dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHindoestaans gezin verscheurd na moord

Hindoestaans gezin verscheurd na moord

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een schietincident woensdag jl. in een woning in Den Haag zijn een 42-jarige man en een 32-jarige vrouw om het leven gekomen. Volgens het Algemeen Dagblad betreft het een Surinaams-hindoestaanse familie. Een kind van anderhalf jaar oud was getuige van de dubbele moord en blijft als wees achter.

De ouders woonden sinds drie tot vier jaar in het appartement aan de Van Musschenbroekstraat in het Haagse Laakkwartier. De overleden vader van het jongetje is volgens de krant opgegroeid in het huis waarin hij woensdagavond op dramatische wijze om het leven kwam.

Buurtbewoners hoorden na een schot smeekbeden van de twee slachtoffers, drie schoten, en daarna snel achter elkaar een salvo tot het magazijn van een wapen leeg was. De vermoedelijke dader sprong ter hoogte van afhaalcentrum Sweetie bij een ander achter op een brommer, waarna ze via de Pasteurstraat richting Lorentzplein verdwenen. De politie heeft de daders nog niet kunnen aanhouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

45 REACTIES
 1. Hallo broerders en zusters,

  Eerst Amsterdam , nu Den Haag, welke stad
  wordt de 3e cowboy stad.

  De maatschappij verhard, ook moet men nu uitkijken wat je uitkram, want een klein verkeerd woord wat een ander niet uitstaat kan grote gevolgen hebben.

  Groetjes, pakromo.


  Maak melding
 2. Pakromo,
  En daar moeten wij niet naar toe, want we leven toch in een DEMOCRATIE, dus moet de rechter het laatste woord hebben en die beslist.Wat is er toch met de MENSHEID aan de hand, je mag niks meer zeggen of je wordt neergeknald. Nou weten wij niet wat de toedracht van deze zaak is, maar één ding weet ik zeker dat de persoon die dit gedaan heeft een KEIHARDE ROTZAK is om voor het oog van een kind de ouders te vermoorden terwijl zij om genade vroegen.
  Het lijkt wel Mohamed B toen hij de moord beging op wijlen van Theo.
  Misschien moet echt de DOODSTRAF terug, wat is er de laatste tientallen jaren niet in Nederland gekomen aan SCHOREM en VOLK. BAH


  Maak melding
 3. Ja mensen; booster kent het plek op zijn duimpje!!!
  kijk uit en kom vooral niet meer in den haag wonen, want als je iemand iets maar tegenwoordig zegt, dan halen ze een wapen tevoorschijn.!!!


  Maak melding
 4. Je hoef niet meteen te verhuizen naar suriname, want je bent daar helaas niet welkom!!!
  ik adviseer om maar dan meteen te verhuizen naar de maan, maar een ticket kopen bij de klm is helaas onbetaalbaar gebleven tot nu toe.
  Zie je het toch niet meer zitten, dan adviseer ik jullie allemaal toch maar deze daders in te huren en zo kom je tenminste nog gelukkig altijd nog een plaatsje in de hel!!!


  Maak melding
 5. Als zo een situatie in Suriname zich voordoet, dan hebben de meeste mensen in NL een negatief oordeel over SR. Kijk wat hier allemaal gebeurt, ondanks er zoveel politie is.
  Echter vind het rechtssysteem hier ook geen ene moer voorstellen. Gewoon deze mensen oppakken en ophangen…..NL is te tolerant.


  Maak melding
 6. Binnenkort is deze zaak gesloten, want het betreft buitenlanders. En het gaat de staat geld kosten om de dader in de luxe “Hotel” zogenaamd de gevangenis te stoppen.

  In Nederland kan je alles maken, want de straffen stellen niks voor. Van de 8 jaar zou je hooguit 3 jaar moeten zitten, als je tenminste niet toerekeningvatbaar wordt gesteld.


  Maak melding
 7. vlak om de hoek op de Rijswijkse weg is een paar jaar geleden ook een hindoestaanse vrouw en haar dochter doodgeknuppeld met een hamer door een bekende van haar , want ze had de persoon zelf binnengelaten. De politie heeft tot nog toe de dader niet kunnen traceren.

  Wie met pech omgaat wordt ermee besmet.


  Maak melding
 8. Als je rommeld met zaken die het daglicht niet verdragen om boven je standaard te leven en het verkeerd loopt, moet je voor de gevolgen instaan.


  Maak melding
 9. Pretima,
  Zie je wat kan gebeuren als je zo graag een villa op het noordelijk- en zuidelijk halfrond- , een vliegtuigje op 16 hoven- en een dure jacht in de Scheveningse haven wil hebben om geweldig te spelen en op te scheppen.


  Maak melding
 10. Ja , Ik wil alleen maar zeggen dat wij tegenwoordig nergens meer veilig zijn .
  Al is het Nrd, Oost ,Zd ,Wst. De mens wordt van de dag slechter en slechter.Al is men toch nog zo voorzichtig je weet niet wat je te verwachten staat.


  Maak melding
 11. du. deze vreselijke dingens gebeuren helaas overal heb niets met democratie

  te maken ook niet met rijk of arm , dat geld voor landen ook met de mens temaken zieke geesten onstabiele mensen , de mensheid is verdwaald we krijgen dagelijks niets anders te horen en te zien op tv en de radio. dat was het weer


  Maak melding
 12. Overal in de wereld gebeuren deze lafe daden.
  Ik vind het heel erg voor dat kind,waar gaat dit geweld allemaal heen.De politie heeft hier geen schuld aan want die kunnen niet in alle woningen gaan zitten wachten of loeren naar misdaden en gewelddaders.Ik vind wel dat de doodstraf weer moet komen,als je iemand hebt vermoord dan heb jij ook het recht niet meer om te leven jij moet dan ook dood jij bent het leven dus ook niet meer waard.Marie


  Maak melding
 13. ophangen die smerige beesten ,om zo een onnozel kind dit te laten zien ,het is schandalig en schaamteloos.ik weet niet wat er gebeurd is ,maar het lijkt wel een afrekening,nochthans als iemand om genade smeekt en je zo een moordgeest heb ,heb jij het recht niet om mensen te vermoorden.aub de doodstraf dit gaat te ver.


  Maak melding
 14. Ze zijn niet tolerant , maar malen er niet om als zwarten elkaar afmaken, althans als het zwarten zijn.
  Malen ze om de Libanezen of Irakezen, nee toch want de olie moet naar Europa zodat een ieder blank of zwart ook auto kan rijden.


  Maak melding
 15. Zeg ze voor me hoor Romario.
  Volgens sommigen hier,komen dit soort dingen allen in Suriname voor,huh was het daar gebeurd, mie gadoo dan was het op deze site te klein.

  Any how,wat ergg voor dat kindje,volgens de wetenschap zal dit kind voor de rest van zijn leven getekend zijn,ik hoop dat zijn familie,hem een liefdevol leven geeft.
  Hierbij condoleer ik de nabestaanden.
  May GOD Be With You.


  Maak melding
 16. Ik denk dat het in de relatie sfeer plaats vond en dat de ex-man van de vrouw erachter zit. Het 6 jarige dochtertje (van hun) was op dat moment bij hem. Zielig voor het kindje dat alles heeft mee moeten maken


  Maak melding
 17. Hallo broerders en zusters,

  Iederèèn heeft zijn mening klaar, maar laten we a.u.b.wachten wat de reden is, anders wordt ’t een gebed zonder eind.

  En gebed hebben we nodigt in deze bikkelharde maatschappij.

  En niet tand om tand, want dan zijn wij geen haar stukken beter.

  Leest de bijbel, en bidt elke dag…!!!.

  Groetjes,pakromo.


  Maak melding
 18. Die mensen die een ander laat afmaken. wat krijgen ze eigenlijk. wat bereiken ze. ze betalen aan de kakkerlakken geld om te doden. zo noem ik dat soort mensen. die voor geld alles willen doen. en dan hebben ze nou rust.ik heb het niet over de kakkerlakken. maar de persoon die betaald heeft. ik vind dit een goedkope truc. m.a.w. patologisch ziekte. die niet precies weet waar hij mee bezig is.


  Maak melding
 19. Mensen het waren geweldige mensen ik ken ze
  vooral zij ze was net nu bezig te genieten van het leven met een echte familie , en ja toen dit dat is jammer . laten we daar over hebben , ik zou graag willen weten wie in het leven niks en dan ook niks verkeert doet
  maak niks uit wat het ook is ,ja ja dan blijft er bijna niemand over , dus wat hij deed is niet belangrijk ,het gaat er om dat er twee mensen vermoord zijn , op een heel laage manier door iemand die het zelf niet kon en heeft het laten doen , maar nu is hij wel veilig en blij , heeft hij niet gedacht dat hij maar twee mensen heeft laten afmaken ,of was dat de helefamilie . en het jongetje dan wat gaat hij als hij weet dat op een dag mama en papa vermoord is ???????????????? ,of heb je een plek op het wereld waar niemand je kan vinden, graag zou ik het ook willen weten . mensen laten we aan het familie denken wat ze nu mee maken ,misschien ben jij het morgen of jij of jij of zij of ik . hopen dat het politie de daders snel pakken en door geven wie het betaald heeft .


  Maak melding
 20. Zoo vrd (M..m ) laaaag om op zo een wijze ,met je turks of marokaanse vrd het te laten doen .een ding is zeker je wordt op ge pakt door de politie ,wat had het vrouwtje er mee te maken .zit je lekker in Sur of Aruba droog en velig , bestond het familie alleen uit de die je hebt later vermoorden vrd heb je goed gedacht voor je het opdracht gaf . en die kleine die over gebleven is .heb jij geen vrouw en kinderen ????????
  of maakt dat voor jou niet uit , dat blijkt anders had je het niet gedaan geke moitie .
  weet zeker dat je er spijt van hebt maar ja vrd hond het is te laat , koop een tickt naar maan misschien dat je daar velig bent .


  Maak melding
 21. Beta,
  Je hebt gelijk, maar ik weet niet of het op de slachtoffers slaat.
  Een buurman van me heeft het ook vaak over boten en vliegtuigen. Ik denk dat de fantasie bij hem op hol geslagen is. Als ik de kans kreeg zou ik hem wel op andere gedachten willen brengen.


  Maak melding
 22. Oi deze soort dingens doen mensen die geen ballen hebben en betalen andere om dingens die hun niet kunnen te doen (hond)maar vrd
  Mina jij gaat door de mand vallen ,jij wordt gepakt door de politie .hond als je wraak nam deed het met de gene het moest maar waarom de onschuldige, lafe hond het vrouwtje
  had toch jou niks gedaan ,blijk dat je geen vrouw en kinderen hebt.Of je had ze en zij weg bij je waar door je niet weet ,hoe geweldig het is om vader en moeder te zijn ,ja hond jij hebt geen gevoel om dat jij een beest bent ,denk ook dat je geen familie hebt ,blijkt nu om dat je zo iets hebt laten doen , en ja stom om er over te denken maar heb je een geloof ,blijk van niet stome hond laaaaage vent (M..m)
  Jantje ………… een Vader


  Maak melding
 23. “Ja mensen; booster kent het plek op zijn duimpje!!!
  kijk uit en kom vooral niet meer in den haag wonen, want als je iemand iets maar tegenwoordig zegt, dan halen ze een wapen tevoorschijn.!!! ”

  Den Haag is denk ik niet oh zo veel gevaarlijker of veiliger dan elke grote stad, zelfs in de meest kleine plaatsen zoals Zoetermeer heb je mafkezen rondlopen die hun hele gezin afmaken en daarna zichzelf voor hun kop blazen.

  “en ik dacht dat hindoestanen dit soort dingen niet deden ”
  *oh my god*. Sorry dat ik bot doe Winnie, maar op welke planeet woon jij? Je dacht dat hindoestanen dit soort dingen niet deden?!

  Die 2 gasten die vermoord waren en vervolgens ingemetseld waren in een winkel in Den Haag, door hindoestanen, denken er vast anders over.

  Die hindoestaanse vrouw aan de Rijswijkseweg in Den Haag, en haar dochter die door haar eigen broer/oom werden vermoord, denken er vast anders over.

  Een beruchte hindoestaanse gast, die midden in de Schilderswijk op straat geknald werd, na een lange vete tussen 2 beruchte hindoestaanse families, denkt daar vast en zeker anders over daarboven.

  Als ik nog door ga, ben ik morgen nog niet klaar, maar nok ff met dat denken in hokjes, want er zijn zat hindoestanen die echt wel shit uitvreten, dat wil je niet weten! Van al die gevallen die ik hoor is het zo dat die dingen weliswaar gebeuren tussen hun eigen volk onderling of met Pakistanen eventueel. Maar laten we niet doen alsof die mensen ALLEMAAL koorknapies zijn


  Maak melding
 24. wat erg arm kind,wat lopen er toch rare mensen rond.
  blijkbaar word er veel over gepraat door bep mensen en weet men wie de dader{s}is/zijn.
  veel sterkte voor familei en nabestaande


  Maak melding
 25. hollo broeders en zusters

  het is allemaal heel tries.
  wil even de nastanden heel veel sterkte toe wensen.

  jullie moeten niet denken dat alle hindoestanen zo zijn .
  en bij ieder volk is zo .

  en die LMG spoor niet goed ,alleen over de hindoestanen ?????

  en s.v.p met de 2kids kom goed???

  good girls


  Maak melding
 26. Als reactie op kon-koni,,,de dubbele moord die een aatal jaren geleden is gebeurt op de hindoestaanse vrouw en haar 13 jarige dochter, een aantal jaren geleden (2001) is door haar broer gedaan, deze is gepakt en veroordeeld tot 20 jaar, en niet doodgeknuppelt, maar vermoord met een schroevendraaier en een mes. De tragedi die nu weer afheeft gespeeld, vind ik diep diep triest, ik mag dan wel een haagse bewoner zijn in Nederland, ben zelf ook in Sur geweest, ik schaam mij diep voor dit land, en kan niks anders zeggen dan dat ik meeleef met de de nabestaande en zeker met het kleine lieve ventje wat getuige was van al dit vreselijks, ik heb er staan kijken weant alles was afgezet, en heb het ventje naar buiten zienkomen, totaal in shock mijn hart gaat uit naar hem!!!

  Gr een schamende Nederlandse


  Maak melding
 27. Goh Good Girls, je moet mij een x de vaardigheid leren om dingen in mijn tekst te lezen die er NIET staan. Ik vind dat namelijk wel knap dat jij dingen anders leest dan wat er duidelijk staat.

  Als jij een beetje mijn vorige reactie begrijpt, dan zou je snappen dat ik in feite exact hetzelfde zeg als wat jij zei —> BIJ IEDER VOLK HEB JE ZULKE NARE GEVALLEN. En ik bracht daarom expres voorbeelden naar voren van gruwelijke gevallen waarin het wel hindoestanen betroffen om Winnie even duidelijk te maken dat je dus OOK in die bevolkingsgroep nare mensen hebt zitten die dingen flikken die het daglicht niet kan verdragen.

  Kan voor jou misschien hard overkomen dat ik expliciet erbij vermeldde dat het hindoestanen waren, omdat jij misschien niet tegen de waarheid kan en liever in een droomwereldje leeft waarin dit soort gevallen liever niet genoemd worden. Vandaar dat je misschien zo lomp reageert met ‘die LMG spoort niet goed, alleen over hindoestanen??’, terwijl ik nergens beweer dat ENKEL hindoestanen zo zijn. Als jij dat wel ergens leest, dan moet je het beeld van je monitor even bijstellen misschien, want ik lees die bewering zelf echt nergens, Im sorry.

  Kijk, ik kan net zo goed zat voorbeelden noemen van soortgelijke delicten waar het geen hindoestanen betroffen als jij je daardoor iets beter voelt, maar dan dwalen we af. Hoe dan ook, lees voortaan wat ff beter, voordat je komt ijlen dat ik niet spoor, goed?


  Maak melding
 28. Zo mensen wat hebben jullie soms domme opmerking , ik zou zeggen kijk maar naar je eigen familie ,hoe zij aan de dingens zijn gekomen je vader moeder broer(tje) neef(je)
  oom en tante ,zijn dan jullie ogen dicht of zo , oke dan maak normale opmerking koe .laten we de familie veel sterke wenzen .
  En kijken wat wij die nog leven wat er met ons gebeurt .
  MIJN BLOED .


  Maak melding
 29. Moge de daders gauw opgepakt worden en berechtigd. Zo werkt nou eenmaal een rechtstaat. Er zal wel iets gebeurd zijn, overspel, cocaine, familieruzie wie weet… Als je met vuur speel moet je rekening mee houden dat je je kan verbranden, maar dat geef je niet het recht om iemands leven te nemen. Het geven en nemen van een leven moet men maar in Gods handen laten, dit geldt voor iedereen.


  Maak melding
 30. als reactie op alle positief en negatieve berichten.
  vandaag hebben wij ervaren hoe geliefd de slachtoffers waren.
  ontelbare tranen en veel emoties, maar ook heel veel steun die de beide families elkaar gaven.

  onze gedachten gaan uit naar de naaste die door omstandigheden niet aanwezig konden zijn…..sterkte


  Maak melding
 31. zal wel met drugsgeld te maken hebben, niemand komt je zomaar vermoorden. zo leer je wat geld kan doen. lang leve geld!
  ach ja .. n bmw is erg belangerijk!

  Groetjes, een Hindoestaan!


  Maak melding
 32. Zouden die “djoeka’s” dit ook op hun geweten hebben? Dit is voor die klootzakken die deden als of er een genocide in Suriname had plaatsgevonden vanwege een roofmoord op een hindustaannse gezin, gepleegd door enkele kansloze criminele jongens van binnenlandse afkomst. Dit is een gruwelijke reminder aan het feit dat de meeste moorden in eigenkring plaatsvinden, vanwege familievetes, afrekeningen in de sfeer van de cokehandel, overspel, alcoholisme, zelfmoord etc. Ik wens de kleine man en de overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Moge de daders gepakt en berecht worden!


  Maak melding
 33. op het stomme opmerking van bhais .
  Wat gaat het jou aan of het om drugsgeld te
  maken heeft of hij jou vrouwje naaide .doe een normale opmerking ,ik denk dat de politie
  jou even moet op halen wat jij weet waar over het gaat naar aanleiding van je reactie,
  en zo als jij het wil dat het met alle mensen die met verkeerde zaken bezig zijn hun af te laten maken,maar weet zeker dat jij of vader of zoon (tje)neef(je)ook op het rijtje zit .en over het bmw gesproken kijk zelf in welke auto je zelf rond rij en ga info halen, waar deze familie die vermoord rond reden . stomme hindostaan geeft de rest
  schande .

  Jantje . Mijn bloed .


  Maak melding
 34. pretima,

  Ik denk dat je je moet laten nakijken , want jij bent degene die zo entousiast word als je een scheepsschroef of een vliegtuig onderdeel van een klant bij je buurman ziet ,van ” o heb je een boot, vliegtuig” of die man die je voor zijn geld had om hollandcasino rijk te maken ,zodat je kan gaan opscheppen voor je familie.Ik vind je echt zielig , maar neem het je niet kwalijk omdat je uit een prestatie / materialische cultuur komt.


  Maak melding
 35. Tuurlijk hebben die djoeka’s het weer gedaan Rob.
  Blijft van de fles af, als je dat niet lukt, ga dan eerst je roest uitslapen en daarna reageren……………..Dombo.

  Marron


  Maak melding
 36. Hahahaha. Marron je begrijpt Rob verkeerd, hij probeert juist uit te leggen dat het juist niet de schuld is van de Djoeka’s wat hierboven is gebeurd en hij probeert goed te praten wat sommige kansarme criminele binnenlanders (djoekas) doen in Suriname..Omdat sommigen altijd de schuld aan de djoeka’s geven over de moord, roof en verkrachtings partijen in Sur….. Lees heel goed wat er staat en begrijp daarna.


  Maak melding
 37. Beta,
  Ik moest glimlachen van je reactie.
  Meer wil ik niet kwijt.. volgens m’n geloof is het niet goed om iemands geest in beroering te brengen.(kwaad maken, hoge bloeddruk, bla,bla). Ik wil dat niet op m’n geweten hebben. Dus no spang ik neem het als een Fa2.


  Maak melding
 38. Ik denk dat we zolang de waarheid niet naar boven is gekomen, moeten stoppen idd met veroordelen van mensen, het kan zoooveeeel oorzaken hebben, maar al dan nog, ook al zou het in het crimi wereldje te zoeken zijn, niemand heeft het recht om een ander zijn leven te ontnemen, en dan walgelijk ook nog in het bijzijn van een anderhalf jarig kindje, die heeft gezien hoe zijn ouders in koele bloede doodgeschoten werden, en er vervolgens badend in het bloed huilend tussen heeft gezeten!!!

  Ik neem aan dat niemand hier deze laffe daad goedkeurt, hoe ze zich ook uitlaten?

  Er is in ieder geval nog steeds niet bekend wat er zich binnen die deuren voor het drama zich voltrok heeft afgespeeld. Ik hoop dat ze de dader heel snel pakken want die hoort niet op vrije voeten in onze maatschappij, wat zeg ik in welke maatschappij dan ook!!!
  En zo kan dan ook de familie misschien met meer vrede afscheid nemen van hun geliefden!

  Gr Triesjuh


  Maak melding
 39. men heeft gehoord dat het zijn ex vrouw was.
  mijn vrouw wilde ook scheiden, ik zij. succes. ik kan mijn dat voorstellen, dat iemand zo iets kan doen, dat komt volgens mijn. door te denken dat het eigen dom is,
  dat echte leifde niet bestaat. dat is echt.
  het is wetenschappelijk bewezen,
  mensen worden verlief op de uiterlijk. zolang de uiterlijk niet veranderd blijf men verlieft. het verlief zijn is een hele rare ziekte.een ondankbare ziekte. de meeste mensen worden niet echt verlief. men bedoeld, als je echt verlief ben. dan blijf je toch lifetime, maar dat kennen ze niet, het is allemaal bulschit, praten over liefde, en niet weten wat dat inhoud, liefde betekent, lifetime, not shottime, dombo.s……, die meisjes zijn toch ook een kind, met moeder en vader. oom en tantes, broer en zusjes, net als jij,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES