woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameBagage universiteitsstudenten Suriname verzwaard

Bagage universiteitsstudenten Suriname verzwaard

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 nov – De groep studenten van de Anton de Kom Universiteit van Suriname, zijn voldaan teruggekeerd van hun studiereis naar Nederland. De reis wordt alleszins vruchtbaar genoemd. De doelstellingen zijn ruim gehaald.

Volgens het rapport dat is aangeboden aan bestuurvoorzitter Allan Li Fo Sjoe van de universiteit, is zowel gestudeerd als praktijk opgedaan de afgelopen drie weken. De studeersessies waren op de Vrije Universiteit van Amsterdam, de Universiteit van Utrecht, de Technische Universiteit Delft en de hoge scholen Inholland, de Haagse Hoge school en de Hoge school van Utrecht.

Ook zijn bezoeken gebracht aan onder andere de Beverwijk markt, de Haagse markt en de Albert Cuyp in Amsterdam. Onder meer is goed notie genomen van de veiligheid en hygiëne. Dierentuinen zijn bezocht in verband met een project voor de Paramaribo Zoo. Jaarlijks worden twintig studenten uitgezonden als onderdeel van samenwerkingsprojecten met Nederlandse onderwijsinstellingen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES