radio Nederland Wereldomroep.

Het fiscaal verdrag is bedoeld voor bedrijven en individuele personen en het voorkomt dat men dubbele inkomstenbelasting betaalt, bijvoorbeeld als men zaken doet met Suriname of omgekeerd. Een luchtvaartmaatschappij als Insel Air en het telecommunicatiebedrijf UTS, die de laatste tijd erg actief zijn in Suriname, zullen daarvan kunnen profiteren.

Zie ook www.kontabai.nl


1 REACTIE

  1. Belastingonderhandelingen Antillen en Suriname.
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Kijk waar SU.is en kijk waar de Antillen ligt….men ziet duidelijk dat Su. zaken voor anderen zit te regelen……deze domme achterlijke boevenbende(Front) moet snel daar verdwijnen zij brengen land en volk in KATIBO.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.