zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOok Surinaamse douane overweegt protestacties

Ook Surinaamse douane overweegt protestacties

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 dec – Protestacties zijn niet uitgesloten als de werkomstandigheden bij de douane niet op de kortste termijn veranderen. Dit stelt voorzitter Romeo Chin A Loi van de Douanebond. In tegenstelling tot de stakers in andere sectoren wordt niet gemikt op onderhandelingen met de werkgever.

“We willen niet meer praten, maar uitvoering van het pakket van 2005”, zegt Chin A Loi. Dat pakket voorziet in een serie maatregelen, waaronder aanpassing van speciale toelagen. De regering krijgt drie dagen de tijd om de uitvoering gedaan te krijgen. Ook het publiek heeft dan nog even de tijd “om te doen wat ze moeten doen.” Het openbaar transport ligt nog steeds stil.

De ongeveer achthonderd particuliere bussen worden nog steeds binnen gehouden. Een tweede gespreksronde met het ministersteam heeft bitter weinig opgeleverd. Ook de Bond van Leraren zegt niet tevreden te zijn over het verloop van de besprekingen met de regering. De staking op de publieke middelbare scholen gaat zijn tweede week in zonder zicht op spoedige beëindiging.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Werken luilakken. De overheid is geen vetpot. Vene moet goede managers aanstellen en niet zoveel luie ambtenaren. Wie niet wil werken moet wegwezen.

  Staken staken. Leer eens te werken en minder corrupt te zijn.


  Maak melding
 2. Datravisie ik ben t niet eens met je. regeringen moet zich ook houden aan principe akkoorden en of overeenkomsten. met tekent deze dingens niet om het tekenen. maar ze moeten uitgevoerd worden!!


  Maak melding
 3. Neen het is de NDP,dat hoor ik vene roepen,rest sandoksie die nog moet roepen ~~

  panserwagens ontdekt of onderschept personen aangehouden die niet bestaan.

  Deng de na bruja,Gado juru doro,a volk ay opo,den schijt a jorka supu fu NPS\VHP

  Akuba


  Maak melding
 4. deze mensen moeten een andere werk krijgen, zoals vuil ophalen daar voor zijn ze geschikt, alleen maar schurken zijn ze, meer dan de helf moeten opgesloten worden.


  Maak melding
 5. Duane staken? Ik hoop dat ze dat doen en dan kunnen ze vervangen worden door een groep eerlijke mensen. Als die er nog zijn in suriname.
  Hoe gaan ze hun feesdagen sponseren als ze geen tjoekes krijgen over de feestdagen?


  Maak melding
 6. Dan moet u naar financien bij financien u moet naar binnenlandse zaken bij binnenlandse zaken u moet naar Marikoe van Marikoe u moet naar Bruinwerker van Bruinwerker….. jawel met liegers en bedriegers moet u het heel snel begrijpen anders you latie.


  Maak melding
 7. Vertrouwen in deze regering?! Dat zeggen de neo-koloniale zakenlieden.De economie en strategische ligging ten opzichte van de Caribische en Mercosurmarkten maken het verkopen vanuit Suriname voor hun makkelijker. Zij hebben lak aan de koopkracht achteruitgang.

  Verhoging van allerhande diensten en goederen en werkomstandigheden maken deze acties, of rechtvaardigen ook alle acties op dit moment.

  Chan”scenario” santakkie moet een andere toon aanslaan tegen de NDP als hij rust wil hebben in SU. Ik weet niet als hij de regerings woordvoerder is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES