Haagse moord op Surinaamse televisie

7

De nog altijd in nevelen gehulde dubbele moord in de Haagse Van Musschenbroekstraat was maandagavond uitgebreid op televisie in Suriname. Aangezien de politie zich in Nederland op dood spoor bevindt, probeert zij via het Surinaamse televisiepubliek een doorbraak in de even gruwelijke als mysterieuze zaak te forceren.

De dubbele moord op een 42-jarige Hagenaar en zijn tien jaar jongere vriendin werd op 19 juli 2006 op klaarlichte dag gepleegd. Dat gebeurde in de woning van de vrouw, onder de ogen van het anderhalf jaar oude zoontje van het stel.

Volgens het Algemeen Dagblad leverde een groot onderzoek van de politie sindsdien nauwelijks iets op. Omdat de politie vermoedt dat er in Suriname mogelijk getuigen zijn die meer weten over de achtergronden van de dubbele moord, zendt de politie maandagavond een opsporingsbericht uit op vijf grote televisiestations van Suriname.


7 REACTIES

 1. Zie je wat die saka saka sandoppie doet. Nederlandse politie heeft vrij spel op surinaams grond gebied. Deze idioot van minister moeten ze echt opsluiten in LPI.

  Hij is gewoon de grootste NSBér aller tijden in Suriname. Hoe kan Nederland via surinaams grondgebied vragen naar aandacht voor 2 moorden>?

  Waarom vraagt nederland niet aandacht voor de vele moorden die zij begaan hebben tijdens en voor 1863????

  Nederland ziet schoonschip om zijn slag te slaan via een NSBér


  Maak melding

 2. @ tjaumin hou a.u.b op 1863 bij dit verzoek erbij te halen wat een onzin verhaal van jou , het gaat erom om een moord optelossen verder niets , als wij in suriname geen gebruik willen maken van deze mogelijkheden dan is het onze probleem niet van de nederlanders . als voorbeeld die jonge man die zijn echrgenoten heeft gedood en gevlucht naar nederland en via peter R de vries is opgespoort hij is hier toch veroordeeld maar onze corupte land heeft geen poot uigestoken om die man optesporen terwijl mem wist dat hier zat.dus jou verhaal is lulkoek sorry


  Maak melding

 3. sommige mensen zullen altijd dom blijven, ze doen niks voor hun land sur. ze bijven daar en doen niks, en als anderen wat proberen te doen, worden ze jaloers.


  Maak melding

 4. Goed zo meneer Santhokie!!!! suriname is geen
  onderduik adres voor criminelen.opsluiten allemaal.het is erg genoeg met de crimi die daar rond lopen laat staan als de djangolo van nedreland erbij komen.bigup sandup!!!!


  Maak melding

 5. Het enige waar ik nieuwsgierig naar ben is dat als het omgekeerd zou zijn dat Surinaamse politie,justitie en andere opsporingsdiensten in Nederland op zoek gingen, zij ook op de Nederlandse televisie zouden verschijnen enz.

  Peter R de Vries deed het maar wat ik bedoel is dat zou Santokhi opeens tijdens een opsporingsbericht op de Nederlandse televisie verschijnen.

  Crimininelen moeten ze overal ter wereld op kunnen pakken maakt niet uit waar ze iets hebben uitgespookt en ook al is dat de andere kant van de wereld.Want als ze niet worden gepakt gaan ze gewoon verder met die rotzooi van ze.


  Maak melding

 6. Iedereen die Min. Santhoki afkraakt is crimineel of heeft banden met het crimin. circuit. Santhoki maakt schoonschip met criminelen, waar dan ook.
  Wat is er op tegen om de een moordzaak op bovengenoemde wijze op te lossen?
  Was het je fam zou je het dan niet goed vinden dat de zaak op deze wijze toch opgelost wordt of heb je soms fam aan de andere kant van de zaak?.
  Voelt tjaumin soms persoonlijk de hete adem van Santhoki in zijn nek blazen.
  Ik weet trouwens wie min. Santhoki consequent en NSBér moemt, als je een man bent gebruik dan je eigen naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.